www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Jamison, Jimi : Crossroads Moment. Album Cover
Informationer
Band:  Jamison, Jimi
Titel:  Crossroads Moment
År:  2008
Genre:  Melodic Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.5
Stemmer: 2

8.5 Scandinavia				  
				  
	
8.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Battersea  5:28
2.  Can't Look Away  4:43
3.  Make Me A Believer  4:14
4.  Crossroads Moment  4:46
5.  Bittersweet  4:55
6.  Behind The Music  5:31
7.  Lost  4:54
8.  Love The World Away  4:55
9.  She's Nothing To Me  3:40
10.  As Is  4:54
11.  'Til The Morning Comes  4:28
12.  That's Why I Sing  4:48
13.  Friends We've Never Met  5:23
14.  When Rock Was King  6:40
15.  Alive (Bonus)  4:29
 
Medlemmer
Christian Cullen:  Keyboard
Ed Breckenfield:  Drums
Jeff Lanz:  Keyboards
Jim Peterik:  Guitars, Keyboards, Producer
Jimi Jamison:  Vocals
Joel Hokstra:  Guitars
Klem Hayes:  Bass
Mike Aquino:  Guitars
Producer:  Larry Millas
Beskrivelse
Jettfever Karakter: 10/10

Tja, hvor skal man starte med beskrivelsen af denne perle?

Fergie Frederiksen afholder et arrangement hvor Jimi Jamison og Jim Peterik spiller et par numre sammen – første gang de to ser hinanden i fem år. De aftaler herefter, bare for sjov skyld, lige at skrive et par numre sammen igen. Allerede otte måneder senere ligger resultatet så klar – det nye, stinkende fænomenale soloalbum fra Survivor vokalisten Jimi Jamison.

Dette er kort sagt intet mindre end en tour de force af et album og et perfekt bevis på hvordan melodic rock skal lyde anno 2008!

Albummet er langt. Men af de 15 numre er der så absolut ikke et eneste af dem der ikke har sin berettigelse på albummet; der er ganske enkelt ikke et nummer der er svagere end det forrige - imponerende. Jim Peterik beviser endnu en gang sine evner til at skrive helt fantastiske sange, og overgår næsten sig selv flere gange her på Crossroads Moment. Et særdeles personligt og følsomt udspil, men samtidig også tilpas rockende og uendeligt opløftende.

Musikalsk er Survivor og Pride Of Lions selvfølgelig ikke til at komme uden om, men samtidig er der heller ikke tale om et decideret plagiat af tidligere tiders storhed – nærmere en naturlig udvikling fra denne – og det fungerer til fulde. Der er keyboards fra Peterik der leder tankerne tilbage i tiden, men udtrykket er generelt mere modent end hvad man f.eks. finder hos Pride Of Lions – og det klæder faktisk i den grad d’herrer Jamison og Peterik.

Det er umuligt at fremhæve favoritter her. Det hele spiller lige fra den storslåede og rockende åbner ”Battersea”, med gæsteguitar fra Tommy Denander, til de sidste toner af bonusnummeret ”Alive” rinder ud. Og når jeg sidder og kigger ned over tracklisten, har jeg egentlig mest lyst til bare at skamrose hvert enkelt nummer, men jeg vil prøve at holde mig til et par stykker af dem der simpelthen skal nævnes.

Men det er svært…

Titelnummeret skal først og fremmest fremhæves. ”Behind The Music” sender tankerne henimod ”Music And Me” fra den første Pride Of Lions skive, omkvædet i ”She’s Nothing To Me” er så ufatteligt stort at det skal høres, det samme skal den personlige ”That’s Why I Sing” – Jamison stråler her. Balladerne ”Bittersweet”, der i den grad minder om Sunstorm perlen ”Strength Over Time” og ”Make Me A Believer” er tårevædende fantastiske. Hyldestsangene ”Friends We’ve Never Met” og ”When Rock Was King” slutter det hele perfekt af.

