www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Living Loud : Living Loud. Album Cover
Informationer
Band:  Living Loud
Titel:  Living Loud
År:  2004
Genre:  Hard Rock
Land:  AUS. / UK / USA
Bruger rating
Rating: 8
Stemmer: 4

8.5 -=MP=-				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
8 Scandinavia				  
				  
	
6.5 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Last Chance 
2.  I Don't Know * 
3.  Every Moment A Lifetime 
4.  Crazy Train * 
5.  In The Name Of God 
6.  Flying High Again * 
7.  Pushed Me Too Hard 
8.  Mr. Crowley * 
9.  Tonight * 
10.  Walk Away 
11.  Over The Mountain * 
 
Medlemmer
Bob Daisley:  Bass & Producer
Don Airey:  Guest Keyboards
Drew Thompson:  Executive Producer
Jimmy Barnes:  Vocals
Lee Kerslake:  Drums
Steve Morse:  Guitars
Producer:  Darren Schneider
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 9/10

JA DA!! Miraklernes tid er altsaa ikke forbi endnu!! Det er jeg da godt nok netop blevet overbevist om!

Hvor er det da bare fedt at saadan en ambitioes flok veteraner stadig kan finde sammen og skabe TRUE Hard Rock!

Jimmy Barnes - Australiens R'n'R stemme numero uno! Den raa og raspede lyd af ALT for meget whiskey! Desuden en mand der kan prale af at ha' et hav af nummer 1 placeringer igennem de sidste 20 aar.

Bob Daisley - Heavy Rock'ens ukronede konge paa bassen! Manden der har vaeret med til at udoedeliggoere bl.a. Ozzy Osbourne, Gary Moore, Rainbow, Black Sabbath, Uriah Heep, Yngwie Malmsteen etc. - Manden er jo en levende legende!

Lee Kerslake - Uriah Heep's main drummer, som ogsaa spillede paa Ozzy's 2 foerste skiver.

Steve Morse - Nok en af nutidens allerbedste guitarister. Manden blev kaaret som "Guitarist of the Year" 5 aar i traek, bare for at ta' et eksempel. Ioevrigt nomineret til en Grammy. Manden har spillet i bl.a. Deep Purple, Kansas og Dixie Dregs - En sand virtuos!

Don Airey - 80er keyboardets sande mester. Manden har credits paa over 200 albums, deriblandt hos Zeno, Gary Moore, Ozzy Osbourne, Whitesnake, Judas Priest, ELO, Black Sabbath og mange andre!

Ja, men hvad laver disse herrer saa sammen??
Jo, som du nok har opdaget laengere oppe i anmeldelsen, kaere laeser, saa skaber de simpelthen magi!!!

De tager et par klassiske Ozzy Osbourne sange op (markeret med en stjerne) og tilsaetter deres helt eget krydderi. Dette hoeres specifikt paa Jimmy Barnes' unikke vokal og ISAER paa Steve Morse's nyfortolkning af Randy Rhoads' originale soli! Tro mig, her er et par overraskelser at finde eller to!

Ind imellem alle Ozzy klassikerne viser drengene saa deres egne kompositioner, som, paa godt og ondt, IKKE maaler sig med de gamle klassikere. Dette er vel ogsaa meget forstaeligt, ik'?

LIVING LOUD's egne sange virker fint som saadan, men man sporer hurtigt deres flair for eksperimenteren, hvilket ikke falder i den bedste jord hos undertegnede....MEN! Musikerne er nu engang saa suveraene sammen, at sangene fungerer trods alt! Alle og en!

Ingen moderne dikkedarer, bare den fede Barneske whiskeyroest i en Hard Rock kontekst.

Tro mig, dette album vil du ikke undvaere, saafremt Ozzy Osbourne eller Jimmy Barnes nogensinde har sagt dig noget.

(syng med)"Heaven....I'm in heaven..." :)

Ja, miraklernes tid er ikke ovre endnu....
2006-04-08 02:05:05

Scandinavia Opsat: 2006-04-08 02:08:02
Coverversionen af "Flying High Again" er helt unik!! Suveraent!

Scandinavia Opsat: 2006-04-09 02:26:27
8/10 er maaske nok den mest rimelige karakter her.... Det er dog nogle UNIKKE coverversioner de laver...Steve Morse er ligeledes en sand droem paa geddaren...

