www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Freefall : Kingdom of Rock. Album Cover
Informationer
Band:  Freefall
Titel:  Kingdom Of Rock
År:  2015
Genre:  MHR
Land:  Sverige
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Kingdom of rock 
2.  Out of the dark 
3.  No control 
4.  When the sky falls 
5.  Angel of the night 
6.  I am coming for you  
7.  Another life 
8.  Never look away 
9.  A heart so cold 
10.  The right moment 
11.  Walk this road alone 
 
Medlemmer
Jaime Salzar:  trommer
Magnus Karlsson:  guitars, bass, keyboards, sang
Beskrivelse
Incognito Karakter: 9.5/10

Magnus Karlssons 2. udspil med Freefall. Som forventet er kvaliteten af denne skive høj, og jeg synes, at den er bedre end det første udspil. Som på den første skive har Magnus Karlsson indkaldt en række kendte og gode sangere, som hver især synger et enkelt nummer. Magnus Karlsson synger selv på 2 numre.
Kingdom of Rock. Jorn Lande lægger hårdt ud med titelsangen, som sagtens kunne have været med på The Battle med Allen/Lande.
Out of the Dark. Jakob Samuel fra The Poodles lægger stemme til næste nummer, og det gør han sgu godt. Et fint up-tempo nummer, som passer til Jakob Samuels specielle stemme.
No Control. Et af skivens bedste numre med Joe Lynn Turner, som de fleste kender. Et meget iørefaldende nummer.
When the Sky Falls. Mærkeligt. De første par gange jeg hørte dette nummer, sagde det mig ikke det store. Men men...Dette er et fantastisk nummer med Tony Martin, som jeg godt gad opleve i en arena med dette nummer. Manden synger helt fantastisk. Nummeret er nok noget af det flotteste Magnus Karlsson har lavet. En ren 10er.
Angel of the Night. Et udmærket nummer som synges af David Readman. Nummeret har ikke rigtig sat i forhold til de andre numre på skiven, men det skyldes nok mere det meget høje niveau på skiven.
I Am Coming for you. Magnus Karlsson synger selv på dette nummer. Som på den første skive så gør han det rigtig godt. Endnu et godt nummer.
Another Life. Jeg har førhen haft det lidt svært med Rick Altzi, men her gør han det sgu godt. Et af de bedste numre på CDen.
Never Look away. Et suverænt nummer med Tony Harnell, som stadig synger fantastisk.
A Heart so Cold. Harry Hess har lånt mikronen til denne her. Den er først ved at sætte sig nu, hvor jeg har haft skiven i ca. Et halvt år.
The Right Moment. En ballade og et meget flot nummer med den for mig ukendte kvinde, Rebecca De La Motte. Hun har en rigtig god stemme. Et behageligt afbræk i forhold til de mange hæsblæsende numre.
Walk this road alone. Magnus Karlsson runder skiven af med dette nummer, som er en perfekt afslutning på en mere end glimrende skive.
Som man muligvis kan fornemme, er jeg meget imponeret over denne skive. Produktionen er god. Guitarspillet er som sædvanlig fantastisk med nogle meget iørefaldende soli. Til trods for der medvirker flere forskelige sangere, virker skiven rimelig helstøbt. Magnus Karlsson bliver tilsyneladende bedre og bedre. Et stort 9-tal.
2016-05-11 14:06:06

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.