”When Rock Was King” er simpelthen den ultimative hyldestsang til 80’er rocken, med fantastisk lyrik og gæstevokal fra bl.a. Joe Lynn Turner, Mike Reno (Loverboy), Dave Bickler (Survivor) og Mickey Thomas (Starship) – stort nummer.

Musikken er perfekt, line-up’et burde være genkendeligt for enhver Survivor / Peterik fan og produktionen er ren verdensklasse. Der er kort sagt købepligt her. Og for lige at sætte min begejstring lidt i perspektiv, så lad mig afslutningsvis slå fast, at denne skive efterhånden er ved at være fuldt på højde med den geniale debut fra Pride Of Lions – ja, så stort er det!

Jeg kan ikke give andet end topkarakter for denne perle, der stadig bliver bedre og bedre for hver gennemlytning. Et ord samler hele udspillet op; perfektion!
2009-02-15 13:31:11

-=MP=- Opsat: 2009-02-15 14:07:09
Fed anmeldelse.
Puhhhhhaaaaaaaaa endnu et album der skal skaffes...

Scandinavia Opsat: 2009-02-15 14:18:08
Ja, helt sikkert en anmeldelse der vækker ens købelyst, meeeen - og nu skal jeg passe på, da jeg endnu ik' har hørt hele skiven - de få numre jeg dog har hørt, virkede "okay" og umiddelbart ik' mere end det... Jeg må ha' den købt snarest!

Jettfever Opsat: 2009-02-15 14:20:18
Ja, den kan simpelthen ikke anbefales nok. Den er vokset på mig konstant de sidste par uger. Den fik 97/100 på melodicrock.com - ingen tilfældighed.

Det er så stort det her. Musikken er fantastisk og stemningen er simpelthen så positivt at det får Ole Henriksen til at virke som en sur gammel mand!

Oppe på siden af H.e.a.t i konkurrencen om årets album sidste år!

Scandinavia Opsat: 2009-02-15 14:45:59
Cool at den sådan kan begejstre! Men er du 100 på 10/10 karakteren??

Jeg mener, så burde ALLE herinde jo få sig anskaffet pladen med det samme... Også en skive jeg vil hive frem om 3 år?

Nå, men købes ska' den da i hvert fald!

Jettfever Opsat: 2009-02-15 14:53:48
Hehe, godt spørgsmål

Ved ikke om det er 98/100 eller 100/100. Syntes det her er en topkarakter - også sammenlignet med hvad jeg tidligere har givet af karakterer herinde (også selvom jeg er begyndt at holde migselv lidt mere i ørene med de høje karakterer).

Men nej, selvfølgelig er det udtryk for min momentane begejstring, men jeg kan jo heller ikke give karakterer efter hvad jeg vil give den om 3 år! :)

Men jeg er temmelig sikker på at jeg i hvert fald stadig vil høre den om 3 år.

Scandinavia Opsat: 2009-02-15 15:30:56
Ja, og sådan ER karakterafgivningen jo... Mit problem ligger i, at jeg tidligere har givet meget høje karakterer til albums der mere eller mindre blot var disse "momentane begejstringer", som du kalder det...

Personligt er jeg kommet frem til, at en 10/10 - fra min side - skal være et mesterværk på størrelse med "Painkiller", "Van Halen 1" etc., og det vil jo netop sige, at man umuligt kan gisne om en reel karakter før albummet har opnået en vis "ælde"... Men derfor er det selvf. fuldt ud lovligt (og FEDT at læse) når et album kan begejstre til 10/10!

Kender det godt - desværre længe siden det er sket for mit vedkommende!

Branchen (eller "købefælden" om du vil) er så smart indrettet, at jo mere musik du kender/ejer des mere kritisk forholder du dig til "klassikere" og får derved også dét sværere ved at opnå "10/10-suset", hvilket medfører at man køber flere og flere skiver for netop, at opnå det legendariske sus.

Det er jo en skruen uden ende, sagt på godt jydsk.

