www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Udo : Decadent (Deluxe Edition). Album Cover
Informationer
Band:  Udo
Titel:  Decadent (deluxe Edition)
År:  2015
Genre:  Heavy Metal
Land:  DE
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Speeder 
2.  Decadent 
3.  House Of Fake 
4.  Mystery 
5.  Pain 
6.  Secrets In Paradise 
7.  Meaning Of Life 
8.  Breathless 
9.  Let Me Out * 
10.  Under Your Skin 
11.  Untouchable 
12.  Shadow Eyes * 
13.  Rebels Of The Night 
14.  Words In Flame 
 
Medlemmer
Andrey Smirnov:  Guitars
Fitty Wienhold:  Bass & Co-Producer
Francesco Jovino:  Drums
Kasperi Heikkinen:  Guitars
Udo Dirkschneider:  Vocals & Producer
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 7/10

U.D.O. kører ufortrødent videre. Der skal jo nærmest et meteornedslag til før manden vil slappe af - og så er det alligevel ikke engang sikkert at dét ville kunne stoppe ham!! En tysk tank på mission! "Yez, Wee Vill Invade Ze Hole Würld"
Men hvad fanden? Opskriften virker jo. Det er godt nok samme opskrift som også virkede for 25 år siden, men, altså, Bøf med Bløde Løg holder jo også stadig! :)

U.D.O. i seneste inkarnation er et friskt pust idet, at bandet har fået nye guitarister hvilket høres. De er virkelig dygtige og får lov til at gi' den gas på hele skiven. Guitarlyden, som jo er meget vigtig i denne genre, har virkelig fået lidt powerfuel hældt på. Produktionen er i det hele taget største plus på Decadent. Der er kælet for alle niveauer og jeg synes især man fornemmer klarhed på mellemtone og diskanten hvilket også har stor betydning for hvor godt Udo selv lyder = Nice!

Men hvad med musikken?
Tja... Bortset fra uendelige gentagelser (hvilket som sådan er okay) så er de få nye påfund altså ret uinteressante. Tag eks. sangen "Mystery" hvor man skulle tro, at King Diamond har været inspiration. WTF? Så la' da vær'!
Der hvor det er bedst, er når ACCEPT anerne får lov at skinne igennem og det gør de heldigvis ret ofte.
Albummet overraskede mig ellers i den grad da åbneren ("Speeder") lyder som taget direkte fra Timebomb pladen. Jeg tænkte, at hvis dette er niveauet, så har vi her en ny-klassiker, men nej. Det var en enlig svale.
Singlenummeret "Decadent" er et af de dårligere på pladen hvorimod anden single, "Pain", er noget bedre (dyrk lige den solo!).
Bonusnumrene på denne udgave er de ekstra penge værd - jeg ville måske endda placere karakteren et helt trin lavere, hvis ikke for disse 2 numre!
2015-01-28 12:24:45

Scandinavia Opsat: 2015-01-31 15:28:22
SPEEDER holder hele vejen

Tommy Lee Opsat: 2015-02-01 21:41:46
Glæder mig til at høre den en af dagene, den ligger i bunken.

RenisseD Opsat: 2015-02-03 16:51:46
Japanerne får, udover de to nævnte bonus-numre, nummeret: "Fallen Angel", som er en ganske fin power-metal ballade!!!

Ratt Opsat: 2015-02-07 14:43:48
Få lyspunkter, er slet ikke 160kr værd, køb den billigt i stedet når du får chancen. Et plus er dog at Udos stemme lyder bedre end den er. De er ikke i nærheden af Udos tidligere udgaver og får så meget baghjul af Accept.

Scandinavia Opsat: 2015-02-07 20:46:36
Sandt ang. vokalen. Det er som om den er bedre produceret, men for ind i hede hule helvede hvor det skærer i ørerne når han prøver at synge rent. Udo skal bare lyde grim, tysk og brutal. Ikke så meget pis.

Scandinavia Opsat: 2015-03-14 23:40:55
Jeg bukker, bøjer mig, nejer og kysser numse på den lille gnom for HOLD NU KÆFT hvor den mand (og hans band inkl. sønnemand Sven på trommen... 21 år!)bare rystede banelegemet ved Godset i Kolding. Publikum var i en sørgelig forfatning. 2 i rullestol, en nøgen overbespist mandestripper der blev slæbt ud af vagterne, en del nitteklædte metaltosser, et par bartendere og så lille mig. Men det var UDO sgu' da ligeglad med! Strobelys, farver, MASSIV væg af lyd og et stykke med tysk armygrønt! Hvabehar?

Jeg tør nok lige sige at dette var yderst, yderst velspillet. Tight som Hendes Majestæts sprække og hvilket overskud fra ISÆR Kaspari, han er bestemt ik' nogen looker, men hold nu fast hvor han bare lirede og lirede.
Blitz of Lightning og Faceless World (som i min bog er urørlige klassikere) fik så hård en medfart at jeg ønsker bandet indspiller dem på ny med Kasperi på guitaren. FORMIDABELT spil. Og unge SVEN DIRKSCHNEIDER bankede da de trommer så hårdt igennem at man skulle tro han aldrig har lavet andet (det har han nok heller ik!).
Fantastisk. Intet mindre.

At de så lige spillede 1-5 numre for meget fra seneste plade skal forblive en smagssag, men tak for en super aften i armygrønt

RenisseD Opsat: 2015-03-19 08:23:39
Lyder som en FED koncert.. Misundelsen trænger sig på :-)
Lettere forbavset over at han har en søn! Synes en gang jeg læste, at han IKKE var til kvinder!!! :-)

Scandinavia Opsat: 2015-03-19 12:38:14
Glemte at skrive, at selveste Jacob Hansen (produceren) stod tæt ved mig. Han var tilsyneladende også kommet alene. Vi havde fået de billige rækker :)

Ang. Udo's seksualitet så ER han jo tysker og tilmed grim som bare fanden, så mon ik' han ta'r hvad han kan få? :)

-=MP=- Opsat: 2015-03-21 05:36:18
Gad godt at have været der Scandinavia, det lyder som i er blevet underholdt. Selv små koncerter kan blive de fedeste.

Mötley Opsat: 2017-01-16 06:13:59
Synes dette er den bedste han har lavet og dräb mig nu ikke for min smag haha Produktionen gör det hele, selvfölgelig er musikken meget viktig, men den samlede produktion er sgu det bedste jeg har hört på en metal cd siden ???? Hjälp hvor der lyden fantastisk!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.