www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
KING DIAMOND : Abigail. Album Cover
Informationer
Band:  KING DIAMOND
Titel:  Abigail
År:  1987
Genre:  Heavy Metal
Land:  Danmark
Bruger rating
Rating: 9.29
Stemmer: 7

10 metal man				  
				  
	
10 Muddley				  
				  
	
7.5 Olfert				  
				  
	
9.5 Ratt				  
				  
	
9.5 Scandinavia				  
				  
	
9.5 sixxdog				  
				  
	
9 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Funeral 
2.  Arrival 
3.  A Mansion In Darkness 
4.  The Family Ghost 
5.  The 7th Day Of July 1777 
6.  Omens 
7.  The Possession 
8.  Abigail 
9.  Black Horseman 
 
Medlemmer
Andy La Rocque:  Guitar
King Diamond:  Vocals
Michael Denner:  Guitar
Mikkey Dee:  Drums
Timi "grabber" Hansen:  Bass
Producer:  King Diamond
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 10/10

Ja, genialitet er kun et fattigt ord når denne skive skal beskrives...Absolut noget af det smukkeste metal der nogensinde er skabt på dansk jord! Perfekt stemning, Perfekt vokal, Perfekt instrumentation..Alt holder her og så er det originalt så det batter! Hats off to King Diamond der her skabte et sandt metal mesterværk! Ord kan ikke beskrive det, men tror enten det er et band man elsker eller hader...Enhver guitarelsker vil helt sikkert kunne få noget ud af Andy La Rocque og hans fabelagtige stil.
2004-03-14 10:10:31

Muddley Opsat: 2004-02-15 23:00:43
10/10
Deres bedste til dato.

Motley Opsat: 2004-02-23 23:00:08
Det er jeg med på...

Chris Opsat: 2005-08-02 11:26:02
Holder 10.000 %, noget af det bedste

Gösta Opsat: 2005-10-24 16:25:41
Jeg synes nu mest det er gode gamle Michael Denner, der leverer varen på gurran på denne skive. Andy LaRoque har aldrig rigtig imponeret mig, soloen på Abigail '87 livepladen siger vist alt

Scandinavia Opsat: 2005-11-25 23:35:30
...Det var jo så heller ik' ham der spillede dér, såvidt jeg husker...???....

Gösta Opsat: 2005-11-26 10:47:16
Hvis det ikke var Andy der spillede soloen på Abigail '87 -livepladen så er det et større mysterium at der på tracklisten står : "Guitar solo (Andy)"... Andy LaRoque er da en ok guitarist på mange punkter (alene det faktum at han har holdt King ud så længe bør give fortjenstmedaljen i sølv), men hvad angår soli, har han ikke Denners originalitet eller for så vidt tekniske kunnen. Til gengæld er Mikkey Dees solo på førnævnte liveplade for vild - og sidst jeg så Motörhead brugte han stadig store dele af den!

Scandinavia Opsat: 2005-11-27 23:53:05
Ang. soloen, så har du sikkert ret, da jeg ik' lige har coveret liggende her hvor jeg skriver fra...

Men hvem der er bedst af de 2???

Se, den er svær!!

En ting er den personlige smag som vi alle render rundt med, men i forsøget på at forholde sig objektivt, så er Denner vel mere banebrydende og derfor mere oplagt at gi' prædikatet "Gudeguitarist", hvorimod Andy LaRocque, teknisk set, er lysår foran både Shermann, Denner & Blakk tilsammen. Hvis du eks. lytter til de forskellige soli på "Them" og "Conspiracy" (hvor Andy rent faktisk spiller det hele, selvom andet er noteret), så vil du sikkert også høre at det altså kræver et helt bestemt kaliber at spille så unikt (og ikke mindst originalt!!). Denner er mere en "feelplayer" i min bog, hviket bestemt heller ik' er noget at kimse af! Meeeen, han kan ik' måle sig med LaRocque's teknik.

Det skal dog siges at LaRocque toppede omkring 1988-1990 og, desværre, aldrig præsterede at forny sig selv i betydelig grad.

At han leverer en dårlig solo live kan jo skyldes mange ting, såsom træthed, svedige fingre, dårlig monitorlyd etc., etc., etc., men det er da også tænkeligt at manden gør sig bedst i et studio!

Jeg så ham dog live for et par år siden og der var altså absolut intet at komme efter.
Nå, men vil da lige hive denne omtalte liveskive frem og få nærlyttet den solo...

...I'll Be Back....From Beyond The Graves!!

Gösta Opsat: 2005-11-30 21:10:07
Just curious: er du guitarist, Scandinavia?

Scandinavia Opsat: 2005-12-01 09:45:13
Jeps...I am...Meget inspireret af omdiskuterede Andy La Rocque faktisk :)

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-12-02 21:46:27
Gösta# Herinde vælter det med "gamle" afdankede rock "stjerner" :-)

oha Opsat: 2006-02-06 19:10:18
Jeg er kommet sent på og emnet er ikke
King Men vil i ha! det ultimative guitar da Yngwie Malmsteens Odyssey
med nummert Krakatau, Slår alt!!!

