www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
L.a. Guns : L.A Guns. Album Cover
Informationer
Band:  L.a. Guns
Titel:  L.a Guns
År:  1988
Genre:  Sleaze Metal
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.67
Stemmer: 3

8 Scandinavia				  
				  
	
9 sixxdog				  
				  
	
9 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  No Mercy  2:45
2.  Sex Action  3:38
3.  One More Reason  3:08
4.  Electric Gypsy  3:24
5.  Nothing To Loose  4:12
6.  Bitch Is Back  2:50
7.  Cry No More  1:20
8.  One Way Ticket  4:17
9.  Hollywood Tease  2:43
10.  Shoot For Thrills  4:24
11.  Down In The City  3:58
 
Medlemmer
Kelly Nickels:  Bass, Harmonica, Whistle, Backing Vox
Mick Cripps:  Rythm Guitar, Keyboards, Backing Vox
Phil Lewis:  Lead Vocal
Steve Riley:  Drums
Tracii Guns:  Lead Guitar
Producer:  Jim Faraci
Beskrivelse
sixxdog Karakter: 8.5/10

Denne debut er sjov. Sjov på den fede måde.
Selvom den aldrig har fået den samme kritiske anerkendelse som efterfølgerne, og selvom den aldrig fik gennembrud kommercielt, så er dette et ovenud fantastisk Sleaze album, fra sleaze-kongerne selv.
Steven Riley, Tracii Guns og Phil Lewis - alle udstødte medlemmer fra andre, mere eller mindre anerkendte bands fra de tidlige 80'ere. Henholdsvis fra W.A.S.P, Guns 'N Roses og Girl.
De spiller deres shit her, med så overbevisende entutiasme, at det næppe er set siden Mötley Crüe's "Shout At The Devil"!
Tracii spiller så beskidt som nogen kan, allerede her mestrer han øksen bedre end mange andre i genren. Tjek f.eks de møgbeskidte riffs i "Electric Gypsy" og "Sex Action".

På minus-siden, kan man påpege de svage trommer (lyden) og den noget tvivlsomme produktion (selvom jeg personligt er glad for disse underproduceringer), og indimellem halter samspillet også en anelse, musikerne imellem. Men som debut, er det intet mindre end en lysende stjerne i Heavy-historien. Ta' den for hvad den er: Party time sleaze when it's best!
2005-07-02 08:52:37

Frank Arnesen Opsat: 2005-07-03 18:03:46
klassiker. Total fræs på drengen og magen til seje attityde findes da vist ikkke på nogen debut plade. Sangene holder sgu stadig i dag. ..... Never Enough!!! L.A. Guns

sixxdog Opsat: 2005-07-09 09:03:17
Yep, total yndlings-sommer-party-booze n sex album! :D

-=MP=- Opsat: 2006-02-17 17:05:44
Havde jo næsten glemt hvor fedt et album dette her er, så idag blev den købt (Havde den kun på LP) og det er jo svinefedt, de spiller sgu med nosser og har masser af energi, virkelig en skive der SPARKER RØV...

Tommy Lee Opsat: 2006-02-18 18:44:07
Æv den her har jeg ikke fået fat i endnu.Må være en af de næste der kommer til samlingen.Der er virkelige nogle man kender herpå. Havde engang et videobånd hvor der var mange af de her sange på.

sixxdog Opsat: 2006-07-02 21:21:41
Denne her og efterfølgeren har jeg voldspillet idag...sommerens varme trykken. Nogle bliver liderlige, jeg får lyst til at høre L.A. Guns!

Tommy Lee Opsat: 2006-07-04 10:10:16
Den her håber jeg på og være heldig og finde når jeg kommer til kbh i weekenden. Mange satans fede sange faktisk et rigtig top album.

Scandinavia Opsat: 2006-07-23 21:57:42
Sleaze Metal! KORREKT!

Fik mig endelig denne skive opkoebt... Husker stadig dine meget vanedannende samples, Sixxdog!

Fuuuuck hvor er dette da en upoleret omgang sleaze metal!!

Fandme forfriskende for saadan en AOR-dreng som mig, at blive tvunget til at aabne mit indre oere for "nye graesgange"...., Jeg ka' li' hvad jeg hoerer!!