-=MP=- Opsat: 2006-04-09 09:46:51
Det lyder satma spændende det her, men 6 coverversioner er det ikke i overkanten ???

Aslarsen Opsat: 2006-04-09 10:13:49
Den skal jeg da have...!!! Scand kan du ikke købe den med hjem til mig.....

-=MP=- Opsat: 2006-04-09 11:10:58
Den Kan købes på CDON for 89 kr...

Scandinavia Opsat: 2006-04-09 13:13:09
Kan godt foelge dig, MP... Jeg frygtede det samme, men nej... De laver Ozzy sangene i nye, og YDERST interessante, versioner....Synes sgu' det pynter!!!

Meget interessant album, selvom deres egne numre virker en anelse malplacerede... De skulle ha' udgivet dem paa et individuelt album istedet... Derfor "kun" 8/10... Men tro mig, "Flying High Again' naar virkelig nye hoejder med Barnes paa vokalen!!

Scandinavia Opsat: 2006-04-09 13:17:06
Og Aslarsen... Hvis ikke du finder den derhjemme, saa skal jeg glaedeligt koebe en med hjem... CDs er megabillige hernede... Ca. en dansk 50er per skive... Og vi snakker helt nye udgivelser.... Desvaerre tager de saa dobbelt saa meget for beer.... Hmm

Steal Opsat: 2006-04-09 17:53:39
I den anledning kan jeg også anbefale deres dvd, som stort set er pladen spillet ved en af deres første koncerter i Australien. Fås også til en rimelig pris på CDON

Scandinavia Opsat: 2006-04-09 21:22:33
Faar mig lige en "morgenspiller" med LIVING LOUD.... Aabneren er da for fed! Et af deres egne numre som minder en hel del om det "haardere" Jimmy Barnes materiale... Ren og skaer R'n'R! Steve Morse's spadespil er jo bare UNIKT!

Scandinavia Opsat: 2006-05-23 07:26:21
Laeser lige kommentarerne igen...Hvis ik' man ved det, saa skal det da lige oplyses at alle de coverversioner forekommer da Daisley & Kerslake jo begge havde en finger med i tilblivelsen af originalerne... Dette er saa deres maade at faa haevn over Ozzy paa, efter han vandt den omstridte retssag om rettighederne (de andre saa ingen royalties for deres kontributioner). Ja, at han saa genindspillede alle de "konfliktfyldte" tracks fra debuten er jo saa en helt anden historie, men dette er altsaa rytmesektionens egne fortolkninger af disse klassiske Metal numre! Og nogle fede nogle af slagsen!

Scandinavia Opsat: 2006-08-31 15:44:50
Yeah!!! Fandme knald på albummet her!!!

Soloen i "I Don't Know" er helt out of this world!!! Steve Morse når han er allerbedst!!

-=MP=- Opsat: 2008-06-15 05:58:59
Ja overrasket kan man stadig blive, sikke da en Knock Out jeg fik, efter føste runde af denne fremragende skive.
At blande Jimmy Barnes og Steve Morse, er nok en af de bedste gryderetter, man har hørt længe.
Jøsses hvor er det fedt at høre Jimmy's rå vokal, blandet med Seve's sublime guitarspil.
Troede at med så mange covernumre, ville det blive for meget, men man finder hurtig ud af, at de gør det i deres egen versioner, og puster lidt ild i de gamle klassikere.
Fedt, Fedt album...

RenisseD Opsat: 2008-07-04 14:08:24
Uhh - for en lækker lækker produktion. Er kun halvvejs igennem skiven, men den overrasker da positivt skal jeg love for.
Min version har to live-numre som bonus:

12) Crazy Train
13) Good Times

-=MP=- Opsat: 2008-07-04 15:24:38
Min version er også med de to live-numre.
Det er skønt at høre så dejlig spilleglæde de har.

Whitesnake Opsat: 2012-05-11 06:09:01
Jeg er lidt splitter her. "Crazy Train" gør de godt, men på en del sange irriterer Jimmy Barnes' stemme mig. På soloalbummet "Freight Train Heart" elskede jeg hans stemme! Jeg tror bare jeg finder den anelse anstrengende sommetider.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.