www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
WIDOWMAKER : Blood And Bullets. Album Cover
Informationer
Band:  WIDOWMAKER
Titel:  Blood And Bullets
År:  1993
Genre:  Hard Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.17
Stemmer: 3

10 Motley				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
8.5 sixxdog
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Emaheevul 
2.  The Widowmaker 
3.  Evil 
4.  The Lonely Ones 
5.  Reason to Kill 
6.  Snot Nose Kid 
7.  Blood and Bullets 
8.  Gone Bad 
9.  Blue for You 
10.  You're a Heartbreaker 
11.  Calling for You 
12.  We are the Dead 
 
Medlemmer
Al Pitrelli:  Guitar
Dee Snider:  Vocals
Joe Franco:  Drums
Marc Russell:  Bass
Producer:  Ric Wake
Beskrivelse
Muddley Karakter: 8/10

Dejligt råt, Dee Schneider var sangeren i Twisted Sister (Det mest talentløse band) men her gør han det godt og denne skive kan klart anbefales.
2004-03-14 10:10:31

Scandinavia Opsat: 2004-02-17 23:00:47
Helt fed skive...Især hvis man sammenligner med opfølgeren...

-=MP=- Opsat: 2004-02-18 23:00:07
Fedt album

Motley Opsat: 2004-02-18 23:00:16
Hell yeah.....Men Twisted var langtfra talentøst...

sixxdog Opsat: 2005-07-02 19:17:05
Talentløs anmeldelse! At kalde Twisted for talentløse....tsk tsk. Men jo, dette er klart Widowmakers bedste - der er faktisk ret meget Twisted Sister over skiven. 8/10

Straycat Opsat: 2005-07-25 07:09:22
Jeg har aldrig været særlig vild med Twisted Sister da jeg mest ser dem som en slags "second rate" Kiss! Uden deres image var de ingenting!
Med den holdning var jeg ret skæptisk overfor Widowmaker... men du godeste Gud og Satan på lokum, hvor er det fedt!!!! Denne skive er alt det som Twisted Sister burde ha' været!!!
Dygtige musikere, velskrevne sange og en fed produktion!!!
Hvis du ikke har denne skive, så se at få fat på den!!!! 9/10

sixxdog Opsat: 2005-07-25 07:29:53
Det er da en fordom der vil noget :D Faktum er, at denne skive er ret meget Twisted Sister. Twisted Sister har altid været garant for velskrevne sange, men de fleste kender dem jo kun for deres to mega-hits. Deres tre første skiver, er noget af det største der er lavet indenfor Heavy Metal. Og deres debut er måske DEN bedste debut-plade nogensinde! Hvis man nu netop ser bort fra deres image, og koncentrerer sig om det musikalske og lyriske, så er der hvis ingen tvivl om, at de var/er store. Og at sammenligne dem med Kiss?? Der kan jeg slet ikke se sammenhængen!! Der er intet i deres musik der minder om hinandens, intet! Kiss er noget blødere rockmusik, mens Twisted var en hård motherfucking metalmachine! :D Måske man kan sammenligne Gene Simmon's stage performance med Dee Snider's, det er vel også det eneste.

sixxdawg Opsat: 2005-09-23 03:04:16
EMAHEVUL er en feed sang at vågne til...skål og godmorgen til alle!

RenisseD Opsat: 2005-12-26 09:39:17
Sidder lige og genhører denne skive - for fanden hvor er det godt!!! 9/10

sixxdog Opsat: 2005-12-26 10:16:30
Ja det er sgu et tykt tæppe af velspillet rockmusik, jeg gerne svøber mig ind i fra tid til anden.

PS. Mail mig gerne dit julehumør på LL196@msn.com :D

Dennis Post Opsat: 2005-12-26 10:38:29
..BLOOD AND BULLETS, PISSING AGAINST THE WIND!!!! HELL YEAH!!!

sixxdog Opsat: 2006-07-10 12:36:06
Så sutter jeg lidt på denne skive igen.. En skam de ikke fortsatte!

8.5/10

Motley Opsat: 2006-07-10 20:03:03
Kender egt kun Widowmaker sangen og den er mega fed...Savatage guitarist er jo ikke at spøge med;OD

The Warrior Opsat: 2006-07-27 08:33:12
Twisted Sister har nu heller aldrig været mig, men dette her er sgu okay...Er egentlig ikke så vild med Dee's stemme, men han er for så vidt en udmærket sanger. Jeg synes, at denne skive er langt bedre end det jeg har hørt med Twisted Sister...ligesom jeg f. eks. også bedre kan lide Rob Halfords solo ting i forhold til Judas Priest...

Scandinavia Opsat: 2008-06-10 19:13:28
Endelg blev denne fundet i originalen (fra 1992) - Derfor spillede jeg pladen 3 gange i rap! Man kan sige meget, men Dee Snider er og blir' et af de helt store ikoner indenfor R'n'R anthems - Han formår fandme at skrive og udføre den ledeste nerve, hvilket gør dette album til en topspiller! Tæt på en 10er her!

Olfert Opsat: 2009-05-21 19:05:33
Genhører denne i skrivende stund og hvor er "Gone Bad" et fedt nummer.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.