www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
H.E.A.T. : H.E.A.T.. Album Cover
Informationer
Band:  H.E.A.T.
Titel:  H.e.a.t.
År:  2008
Genre:  AOR / MHR
Land:  Sverige
Bruger rating
Rating: 9.5
Stemmer: 11

9.5 -=MP=-				  
				  
	
9.5 Chop				  
				  
	
10 Jettfever				  
				  
	
9 KimG				  
				  
	
9.5 Olfert				  
				  
	
9 Ratt				  
				  
	
10 RenisseD				  
				  
	
9.5 Scandinavia				  
				  
	
10 Sleazy Dane				  
				  
	
9.5 Steal				  
				  
	
9 Tunge Bach
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Intro 
2.  There For You 
3.  Never Let Go 
4.  Late Night Lady 
5.  Keep On Dreaming 
6.  Follow Me 
7.  Straight For Your Heart 
8.  Cry 
9.  Feel It Again 
10.  Straight Up 
11.  Bring The Stars 
12.  You're Lying 
13.  Feel The Heat 
 
Medlemmer
Crash :  Drums
Dave Dalone:  Guitars
Eric Rivers:  Guitars
H.E.A.T. :  Producers
Jimmy Jay:  Bass
Jona Tee:  Keyboards
Kenny Leckremo:  Vocals
Producer:  Michael Vail Blum
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 9/10

HVAD FANDEN ER DET MED DE SVENSKERE!?!?! Jävla Spendrups-drikkere!! :)

...For nu har de FANDME gjort det igen... Produceret ENDNU et håb på den uendelige liste af superbands... Ja, CRASHDIET, CRAZY LIXX etc., kender de fleste vel, men nu er der altså et nyt band der SKAL dyrkes! Hvor mange andre svenske bands spiller Hard Rock / Sleaze, vælger H.E.A.T. at lægge et eftertrykkeligt tryk på A.O.R. - Endda i en YDERST klassisk variant! Håbløst forældet, men alligevel pisse friskt spillet af disse drenge i start 20erne.

De drager paralleller til flere superbands, deriblandt GIANT, RED DAWN, EUROPE, TALISMAN, SURVIVOR etc. - Der er små hints til de "store" i genren flere gange, men samtidig har bandet også dets eget vibe. Ja, det er faktisk utroligt som det rykker med fed nerve og SUPER omkvæd!

Jeg var slemt overrasket - i meget positiv forstand - over kvaliteten af samtlige numre. Det er et himmelråbende gedigent debutudspil. Jeg forstår virkelig ik' hvordan dette er muligt i år 2008!!!??? Men samtidig STORNYDER jeg hver en strofe... De skal i den grad dyrkes til Sweden Rock... Keep an eye on this band - De vil fremad!

Her er et album der kommer til at florere på mange lister over årets plade - Grammy'en er klar!
2008-04-30 09:17:32

Scandinavia Opsat: 2008-04-30 09:18:32
Der er faktisk også en del TRIUMPH - "Surveillance" over visse sange... Hvor utroligt det end måtte lyde!!

Steal Opsat: 2008-04-30 14:40:33
Der er ét ord der beskriver dette her:
FANFUCKINGTASTIC. Den må ha en snurretur mere

Scandinavia Opsat: 2008-05-01 09:30:49
Saftsuseme da de LEDESTE omkvæd på denne skive... Helt klart en af 2008's favoritter!

Den blir' MEGET svær at overgå!

Ratt Opsat: 2008-05-01 11:22:56
Slap da fuc... af, selfølgelig skal denne købes, den er nemlig overfed. Den har fået ros over hele linien i den internationale store verden.

Sleazy Dane Opsat: 2008-05-01 12:20:25
De 4 -5 numre jeg har hørt på deres MySpace side lyder satme godt. Denne skal helt sikkert anskaffes og nærlyttes inden længe.

-=MP=- Opsat: 2008-05-01 12:29:03
Tager til Sverige på mandag for at købe musik, så regner med at købe den der...

Ratt Opsat: 2008-05-01 12:46:45
Jeg tager til Berlin på Søndag, der har de den vel os går jeg ud fra :)

aslarsen Opsat: 2008-05-01 19:33:34
Er musikken billigere i tyskland eller har de bare bedre udvalg...???

