www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
H.e.a.t. : Into The Great Unknown . Album Cover
Informationer
Band:  H.e.a.t.
Titel:  Into The Great Unknown
År:  2017
Genre:  Melodic Rock
Land:  Sverige
Bruger rating
Rating: 8
Stemmer: 3

8 -=MP=-				  
				  
	
7.5 Scandinavia				  
				  
	
8.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Bastard Of Society  
2.  Redefined  
3.  Shit City  
4.  Time On Our Side  
5.  Best Of The Broken  
6.  Eye Of The Storm  
7.  Blind Leads The Blind  
8.  We Rule  
9.  Do You Want It? 
10.  Into The Great Unknown  
 
Medlemmer
Eric Grönwall :  Vocals
Sky Davids :  Guitar
Jimmy Jay :  Bass
Jona Tee :  Keyboard
Crash :  Drums, Percussion
Producer :  Tobias Lindell
Beskrivelse
Sleazy Dane Karakter: 8.5/10

Into The Great Unknown har jeg ventet på længe. Først med håbet om endnu en gudeskive fra favoritbandet og senere, da de første numre af skiven begyndte at florere på de sociale medier, med frygten for at H.e.a.t havde mistet det der har gjort dem til favoritterne hos undertegnede.

Det virker helt klart som om at de har haft brug for at redefinere sig selv med dette album. Nummeret "Redefined" og albummets titel "Into The Great Unknown" illustrerer meget godt hvad der sker her. Med første single "Time On Our Side " bevæger de sig i den grad ud på ukendt territorie, set med H.e.a.t briller. Jeg var bestemt ikke imponeret. Nærmest grædefærdig. De næste par numre imponerede mig heller ikke, så da skiven endelig ramlede ind af brevsprækken og lå og ventede på mig, en dag jeg trådte ind af døren, var det med dæmpede forventninger og en lille smule frygt at den røg på.

De første rotationer bekræftede desværre hvad jeg havde frygtet. Det er ikke det mesterværk man er vant til fra svenskernes side, men underligt nok var det et par af de numre, som ikke havde ramt mig tidligere, som sagde mig mest. "Redefined "og "Eye Of The Storm " var højdepunkterne for mig.

Nu er den blevet voldhørt en del faktisk og må sige at den bare bliver bedre og bedre. (Som de fleste albums heldigvis har en tendens til, hvis man giver dem chancer nok) Holder stadig fast i at det er det mindst imponerende af H.e.a.t's albums, men er alligevel endt med at blive ret glad for det. "We Rule " og "Time On Our Side " forstår jeg simpelthen ikke, men hvis de har haft brug for at komme ud med nogle indestængte musikalske lyster, så fred være med det. De er tilgivet. Jeg kan altid hoppe videre til næste nummer, for der er faktisk en del gode numre på også og samlet set har de egentlig ikke ændret så meget på deres stil. Man sidder ikke tilbage med følelsen at de har solgt helt ud, men deres ekstreme 80'er vibe er forsvundet,  men erstattet af en god omgang melodisk rock, som man ville være yderst tilfreds med, hvis det havde været et hvilket som helst andet band. Nu er H.e.a.t ikke et hvilket som helst band og det viser de med numre som "Bastard Of Society " og titelnummeret "Into The Great Unknown ". "Best Of The Broken " og "Blind Leads The Blind " er også blevet favoritter og min frygt for at albummet ville være den totale skuffelse er heldigvis er heldigvis vendt til optimisme over albummet, men næste gang må de godt blæse benene væk under mig, som de er blevet tidligere.
2017-10-20 14:26:00

-=MP=- Opsat: 2017-10-21 05:13:36
Det kunne være man skulle give dem en chance?.
Jeg har netop ikke bestilt skiven endnu pga. de sange jeg har hørt.

Scandinavia Opsat: 2017-10-23 10:09:16
Jeg har stadig debuten stående på en piedestal, som uovertruffen. Synes generelt standarden er høj med H.E.A.T., men har nok manglet det ekstra krydderi. Nyeste skud på stammen, om end godt sammensat og med nytænkning ind over, er ikke noget der vælter min verden. Jeg synes det er en fejl, at de kommer til at lyde så generiske som de gør på dette udspil. Det kaldes vist "træghed" med et andet ord.

Dårligt er det ikke, men der findes andet godt på markedet som sagtens måler sig med dette.

Scandinavia Opsat: 2017-10-23 10:11:49
"Best of the Broken" er i øvrigt favoritten... Svag åbner, desværre!

-=MP=- Opsat: 2018-12-02 06:33:04
Jeg indrømmer gerne, da jeg hørte de første sange fra denne skive, så var jeg noget skuffet, og det var absolut ikke at album jeg skulle eje.
Men for et stykke tid siden tog jeg mig sammen og den fik en lytter på Spotify, og der var et eller andet der fangede, så den blev bestilt, og de sidste 14 dage, har den ligget fast på afspilleren.

Jeg mener stadig at det er deres svageste album ( mindre kan jo også gøre det, idet at de ellers kun har smidt guld på gaden), men her er virkelig nogle fede perler, og de sange som man ikke kunne lide I starten, sidder nu fast, og vil ikke forlade skallen.
Er af mærkelig årsager blevet total pjattet med “Redefined”, men næste gang må der godt være lidt mere fart over feltet, så de kan lavet en superfed Hard Rock skive, for her har de fået lov til at eksperimentere lidt for meget.

8/10

Sleazy Dane Opsat: 2019-09-14 10:57:05
Lader til at der snart er nyt på gaden fra H.E.A.T. Håber at den bliver en tand eller to bedre end denne, selvom jeg faktisk endte med godt at kunne lide "Into The Great Unknown"

-=MP=- Opsat: 2019-09-15 12:43:48
Det samme her, faktisk et ok album.
Den nye skulle blive en blanding af "Tearing Down The Walls" og "Address The Nation". efter hvad de selv siger.

Sleazy Dane Opsat: 2019-09-17 11:33:48
Det lyder jo lovende så.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.