Men back on topic, så ender denne plade garanteret i samlingen inden længe! :)

Jettfever Opsat: 2009-02-15 15:56:20
Fuldstændig enig!

Men invester roligt i den. Om end den ikke er så happy-go-lucky på keyboard og melodi-siden som noget Survivor og Pride, så burde det sgu tiltale dig i den grad.

Dette har potentialet til at stå som et mesterværk om ti år for mig - derfor karakteren.

Jettfever Opsat: 2009-02-15 15:59:15
...og så også fordi den netop er så forbandet helstøbt hele vejen igennem

Og så ganske enkelt fordi Jim Peterik ER gud! :D

RenisseD Opsat: 2009-02-15 18:25:30
Jeg købte skiven for nogle måneder siden, men har desværre kun fået hørt den en enkelt gang eller to.. Desværre ikke med fuld koncentration, så den er sådan gået lidt forbi mig... Meeen, jeg lagde trods alt godt mærke til, at der var masser af glimende kvæd...
NU skal den fandeme ha' noget mere spilletid!!!

Jettfever Opsat: 2009-02-22 21:24:51
Kan stadig ikke komme mig over hvor tårevædende stort det album her er! Har hørt den mere eller mindre nonstop i nogle uger efterhånden og er ikke et splitsekund i tvivl om at dette er noget nær det ypperligste jeg nogensinde har hørt.

Udover allerede nævnte numre skal "Love The World Away" og "Can't Look Away" også lige fremhæves - geniale skæringer.

Jimi spiller live i tyskland i slutningen af juli. Håber han kommer tættere på, ellers må man jo bare derned - opleves live det skal det i hvert fald!

RenisseD Opsat: 2009-03-02 16:07:16
Sidder lige og hører albummet for anden gang i dag og min absolutte favorit herfra, er nummeret "'Til The Morning Comes", som ville ha' passet 100% ind på "When Seconds Count" albummet - For dælen det er genialt!!!
Synes umiddelbart, at anden halvdel af pladen er den stærkeste!!!

Scandinavia Opsat: 2009-03-02 16:13:54
Forventer at få pladen ind ad døren i morgen... Så jeg er dælme spændt!

Jettfever Opsat: 2009-03-02 17:35:24
Syntes jo ikke overraskende at den er perfekt fra start til slut. Faves skifter hele tiden. Pt er jeg helt solgt til "Bittersweet", "Love The World Away" og "She's Nothing To Me", men det skifter konstant.

Syntes den er fuldstændig konsistent og at begge halvdele, ja faktisk samtlige numre, er lige stærke!

Gudeskive!

Scandinavia Opsat: 2009-03-05 16:25:46
Så er første spinner gennemført... Langt album er mit første indtryk, men fandme også gennemført stil! Hele indpakningen og numrenes sekvens spiller ind, hvilket slet ik' fremgår af de samples man finder på nettet. Albummet ska' bare ejes for at udfolde sig, tror jeg!

Scandinavia Opsat: 2009-03-15 09:43:18
Albummet har spillet en del på det sidste. 10/10 ender jeg aldrig på, men vi er på vej derop. Ufatteligt klassiske kompositioner - desværre lidt for "pænt" skrevet i forhold til mine Peterik-forventninger. Her mangler den kant som PRIDE OF LIONS besidder. Og nej, det er selvf. heller ik' samme band, meeeen, man ku' godt ha' gjort mere ud af at sprænge rammerne. Især nu da man ka' se/høre at Frontiers for engangs skyld har ofret ordentligt med knaster på projektet.

RenisseD Opsat: 2009-08-10 13:09:23
Sidder lige og hører nummeret "Dream Higher", som blev indspillet til denne skive, men desværre ikke kom med... Jeg skriver desværre, fordi det er et hamrende fedt nummer!!

Jettfever Opsat: 2009-08-10 15:56:40
...want it...want it...want it...want it...WANT IT!!!

Hvor har du fået fingre i det?