Scandinavia Opsat: 2008-05-02 07:20:31
Tror begge dele gør sig gældende...

Ellers bare en SUPERplade, den her! Fuuuuck, hvor er det gennemført - Man fatter slet ikke hvor unge disse drenge er, da de lyder som et band der har spillet siden slutningen af 70erne... Selvom stilen er 80er udover det hele!

KimG Opsat: 2008-05-02 15:57:53
Når selv jeg synes det er en fed skive, må der virkeligt være noget over den... Nammenam!

Scandinavia Opsat: 2008-05-02 16:49:38
Jeg er MEGET tæt på en 10er her... 9/5 indtil videre!! Det er sange der kryber under huden på een...

Jettfever Opsat: 2008-05-04 21:13:36
Jeps, rigtig fed skive - bliver fedt at se dem i sverige. Presser bare lørdagsprogrammet endnu mere end det var i forvejen...

Scandinavia Opsat: 2008-05-17 14:29:38
Jamen sikke da et fremragende album!! Hvilken fryd at smide dette album på anlægget!

Scandinavia Opsat: 2008-05-17 15:09:27
"Feel The Heat" er da et suverænt 80er nummer... Fuck hvor tidstypisk for 80erne, men fandens "medrykkende"!

-=MP=- Opsat: 2008-05-18 06:47:37
Fantastisk skive.
Den intro er mere 80'er end 80'erne var, det kan bare ikke gøres bedre:-)
Dette er nok det tætteste man kommer Red Dawn, og giver dig virkelig ret Scandinavia, det er sgu utroligt at dette kan lade sig gøre i 2008.
Indtil videre synes jeg de bedste sange er "Never Let Go" og "Follow Me", men det skal nok ændre sig, da disse drenge viser høj klasse på hele skiven...

RenisseD Opsat: 2008-05-18 06:57:34
Jeg får den først i morgen - damn, jeg har noget at glæde mig til, kan jeg ligesom fornemme :-)

-=MP=- Opsat: 2008-05-18 11:51:58
Renisse, du kan roligt glæde dig.
H.E.A.T er nok en af de største overraskelser for undertegnede i flere år...

-=MP=- Opsat: 2008-05-18 11:53:22
Fordi jeg ikke har givet den karakter endnu, er udelukkende pga den bliver bedre og bedre, og må ærlig indrømme at den nærmer sig 10 tallet...

guldhorn Opsat: 2008-05-20 08:58:44
Ganske udemærket skive men tjek også det finske band poets of fall som H.E.A.T spiller opvarmning til på deres tour. De spiller ikke den gennemførte 80 stil. Men køre en stil med gennemførte melodier og melodiøst rock man bare ikke kan få nok af...Jeg er blevet blæst omkuld at poets of fall.....Tjekkkk dem ud de holder sgu deres nye skive Revolution Roulette er fandme fed ligesom deres to foregående skiver

The Warrior Opsat: 2008-05-20 09:19:58
Lyder interessant med Poets of Fall. Har du ikke lyst til at anmelde noget med dem? :-)

Tunge Bach Opsat: 2008-05-25 13:56:30
Nu har jeg fået bestilt denne skive så må vi se om det holder,bliver skægt om de holder live på Sweden Rock.

-=MP=- Opsat: 2008-05-25 19:18:44
Hvis du er til musik ala Red Dawn, så bliver du ikke skuffet:-)

Tunge Bach Opsat: 2008-05-29 18:39:30
Har fået skiven det er den undme lynme fedt det her jeg er normalt ikke ligeeeeeeeee til den slags, men efter alt den omtale her måtte jeg prøve.Total velspillet og flotte melodier den er godkendt.

Scandinavia Opsat: 2008-06-09 14:40:53
Hard rock verdenen skal DÆLME passe på, for dette band sparkede så meget mås på Gibson scenen til SRF, at jeg var bange for at taget ville flyve af!!

Desuden kan det umuligt vare længe før Kenny Leckremo blir' snuppet af et andet, større band, da sådan en verdensklasse vokal (endnu bedre live end på plade!) umuligt kan forblive overset...

Dette band har ALT jeg nogensinde har drømt om - Og så er dette bare debuten! HELP!!

Jettfever Opsat: 2008-06-09 16:48:54
Imponerende at du har formået både at se Heat og Avantasia taget i betragtning at de spillede samtidig - men ok.

