www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Black Sabbath : Cross Purposes Live . Album Cover
Informationer
Band:  Black Sabbath
Titel:  Cross Purposes Live
År:  2003
Genre:  Heavy Metal
Land:  England/Usa
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Time Machine 
2.  Chrildren Of The Grave 
3.  I Witness 
4.  The Mob Rules 
5.  Into The Void 
6.  Anno Mundi 
7.  Symptom Of The Universe 
8.  Headless Cross 
9.  Paranoid 
10.  Feels Good To Me( Bonus Video Med Cozy Powell) 
 
Medlemmer
Bobby Rondenelli:  Drums
Geezer Butler:  Bass
Geoff Nicholls:  Keyboards
Tony Iommi:  Guitars
Tony Martin:  Vocals
Beskrivelse
Metalfan Karakter: 8/10

Yes så fik jeg endelig fat i den! For efter flere års forgæves søgning , er den endelig i min samling.

Det var sådan jeg tænkte da jeg havde den i hænderne. Dvden her kom første gang i 1995, som en samlet cd og vhs. Men er så blevet udgivet igen i 2003, desværre med færre numre!

Men de numre der er her på er nu også fede nok, det spænder jo lige fra Ozzy tiden, og Ronnie James Dio perioden og til og med "Cross Purposes" tiden med Tony Martin. Og havde det ikke været med Tony Martin som vokalist, så havde jeg sgu ikke købt denne her!

Bevares Osbourne og Dio gjorde det også fedt, men Mr Martin er er efter min mening en langt federe sanger! Og hans præstationer på "Eternal Idol" Headless Cross" Tyr" Og " Cross Purposes" var blandt andet det der gjorde disse mesterværker så unikke!

Men nok om det, dvden her er egentligt ret fed! Og bedre end jeg regnede med, og det er på trods af at Tony Martin skulle være syg da den blev filmet! Og det var også grunden til at Black sabbath, ikke ville have den ud da den første gang kom i 1995. Og man kan godt høre at han har sunget bedre, men helt skidt er det ikke! Bandet som helhed, spiller fedt og tight og rocker virkelig igennem!

Lyden er fed, der kunne godt være nogle flere numre som før nævnt, men dem som er her på er nogle af Sabbath´s bedste. Det unikke ved den dvd er, at det er den eneste der er filmet med Tony Martin som sanger. Og derfor er den værd at købe hvis man er fan af ham! Noget helt andet er at Bonus videoen " Feels Good To Me" også er at finde her!
Og den er selvfølgelig med min desværre afdøde trommegud Cozy Powell bag stikkerne, hold kæft hvor kunne den mand spille!

Så hvis du er vild med Black Sabbath, så tøv ikke med at købe den! Det eneste der tæller ned, er for lidt numre, en Tony Martin ikke helt i topform, men det er til at leve med. Så til en karakter: Og den fortjener dæleme et 8 tal!
2008-07-27 08:28:44

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.