Andreas Opsat: 2006-03-24 16:09:47
Jeg skal se kongen i aarhus d. 17 april. DEEET BLIR SÅÅÅ ONDT!!! Men om pladen: Oglet på "omens" er baaaare fedt... Men ARRIVAL gør det alle pengene værd... ARRIVAL ER BARE EN KLASSIKER

Scandinavia Opsat: 2006-03-26 06:10:48
Den foerste solo i "The 7th Day Of July 1777" (Andy) er da bare for fed!

Ratt Opsat: 2006-04-16 16:01:33
Genialitet, sublimt, monster fedt er lige hvad dette verdensklasse album er, min cder har 4 bonus numre fordi det er en Remasters udgave fra 1997.

10/10

Ratt Opsat: 2006-04-16 16:03:14
Glæder mig til på Onsdag når de spiller i Ama'r Bio

Ratt Opsat: 2006-04-16 16:08:15
OHHH F U C K da af hvor er "OMENS" et fedt nummer !!!!!!!!!!!!!!!!

Ratt Opsat: 2006-04-17 18:18:33
Så er det på onsdag KONGEN kigger ondt forbi Ama'r bio, oohh det bli'r så feeedt.
Hail ABIGAIL

anette Opsat: 2006-05-03 00:12:37
Kongens mest perfekte cd til dato

sixxdog Opsat: 2006-05-15 19:14:00
Dette er nok en af de mest langtidsholdbare plader i min samling - jeg kan ikke blive træt af den.

I øvrigt hopper jeg med på Andy La Rocque vognen, manden er genial med en guitar...han er langt mere eksperimenterende end Denner. 2. soloen fra Andy i 'The Family Ghost' fortæller det hele.

9.5/10

Muddley Opsat: 2006-07-30 06:42:59
Troede aldrig jeg skulle give en Kimg Diamond cd 10/10. Men det er ikke desto mindre hvad jeg vil give denne. her er ikke et kedeligt sekund og riffs såvel som soloer er af en anden verden. KD ramte aldrig samme niveau senere i karrieren, men det er jo noget helt andet.

Er man til Metal, så er dette en af de skiver der bare skal stå der....ved siden af Melissa og The Oath og 2eren med Force Of Evil.

yggdrassil Opsat: 2006-08-02 11:12:34
der er noget magisk over dette udspil. altid glæde når jeg sætter den på en kold og ond tordenvejrs dag. Det første diamond album jeg hørte. efter megen skepsis opdagede jeg at han er KONGEN i sandhed. MEtallica har jeg skrottet. DET ER KONGEN DER HOLDER

yggdrassil Opsat: 2006-08-02 11:12:56
9,8/10

Ratt Opsat: 2006-08-02 11:24:35
Hahahaha... nu det vejr til at hører KD, det regner og tordner... :-)

Motley Opsat: 2006-08-23 00:20:38
Hahahahahahahahah

beavis and butthead ser THE FAMILY GHIST videoen: http://www.youtube.com/watch?v=y88R6ELQQsU&search=King%20Diamond

yggdrassil Opsat: 2006-11-04 20:02:27
sweet album.. når jeg tager den frem ca hver 3 måned så er det bare som at høre englesang

Motley Opsat: 2007-01-07 20:40:58
Nu har vi jo alle Maids/Fate/Dad fans osv osv osv....men jeg vil fandme, PÅ MIN FARS GRAV, sige at DETTE! er det største udspil der er kommet fra en dansker....Så må I ha mig meget undskyldt og jeg er IKKE fuld eller s*** når jeg skriver dette haha!

Kan ikke nævne noget galt med denne skive overhovedet! Helt Helt makaber og storslået!

rbn Opsat: 2007-07-08 15:07:35
Jeg har lige fået et totalt King Diamond flip, og bestilt følgende på CDON:Fatal Portrait/abigail, The Eye, + In Concert 1987 - Abigail. Jeg håber sgu ikke jeg bliver skuffet!!!

rbn Opsat: 2007-07-08 15:47:40
Scandinavia, hvor mange år har du spillet
guitar, og hvem er din favorit-guitarist +
hvad grej spiller du på? Jeg er bare nysgerrig....


rbn Opsat: 2007-07-08 16:24:41
Ved godt jeg er en spørge-Jørgen....

Scandinavia Opsat: 2007-07-09 03:19:52
Jeg har spillet omtrent 15 år... Ang. grej, så tager jeg lige den på forumet :)

Inspirationer? MANGE! :)

Gary Moore, Randy Rhoads, George Lynch, Andy La Rocque, Glenn Tipton.... Lige on top o' my head!

Motley Opsat: 2008-01-21 03:13:11
Ifølge Denner ville pladeselskabet have bandmedlemmerne til at ligne Motley Crue på denne skive (minus King dog).

"sgu da total håbløst, mand" sagde Denner på klingende sjællandsk :O)

Muddley Opsat: 2008-02-09 00:03:30
Har lige tæsket denne cd igennem og er lamslået. For FANØ det er en dejlig samling musik. De spiller super tight og det hele er fedt. 10/10 herfra.

