www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Udo : Dominator. Album Cover
Informationer
Band:  Udo
Titel:  Dominator
År:  2009
Genre:  Heavy Metal
Land:  Tyskland
Bruger rating
Rating: 8
Stemmer: 2

8 Scandinavia				  
				  
	
8 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  The Bogeyman 
2.  Dominator 
3.  Black And White 
4.  Infected 
5.  Heavy Metal Heaven 
6.  Doom Ride 
7.  Stillness Of Time 
8.  Devil's Rendezvous 
9.  Pleasure In The Darkroom (Bonus Track) 
10.  Speed Demon 
11.  Whispers In The Dark 
12.  Video Clip Black And White (Bonus) 
 
Medlemmer
Fitty Wienhold:  Bass
Francesco Jovino:  Drums
Igor Gianola:  Guitar
Stefan Kaufmann:  Guitar & Producer
Udo Dirkschneider:  Vocals
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 7.5/10

Man skulle nærmest tro, at fornyelse var en dødssynd i Tyskland for her er alt godt nok ved det gamle - lige som man kunne forvente! På den anden side set, så er der jo også god mening i ordsproget: "Tømrer bliv ved din læst", når man er metalveteran. Og hvorfor skulle Herr Dirkschneider egentlig også ændre sig? Han gør'et jo godt, ham den gamle gnom i lederhosen :)

Hvis man bedømmer efter singleudspillet, "Infected", så er der faktisk god grund til at man skulle tro, at U.D.O. er blevet et uptempo Power Metal band (lidt overdrevet beskrivelse måske!), da lige netop dét nummer er noget af det bedste og mest innovative længe hørt fra Kaufmann og Dirkschneider.

Når man så er nået igennem de 3 semi-patetiske åbnere ("barnligt" var måske et bedre ord at bruge? - disse numre er ren 7. klasse Metal!) og man er blevet overrasket over "Infected", ja, så er det pludselig som om bandet tager sig sammen og leverer varen ufortrødent; jeg tænker ACCEPT anno 1985, kæmpe arenas i Japan og den slags - altså FEEED Heavy Metal som den BØR lyde! Her er virkelig en stemning oppe at køre, som ikke er hørt LÆNGE. Når så "Stillness Of Time" blæser sit tematiske riff af, er man da *næsten* nødt til at kigge på coveret igen - det kunne jo være der i virkeligheden stod ACCEPT?
Men ak nej, for der kommer så også en anelse slinger i valsen, da Mathias Dieth inviteres i studioet på "Devil's Rendezvous" (andre end mig der synes at høre ligheder med "Cut Me Out" fra Holy albummet?) - jeg ved ik' helt hvad jeg skal mene om nummeret, men soloen er da skæg :)
Historien ændrer så retning igen når bonusnummeret, "Pleasure In The Darkroom", sætter i gang. Og her troede man at vi var tilbage i ACCEPT stil... Yikes! Det her er som taget fra forrige album (Mastercutor) og dets MØRKE udtryk. Leftover track? Det kunne i hvertfald godt ha' været undværet på DENNE plade.

"Speed Demon" burde tale for sig selv - eminent og klassisk i en Metal forstand! Og hvorfor ik' slutte pladen med en ballade? Tja.

Som man måske kan udlede af anmeldelsen her, så er der både det helt fede materiale på pladen og det lidt mere... Skal vi sige..."undværlige" materiale.
"Dominator" er et bedre album en "Mastercutor", men jeg savner noget af optimismen fra "Thunderball" og "Mission No. X".
Hvis man kan tale om perioder i U.D.O.'s ellers meget statiske karriere, så har vi taget hul på en ny, som startede med "Mastercutor".

Dette er et stærkt album der ville kunne tænde op for en ACCEPT fan eller to!
2009-09-23 17:36:46

Scandinavia Opsat: 2009-09-24 04:16:51
Jeg kan se, at en lille tastefejl har placeret dette album for sig selv.

MP - kan du ik' lige smide den ind til de andre UDO skiver?

sixxdog Opsat: 2009-11-28 11:42:09
Verdensklasse koncert i aftes! Denne mand bør høste MINDST ligeså meget kredit og respekt som koryfæerne DIO, Ozzy, Lemmy, Dee Snider osv. - I 30 år har han kreeret nogle af de mest klassiske metalriffs, og hold da kæft hvor et bagkatalog at tage af! Manden bliver 58 næste gang, men sjældent har jeg oplevet en person så karismatisk.. Udo Dirkschneider - du er heavy metal kongen! For satan han er sej!

Udo på danmarks måske bedste spillested - en af mine bedste koncert-oplevelser nogensinde! Utroligt at man stadig kan blive overrasket og blæst bagover på den måde!

Hvis I får chancen inden trolden kradser af, så gør jer selv den tjeneste, at tjekke denne hersker af metal ud!

Respekt, respekt og endnu mere respekt!

Jettfever Opsat: 2009-11-28 12:14:20
Hehe, ja den lille tyske tank er sgu altid fed live - ærgeligt han ikke kom forbi Kbh denne gang.

Ratt Opsat: 2009-11-28 15:36:48
Fuldstændig enig sixxhund, UDO er en sand mester indenfor metallen, hans koncerter er altid gennemførte til 9-10/10 stykker. Ufatteligt som den mand har energi. Tilbage i 80serne og 90serne rejste jeg en del rundt i europa bare for at se Accept og det var squ' altid ret fedt at se ham og Accept, fuck de ku bare trykke den for vildt af.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.