Hørte lige to numre nede bagfra - kom for sent pga. Triumph. Det lød kanon, men blev forstyrret at lyden ovre fra Avantasia koncerten. Det var desuden for sent at komme op foran, for ja, der var sgu mange i det lille telt. I stedet blev det til et bukseskift i teltet for at være frisk til Poison, så jeg har mere eller mindre stadig Heat til gode - men...mon ikke der bliver mulighed for at opleve dem live igen - for er ganske enig - Heat bliver store!

Scandinavia Opsat: 2008-06-10 07:12:40
Hvem fanden siger jeg så hele Avantasia sættet? (som iøvrigt først blev RIGTIGT godt til sidst!)

Jettfever Opsat: 2008-06-10 08:25:05
Såså, rolig nu - det var sgu ikke ment som en kritik. Havde bare ikke selv energi til at hoppe fra scene til scene på det tidspunkt, pga. lørdagens ekstremt pressede program. Ville gerne have nået og set en del af begge koncerterne, men Avantasia må blive på Wacken for mit vedkommende

Scandinavia Opsat: 2008-06-10 11:54:00
Ingen årsag :) - Men netop jeg fløj rundt mellem scenerne pga. det pressede program i år...

Thunder Opsat: 2008-06-16 20:25:23
Jamen, jamen JAMEN!! Denne suveræne AOR skiver vokser stadig! Helt ufatteligt i betragtning af jeg generelt har svært ved den renere AOR fortolket af nyere bands. Så hellere de gamle slagere... H.E.A.T. does nail it BIG TIME! Suveræne melodier, riffs, broer og harmonier. Hvis læsere af siden skal købe én plade i 2008 så SKAL det være denne...

Sleazy Dane Opsat: 2008-10-15 16:17:38
Dette er indtil videre årets album hos undertegnede. Fatter simpelthen ikke hvordan man kan lave så fed musik. Håber at bandet holder sammen i mange år fremover og fortsætter med skiver af samme høje kvalitet. MESTERVÆRK!!!

Sleazy Dane Opsat: 2008-12-05 16:56:24
Med under en måned tilbage af året, er dette stadig 2008's højdepunkt hos mig. Efter denne har været en tur i afspilleren, skal jeg love for at julefrokosthumøret har indfundet sig. Jeg ender dælme med at blive stiv i aften.
Skål!!

Sleazy Dane Opsat: 2008-12-22 18:17:09
Årets album hos mig bliver med garanti denne perle. Det bliver altså ikke meget bedre.

Chop Opsat: 2008-12-22 19:06:14
Også årets album hos undertegnet, forfulgt af Khymera - The Greatest Wonder og Work of Art - Artwork..

Sleazy Dane Opsat: 2008-12-22 19:09:11
Så må jeg næsten snart få købt noget Khymera. Kender ikke bandet, men det lyder da spændende. Work Of Art er også en god skive, men den når slet ikke samme niveau, som Heat.

Scandinavia Opsat: 2008-12-22 19:23:18
GYYS!! Havde da helt glemt denne! Den får snildt anden pladsen, hvilket så betyder KHYMERA ryger af min liste... Nå, nej, en delt anden plads skal der til!! :)

-=MP=- Opsat: 2008-12-23 06:52:49
Hvad med at lave en top 10 på forummet?.
Skal lige igennem samlingen, så skal jeg nok komme med mit bud:-)

KimG Opsat: 2008-12-23 18:42:01
Har lavet en top 10-tråd på forumet... Denne skive sneg sig ind på en 6. plads.

Jettfever Opsat: 2008-12-23 20:36:07
Ja, helt klart et af årets absolutte højdepunkter - glæder mig satme til at få set dem live i det nye år!

Får nok travlt med juleforberedelserne i morgen, så når sikkert ikke ind på nationen - så lad mig da lige benytte lejligheden til at sige God Jul til alle på nationen - må der ligge masser af tråd under træet! :D

RenisseD Opsat: 2008-12-24 08:51:43
Ja, jeg kan jo kun tilslutte mig - fandens genial skive!!!!

Glædelig jul alle sammen!!!!

-=MP=- Opsat: 2008-12-24 10:28:06
En rigtig fed perle, der helt sikkert vil være på toppen af min top 10.
Har dog ikke lavet en Top 10 endnu, da jeg lige venter og ser hvad jeg får i julegave:-)
Så glædelig Jul allesammen...

