www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
FIREHOUSE : Hold Your Fire. Album Cover
Informationer
Band:  FIREHOUSE
Titel:  Hold Your Fire
År:  1992
Genre:  Hard Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.21
Stemmer: 12

10 -=MF=-				  
				  
	
10 -=MP=-				  
				  
	
10 Aslarsen				  
				  
	
9 Bon-Jovi				  
				  
	
6.5 KimG				  
				  
	
9 olfert				  
				  
	
9.5 Ratt				  
				  
	
9.5 RenisseD				  
				  
	
10 Scandinavia				  
				  
	
8 sixxdog				  
				  
	
9 Sleazy Dane				  
				  
	
10 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Reach For The Sky 
2.  Rock You Tonight 
3.  Sleeping With You 
4.  You´re Too Bad 
5.  When I Look Into Your Eyes 
6.  Get In Touch 
7.  Hold Your Fire 
8.  The Meaning Of Love 
9.  Talk Of The Town 
10.  Life In The Real World 
11.  Mama Didn´t Raise No Fool 
12.  Hold The Dream 
 
Medlemmer
Bill Leverty:  Guitar, Backing Vocals
C.j. Snare:  Vocals, Keyboards
Michael Foster:  Drums, Percussion, Backing Vocals
Perry Richardson:  Bass, Backing Vocals
Producer:  David Prater
Beskrivelse
-=MP=- Karakter: 10/10

2004-03-14 10:10:31

-=MP=- Opsat: 2004-02-14 23:00:59
Fantastisk opfølger, det kan næsten ikke være mere perfekt,sådan noget her skal enhver der har et Rock hjerte eje..

Scandinavia Opsat: 2004-02-15 23:00:39
Smuk musik! Kongerne af Hard Rock!

Jesse Stardust Opsat: 2004-08-29 17:50:16
Balladen "When I Look Into Your Eyes" er super god!!!! C.J. Snare har lidt en speciel stemme, men en rigtig cool sound! Rigtig fed sanger og totalt godt band!!!!

Muddley Opsat: 2004-10-01 15:17:36
Jeg har ikke denne, únderligt nok, men så den idag til ¨49,- i GUF. er den det værd.?
De havde også en der hedder Good Acoustic. er den god.?

-=MP=- Opsat: 2004-10-01 16:32:02
Du Spørger om den er det værd,læs kommentarene, JA DEN ER DET VÆRD, den er virkelig fed denne skive, Good Acoustic holder også, den er bare meget blød, men sjovt at høre deres numre i en acoustic version...

Hairmetal Opsat: 2004-12-02 23:43:31
Dette album grænser op til perfketionisme. Der er ikke et dårligt nummer. Rock You Tonight, Get In Touch og Mama Didn't Raise No Fool er så de absolut bedste - men alle numrene holder!

Muddley Opsat: 2005-03-17 20:13:25
Sidder her og lytter til denne fantastiske skive.........................................................................Føøøøj det er godt.

Scandinavia Opsat: 2005-03-18 13:43:19
Enig!! Suverænitet...

Whitesnake Opsat: 2005-10-07 18:14:32
8.5-9/10. Lidt for blødt sommetider (fx sang 3) og derfor "kun" den karakter. Ellers et helt igennem fedt album!!

Whitesnake Opsat: 2005-11-09 20:04:45
Vender tilbage til sang 1 og 6, når jeg sætter denne cd på. De er virkelig gode. Måske hele albummet skulle nærlyttes ngt mere

Scandinavia Opsat: 2005-11-09 20:06:37
Gør det ja!!! Der er virkelig gemte skatte her...En af alltime favoritterne (sammen med debuten)...Intet mindre end 10/10!!!

Whitesnake Opsat: 2005-11-09 20:26:49
Nu er jeg så igang med at gi denne cd noget mere spilletid. Sang 1 og 2 er klart vindere hos mig - det hele startes med en god energi. Sang 3 kan tilgengæld bare ikke vinde hos mig!! Sang 4 = cool!! Jo sang 5 er da meget fin og flot og alt det dér, men bare ik en sang, der skal høres alt for mange gange i træk, hvis i forstår, hvar jeg mener?? Sang 6 er skivens bedste (elsker den intro, wow!!), og efterfølges flot af titelnummeret! "The meaning of love" er sjovt nok (nu jeg tænker over det) en ørehænger af den helt store slags ... den sang har jeg da tit i hovedet uden at tænke over det. Magi? Sangen har altså hitpotentiale, men den er nu ik meget over standard alligevel. "Talk of the town" er så skivens næstbedste nummer! Havde helt glemt, hvor fed den sang er!! "Life in the real world" bærer et nostalgisk præg. Mærkeligt, at man kan ha` det sådan med en sang på trods af, at sangen ik var kendt for mig for bare et halvt år siden. Overrasker mig nu, at hele skiven egentlig er spækket med så mange hårdt-rockende sange - sang 11 endnu et eksempel herpå. "Hold the dream" afrunder et flot udspil af Firehouse. Et stemningsfuldt nummer med flot guitarspil. Dog har denne sang en ret lam og intetsigende tekst. 9/10 bedre end jeg huskede!

