www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Gotthard : Homerun. Album Cover
Informationer
Band:  Gotthard
Titel:  Homerun
År:  2001
Genre:  AOR
Land:  Schweiz
Bruger rating
Rating: 8.43
Stemmer: 7

8.5 -=MP=-				  
				  
	
9 aslarsen				  
				  
	
8 Creepshow				  
				  
	
8 olfert				  
				  
	
9 RenisseD				  
				  
	
9 Sleazy Dane				  
				  
	
7.5 The Warrior
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Wun Ga Li 
2.  Everything Can Change Now 
3.  Take It Easy 
4.  Light In Your Eyes 
5.  Heaven 
6.  Lonely People 
7.  Eagle 
8.  End Of Time 
9.  Say Goodbye 
10.  Reason To Live 
11.  Come Along 
12.  Homerun 
 
Medlemmer
Hena Habegger:  Drums
Leo Leoni:  Guitars
Mandy Meier:  Guitars
Marc Lynne:  Bass
Steve Lee:  Vocals
Producer:  Chris Von Rohr
Beskrivelse
Muddley Karakter: 7/10

Damn dette er en tynd kop the. Ønsker virkelig de kommer til sig selv en dag og fyrer en rosk cd af igen.
2004-04-15 22:44:49

-=MP=- Opsat: 2004-04-17 10:37:50
Er også meget skuffet over dette album, det mangler ALT det de havde på deres første albums

Straycat Opsat: 2004-04-17 16:26:25
den mest røvsyge omgang lort!

-=MP=- Opsat: 2004-11-07 10:28:26
Har lige givet den chance til, ok den vinder lidt, men det kunne sagtens have været bedre...

Hairmetal Opsat: 2004-12-02 23:12:49
Ikke den bedste, men jeg synes den er fed nok, men nu går der også "samler" iden for mig - skal have alle deres ting... Mangler kun Open. Det er ærgeligt at de ikke laver det fede in-your-face rock mere, men tilgengæld tager de så kraftigt revance live!

Al Opsat: 2005-04-20 18:16:56
Jeg syntes det er forkert at kalde den for AOR...Det her er en solid gang rock...Ikke Hard rock, bare rock!

Motley Opsat: 2005-04-21 13:00:22
Havde den i en ureklamerbar tilstand, hørte den en gang, gjorde hovedrent og fandt den gemt væk under reolen, satte den på igen og denne gang ramte jeg skraldespanden....

The Warrior Opsat: 2005-12-26 08:05:37
Fik denne i julegave...
Nej, ikke deres bedste...når slet ikke de 3 første eller deres seneste til sokkeholderne. MEN, synes sgu alligevel den er udmærket. Okay, de får lidt kredit fordi jeg simpelthen synes det er så fedt et band, og sangeren er pisse god.
På albummet her strækker de den måske lige lovlig langt i den ballade/pop orienterede retning, hvilket helt sikkert er synd, men der er alligevel guldkorn på ind imellem...Og man kan jo ikke kalde pladen for decideret dårlig - bare ikke ligeså god som de andre Gotthard skiver...
7 er vel en ok karakter...

The Warrior Opsat: 2005-12-27 12:56:17
...og så glemte jeg lige at sige: Fedt produceret!!

Hairmetal Opsat: 2006-03-03 09:03:24
Warrior - ja, de er sgu fede - meget meget dygtige musikere, og Steve Lee har een af de fedeste vokaler jeg til dato har hørt. Han mestrer alt fra den mest sukkersøde ballade til det tungeste rock. Manden er for genial.

The Warrior Opsat: 2006-03-03 10:05:37
Nemlig! Han løfter sgu denne relativt kedelige udgivelse til et fornuftigt plan, helt sikkert. Han synger SÅ fedt...! Og selvom nogle af sangene er kedelige, fejler musikerne jo bestemt ingenting, hvilket også gør, at den glider lettere ned.

Dee Opsat: 2006-06-23 22:15:49
Hvis man en dag skal slappe af og konen mest er til ace og base, så er albummet her en "fornuftig" skive at smide på. Klart bedre end Ace of base!!!

Motley Opsat: 2006-07-09 22:33:15
kan overhovedet ikke huske denne cd mere=den må stinke grusomt...

RenisseD Opsat: 2006-12-26 10:47:05
Jeg går så imod strømmen og indrømmer, at jeg er ret glad for dette "bløde" udspil, selvom man godt kan savne lidt nosser!! Masser af gode melodier og dejlig produktion!!