RenisseD Opsat: 2009-08-10 20:56:24
He he - ja, det tænkte jeg nok.
Har købt den nye "MelodicRock.com - Vol. 5" compilation, hvor der forefindes en masse gode bonus-numre.

Skriv evt. en mail til mig (renisse@c.dk), så skal jeg sende nummeret til dig!!!

Jettfever Opsat: 2009-08-12 15:14:18
@RenisseD

Bøjer mig dybt i støvet og takker for nummeret. Og ja, produktionen halter en lille smule, men endnu et helt fantastisk nummer fra Jamison.

Han spiller i øvrigt lidt uden for Hamburg d 18. september og overvejer meget seriøst at tage derned. Det lugter godt nok lidt af "dårlig-tysk-gammelmands-aftenunderholdning", men det er tættere på end når han kommer til england i november.

En ting er sikkert...jeg SKAL se Jimi Jamison i år!

RenisseD Opsat: 2009-08-12 17:33:06
Jamen selv tak Jettfever.

D. 18/9 befinder jeg mig i Miami, så den mulighed har jeg slet ikke... Ku' godt forestille mig, at han kan levere en rigtig god oplevelse, med det bagkatalog som han holder sig!!!

Sleazy Dane Opsat: 2009-12-13 17:06:09
Det har taget sin tid, men er endelig begyndt at kunne se det fede ved denne skive. Jeg når nok aldrig op på en 10'er, men en god skive er det da.

Scandinavia Opsat: 2009-12-13 17:25:49
Jeg står også stadig og vakler nede omkring de 8-9 stykker, men det er jo bestemt heller ik' skidt!

Jettfever Opsat: 2010-02-21 09:52:56
Så er programmet til årets Firefest ved at være på plads:

Lørdag:
Lynch Mob
Dare
Bonfire
Saraya
Bangalore Choir
Beggars & Thieves
Grand Illusion

Søndag:
Nelson
Jimi Jamison
Pretty Maids
Strangeways
Stage Dolls
Newman
Grand Design

Jeg er selvsagt fristet! Jimi Jamison og Saraya - så bliver det ikke meget bedre...

RenisseD Opsat: 2010-02-21 12:10:27
Damn, det ser sgu' godt ud... Måske man atter skulle tage en tur til Nottingham :-)

Jettfever Opsat: 2010-11-03 14:24:39
Så sker det - endelig skal kongen opleves live!

Rockklubben Stairway2heaven har gjort lidt af et scoop og sikret sig en koncert med Jimi Jamison - er du da sindssyg det bliver stort og se ham.

Det sker på fredag på natklubben Crown i det centrale Malmö - og med billetter til beskedne 150.- svenske

www.etagegruppen.se (scroll ned) for nærmere info og billetreservering.

Jeg er mildest talt oppe at ringe!

RenisseD Opsat: 2010-11-03 14:38:38
He he - hvis du kan lide Jimi, bør du måske lige læse min oplevelse af ham og de andre ovre i Nottingham:

Så er man hjemme igen, efter en dejlig uge i Nottingham. 17 bands på 3 dage, er sgu’ noget af en mundfuld og pga. fysiske krav/skavanker, blev noget valgt fra… En kort omtale følger her:
Fredag: Ca. 600 publikummer
Reckless Love:
Udmærket sæt. God guitarist. Synes at de fik publikum med, selvom det var deres sure pligt, at starte hele seancen. Frontmanden kæmpede godt for sin sag, men vores selskab var enige om, at hans ”gay” faktor var FOR voldsom, det virkede temmelig komisk med hans konstante høje ben løft (op til panden), samt at han under det 45 minutter lange sæt, smed T-shirten ikke mindre end 3 gange, for at vise sin muskuløse overkrop frem…. Men ellers okay sæt!!
Crazy Lixx:
Klart en klasse over ”Reckless Love”. Utrolig kompetent, selvom de, ligesom de øvrige fredags-bands, kæmpede med en dårlig lyd… En god koncert.
H.E.A.T.:
For satan hvor vi trak på smile-båndet, da deres nye forsanger Erik Grönwall, entrerede scenen… Det så vildt komisk ud, med en 15 årig udgave af Billy Idol (sådan så han i hvert fald ud, men er 22… he he), sammen med alle de ældre garvede rotter… Men men men… han fik sgu’ gjort alt spot til skamme og vandt hurtigt publikum over med sin fantastiske stemme, gode scene-show og charmerende væsen. Klart dagens højdepunkt. FED koncert, dog også med en rodet og ringe lyd :-(