Scandinavia Opsat: 2005-11-10 08:20:59
Fedt at læse din "anmeldelse"!! Jeg kender jo udemærket mange af dine følelser omkring dette udspil...Cool, Boa!

Whitesnake Opsat: 2006-04-02 11:55:59
Når jeg tænker over det, så er alt faktisk godt på denne cd. "The Meaning Of Love" og "Talk Of The Town" må idag stå som nogle af mine favoritter på "Hold Your Fire".

Scandinavia Opsat: 2006-04-02 14:47:57
Naar jeg taenker over det....Saa goer det ondt....

Scandinavia Opsat: 2006-06-27 03:22:35
Sidder lige og mindes dette fabelagtige band.... Ik' saerligt ofte jeg lytter til skiverne laengere, da jeg har voldhoert dem igennem aarene, men dette er og blir' mit fave Hard Rock band.... Savner sgu' deres 2 foerste perler... Tilpas raat, tilpas poleret, tilpas velskrevet, tilpas "utilpasset", tilpas GENIALT!

Synes sgu' ik' der er meget i den kommercielle del af hard rocken der overgaar FIREHOUSE!

Et band der praesterede at udgive to 10/10 perler i rap...Flot!

Sleazy Dane Opsat: 2006-10-13 16:19:44
Så røg pakken fra CDon ind af brevsprækken med dette fabelagtige album, den anden dag. Det er noget nær de bedste 49 kr jeg længe har spenderet. Hvorfor den først er blevet købt nu ved jeg ikke. Ligeså fantastisk, som deres første skive!!

Muddley Opsat: 2006-10-13 16:24:07
Sleazy, di skal have fat i hendes cd fra 1987 som bare hedder Lee Aaron. Den er fed federe fedest.

Whitesnake Opsat: 2006-10-13 16:24:12
Så klart min favorit med Firehouse! Omend, jeg er rigtig glad for debuten, så synes jeg bare melodierne er endnu bedre her.

Whitesnake Opsat: 2006-10-13 16:24:56
Og til Muddley, neej synes jeg ikke, at den er. Hmm sikke en forskel i smag;-)

Muddley Opsat: 2006-10-13 16:28:17
Ha ha....nej du er døv, jeg kan høre.

Nej smag er jo forskellig. Dette er dog en fed skive. Det tog mig flere år at ryge på Firehouse vognen. Langt ind i år 2000 tror jeg.

Sleazy Dane Opsat: 2006-10-13 16:34:09
Ja, man kan jo ikke være enig om alt. Ens musiksmag har det jo ofte med at være forskellig, men hvis man er uenig i at de to første albums med Firehouse er perler, så skal jeg da være den første til at anbefale at opsøge en hørelæge.

KimG Opsat: 2007-03-20 22:39:28
Hehe, jeg kan godt se, at jeg ikke bliver voldsomt populær med det jeg har tænkt mig at skrive om denne skive, men det er jeg jo efterhånden vant til, sååå... :D

Jeg synes der er meeeget langt fra deres fremragende debut-skive til denne udgivelse. Stort set alle numrene er for putte-nuttede og ingen af dem (måske med undtagelse af 'Mama Didnt Raise No Fool') skiller sig markant ud. Når jeg har hørt en skive igennem, skal der gerne være 4-5 numre, der har sat sig i mit hoved og i dette tilfælde er det kun 1 enkelt. Og det er bare ikke nok. Karakter-mæssigt ligger jeg altså omkring 6,5 eller 7...

-=MP=- Opsat: 2007-03-21 04:25:48
Gå til ørelægen.:-)
Eller lad den snurre en del gange, jeg synes den læner sig meget tæt op af debuten...

Scandinavia Opsat: 2007-03-21 06:50:07
Ja, KimG - Her må du i gang med voldrotation!!

Hvis ik' "Reach For The Sky" måler sig med noget fra debuten, så må det være en fejl på din CD!

;)

KimG Opsat: 2007-03-21 08:15:37
Hehe - ja, det kan godt være at voldrotation er løsningen. Det må jeg se på!

Whitesnake Opsat: 2007-03-21 11:42:07
Jeg synes endda, den er bedre end debuten (som dog også er feeed!), da sangene her sætter sig bedre hos undertegnede. Sange som "Get In Touch", "Talk Of The Town" og "Mama Didn´t Raise No Fool" rykker fint i min verden.

Ratt Opsat: 2010-10-25 22:40:12
Synes det er en superfed skive, har lært at holde lidt mere af denne frem for den ellers så udmærket debut..Hold Your Fire har klart en bedre produktion, men synes osse sangskrivningen generelt er en anelse mere stylet, det melodiske er i overflod, superfede kvæd, lækre sprøde riffs osv. Mener klart dette mesterværk er Firehouse bedste..

Ratt Opsat: 2010-11-10 19:50:51
Here we go' UUHHAAA så spinner den squ' igen, You're Too Bad brager ud af højtalerne for noget der snart ligner 20 gange :-)

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.