The Warrior Opsat: 2006-12-27 11:04:30
Hmmm, må vel snart luftes igen... :-)

Motley Opsat: 2007-07-15 18:55:25
Lige vågnet efter Helsingborg rock& metal festival og må tilstå at det er sgu, uden tvivl, den bedste festival jeg nogensinde har været til!!! Er helt og total stadig helt helt euforisk og GOTTHARD løb med AL sejr, på ALLE områder da!! Helt helt jävla sjuuuuuuuuukt, som dom säger i Skåne!
og vi var 7 danskere og 1 englændere blandt 3000 svenskere, så mottoet var: FUCK BACKSTAGE, det är hos danskarna vi festar!
Vores "glam camp" hjalp med oprydningen og som det har vi fået føljende: 2 års gratis VIP backstage acces all areas medlemskab til ALLE faciliteter og begivenheder som foregår de næste 2 år.GOTTHARD spiller igen næste år og vist 30 bands har tilbudt at spille igen. En lang anmeldelse og billeder kommer når jeg tænker på dansk igen. Lige nu ligger jeg og ralder på en skånsk sky over hvor fantastisk det var...er helt væk.....og det var den største kærlighed jeg nogensinde har mødt i hele mit liv!

Jävla sprut luder och är det nån som har sätt min kuk hahahahahahah Helsingborg har talende busser....nej, jag har inte knarkat...:O)

SWEDEN RULEZ!!!!!!

The Warrior Opsat: 2008-01-31 09:20:10
HUSK AT BYTTE GOTTHARD BILLETTER!

Se under "Forum"...

RenisseD Opsat: 2008-06-21 13:50:36
Om jeg fatter, hvorfor et af de bedste numre som blev indspillet ved "Homerun" sessionerne, nemlig up-tempo nummeret "Time", kun blev brugt som bonus-nummer - go figure!! :-/

Creepshow Opsat: 2008-07-20 14:42:47
Efter mange års pause fra dette album, skulle jeg jo lige smide den på igen.
At kalde dette udspil for lort, er jeg godt nok ikke ennig i. Jeg synes det er en omgang habilt Rock, med rigtig store melodier, og en fremragende produktion. Bare titelnummeret Homerun er jo noget af det mest melodiske Gotthard har lavet.

Sleazy Dane Opsat: 2009-09-12 13:33:44
Har lige købt denne skive og kan se at 3'eren er et cover af Andy Taylor's fremragende nummer "Take It Easy". Glæder mig til at høre hvordan Gotthard's version lyder.

Sleazy Dane Opsat: 2010-02-22 13:53:13
Har altid holdt mig fra skiverne "Open", "Homerun" og "Human Zoo", da de fleste kommentarer jeg har læst om dem ikke har været særligt opløftende.

Derfor er jeg virkelig blevet positivt overrasket over denne fede skive. Rigtigt at den er mere afdæmpet og har flere ballader end deres tidligere udspil. Jeg er normalt heller ikke så tosset med ballader, men med Steve Lee på vokal kan de sgu slippe afsted med det meste.

En anden ting som imponerer mig ved Gotthard er deres evne til at lave nogle svinefede coverversioner af numre der i forvejen sparker røv. Her er det Andy Taylor's fremragende nummer "Take It Easy", som Gotthard tryller med.

RenisseD Opsat: 2010-02-22 16:57:49
Gotthard er simpelthen Ballade-mestre!!

Hvis du kan lide denne skive, vil du ELSKE "Human Zoo"... Tror faktisk at det album er min personlige favorit, selvom jeg stort set er vild med alle deres skiver...

-=MP=- Opsat: 2014-01-26 13:22:22
Må lige æde mine gamle ord i mig igen.
Jeg var godt nok ikke vild med denne skive da den udkom, men jeg har mig lige et Gotthard flip, og dette album er godt nok SMUKT. Jajajaja den er blød i det, og som årene er gået, er man vel også selv blevet blødere (nu kan man jo sidde og tude til forskellige sange), men den holder Big Time Basta. Og "Heaven" er og bliver en klassiker for altid.

Sleazy Dane Opsat: 2014-01-28 16:31:48
Enig! Gotthard kommer også snart med nyt album. Det er ikke helt det samme uden Steve Lee, men sidste album var også ok synes jeg.

Sleazy Dane Opsat: 2015-02-28 10:47:31
Har haft denne på I dag. Rigtigt at det er lidt blødt i forhold til deres første, men syntes at melodierne sidder lige i skabet. Elsker Gotthard ballader!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.