THE KIDS ARE BACK!

1-2-3-4- og saa ruller vi satme!! Hver enkelt skaering har sit eget saerpraeg og selvom det i den grad er underproduceret, saa spiller de saa energisk og attitudebetonet at man blir' noedt til at ta' hatten af!!

GUNS'N'ROSES ligner jo WHAM i forhold til!

Sjovt soom jeg desuden sporer mange RAMONES/HANOI ROCKS/MISFITS inspirationer...

Godt er det!!

Lige nu er det "Cry No More - One Way Ticket" - selv her brillerer de!

Opfoelgeren er jo naesten helt chart-kommerciel i forhold til dette raa "helvede"!

Dette burde hoeres paa LP, og ikke paa CD!!

sixxdog Opsat: 2006-07-24 08:07:35
Jeg bliver nød til at komme ud af skabet og erklære...JEG ELSKER DIG SCAN!

På en håndfuld udvalgte er vi enige om det essentielle...Will U marry me? :D

Vildt nok at du kan høre Punk-insp. (ikke mange vil indrømme det), men det er jo Tracii der bragte dette element ind i LAG - en fin kombination hvis du spørger mig.

PS. Jeg smider dig lige en mail ang. LP's når jeg får tid til mere end 5 min. ved the com.

Whitesnake Opsat: 2006-07-24 13:52:25
Jeg vil også have denne skive øv! Jeg er vild med det her band, men jeg skal nok få fat i den før eller siden.

Scandinavia Opsat: 2006-07-24 22:47:27
...Nu forholder det sig faktisk saadan at jeg lige har passeret denne debut i ny og ubrudt emballage igaar...Ska' jeg koebe den til dig??

Tror den stod til ca. en hund...

Whitesnake Opsat: 2006-07-25 05:35:02
Hvis det ikke er en remastered, så ja det må du meget gerne... Håber, at du ser denne besked:-)

Scandinavia Opsat: 2006-07-25 06:23:23
Det er originaloptryk! US Import...

Jeg koeber den til dig paa torsdag, hvor jeg kommer forbi forretningen igen....

Whitesnake Opsat: 2006-07-25 07:26:10
Lyder alt for godt Scand! Sammen med Aerosmith et af "de hårdere" bands, jeg lytter meget til!

Scandinavia Opsat: 2006-07-27 00:37:51
Saa spinner'en igen....

"No Mercy" - Bombastisk, energisk og raat tidlig 80er metalriff... Lyder totalt uddateret for aargang 1988, men fedt er det...Sikke da en aabner! Det der metalliske pentaton-riff rammer plet! Show No Mercy!!! Mine tanker flyver straks hen paa "Live Wire" med Ze Crue! :)

"Sex Action" - Et noget mere "moerkt" nummer. Midtempo sleazy attitude. Minder mig om det slemme FASTER PUSSYCAT materiale, blandet med RAMONES lyd/stil. Dette nummer markerer, om noget, virkelig sleazegenrens udtryk! Fedt som man ka' hoere smaa "spillefejl" eller "upoleretheder" hist og her, men sangen virker efter hensigten!

"One More Reason" - Tilbage i "tidlig 80er land" - Her hoerer jeg et mikstur af "Shout AT The Devil"-lyden blandet med lidt MISFITS tempo/stil - Phil Lewis bibringer dog et fint indtryk af at dette ER et helt andet band! Fed vokal i lige netop denne sang. Simpelt, men effektivt riff! Ka' godt li' versets pumpende guitarer!! Raat!

"Electric Gypsy" - Her har vi endnu et "Motley-klingende-riff", men alligevel anderledes! Synes igen at versets guitarspil er fedt, og en fed overgang (eller mangel paa samme!) til omkvaedet! Det er sgu' catchy! Fed fornemmelse man faar af et par unger der staar og laver gangchoir i studioet! Rigtig fed bridge til soloen med et R'n'R guitarriff. Soloen lader virkelig Tracii brillere!!! Teknisk set ik' en stor bedrift, men det der melodispil i frysisk-skala er ik' saadan lige til at overhoere!! Fed sang overall!

