www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Megadeth : Endgame. Album Cover
Informationer
Band:  Megadeth
Titel:  Endgame
År:  2009
Genre:  Heavy Metal
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.33
Stemmer: 6

9 -=MP=-				  
				  
	
7.5 Jettfever				  
				  
	
8 KimG				  
				  
	
8.5 Olfert				  
				  
	
9.5 sixxdog				  
				  
	
7.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Dialectic Chaos 
2.  This Day We Fight 
3.  44 Minutes 
4.  1,320 
5.  Bite The Hand 
6.  Bodies 
7.  Endgame 
8.  The hardest Part Of Letting Go 
9.  Head Crusher 
10.  The Story Ends 
11.  The Right To Go Insane 
 
Medlemmer
Chris Broderick:  Guitars
Dave Mustaine:  Guitars/Vocals
James Lamenzo:  Bass
Shawn Drover:  Drums
Producer:  Andy Sneap
Beskrivelse
Muddley Karakter: 9.5/10

Ok. Den havde jeg sgu' ikke lige set komme.Havde næsten opgivet Dave og hans uendeligt mange musikere.

Men huh det er fedt det her.
De lægger ud med et instrumentalt nummer som er 02:30 Guitarlir. Derefter går de over i velkendt kaotisk Megadeth stil, dog er det fedt produceret og igen med solo på solo. FEDT. Dave Mustaines stemme er ikke så markant og i mine ører irriterende efter 2-3 numre.
På track 3 stilner stormvejret lidt af og de ryger stilmæssigt tilbage til Euthanasia tiden.
På track 4 fyrer de lidt op for kedlerne. Det fedtt, men tror at dette er et af de numre som 'dør' i længden. Mainstream trash.
På nummeret Bodies er de tilbage i midt halvfemserne og det er i min verden fedt.
Dejligt tungt og som altid spiller de tight og med kirurgisk præcision.
Titel nummeret Endgame er et 0600 min langt nummer som er et nummer som skifter en del tempo vejen igennem. Dave Mustaine, næsten 'rapper' sig gennem nummeret og det er SKIDT. Det er et nummer som dette der trækker ned i den samlede karakter i 'Muddleys' karakterbog.

Det lange nummer The Hardest Part Of Letting Go, trækker dog op. Det er en underlilg ballade, med en lang passage midt i nummeret, hvor de fyrer på for instrumenterne og jeg kan kun sige OVERRASKENDE FEDT.
Normale cd udgivelser ville dø, lidt hen mod slutningen, men Megadeth fyrer op og Head Crusher er FEDT. Fuld rulle og solidt guitarspil. 0200 inde i nummeret får jeg lydt til at headbange, og det er sgu' lidt underligt...helt ædru klokken 0235...;-) FEDT.
De 2 sidste numre er ikke fyld, men alligevel heller ikke det bedste jeghar hørt fra Megadeth.

FEDT genhør med bandet.
tror at denne vil 'please' de fleste Rocknation brugere.

2009-09-02 00:39:15

Muddley Opsat: 2009-09-02 14:17:01
Imponerende ordvalg jeg har brugt til denne anmeldelse.
9 Gange har jeg brugt ordet FEDT.

Steal Opsat: 2009-09-02 14:58:58
Den udkommer da først om 14 dage - 3 uger eller hvad ???

Muddley Opsat: 2009-09-02 15:26:01
http://www.deanguitars.com/forum/viewtopic.php?t=68285

Jeg er ikke alene om begejstringen.

Muddley Opsat: 2009-09-02 15:30:40
http://www.roadrunnerrecords.com/music/view.aspx?songID=2527

Lidt lyd klip.

sixxdog Opsat: 2009-09-04 15:29:49
Jo den udkommer først om den 15/9, så denne anmeldelse skal vel ikke tages så alvorligt..

Ratt Opsat: 2009-09-07 09:28:24
Glæder mig som en lille lille bitte dreng til den 15/9... Tror bestemt at den vil ku tilfredsstille mit store Metal hjerte of pure steel, so fare so nice, like it so fare. Man skal da have fat i et original eksemplar med sine store pølse fingre så jeg kan høre pure Megadeth fra kbh til New York city, like it a lot.

Muddley Opsat: 2009-09-15 16:08:15
Sixxdog. Hvadmener du med at denne anmeldelse ikke skal tages alvorligt???

Musikken ændrer sig vel ikke fra d. 02 sep til d. 15 sep.....eller hvad???

Klasse udspil fra Dave og lejesvendene.
Kan ikke helt bestemme mig til om det er deres bedste nogensinde, men fantastisk tæt på.

-=MP=- Opsat: 2009-09-15 17:25:57
Steffen anmeldte denogså igår i BT 6/6 deres bedste imange år, og så kunne Metallica/Iron Maiden osv godt pakke sammen, for her var Rifffs udover det hele.

KimG Opsat: 2009-09-25 17:32:54
Er der nogle af jer andre, der har fået en fejlbehæftet udgave af denne skive? Jeg har indtil videre fundet 3 fejl på den...

