www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Dizzy Mizz Lizzy : Forward in Reverse. Album Cover
Informationer
Band:  Dizzy Mizz Lizzy
Titel:  Forward In Reverse
År:  2016
Genre:  Hard Rock
Land:  Danmark
Bruger rating
Rating: 7.5
Stemmer: 1

7.5 Scandinavia
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Phlying Pharaoh 
2.  Forward in Reverse 
3.  Terrified in Paradise 
4.  Brainless 
5.  Something So Familiar 
6.  Love at Second Sight 
7.  Made to Believe 
8.  Frey 
9.  Mindgasm 
10.  Fly Above the Radar 
11.  I Would If I Could But I Can't 
12.  Say it to Me Anyway 
 
Medlemmer
Tim Christensen:  Vocals, guitar
Martin Nielsen:  Bass
Søren Friis:  Drums
Producer:  Jacob Hansen
Beskrivelse
krisholmes Karakter: 8/10

Har lige moret mig med at læse kritikken af de to første DML plader her på siden...

Anyway, ku' du lide dem, kan du sgu nok også lide denne her. Kunne du ikke lide dem, giv den en chance alligevel, den er nemlig overraskende tung og til tider ligefrem aggressiv; ikke nødvendigvis hvad man forventer fra Tim Christensen.
Minder måske på en måde om D:A:Ds Helpyourselfish, der også sluttede med et stille nummer...

Det trækker dog ned, at der er hele tre instrumental numre, når et enkelt (det første) kunne have været nok.
2016-05-04 15:10:20

Tommy Lee Opsat: 2016-05-06 06:36:31
Denne blev købt forleden også.
Dog er den ikke hørt endnu(ligesom desværre et hav af nye som gamle indkøbte skiver suk)men glæder mig meget til at høre den, da jeg var vild med det,som de lavede i sin tid.

Mike Slamer Opsat: 2016-05-09 10:48:08
Super respektabelt genhør med DML. Vil dog vurdere, at det "kun" er deres 3. bedste plade - men de 2 forgængere fra 90'erne er også hårde at blive målt op imod.
De i forvejen 3 kendte single-udspil + de ligeledes allerede kendte Phlying Pharaoh og Fly Above The Radar, er sammen med titelnummeret og balladen Something So Familiar, en solid gang holdværk fra Tim C. (og Co.)- og så er jeg 100 % enig med krisholmes i, at de 2 sidste instrumentalnumre er overflødige - og desværre trækker pladens samlede niveau ned.
....men Tim C kan sit p.. - både hér og solo.

Scandinavia Opsat: 2016-05-10 13:42:23
Hvis det skal være DML, så er den nye helt i skuret! Jeg har aldrig været storfan, men efter at ha' set dem live et par gange det forgange år, har jeg fået nysgerrigheden skærpet - så denne blev købt! Formidabel lyd (Jacob Hansen) og en del interessante numre - det er som om de lader rock'en fylde lidt mere og skruer aldeles ned for de infernalske ballader de blev så kendte på. Dette træk passer rigtig fint til mig!
Internationalt set er og blir' DML et "mellemniveau" band, men i en dansk lokal kontekst er dette noget af det bedste landet har at byde på, på rockscenen!
Sjovt nok finder jeg de 4 sidste numre bedst - der er sgu' guf at hente! Åbneren er ellers også noget af et egyptisk tour de force som i den grad lægger op til METAL... Ja, så begynder Tim at synge...

Scandinavia Opsat: 2016-05-10 20:15:46
... Apropos instrumentalnumrene, synes jeg faktisk - med undtagelse af "Frey" som er FOR letkøbt - at især "mindgasm" sparker popo. Det er en direkte cadeau til Thin Lizzy og dels Black Sabbath og viser, om noget, hvor samnenspillede bandet er. Meget kan man sige om stilen, men man kan ikke fratage dem deres formidable evner som band. Kun 3 mand vel at mærke. Tim C er ikke den store guitarist, men formår at trylle med de få tricks han har i ærmet. Hvis den kyndige lytter så bider mærke i hvor nuanceret en tone han bruger, så er det noget af en bedrift samtidig med at synge.
Gid bandet kørte endnu længere over i hard rock a la 80erne, da tendenserne hele tiden er lige under overfladen (hvilket de altid har været). Enten er de ikke gode som hård kogt hard rock eller også bliver hard rocken for banal?

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.