"Nothing To Lose" - Meget simpel struktur og et tempo, samt riff der faar mig til at taenke paa "punk", lige med de obligatoriske metalliske afstikkere. Da hornene saa bryder igennem, ka' jeg ik' la' vaere med at taenke: "Hanoi Rocks"!! - Maaske det mindst interessante nummer paa albummet, hvilket sa maaske ogsaa ku' forklare hvorfor de valgte at putte et gimmick paa sangen (hornene) - Lige netop her irriterer underproduktionen mig!

"Bitch Is Back" - JA! Et stort "fuck you" til GUNS'n'ROSES fornemmer jeg!! Hehe - Et af hoejdepunkterne paa albummet og saavidt jeg ved, saa ogsaa et af de numre som bandet isaer huskes for! Ka' forestille mig at dette ville rykke fedt live!

Ups... Maden kalder.... Fortsaetter lige straks!!

Scandinavia Opsat: 2006-07-27 01:43:04
...Og vi fortsaetter:

"Cry No More" - Albummets overraskelse!! Ik' helt i samme liga, men alligevel et instrumentalnummer der i stil og lyd minder mig om Randy Rhoads' "klassiske vaerker" - Tracii!! Du overrasker! Perfekt intro til >

"One Way Ticket" - Balladetid! Smukt og simpelt...Stemningen er der! - Maaske ik' verdens mest originale materiale i spil her, men altsaa, naar nerven bare er til stede saa ka' selv den emst simple sang jo komme til live! TWISTED SISTER var et perfekt eksempel paa det, og lidt af det samme besidder L.A. GUNS altsaa ogsaa! Dette er maaske det smukkeste oejeblik paa albummet? Er vild med strygerne i baggrunden! Go' solo - intet specielt eller ekstraordinaert, men det virker!

"Hollywood Tease" - Tilbage i R'n'R skoene! Yes Sir! Igen, igen tager de de tidlige 80er Metal-traditioner op (bare lyt til rytmen paa trommerne) - Godt drive i sangen og et godt "lift" efter balladen, meeeen hvad med omkvaedet? Det synes de ik' lige sku' vaere der, oder was??? Fede breaks som intro til soloen + soloen i sig selv jo bare er trademark Tracii! - Et af de mindre interessante numre overall set!

"Shoot For Thrills" - Tribute til AC/DC med den sangtitel og de der "Oi, Oi, Oi" skrig???.... Fed akkordrundgang i verset... Synes de viser taender her! Det er godt! Omkvaedet er jo helt lyttervenligt!! :) - Taenker at det er saadan en slags omkvaed de mere eller mindre har laant fra RAMONES/MISFITS, som jo begge faktisk var ret melodioese bands...Det virker i hvertfald for L.A. GUNS her! Et af de bedre numre paa skiven...

"Down In The City" - Her fornemmer jeg igen lidt GUNS'n'ROSES lyd/stil...Meeen, dette er mere sleazy og beskidt! - Nok et af numrene der kommer taettest paa Punk med gangchoir, rockabilly-tendenser paa bassen, temposkift etc. - Ik' et daarligt nummer, men heller ik' det bedste paa albummet!

Overall bedoemt fristes jeg til at gi' albummet 7.5, men den fede livsbekraeftende R'n'R attitude som albummet indeholder, gir' altsaa gas!

8/10 maa vaere i orden!!!

Lidt mere styr paa variatonen, bedre produktion, en smule mere originalitet og saa fremdeles.... De fik de jo saa allerede paa naeste skive!

Whitesnake Opsat: 2006-07-27 04:48:59
Scand du giver mig da nok lige de højeste forventninger med de indlæg, flot!

Scandinavia Opsat: 2006-07-27 06:16:23
Tak tak! :)

Ja, det er, i sin egen ret, en ret fantastisk skive! :)

sixxdog Opsat: 2006-07-27 09:20:11
Fedt at læse Scan! Og jeg giver dig ret laangt hen ad vejen..

Jeg kan godt se hvor du vil hen med Misfits/Ramones sammenligningerne, og jeg er da også enig i den, men vi skal jo også passe på med at skrige PUNK udover dette udspil - for det er det IKKE! Men elementerne er der (inspirationerne), som de også er der på eksempelvis flere MC albums, uden sammenligning i øvrigt.