Olfert Opsat: 2009-01-15 08:21:13
Den største kikser i 2008...




er at jeg først har fået købt denne perle i 2009.

Straight For Your Heart..sådan skal det gøres klasse skive!

Sleazy Dane Opsat: 2009-01-15 16:47:56
Klasseskive! Sjælden at vi på RockNation er så enige i vurderingen af et album.

-=MP=- Opsat: 2009-01-15 16:55:19
Ja det er faktisk sjældent, men med så god kvalivare, så kan man da kun være enige.

Jettfever Opsat: 2009-01-28 13:58:43
Hmm, har længe funderet over karakteren til denne her, så fordi det var et stykke tid jeg sidst har hørt den ordentligt, så røg den lige på igen.

Var ikke helt sikker på hvorvidt den var til et tital. Syntes i starten at den måske mistede en lille smule af pusten mod slutningen.

Men nej, efter endnu en gennemlytning er der sgu ingen tvivl om at det her er et klokkeklart tital! Især taget i betragtning af at nogle af de fedeste numre kommer mod slutningen, især den fænomenale "Bring The Stars", der måske er min absolutte fave herpå.

Udover deres unge alder, genren osv. er vanvittigt at tænke på, så er det der konstant imponerer mig mest nok at dette er et debutalbum! Det bliver spændende at se hvorvidt de kan levere en ligeså sublim opfølger?

Glæder mig satme til at se dem næste torsdag i Malmö - er der nogle der skal med???

Sleazy Dane Opsat: 2009-01-28 18:29:06
Klokkeklart 10tal. Det bliver svært at lave en opfølger til den. Hvis det lykkedes tager jeg for alvor hatten af for dem.

Jettfever Opsat: 2009-02-05 14:56:33
Ahhhh, om fire timer står man i sverige til en H.e.a.t koncert - fuck det bliver godt!!! :D

-=MP=- Opsat: 2009-02-05 15:19:00
Rigtig god fornøjelse, misundelse er jo em grim ting, men indrømmer gerne at det er det jeg er:-)

Sleazy Dane Opsat: 2009-02-05 15:23:43
God fornøjelse herfra også. Jeg vil glæde mig til se dem på Sweden Rock til sommer.

Ved ikke om alle er klar over det, men H.E.A.T, deltager i årets svenske melodi grand prix på Lørdag, med sangen 1000 Miles. De siger selv at nummeret er en hyldest til 80'erne :-)

Troede aldrig at jeg nogensinde skulle bruge en Lørdag aften på at se Svensk melodi grandprix, men overvejer det kraftigt.

Jettfever Opsat: 2009-02-05 15:25:15
Tja, der er jo ikke så langt...og stadig billetter - så det er bare op på hesten (metaforisk ment naturligvis:)

Jettfever Opsat: 2009-02-05 15:25:32
Haha, ja det skal næsten ses

Sleazy Dane Opsat: 2009-02-05 15:34:50
Kan man mon få en Brobiz til en hest? :-)

Jettfever Opsat: 2009-02-05 15:38:26
Hahaha...ja selvfølgelig - den skal bare sættes på mulen

-=MP=- Opsat: 2009-02-06 15:51:04
Det er først næste Lørdag de stiller op.
Svensk melodi grandprix, eller som det hedder i Sverige, Melodifestivalen er delt op i 4 afdeligner-1 semifinale og til sidst finalen.
Sjovt nok, så er det også det mest sete program i Sverige...

Sleazy Dane Opsat: 2009-02-06 16:25:30
Tak for advarslen MP. Tænk hvis jeg havde sat mig til at se det og H.E.A.T. ikke dukkede op.

Scandinavia Opsat: 2009-02-06 16:37:06
Se, det var en anmeldelse jeg gerne ville læse!! :)

Jettfever Opsat: 2009-02-06 20:02:16
Wow, skal da lige love for at H.e.a.t leverede varen i går i det sydsvenske. Havde store forhåbninger til den koncert - og så blev de alligevel i den grad overgået. Kenny Leckremo synger godt på skiven, men for fanden, han sang endnu bedre igår live - noget nær den bedste livevokal jeg nogensinde har oplevet.