Muddley Opsat: 2008-02-09 23:37:56
Elsk ham....eller had ham, men det er svært ikke at respektere ham.

http://music.aol.com/artist/king-diamond/1055034

Flot, flot KD er nomineret til en Grammy 2008.

Fandme flovt at det ikke er nævnt i danske medier.

The Warrior Opsat: 2008-02-10 09:54:18
Jeg må indrømme, at KD aldrig har sagt mig noget som helst. Og når jeg af og til hører et eller andet bliver jeg blot bekræftet i, at det ikke hører hjemme i min samling :-)

Anyways, så har du HELT ret i, at det er en skandale, at en Grammy nomineret kunstner ikke bliver nævnt med et komma, udelukkende af den grund af det er heavy metal...
Joh, Lars Ullrich bliver selvfølgelig nævnt af og til, men det er nu kun fordi Metallica er så store, at de ikke er til at komme udenom...

Neeej, jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen:
Danmark er et dejligt lille land på mange måder, og jeg elsker at bo her, men vi er og bliver et U-land når det kommer til rock musik. Ingen eksponering overhovedet af danske hård rock kunstnere (og heller ikke mange udenlandske for den sags skyld), ingen opbakning fra pladeselskaberne til genren, ingen villighed til at satse bare en lille smule, og man ku' blive ved. Når der en gang imellem spilles et ordentligt rock nummer i radioen, fader de når man når til guitarsoloen og man kan blive ved...

Metalfan Opsat: 2008-02-10 09:54:38
Jeg elsker hans musik, og syntes at vi alle bør være stolte af ham!!!

Ratt Opsat: 2008-03-12 22:34:45
King Diamonds genialiteter kommer godt til udtryk i nummeret "The Family Ghost".. Klart det er et mine favorit numre herfra skiven.

metalman Opsat: 2008-03-12 22:52:27
De fem plader kongen indspillede fra 86 til 90 er noget af det ypperste inden for metal genren.

Motley Opsat: 2008-03-13 00:23:51
Danmarks største eksemplar af flot metal nogensinde produceret!

Kan ikke overgåes af noget

metal man Opsat: 2008-06-06 23:44:51
Fantasisk,genialt,ypperligt er nogle af de ord man kan bruge om dette mesterværk.
Fra start til slut er der tale om noget af det fedeste metal der nogensinde er indspillet, og selvom den efterhånden har 21 år på bagen lyder den på ingen måde outdated, tværtimod hvis musikken blev indspillet idag, ville det stadig blive betragtet som vanvittigt fedt.
10/10

metal man Opsat: 2008-07-29 11:35:46
Var lige inde på hans Højheds Hjemmeside
og fandt dette under News.

A few other good news: Massacre Records have taken their option for another King Diamond album. Negotiations with Metal Blade Records to extend the King Diamond recording deal has been completed, and are practically ready to be signed. Further, contracts between King Diamond and MERCYFUL FATE, and Metal Blade Records and Massacre Records have been agreed upon and are almost ready to be signed for a double DVD of King Diamond and a double DVD of Mercyful Fate, consisting of mainly never before seen private recordings in very high quality (King Diamond 1986-1990; Mercyful Fate 1982-1984). If all goes well, the King Diamond DVD set might hit the stores before the end of this year and the Mercyful Fate DVD set would probably hit the stores early next year.

Endvidere er de igang med Re-master Spiders Lullaby,Graveyard og Voodoo(synes nu kun at det er Spiders.. der trænger til en ny lyd)

Sleazy Dane Opsat: 2008-07-29 14:11:25
Det ville ikke være dårligt med et nyt album fra Mercyful Fate.

Muddley Opsat: 2008-07-29 19:00:59
Rygter. Ikke andet.

metal man Opsat: 2008-07-29 23:14:00
Der er ikke tale om et nyt Mercyful Fate album(desværre), blot en DVD med arkiv materiale fra perioden 1982-1984.

Nyheden er kopieret Fra King Diamond's officielle hjemmeside, så den skulle være god nok.

Ratt Opsat: 2008-07-30 00:01:06
Ja så skulle det være i samme stil som "Melissa" Og "Don't Break The Oath" så ville det være fedt med et nyt album fra MF.

Æ mann Opsat: 2008-07-30 15:50:18
en dvd er sgu da heller ikke værst!

Sleazy Dane Opsat: 2008-07-30 18:00:36
Ja det ville bestemt ikke være værst med et album med samme klasse, som de 2 albums du nævner Don D. Mindre kan dog også gøre det fra mig. Jeg synes også at mange af deres nyere skiver er fede.

Et af de bands jeg endnu ikke har oplevet live. Det ville sgu være fantastisk, hvis man når det inden man stiller træskoene.

metal man Opsat: 2008-07-30 21:56:40
Fik set Mercyful Fate da King Diamond tourede med "The Graveyard" 1997, og havde dem med som support det var feeeedt.

Men ville da helst have set dem i deres storhedstid omkring "Don't Break...." , men der var jo kun 7-8 år og gik ikke så meget op heavy metal:-)

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.