www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Arabia : 1001 Nights. Album Cover
Informationer
Band:  Arabia
Titel:  1001 Nights
År:  2001
Genre:  Hard Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  The Heart Is The Lonely Hunter 
2.  Darkside Of Love 
3.  Love Love Me Do 
4.  1001 Nights 
5.  Till The Day I Die 
6.  So Tired 
7.  Runaway Renee 
8.  I Wanna Be King 
9.  Waiting 
10.  Mariah 
11.  Brother Louie (Cover) 
 
Medlemmer
Bobby Marks:  Drums
D.S. James:  Bass
John Blaze:  Vocals
T.J. Jordan:  Guitars
Producer:  Arabia
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 8/10

Hårdtslående Hardrock!!! Rå vokal, tung guitar, fede riffs og gode keyboarddrevne melodier. Ingen tvivl om dette er et af de bedre Z Records bands! Bandet hed i slut80erne/start90erne SCARECROW, men har tilsyneladende ændret navn til ARABIA. Musikerne er erfarne indenfor genren kan man høre, men desværre har de selv produceret skiven og det er lidt ærgeligt, for en STOR produktion havde passet fint til deres stil. Forsangeren fraserer af og til lidt som Bruce Dickinson, men han har dog et ret originalt udtryk alligevel. Bassisten har tidligere arbejdet med bla. HEAVEN, MSG & SKULL og trommeslageren har spillet med TANGIER og CINDERELLA. Da de hed SCARECROW havde de desuden EDDIE OJEDA (Twisted Sister) med på guitar. Efter denne ene skive ændrede de igen navn, denne gang til ICEHOUSE PROJECT.
De umiddelbare hotspots: "The Heart Is The Lonely Hunter", "1001 Nights", "Till The Day I Die" (STOR SANG!!!), "Runaway Renee", "I Wanna Be King" og den komiske coverversion af "Brother Louie".
2004-09-14 20:45:22

Scandinavia Opsat: 2004-12-19 02:40:49
Virkelig synd med den dårlige produktion her for sangene er alle meget velskrevne...

Scandinavia Opsat: 2005-08-13 22:25:36
En skive jeg altid hiver frem når jeg skal imponere/overbevise folk om storheden i vores elskede musik herinde, men sjovt nok overbeviser den aldrig...Selveste Muddley udtalte endda: "Hvad er det for noget lort?? Soloprojekt for Lemmy??" - Hahahaha, men selvom det nok ik' er det mest betydningsfulde album ever released, så synes jeg det er en ganske respektabel omgang!! Vi har at gøre med en form for compilation af gamle indspilninger og nye....De gamle holder stilen på fed manér, selvom vokalen dengang ik' var alt for god...Jeg imponeres hver gang jeg smider albummet på, men alligevel kan den ik' snige sig meget over et 7-tal, hvis retfærdigheden skal ske fyldest...Sangene 4 til 7 er pengene værd, især "'Till The Day I Die" - S T O R T !!!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.