Lørdag: Ca. 15-1600 publikummer
Hele arrangementet i Rock City blev over en time forsinket pga problemer med lyd-anlægget. Men det blev fixet og lyden var klasser over fredags-lyden ovre på Trent Universitetet!!
Grand Illusion:
Hold kæft for en FED start på dagen. Det band er altså genialt og hold kæft hvor kan de spille…. En dejlig koncert med masser af super-lækre numre og en suveræn forsanger. Desuden masser af frækt guitar-lir, hvilket jo ikke trækker ned….
Bangalore Choir:
For pokker, ham Reece har altså bare en kanon stemme. Ingen problemer med at nå de høje toner – ren fornøjelse at lægge øre til!!! Jeg læste, at der var kritik af hans forrige koncert nede i Tyskland for nyligt, hvor kor-arbejdet var nærmest ikke eksisterende. Jeg kan skrive under på, at det var rettet til denne koncert. Igen en kanon koncert. Angel In Black, lagde stort set huset ned – FLOT!!!
Beggars & Thieves:
Jeg hørte kun 3-4 numre, da dette band ikke siger mig det store. Men dem som var til bandet, synes det var fantastisk kunne jeg se….
Shotgun Symphony:
Jeg fik desværre ikke starten af denne koncert, men kom da heldigvis lige tilbage 2 min. før de spillede mit favoritnummer ”Turn Around” :-) Kunne også erfare, at de havde den hidtil flotteste lyd. Hold kæft hvor spillede de godt og man ku’ ikke høre, at de kun var sammensat i anledning af FireFesten… Suveræn erstatning for Saraya må jeg konkludere!! God koncert og Tracy White er en performer i verdensklasse!!
Bonfire:
Til trods for en temmelig middelmådig lyd, nok en af de største oplevelser. Tænk at høre næsten hele sit favorit album med bandet (Fireworks) live… STORT!!! Det eneste nummer de ikke spillede, var (desværre) ”Cold Days”, som ellers er mit favoritnummer fra skiven… Men i anledning af en hyldest til Steve Lee, sluttede de af med en Gotthard ballade. Eneste minusser, var den for lave lyd på Hans Zillers guitar, samt at Lessmann ikke kan nå ordentligt op i de høje toner mere og derfor sætter stemmelejet ned… Dette lyder ikke altid lige godt. Men alt i alt en af de bedste koncerter – rutinen fornægter sig ikke og Claus er en fremragende entertainer og lavede en del sjov med: ”..og nu et nummer fra: Fireworks albummet” – he he
Dare:
Nok en af de koncerter jeg havde glædet mig allermest til, b.la. fordi vi havde fået at vide, at han ville spille hele ”Out Of The Silence” albummet, som ligger på Top 5 af min personlige AOR liste!!! Lagde ud med de 3 første numre fra albummet og publikum var ved at splitte det hele ad i ren vellyst…. SÅ skete det, som jeg frygtede… Darren begyndte at spille nyere numre (altså Keltisk pop-rock) og da jeg havde hørt 3-4 af dem, var jeg tæt på at falde i søvn, så jeg smuttede… Udover det, skal det siges, at de havde den værste lyd overhovedet. Det beroede på, at de ikke havde nogen bassist med, så keyboardet spillede bassen. Desværre lå denne baslyd lige der, hvor stedet skabte en voldsom resonans lyd, som fuldstændig overskyggede resten af lyd-billedet, det lød mildest talt rædselsfuldt. Lydmanden var ikke til megen hjælp, det blev i hvert fald aldrig bedre. Til gengæld havde Vinnie Burns en af festivalens flotteste guitar-lyde (go figure) og for fanden hvor er han imponerende live… Spiller soloerne som en tro kopi af dem man kender ud og ind fra pladerne. Helt fantastisk guitarist. Respekt!!!!
Lynch Mob:
På dette tidspunkt var jeg fuldstændig smadret i bentøjet af at stå op i mange mange timer, så jeg blev kun lige og hørte et par numre, for lige at opleve selveste George Lynch live…. Ingen tvivl, han er UHYGGELIG på den spade og havde jeg ikke været så bombet, var jeg nok blevet og hørt hele koncerten, selvom Lynch Mob ikke siger mig det store…