1) Overgangen mellem 'Dialectic Chaos' og 'This Day We Fight!' er skåret forkert, så i stedet for en flydende overgang er der 4 sekunders pause.

2) Ved 1:46 i 'Bodies' hakker sangen så det lyder som om Mustaine synger "B-Bodies Left Behind" i stedet for "Their Bodies Left Behind".

3) Overgangen mellem 'Bodies' og 'Endgame' er skåret forkert, så i stedet for en flydende overgang er der 4 sekunders pause.

Så vidt jeg kan se, er der kun lavet 1 udgave af albummet, udgivet på Roadrunner Records, 1686-178852, men da min er købt via CD-WOW kan det være et andet optryk end den Europæiske version...

Jeg overvejer seriøst at købe en udgave mere - forhåbentlig uden fejl, men hvis I andre har samme fejl, vil jeg vente nogle måneder til der er kommet et nyt oplag på gaden...

KimG Opsat: 2009-09-25 17:34:23
Bortset fra ovenstående fejl, er det faktisk et ret fedt album - meget bedre end både 'The System Has Failed' og 'United Abominations'...

sixxdog Opsat: 2009-09-26 19:20:53
Mudd@ Det er ikke så hårdt ment, som det måske lød ;) Men gik ud fra at du havde anmeldt på baggrund af et tvivlsomt format alá mp3, når nu det var længe før den fysisk kom på gaden? Een ting er førstehåndsindtryk, en anden er en decideret anmeldelse, efter at have hørt en cd mange gange. Ja vi gør alle tingene forskelligt, og selvom jeg har hørt skiven en god håndfuld gange, er det bare WAY for tidligt at udtale mig kvalificeret. Men jeg er da bestemt ikke skuffet, sådan lige umiddelbart.

KimG, my MegaBrutha - Næh der er slet ingen fejl på min Roadrunner udgave?? Lyder godt nok mystisk!

Det eneste jeg VIL udtale mig om, allerede nu, er produktionen. Dét er godt nok noget af det bedste jeg længe har hørt! På den konto vel sagtens 'Death Magnetic's diametrale modsætning!

Men kan det være rigtigt at der kun er 35 solo'er på denne plade? Det er jo nærmest et skridt tilbage ift. forgængeren :D

Her har vi to af verdens bedste guitarister samlet i eet og samme band - det' helt vildt! Dave har endda udtalt at Chris er den bedste guitarist han nogensinde har arbejdet sammen med, og at han endda var bedre end ham selv (!) - og Mustaine er jo kåret som nummer 1. af Guitar World! Wicked!

KimG Opsat: 2009-10-02 15:33:47
Har fået denne mail fra CD-WOW (hvor jeg købte albummet) i dag:

Dear Kim Goldbæk,
It has been brought to our attention that a number of initial copies of Megadeth’s new album ‘Endgame’ are faulty. Whilst CD WOW always strives to give Best Value Always we do not compromise on the quality of the product we send to our customers. The initial batch of ‘Endgame’ have sound quality issues, and we are now sourcing new copies from our supplier which meet our high standards. These new copies will be sent to you free of charge, and there is no need to return the copies we initially sent. We apologise for any inconvenience caused and will be sending you a new version of ‘Endgame’ as quickly as possible. We will update you when we ship these CDs.

Så det er altså ikke mig, der er helt underlig... ;)

sixxdog Opsat: 2009-10-02 19:40:34
God service dér! Fedt nok.. Jeg sad og tænkte om du afspillede på et eller andet skummelt anlæg, eller endnu værre : på computeren! :-O For jeg har før været ude for at skulle afspille en cd på com via mediaplayer, hvor den også har lavet underlige ophold og pauser etc.

Men fedt nok de sender en ny. Det er lang tid siden jeg har handlet hos WOW - har de oppet sig? Før i tiden skulle man jo vente i evigheder på skiverne. Men gik de ikke også konkurs eller blev opkøbt eller noget?

Targetshop.dk er blevet et ellers udmærket, og billigt sted at handle efterhånden.

KimG Opsat: 2009-10-03 11:17:12
Nej, nej - den er blevet afspillet på det samme anlæg som alle mine andre skiver er blevet gennem de sidste 10-15 år, så der er ingen udfordringer i den retning.

CD-WOW har i dén grad oppet sig gennem det sidste halve til hele år. De afsender lagervarer indenfor 48 timer og derfra tager det ca. 4-6 hverdage inden det ligger i min postkasse. Priserne er også yderst konkurrencedygtige - mange nyudgivelser kan forudbestilles for 60-70kr. Så det er absolut blevet meget, meget bedre end det var for nogle år siden.

Play.com er også ret gode. De har fint udvalg, fornuftige priser (de handler i EURO) og leveringstiden er helt iorden. De afsender ofte samme dag (eller dagen efter) jeg har bestilt og det tager også ca. 4-6 hverdage at nå frem.

sixxdog Opsat: 2009-10-07 07:51:43
SÅ kom den! :D Ha ha ha ha ha ha!!!

