www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Journey : Journey 2001 (DVD). Album Cover
Informationer
Band:  Journey
Titel:  Journey 2001 (dvd)
År:  2001
Genre:  AOR
Land:  Usa
Bruger rating
Rating: 9
Stemmer: 1

9 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Program Start 
2.  Intro 
3.  Seperate ways 
4.  Ask the lonely 
5.  Guitar Solo 
6.  Stone in love 
7.  Higher place 
8.  Send her my love 
9.  Lights 
10.  Who's crying now 
11.  Piano solo 
12.  Open arms 
13.  Fillmore boogie 
14.  All the way 
15.  Escape 
16.  La raza del sol (intro) 
17.  La raza del sol 
18.  Wheel in the sky 
19.  Be good to yourself 
20.  Anyway you want it 
21.  Dont stop believin' 
22.  Lovin, touchin, squeezin' 
23.  Faithfully 
24.  Credits 
 
Medlemmer
Deen Castronovo:  Drums, vox
Jonathan Cain:  Keys, vox
Neal Schon:  Guitars
Ross Vallory:  Bass and add. vox
Steve Augeri:  Lead Vox
Producer:  Bob Brigman
Producer:  Pat Morrow
Producer:  Paul Becher
Beskrivelse
Motley Karakter: 9/10

Undertegnede er ret ny på dette glidecreme's område og der er ret meget som ikke siger mig noget, men da jeg så denne dvd hos Morten "Yngwie" Korsholm, blev jeg helt lammet! Fuck for en spilleglæde, lyd og fantastiske sange. Ja det er en live koncert fra LAS VEGAS eller deres "return to the stage", om man vil sådan. Ja den er fyldt med mange ballader og i længden bliver det lidt trættende at høre på dem, men deres hitsange sidder grusomt fantastisk og de fyrer den total af. Jeg kan se denne dvd om og om igen og flippe fuldstændig ud fordi det er så flot og pompøst...Det der slog mig allermest ud er Deen's spil - han er pissedygtig trommeslager!
Igen, jeg er IKKE en hjernevasket AOR fan, men dette er fandme flot!!
Bonumateriale er hele deres biografi samt diskografi...

KØB KØB KØB!!!!!!!
2004-11-19 20:06:25

Scandinavia Opsat: 2004-11-20 09:46:41
Det bør lige nævnes at dette er med den nye sanger Steve Augeri, men har gør det fandme godt! Både ligner og lyder spm Steve Perry (Gud!)

Jesse Stardust Opsat: 2004-11-21 16:26:57
Den er fantastisk den her koncert! Hvis det ik var fordi man kunne se Augeri ville man tro det var Perry der sang. Men han er super fed Augeri, og spørgsmålet er om denne dvd ik skal ha et 10 tal? Og så er jeg så helvedes vild med hans (Augeri's) røde stramme læderbukser....!!!!

Scandinavia Opsat: 2004-11-21 16:34:34
Hmmm, "Vild med Augeri's røde stramme læderbukser"...Det skrev du ikke lige, vel?? Det næste blir' vel at Stanley's violette tangatrusse på Crazy Nights coveret også kommer på din shoppingliste??

Sixxgunner Opsat: 2004-11-21 16:52:48
Tanga eller røde læderbukser, beats me? Jeg syns ikke denne dvd er noget at tage sådan på vej over. Det er en stor omgang tude-keyboard, syng-med omkvæd og en masse gamler mænd med elektiske guitarer. Så giv os dog noget rock n fuckin´roll istedet for sådan en omgang new wave. Ellers tak, siger jeg.

