www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
L.a. Guns : Hellraisers Ball - Caught In The Act. Album Cover
Informationer
Band:  L.a. Guns
Titel:  Hellraisers Ball - Caught In The Act
År:  2004
Genre:  Sleaze
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 7.5
Stemmer: 1

7.5 sixxdog
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Over The Edge 
2.  Kiss My Love Goodbye 
3.  Never Enough 
4.  Sex Action 
5.  Revolution 
6.  Long Time Dead 
7.  Beautiful 
8.  Hellraisers Ball 
9.  Don't Look At Me That Way 
10.  One More Reason 
11.  Electric Gypsy 
12.  The Ballad Of Jayne 
13.  Rip And Tear 
 
Medlemmer
Adam Hamilton:  Bass
Brent Muscat:  Guitar
Kerri Kelli:  Guitar
Phil Lewis:  Vocals
Steve Riley:  Drums
Producer:  Dave Meehan
Beskrivelse
sixxdog Karakter: 7.5/10

Dennne koncertoptagelse fra Bradford IL. anno 2001 er noget af et antiklimaks, forstået på den måde, at da jeg sidst så Guns til en koncert ca. 10 år tidligere i KB Hallen, var de på deres absolutte højde efter at have udgivet tre megafede albums mellem 88-91, og denne koncert står som den største oplevelse af slagsen for mig, og jeg har overværet en del gigs efterhånden.
Denne gang er bandet knap så populært og knap så frisk som dengang. Det er der selvfølgelig naturlige årsager til, men jeg sidder nu alligevel og ærgrer mig lidt. Det er en koncert for små 500 mennesker, amerikanere vel at mærke, og det kan mærkes på stemningen. Jeg ved ikke om det er fordi det er dårlig producering at fade lyden fra publikum væk, eller om det er fordi amerikanere generelt ikke flipper så meget ud når de går til koncert. Jeg gætter lidt på det sidste, for jeg tror at havde de optaget showet i Europa, havde det været en noget mere energisk omgang.

På den anden side tror jeg det måske er meningen at det skal være sådan en slags 'hygge' koncert, da guitaristen Kerri Kelli er fra lokalområdet i Bradford hvor koncerten finder sted. Kigger man på koncerten som det sidstnævnte, er det en glimrende forestilling.

Der bliver spillet en ordentlig omgang klassiske Guns numre, fra samtlige albums hvor Phil Lewis har været frontmand, og sammensætningen af numrene er rigtig god. Fraværet af Tracii Guns er nærmest usynlig, og jeg lagde faktisk først mærke til det et stykke hen i showet. De to guitarister, tidligere medlemmer i henholdsvis Faster Pussycat og Slash's Snakepit gør det fænomenalt på deres instrumenter, så absolut værdige vikarer for sleazekongen selv.

Grunden til den forholdsvis 'lave' karakter til et af mine yndlingsbands, er simpelthen kun fordi jeg savner det storslåede 80'er arena-show element de besad og leverede dengang for efterhånden mange år siden. Men hvis L.A Guns skulle få chancen foran et stort europæisk publikum igen, så er jeg ikke i tvivl om at de både kan og vil levere varen. Koncertens absolutte højdepunkt er afslutningsnummeret 'Rip And Tear' som virkelig giver nostalgiske myrepatter!

Udover den dejlige musik kan man skimte de sædvanlige klamme groupies på første parket, synge med på hver en strofe. Så noget har da ikke ændret sig i de mange år.

Ekstramaterialet begrænser sig til en let gennemgået biografi af bandet, samt et interview.
2005-09-14 09:35:15

sixxdog Opsat: 2005-09-14 21:48:25
Monster fejl i min anmeldelse: Den er ike optaget i Bradford Illinois, men derimod Bradford, England. Tror det ligger i udkanten af Birmingham. Interviewet varer i øverigt en god halv time, det er sgu guf at se og høre fra de gamle gutter igen.

Frank Anrnesen Opsat: 2005-09-15 10:25:21
Nu er geografi ikke din stærke side :) he he. Den er optaget Rio's - cool spillested i skodbyen bradford. Jeg var på Rio's og se Bang Tango, Enuff znuff og pretty boy floyd tidligere på året.

sixxdog Opsat: 2005-09-15 11:41:50
Ehm nej, den er optaget på Penningtons (nu hedder den Bradford Town & Country Club) i Bradford, West Yorkshire ;)

Frank Arnesen Opsat: 2005-09-15 12:00:37
ok :) he he. Jeg er stor La Guns fan og må da også få checket den DVD ud så. Den nye skive er fed... De turneer i oktober

sixxdawg Opsat: 2005-09-19 13:03:11
Frank, hvor kan man se at de skal på turne? På den officielle står der ikke noget..

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.