Søndag: Ca. 1400 publikummer
Grand Design:
Okay lyd. Fine numre og en bassist som virkelig gjorde sit, for at få publikum med, selvom man godt kunne mærke, at en del var kommet sent og sikkert også temmelig fulde, i seng :-) Til gengæld mangler forsangeren totalt karisma. Han præsenterede nogle af numrene kort, men sagde ellers ikke noget og bevægede sig stort set ikke… Her skal der sgu’ arbejdes noget mere med sagen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at fungere som et live-band!! Men eller en fin koncert, med en glimrende guitarist.
Newman:
En positiv overraskelse. Han spillede stort set kun kanon numre (og det er jo forståeligt, da han har så mange fantastiske numre at vælge imellem). Han synger formidabelt og jeg var vildt imponeret over hans stemme. Men helt ærligt Steve… behøver du virkelig at rette på dit hår ca. 20 gange i minuttet – det var godt nok lidt af en joke at kigge på :- ) Men glimrende koncert!!!
Strangeways:
Hold kæft en fornøjelse at lægge øre til… Terry Brock har altså bare stemmen og Ian Stewart har bare den lækreste guitarlyd – damn!!! Eneste store anke her, var at de spillede ikke mindre end 5 af deres nye numre fra deres temmelig ordinære nye plade ”Perfect World”.. men forbavsende nok, fungerede de fint live(pladen lider desværre under en kedelig, rodet og uinspireret lyd).
Stage Dolls:
Ja, her er der nok mange som ikke helt forstår mig, men jeg droppede dem (man må jo tage nogle tunge beslutninger ind i mellem). Det store problem var, at man normalt ku’ gå ned under og sætte sig i pauserne imellem grupperne, men 3-4 gange om dagen, var der bands som gav autografer og lod sig fotografere i disse pauser, hvilket betød, at man ikke kunne komme ind og sidde lidt ned og helt ærligt, det ku’ jeg sgu’ ikke holde til… Så mig over på hotellet og smide mig lidt på sengen ind i mellem :-) Men min svoger så koncerten og sagde at det var en fantastisk en af slagsen. De havde fantastisk lyd og publikum var helt oppe og ringe. Så ærgerligt, men det er der jo ikke noget at gøre ved.
Jimi Jamison:
Tjahh, egentligt var det Pretty Maids som skulle ha’ spillet på dette tidspunkt, men da de sad fast i en trafik kø, blev man nødt til at bytte om på rækkefølgen.
Til min store kæmpe overraskelse, var dette den absolut største koncert-oplevelse af dem alle… Jimi er en fantastisk sanger, som når ALLE de høje toner fra pladerne – jeg er vildt imponeret over hans evner… Han er også en nærmest perfekt performer, som absolut ingen nykker har.. At han så var udstyret med et fantastisk band (sammensat til lejligheden med b.la. Tommy Denander, Jimmy Jay (HEAT’s bassist) osv.), gjorde jo ikke sagen værre… Desuden havde de uden tvivl, festivalens bedste lyd og da det nærmest var hit på hit på hit, kogte salen nærmest over – FLOT FLOT koncert!!!!
Pretty Maids:
Lidt synd for Pretty drengene, men jeg tror at mange havde valgt at tage en pause under deres koncert, for da de startede, var gulvet ret tyndt befolket og da de så startede med en af deres absolutte hurtigste og hårdeste numre, gjorde det ikke sagen bedre……… MEN SÅ gik de ellers i gang med en stak af deres allermest melodiske numre og i løbet af 3-4 numre, var gulvet godt fyldt op igen og jeg må sige, at de efterhånden fik publikum godt med… Så en glimrende indsats af drengene fra Horsens. Ken Hammer spillede op til hans bedste (og virkede virkelig veloplagt) og Ronnie var som altid, suveræn!! Det samme gælder for resten af bandet, som var så Tight som det fås!!! Eneste nummer som jeg manglede, var Sin-Decade, som er et gude-nummer af rang!!!
Nelson:
Hvad skal jeg sige?? Jeg havde altså ikke de store forventninger til disse knægte… og havde i spurgt mig efter de to første numre, gik det lige som jeg havde regnet med. Kendte ikke numrene og de to tvillinger ligner altså ikke nogen som har rundet de 18 år endnu(til dels pga deres gryde-drenge klip)!! Da så numrene nærmest lød som sådan noget US-drengerock, var jeg allerede begyndt at se mig om efter udgangen – men så skete der pludselig en masse… For det første begyndte de at spille hits… Herefter trådte deres guitarist i karakter og spillede et instrumental nummer som selv Joe Satriani ville ha’ været stolt af… Så spillede trommeslageren en solo som fik mig til at tabe underkæben… den varede max. 2 min. lige sådan som jeg mener det skal være, da intet er værre end en 19 minutter lang trommesolo :-) Herefter kom trommeslageren ned på scenen og lavede en omgang komisk break-dance.. i mens gik den ene af brødrene op bag trommesættet og så spillede bandet ellers videre… det klarede han som en pro. Herefter var det den anden guitarist som kom i spotlightet… han fyrede også en solo af som sparkede røv…fik jeg fortalt hans navn? Han hedder Mark Slaughter og ja, det er ham. Så vi var lige pludselig til Slaughter koncert, hvor han spillede hans største hit, som endnu en gang fik hele taget til at lette – hold kæft hvor var det bare godt.. I næste nummer, var det så Nelson broderen (ham med trommerne), som fyrede den fedeste guitarsolo af… Kort sagt, fik man sådan en på opleveren, at man glemte alt om drenge-rock!! En FED FED afslutning må jeg sige!!!