Scandinavia Opsat: 2004-11-21 17:02:00
Tydeligvis er det en fordrukken Horsensianer (tak for sidst! Haha) der udtaler sig her! Nej, jeg synes heller ikke DVDen er specielt go', men at angribe selveste AOR kongerne er som at begå Ate! Du kalder det New Wave...Hmmm, det kan jeg nu ikke høre... JOURNEY er bla. skyld i at du kan nyde din elskede DALTON skive...Har du tænkt over det? :-)

Sixxgunner Opsat: 2004-11-23 12:40:26
Ja, jeg ved godt at Dalton ligger op af journey, men der er tilgengæld fest og farver på Dalton, imodsætning til journey. Jeg kan sagtens høre at både produktion og musikken er meget velspillet(heller ikke et ondt ord om kvaliteten af lyd og billede på dvden), men det tænder på ingen måde mig. Jeg tror, jeg er lidt mere til rock N roll end AOR, du ved Scand.. at jeg heller ikke kan lide Starship!

Motley Opsat: 2004-11-23 13:13:18
KEX-BLUNDER: Så er vi sgu 2!!!Keep being like that!

Jesse Stardust Opsat: 2004-11-23 15:10:03
Dalton er da noget af det mest amatøragtige i forhold til Journey's produktion. De er og var super talenter hele bandet - det kan man høre på deres plader og de beviser at de stadig kan på den dvd.....! Var det 60 eller 80 mio. solgte plader i USA????

Scandinavia Opsat: 2004-11-23 22:21:02
Henvisningen til DALTON var til deres anden skive...Mener ik' du har hørt den endnu??? Nå, men ja, JOURNEY er unikke og kan ikke overgåes...Herregud, de skabte jo nærmest genren!!

Sixxgunner Opsat: 2004-11-24 08:57:01
Ja deromkring Jesse, men i deres pulikum er gennemsnitsalderen også 40-50 år. Ikke tale dårligt om Dalton, så får i en fordrukken horsensianer på nekken. Hva siger vi til på torsdag, Scand, er du klar på endnu en crazy night???

Scandinavia Opsat: 2004-11-24 09:25:04
Immergeil.dk !!!

Scandinavia Opsat: 2004-11-24 22:48:47
Genså lige denne fabelagtige DVD her til aften...Godt nok står de lidt stille på scenen, men NØØØJ hvor en lyd og NØØØJ hvor nogle dygtige musikere...Jeg fik seriøst kuldegysninger ved hver ny skæring (Og ja, der var tændt for varmen!) - JOURNEY er kongerne uden tvivl!!

Motley Opsat: 2005-05-13 08:28:07
Ny cd med den i løbet af året "Generations"

Whitesnake Opsat: 2005-10-11 18:49:13
Ved Jønnes shop i Åbenrå skulel man ku bestille en Journey dvd, der hedder "Journey To The Centre Of The Beat - Musical Vision For The 21ST Century". Sådan står der i hvert fald på netsiden. Jeg kan ik finde den på Journeys hjemmeside. Hvad er det for en dvd???

Al Opsat: 2005-10-11 19:56:08
Ja ja Whitesnake, men så skal du også lige vente et halvt år, før den tysker får varen hjem!!

Whitesnake Opsat: 2005-10-11 21:29:42
Al - er det rigtigt?? Kan man ik stole på ham?

Al Opsat: 2005-10-12 08:29:50
Whitesnake: Jeg ved ikke helt hvad der går galt for ham nogle gange, men det ta'r mega lang tid, hvis han skal til at bestille hjem. Sidst jeg var inde for at kigge lidt rundt, overhørte jeg en samtale han havde med en anden kunde, der åbenbart har ventet 3 måneder på en vare, og den var stadig ikke kommet!!

Whitesnake Opsat: 2005-10-12 20:52:14
Al - du fik mig lige overbevist om at købe ind andetsteds

Al Opsat: 2005-10-12 20:54:26
Ha ha...Det ER jo ikke sikkert at det er sådan ved alle varer, men det er ikke et enkeltstående tilfælde!!! Jeg håber ikke Jønne læser det her!

