www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Dickinson, Bruce : Anthology. Album Cover
Informationer
Band:  Dickinson, Bruce
Titel:  Anthology
År:  2006
Genre:  Heavy Metal
Land:  England
Bruger rating
Rating: 8.5
Stemmer: 1

8.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Dive Dive Live 
2.  Skunkworks Live 
3.  Scream For Me Brazil 
4.  Promotional Videos 
5.  Tyranny Of Souls EPK 
6.  Samson: Biceps Of Steel 
 
Medlemmer
Bruce Dickinson:  Vocals
Beskrivelse
Sleazy Dane Karakter: 8.5/10

Bruce Dickinson er selvfølgelig mest kendt for at være en del af Iron Maiden, men jeg holder nu også meget af de fleste af hans soloskiver. Derfor er denne Anthology det rene guf for mig. Ca. 6 timers spilletid fordelt på 3 koncerter, 14 videoer, et 45 minutters interview med Bruce og Samson’s “Biceps Of Steel”.

1. Koncert er “Dive Dive Live”, som er optaget i Los Angeles i 1990. På dette tidspunkt havde bruce kun udgivet “Tattooed Millionaire”, så setlisten består stort set af hele det album, samt lidt covernumre. Fed koncert og Jannick Gers var jo en del af Bruce’s solosang dengang og kom sidenhen med i Iron Maiden.

2. Koncert er “Skunkworks Live”, som er optaget i Spanien i 1996. Jeg har personligt altid haft det ret svært med albummet Skunkworks, men synes nu alligevel at dette er en fed koncert. Der er en fed vibe over koncerten. Den er fantastisk filmet og bandet er i topform. Eneste minus er at den næsten udelukkende består af numre fra Skunkworks. Eneste numre, som ikke er fra det album er “Tattooed Millionaire”, “Laughing In The Hiding Bush”, “Tears Of The Dragon” og Iron Maiden’s “The Prisoner”.

3. Koncert er “Scream For Me Brazil”, som tidligere er udgivet på cd. Koncerten er, som titlen antyder filmet i Brasilien, på hans Chemical Wedding Tour i 1999. Her er der udelukkende numre fra “Chemical Wedding”, Accicent Of Birth” og “Balls To Picasso”. Musikken er fed, men desværre er optagelserne ikke af den højeste kvalitet. Fedt er det dog at se både Adrian Smith og Roy Z på samme scene. Roy Z lirer sgu nogle fede soloer af!

Alle videoerne er som sagt også med i pakken, men synes måske ikke at det er det mest interessante ved denne Anthology.

Interviewet med Bruce handler mest om hans nyeste album “Tyranny Of Souls” og om hans samarbejde med Roy Z. Faktisk meget interessant at få et indblik i hvordan et Bruce Dickinson album bliver til.

Sidst men ikke mindst er Bruce’s videodebut også inkluderet i denne samling. “Biceps Of Steel” er satme kitsch. Optaget i 1980 med bandet Samson. Videoen er en lille film og består af 2 Samson numre fra deres debut Head On.

Hvis man er til Bruce Dickinson’s solomateriale er denne udgivelse værd at tjekke ud.
2010-05-30 11:36:20

Sleazy Dane Opsat: 2010-06-01 17:02:50
Kan købes på play.com til 6.50 Euro. Ikke engang en flad dansk 50'er! Det er billigt!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.