Ærgerligt at det er så skide besværligt at komme til Nottingham, for ellers havde jeg sgu’ stået derovre hvert år, for det fås næsten ikke bedre i AOR/MHR regi!!! Desuden er Nottingham et besøg værd i sig selv – selv konen vil elske det, da man stort set kan shoppe sig selv ihjel (det er en STOR by) og pris niveauet ligger et godt stykke under London niveau!!!
Dette var anden gang jeg var til FireFest – håber ikke det bliver min sidste!!!


Jettfever Opsat: 2010-11-03 14:47:34
Glimrende indlæg!

Og det er jeg sgu glad for at høre - men har også kun set rigtig gode anmeldelser af hans optræden på Firefest.

Men ikke overraskende kan man jo i det hele taget kun være misundelig. Lyder som om det har været en suveræn festival og hvilket line up igen i år.

Må se om det ikke kan lade sig gøre næste år!

Jettfever Opsat: 2010-11-03 14:48:48
I øvrigt samme band han har med til Malmö - glæder mig i den grad også til at opleve Denander!

Muddley Opsat: 2010-11-03 17:13:47
Stor fornøjelse at læse dette Rene.
Tak for at du har taget dig tid til at os om din fede tur.

Sbassman Opsat: 2010-11-03 17:15:08
Super fedt indlæg! Det har da vist været noget af en oplevelse. En skam at der ikke afholdes sådan en festival i Danmark. Så havde jeg sgu godt nok været klar.

-=MP=- Opsat: 2010-11-03 18:02:07
Super fed læsning.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.