Whitesnake Opsat: 2005-10-12 21:05:38
Haha nej, men jeg har nu hørt det fra dig og Dee. Jeg har selv haft en god handel med ham og et godt indtryk, men jeg gider bare ikke lang ventetid, når man bestiller cd`er. Har det samme problem med cdon.com lige for tiden

Whitesnake Opsat: 2006-05-03 15:56:10
Denne dvd er bestilt - jeg glæder mig godt nok:-)

Whitesnake Opsat: 2006-05-09 13:00:39
Jeg gik med lidt blandede følelser ind til denne dvd og det af to grunde... Som bekendt har jeg mine helt egne yndlingsnumre fra denne gruppe, og de numre spiller de ikke så ofte til koncerter. For det andet var Steve Perry ikke med på dvden. Tilbage til dvden...

Lyden er helt formidabel, og Jonathan Cains keyboard betyder så meget for Journeys lyd. Bare hør keyboardet i åbneren - det lyder jo som originalindspilningen! "Seperate Ways" er jo bombastisk rockende og da virkelig et perfekt nummer at starte med. Salen gynger jo! MEN Steve Perry kan man IKKE sådan lige erstatte!! Det er detaljen, som gør forskellen. Det er de små ting, der gør Steve Perry unik, og jeg kan ikke lade være med konstant at lægge mærke til de steder, hvor Augeri ikke når Steve Perrys niveau! Tag fx passagen, hvor Augeri skal synge "broken in two"... Augeri synger "tjyw, jyuo...", og det kan altså irritere mig, når jeg har originalen i hovedet. Så kommer vi til nummeret "Ask The Lonely". Jeg synes det er en okay sang, men jeg kan endnu ikke se, hvorfor det her nummer skulle være så genialt. Guitarsoloen kunne måske have været endnu mere vild og hurtig, men den er melodisk, og generelt set er det netop det, Neal Schon gør så godt på dvden! "Stone In Love" gør Augeri faktisk virkelig godt, og han er ret tæt på Perry, men igen prøv at sætte Escape cden på og læg mærke til forskellene. Steve Perry skriger nærmest "in the heat with a blue jean girl", og DA kommer trommerne ind i billedet! Så fed en måde at få trommerne med på. Den nye sang "Higher Place" siger mig bare ikke det store. Ahh så kommer "Send Her My Love" - jamen er det ikke stort! Godt gået Augeri, og så er der det her guitarstykke, som Neal Schon gentager flere gange, og som virkelig er med til at skabe melodien. Han rammer faktisk originalindspilningen ret godt her.

Så kan man da mærke på publikummet, at det er blevet tid til nummeret "Lights", og billederne på storskærmen har faktisk en god effekt. Jeg har hele tiden ment, at der var større perler at hente på Infinity-albummet og havde da foretrækket et andet nummer, men når det nu skal være "Lights", så synes jeg de gør det ret godt. Publikum kan i hvert fald godt lide det:-)

"Who`s Crying Now" - jeg elsker det nummer, men jeg mangler bare Steve Perry!! Augeri kan ikke finde ud af at synge/udtale ordet "mystery", og han mangler en smule, når han skal helt op i de høje toner. Eller måske jeg bare mangler Perry-lyden!

Piano-soloen er noget nær det bedste på dvden. Den er stille og atmosfærisk, og så er det da en utrolig klar lyd, som fylder hele koncerthallen. Soloen passer meget godt som overgang til "Open Arms". Dette nummer er dog på grænsen til det sukkersøde! Omkvæddet har jeg dog altid haft en svaghed for, da Steve Perry formår at synge med så megen sjæl... "SO NOW I COME TO YOU WITH OPEN ARMS"!!! Augeri skal dog ikke have skæld ud her, rigtig god præstation!