Mit fave nummer herpå er jo nok 'Hollywood Tease', og det forklarer jo en del, at den er skrevet og udgivet for første gang af GIRL anno 1980 ca. Jeg elsker teksten til den sang og den atypiske opbygning der gør at den er ovre før man overhovedet var klar! Men hva', så må man jo bare starte sangen forfra :D

FLippet at du har scoret den! Jeg har hørt den er mere end vanskelig at få sine klamme hænder i...så måske du skulle nappe et par håndfulde med hjem til DK, og smide dem på Ebay eller Qxl?


"Want to abuse you, I'm out to confuse you
Suck your blood and leave you for dead
Hey I'm sarcastic, I'll treat you like a spastic
Ignore every word that you say
Gonna snore in your ear, spit in your beer
Do whatever I please
When I've broken your heart, I'll quickly depart
'Cuz I'm the Hollywood, I'm the Hollywood
I'm the Hollywood,
I'm the Hollywood ha, ha, Tease"

Scan# Jeg tror du vil elske 'Hollywood Vampires' og blive meget overrasket over 'Tales From The Strip' - du slipper for den dårlige lyd (faktisk får du top-dollar lyd på HV) og sidstnævnte er vel nok den skive der kommer tættest på deres magnum opus "Cocked & Loaded" i både lyd og stil.

Nå, jeg vil lige læse dine dejlige indlæg igen..

Scandinavia Opsat: 2006-07-27 10:09:56
Jamen jeg er enig!

Punk-inspirationer ja, og ik' direkte Punk- Tvaertimod! Det ER Sleazy Metal det her, uden tvivl!

Ang. "Hollywood Vampires", saa ja!! Maa hellere faa den genopkoebt...Jeg solgte den i et svagt oejeblik...Ved ik' liiiiige hvorfor, men koebes ska' den klart igen!

Vidste sgu' ik' at debuten her var saa sjaelden paa CD.... Passerede hele 3 af den paa samme dag.... 2 af dem er nu i min besiddelse! Den ene blir' der for bestandigt!

Whitesnake Opsat: 2006-10-10 15:50:50
Renisse og Mp jeg får desværre først sendt jeres cder i morgen, beklager! Jeg skulle pludselig afløse for én på arbejdet, og nu skal jeg ned og hente min egen computer, som har været til reperation.


Denne cd må jeg hellere høre i aften med vennerne. Masse af fart over feltet og fede guitarsoloer!

Tommy Lee Opsat: 2006-12-09 19:42:14
Er der nogle der har den her i 2 eksemplarer eller vil af med den? Mangler den og bliver snart desperat hvis jeg ikke snart får den.

Scandinavia Opsat: 2008-01-11 11:24:54
Vildt nok... Har lige læst mig til, at Phil Lewis (ex-GIRL) kortvarigt var sanger i AIRRACE!!

Crazy shit! Og den mand var jeg ved at kaste ud af et fly i 10 KM's højde... Sikke en nar! :)

Whitesnake Opsat: 2008-03-25 13:19:39
Typisk L.A. Guns og alligevel ik' et ligeså genkendeligt album som de to næste albums. Derfor har jeg denne til salg på forum for 30 kr. (sammen med en masse andet).

MP og MF jeg har sendt jer en mail forresten:-)

Sleazy Dane Opsat: 2008-04-30 11:23:40
For syv sytten da også!! Det er godt nok råt og upoleret dette udspil. Sådan skal ægte sleaze sgu lyde.

Elsker "Electric Gypsy", som rigtigt nok har et Motley klingende riff over sig. Synes satme også at nummeret "Nothing To Lose" er vanvittigt godt. Jeg elsker hornene og den underproducerede lyd, i modsætning til hvad du skriver tidligere under denne skive, Scand.

Frank Arnesen Opsat: 2011-09-26 10:42:35
Suværen koncert i går på the rock. dette er kongerne af sleaze metal. Phil lewis sang jo pisse godt. Årets koncert

Creepshow Opsat: 2011-09-27 07:41:42
Jeg må erklære mig enig med Frank.. Genial koncert. Var spændt på at se, hvordan de klarede sig uden Tracii, men Stacey Blades gjorde det jo fremragende..

Tommy Lee Opsat: 2011-09-27 08:51:20
Hvor kunne det være fedt, hvis de snart kom med et studiealbum istedet for de coverskiver.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.