Det er så skide typisk Megadeth.. Det er vel 10-15ende gang den spinner, og BANG! Jamen her har vi ganske enkelt den bedste udgivelse fra Mustaine i ja...17 år :/

Vic's Garage bør være efterspurgt efter denne præstation. Skabet bliver ikke bare sat på plads her ift. produktionen, næh det er vel nærmest et helt IKEA der bliver indrettet. Ganske enkelt verdensklasse, og jeg har bare ikke hørt sejere lydproduktion siden 80'erne.

Guitarmæssigt har vi her ganske enkelt en af de vildeste konstellationer nogensinde set! Mustaine+Broderick = meget meget meget bedre end sex, fodbold og grillet kød tilsammen!

Normalt synes jeg ikke det er så heldigt med åbenlyse referencer til eget tidligere materiale. Og grunden til at jeg måske omfavner det på 'Endgame', er at det netop ikke er det, altså åbenlys. Men der bliver altså lige nikket til tidligere værker, i de forskellige opskrifter og strukturer i sangene. Man er i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at 'This Day We Fight' kunne have været taget fra 'So Far, So Good...So What?' pladen. Eller at 'Bodies' og 'The Hardest Part' kunne have været en del af 'Youthanasia'. 'Endgame', 'Bite The Hand' og 'The Right' er rester fra selveste bibelen 'Rust In Peace'. Og synes man kan blive ved, også med små nik til 'The System Has Failed' og 'Peace Sells' skiverne.

Det er ganske enkelt et spark i kuglerne på samtlige af de gamle gutter i diverse bands fra samme tid, navnlig Slayer og Metallica, der ligesom får snotten tværet rundt i pytten med "kan du så se hvordan man laver ordentlig musik, din lujer" efterladt, fuldstændig tvivlende på egen berettigelse..

Jeg kan tælle til....10/10

Muddley Opsat: 2009-10-08 17:39:28
Enig Sixx.

Frank Arnesen Opsat: 2009-10-08 19:15:05
Kim G, mail mig på hardrock1973@hotmail.com hvis du vil sælge din extra fejlede Endgame billigt - tak!

KimG Opsat: 2009-10-08 19:40:16
Hey Frank - tak for tilbudet, men jeg tror jeg beholder den. Det kunne jo gå hen og blive lidt af en 'one-of-a-kind' sjældenhed... ;)

Scandinavia Opsat: 2009-10-22 11:39:52
Fed skive. Uden tvivl!

Godt nok hører jeg den nu for første gang, men indtrykket er yderst positivt!

Jettfever Opsat: 2009-10-25 13:17:35
Ja, helt sikkert en ok skive, men for helvede hvor bliver Mustaines vokal hurtigt kedelig at høre på.
Og så er der en del ligegyldige numre.

Men kanonfedt guitarspil!

KimG Opsat: 2009-10-26 20:15:37
Den fedeste Megadeth-skive siden 'Youthanasia'! Basta.

sixxdog Opsat: 2009-10-26 20:23:55
Ja jeg bliver i hvert fald ALDRIG træt af Mustaine's vokal. Han kan både snerre og synge, god variation og en meget karakteristisk røst. Han er bare helt igennem genial :D

Scandinavia Opsat: 2009-10-27 07:18:59
Fed skive ja, men overgår den "United Abominations"? Nix.

Sbassman Opsat: 2009-12-31 13:24:16
Så nåede jeg at få denne skive i 2009. Det er sgu godt nok fart på drengene må man sige. Vist ikke et album der kommer i afspilleren, når er fruen er hjemme he he.Velspillet og særdeles tight band må man sige! Er spændt på om den ender som støvsamler eller om Megadeth stadig kan sparke benene væk under mig. Den kræver nok en del gennemlytninger, som den slags jo gør.

-=MP=- Opsat: 2010-03-07 15:00:36
Et frisk album, der dog kræver sin mand, idet at her er utrolige mange detaljer i guitar spillet.
Det er også et album der kræver mange gennemlytninger, samtidig med at man skal være i det rette humør.
Synes dog ikke at den er så god som alle anmeldere er enige om.
Men 8/10 skal den da have.

Sbassman Opsat: 2010-11-12 21:01:18
Det er nu et fedt album Megadeth har fået smækket sammen. Imponerende at Mustaine er i stand til at synge henover de riffs han fyrer af.
Ham den nye guitarist er super dygtig, men Marty Friedman er nu altså bare den fedeste guitarist der har været i Megadeth. Synes ham Chris mangler lidt sjæl.
Har i øvrigt lige læst bogen "Mustaine" og den kan godt anbefales. Ganske underholdende læsning.

Sleazy Dane Opsat: 2011-01-17 16:35:25
Et ok album, men af de nyere udgivelser fra Megadeth foretrækker jeg klart "The System Has Failed" og "United Abominations".

blus Opsat: 2011-11-12 11:57:58
hvor er megadeth den ny henne for den er da megafed ?????

RenisseD Opsat: 2011-11-12 13:07:47
Tjahh, du ku' jo i så fald lave en anmeldelse af den!!

-=MP=- Opsat: 2023-10-06 15:28:45
Så smukt, så betagende, så gennemført, og stadig med masser af vildskab.
Noget af det bedste siden de gode år.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.