"Fillmore Boogie" er et instrumentalt stykke, og de spiller fedt, men det virker lidt som fyld! De burde have kortet dette instrumental stykke ned. De næste par numre gør ikke det store for mig, så vi springer frem til "Wheel In The Sky". En sang, hvor guitarspillet er utrolig vigtigt, og Neal Schon formår da at spille denne komiske intro til perfektion. Her har vi så den måske største fejl fra Augeri. Han kan slet ikke synge verset som Perry - Øv! Det skal dog siges, at han ikke ødelægger nummeret, men igen det er detaljerne, der kan betyde meget! "Be Good To Yourself" - jeg havde jo næsten glemt nummeret. Skønt uptempo track, og jeg synes det kvikker stemningen op. "Anyway You Want It" kan jeg bare ikke lide, så den springer vi også over.

"Don`t Stop Believin`" må vist altid være højdepunktet, men igen øv øv!! Måske jeg bare har et for personligt forhold til nogle af de her sange, men jeg kan slet ikke klare, når der er for langt mellem den "Don`t Stop Believin`", som jeg kender og deres liveversion med Augeri som sanger. "Lovin`, Touchin`, Squeezin`" havde jeg glædet mig til, men de har lavet helt om på rytmen. Den søde, lidt sjove rytme er jo det, der udgør nummeret. Journey vælger at lave nummeret om til en gang jam. Jeg kan næsten ikke genkende nummeret. Albummet "Evolution" er desuden lidt for overset på dvden.

De slutter af med "Faithfully", og jeg blir revet total med! Augeri DET er smukt, sådan en melodi kan nok bare ikke ødelægges. En bedre afslutning kunne jeg ikke have tænkt mig.

Jeg ved ikke rigtig, hvilken karakter koncerten skal have. Noget er helt fantastisk! Nogle numre er gode, selvom der lige mangler lidt og andre numre er forkert valgt (efter min mening). Men uden tvivl, så er det en melodisk oplevelse, og det blir bestemt ikke sidste gang, jeg lytter til den.

Whitesnake Opsat: 2006-05-09 13:05:54
Hvorfor forsvinder ens navn? Det var mig Whitesnake, der skrev det sidste indlæg!

Whitesnake Opsat: 2006-08-18 21:20:19
Total blæst omkuld - jo jo Journey er sgu et helt specielt band. Måske skal de bare luftes med gode mellemrum, for man kan godt få for meget af denne ballade-liderlighed. Ser man bort fra balladerne, så er sange som Stone In Love, Escape og Be Good To Yourself nok de fedeste optempo sange herpå, selvfølgelig sammen med åbneren! Nå men nu har jeg brug for noget andet musik, så på med Survivor og derefter vil jeg sgu ud og løbe haha:-)

Whitesnake Opsat: 2006-08-18 21:38:26
Optempo = uptempo

RenisseD Opsat: 2006-12-13 09:25:18
Denne DVD er pragtfuld, no doubt about it... Eneste nummer som jeg seriøst mangler, er "After The Fall", som er et af mine Journey favorit-numre og som gør sig sindssygt godt live.... (tjek evt. "Journey - Greatest Hits Live")

Whitesnake Opsat: 2006-12-13 11:36:54
Det er virkelig en klasse dvd, og ja "After The Fall" er en af deres aller bedste sange! Derudover mangler jeg et par numre fra "Infinity" albummet, men alle klassikerne er her da. 9/10

Whitesnake Opsat: 2007-05-09 09:02:03
Jeg lyttede forresten til denne dvd igår. Det får jo nostalgien frem i én, og jeg må erkende, at Steve Augeri virkelig gør det godt.

Men det var nu Neil Schon jeg var obs på. Selvom man prøver at følge ham, så opnår man ikke samme følelse i ens spil. Han har en helt særlig evne til at ramme de rigtige toner, når han strækker strengen til nogle bånd højere (bends). Feelingen i hans guitarspil ligger bla. i den måde han udfører bends og vibrato på. Flotte melodiske soli på denne dvd.

Scandinavia Opsat: 2007-06-13 07:01:08
Så er Soto sgu' allerede ude af JOURNEY igen ifølge melodicrock.com...

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.