Og bandet strålede hele vejen igennem det alt for korte set. Ekstremt højt humør og en helt fantastisk spilleglæde. Og så ligner Eric Rivers i den grad noget der er taget lige ud af 80'erne - kanon.

Savnede lige at de havde spillet "Bring The Stars", men det kan ikke lave om på at det var en helt igennem genial koncert i et tætpakket kulturbolaget, hvor lyden også var fænomenal.

H.e.a.t. er uden tvivl det mest lovende liveband jeg har set meget længe - hvis ikke nogensinde! JA - så fedt var det!!!

Edguy var sgu også ganske fedt, omend jeg aldrig bliver kæmpefan. Der er en del numre der totalt falder igennem for mig, men når det swingede, så var det sgu fedt. Tobias sang i øvrigt glimrende og de nye numre rykkede!

Kenny fra Heat var iøvrigt på scenen og synge nummeret "The Pride Of Creation" fra den nye, hvilket han gjorde kanon.

Og kæmpe cadeau til det andet svenske band på plakaten, After All - rigtig fedt bekendtskab!

Glæder mig satme til at se H.e.a.t igen!

Jettfever Opsat: 2009-02-06 20:26:00
Øhh go morgen. Bndet hedder så All Ends og ikke After All - ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at fucke op i deres navn

Muddley Opsat: 2009-02-14 08:47:46
EUWW.
Har nu købt cd'en, men er IKKE imponeret.
Synes det er ALT for poleret og hans stemme er i længden belastende. 7/10 herfra. Sorry, men der mangler kant.

-=MP=- Opsat: 2009-02-14 09:04:57
Der mangler overhovedet ikke kant, næhhhhhhh få nu vattet ud af ørerne, og lyt den igennem et par gange, og du vil få en åbenbaring...

Frank Arnesen Opsat: 2009-02-14 11:11:06
Jeg er enig med Muddley. Blev en smule skuffet over hvor tøsede/poleret HEAT er på plade

Muddley Opsat: 2009-02-14 12:15:45
Arnesen. Send lige en mail på mqz@mail.dk

Frank Arnesen Opsat: 2009-02-14 17:56:00
Muddley: Mail er afsendt

Jettfever Opsat: 2009-02-14 21:23:46
Så er H.e.a.t sgu videre til finalen i det svenske melodi grad prix. Også et rigtig fedt nummer de stiller op med. Men konkurrencen var nu ikke særlig hård :D

Chop Opsat: 2009-02-14 21:35:44
Yes, super fedt nummer! Tror dog ikke de vinder finalen, det er trods alt slager-land numero uno..

-=MP=- Opsat: 2009-02-15 07:40:00
Et rigtigt fedt nummer, ved heller ikke om de vinder, men det kunne nu være fedt.
Sangen hedder forresten 1000 Miles.

Scandinavia Opsat: 2009-02-15 09:55:20
H.E.A.T. tøsede?? Puuuh, du skulle bare vide hvor testosteronpumpede de er i forhold til mangen en kunstner i min samling... :)

Jettfever Opsat: 2009-02-15 13:37:16
Hehe, men mht til hormoner, så kunne Jimmy Jay nu godt ligne noget der havde været udsat for en omgang østrogen-tilskud! :D

RenisseD Opsat: 2009-02-20 15:11:46
Japserne får nummeret "Stay" som bonusnummer!!!!

Motley Opsat: 2009-03-15 18:32:38
Har så hørt dette band på et par youtube klip og bandet siger mig absolut intet. Så også 1000 miles klippet og nej, det er sgu intet for mig.
Alt for blødt til mig
Men held og lykke med begejstringen for jer der elsker det

Slotrace.dk Opsat: 2009-03-18 16:03:25
Hørte første gang H.E.A.T. i det svenske melodunde Grand Prix og blev overrasket. Men sad med en fornemmelse af at man havde været der før.
Så fat i skiven og jo, den var sgu' god nok, det er jo Europe og "Finale Countdown" perioden om igen!

Sbassman Opsat: 2009-12-22 19:10:03
Hold kæft hvor er det bare godt det her! Store melodier og så spiller drengene jo helt fantastisk. Der er så meget lækker 80'er shred. Slet ikke til at fatte at denne er udgivet i 2008.

Sbassman Opsat: 2010-04-02 14:44:28
Jeg har gennem Sweden Rock Magazine købt en EP med drengene der indeholder den nye single Beg Beg Beg samt to uudgivne numre. Det lover temmelig godt med det nye album. Et album jeg ser noget frem til :-)

Sleazy Dane Opsat: 2010-04-02 15:15:53
Jeg ser også meget frem til deres nye album, som kommer til at hedde "Freedom Rock". Prøver at nedtone mine forventninger en smule, da jeg frygter at de får svært ved at leve op til så fremragende en debut. Håber satme at det bliver godt!...Nummeret Beg Beg Beg lyder lovende.

Olfert Opsat: 2010-05-14 09:19:44
Har lige modtaget H.E.A.T - Freedom Rock(jap.edition) og Pretty Maids - Pandemonium

Life is good....

-=MP=- Opsat: 2010-05-14 09:59:10
Heldige SVIN:-)

Sbassman Opsat: 2010-05-14 10:08:12
Ja, det må man sgu nok sige :-) Jeg fik først bestilt min H.E.A.T skive igår.

Scandinavia Opsat: 2010-05-14 11:13:09
Glæd dig! Den nye er fremragende!

RenisseD Opsat: 2010-05-18 14:34:52
Den europæiske version Af Freedom Rock,har bonus-nummeret: "High On Love", som ikke findes på japser versionen!

Sleazy Dane Opsat: 2010-05-18 15:27:47
Har godt set det. Synes rent ud sagt at det er pisseirreterende. Lige meget hvilken version man køber, får man ikke det hele med :-(

Sleazy Dane Opsat: 2010-05-18 15:32:24
Er der mon snart en der kaster sig ud i en anmeldelse af den nye? Har overvejet det, men synes dælme det er svært. Kan ikke helt finde ud af hvor god den er i sammenligning med deres geniale debut. Synes den er fed og indtil videre årets skive, men om den er ligeså langtidsholdbar?...Hmmm???

RenisseD Opsat: 2010-05-18 19:59:25
Jeg har stadigvæk til gode at høre den... Men har netop bestilt den europæiske "limited version" med en ekstra cd..

Tracklisten ser ud som følger:

1. We're Gonna' Make It To The End
2. Black Night
3. I Can't look The Other Way
4. Shelter
5. Beg Beg Beg
6. Danger Road
7. Stay
8. Everybody wants To Be Someone
9. Nobody Loves You (Like I Do)
10. I Know What It Takes
11. Cast Away
12. High On Love
13. Who Will Stop The Rain

Disk: 2
1. Intro
2. 1000 Miles
3. There For You
4. Never Let Go
5. Late Night Lady
6. Keep On Dreaming
7. Follow Me
8. Straight For Your Heart
9. Cry
10. Feel It Again
11. Straight Up
12. Bring The Stars
13. You're Lying
14. Feel The Heat
15. 1000 Miles (USA Extended Mix)


Olfert Opsat: 2010-05-18 20:56:11
Disk 2 er Debut'en plus 1000 Miles Singlen.

RenisseD Opsat: 2010-05-19 04:09:48
Ja og netop det nummer mangler på min original disk, så det kan jo ikke være bedre :-)

RenisseD Opsat: 2010-06-04 09:50:58
I forbindelse med at jeg købte det nye album, fik jeg jo debuten her med i prisen, inklusive Grand Prix nummeret: 1000 Miles.
Det sjove er, at jeg synes at nummeret ligger en tand under resten af albummet, men det bliver der godt nok rådet bod på i "USA Exteded Mix" versionen, som er i nøjagtig samme klasse som resten af albummet - FED version!!

Ratt Opsat: 2013-05-23 09:30:14
Har først fået købt denne cd for en måned siden. Har dog hørt den efter den udkom i 08.. Det rykker jo satme fedt. Fed melodisk perle.

Ratt Opsat: 2013-05-26 18:00:48
"Cry" er et suverænt nummer og for mig det fedeste på skiven.

Ratt Opsat: 2013-05-30 21:55:09
Helt sikkert et fedt album som også får nogle gevaldige snoreture på afspilleren for tiden og hvor flere af numrene ryger på repeat. Hvis det nu var en af de gode gamle vinyl lp'er, så var side 2 bedst (fra 7 af ) synes jeg. Hos undertegnede holder det hele. Kvalivare - 2,3,4, 7,8,9,10,11,12,13
Er speciel vild med 8, 10, 12, 13.



10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.