www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
SIGNAL : Loud & Clear. Album Cover
Informationer
Band:  SIGNAL
Titel:  Loud & Clear
År:  1989
Genre:  A.O.R
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.5
Stemmer: 5

9.5 Jettfever				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
10 RenisseD				  
				  
	
10 Scandinavia				  
				  
	
9 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Arms Of Stranger  4:36
2.  Does It Feel Like Love  4:07
3.  My Mistake  3:35
4.  This Love, This Time  4:31
5.  Wake Up You Little Fool  4:06
6.  Liar  3:42
7.  Could This Be Love  5:00
8.  You Won´t See My Cry  4:10
9.  Go  3:36
10.  Run Into The Night  3:39
 
Medlemmer
Danny Jacob:  Guitar
Erik Scott:  Bass & Keyboards
Jan Uvenr:  Drums & Persussion
Mark Free:  Vocals
Producer:  Kevin Elson
Beskrivelse
-=MP=- Karakter: 9/10

2004-03-14 10:10:31

-=MP=- Opsat: 2004-02-13 23:00:38
Sådan skal AOR lyde, STORT hele vejen igennem, bare synd at sangeren i dag er kvinde, ja i læste sgu rigtigt, FØØØJJJ....

Scandinavia Opsat: 2004-02-14 23:00:58
Visse vasse :-) Han synger nu ret fedt..

Scandinavia Opsat: 2005-06-19 13:09:42
E N D E L I G fandt jeg denne skive! Og en absolut perle er det!! Man skal sgu' lede længe for at finde så klokkeklar AOR!! Virkelig en klassiker, der til gengæld også er PERFEKT produceret. 10/10

Scandinavia Opsat: 2005-07-06 12:22:19
Mage til klokkeklar AOR skal man dælme lede længe efter...Det fede er at det aldrig blir' kedeligt, i skarp kontrast til eks. JOURNEY, OPEN SKYZ etc. - DETTE ER VERDENSKLASSE!!!

MA Opsat: 2005-07-06 13:59:35
Enig! - men en sjov/mærkelig re-edition på cd. Stinker af hjemme-bootleg. Svær at finde, dated af helvede til MEN en AOR-all-time-classic!

Scandinavia Opsat: 2005-07-23 10:22:53
Ingen tvivl!! Jeg vil gå så vidt som at gi' albummet 10/10 - Det er lige mig det her!

Scandinavia Opsat: 2005-07-23 10:45:33
Kællingemanden synger nu godt! :-)

Jesse Anderson Opsat: 2005-07-23 11:05:50
HAHAHA - ja kællingemanden synger sgu fanstastisk! Det jeg har hørt herfra er genialt!

Jesse Anderson Opsat: 2005-07-29 19:41:53
Det er virkelig lang tid siden er blevet sparket omkuld af en plade, men den her har da gjort det godt og grundigt. Suverænt udspil, som jeg også godt vil give 10/10 - "Arms Of Stranger" og "Does It Feel Like Love" er især i verdensklasse!!!


Scandinavia Opsat: 2005-10-22 21:01:04
An alltime essential classic!

-=MP=- Opsat: 2005-12-29 18:25:43
Efter at have været støvsamler et stykke tid, er den igen i afspilleren, og det er sgu bare for fedt, elsker dig Marcee, øhhh Mark, hehehe...

Scandinavia Opsat: 2005-12-30 06:00:30
Ingen tvivl!!! PÅ trods af tvivlende sexualitet og kønsforvirring, så er dette nu et af de helt essentielle AOR udspil!

Jesse Anderson Opsat: 2005-12-30 12:07:59
Ikke et eneste middelmådigt nummer - det er klart en af de helt store plader inden for genren!!! Stadig 10/10!

Scandinavia Opsat: 2006-05-04 09:32:21
http://www.youtube.com/watch?v=-YZ1sj5RpEo&search=signal

Saa er der sgu' tranny porno, drenge!!

Sixxgunner Opsat: 2006-05-06 13:23:58
Så fik jeg den endelig i originalt optryk og WOOOOOW, sikke en skive, 10/10 herfra!!! Produktion, vokal, riffs, omkvæd, den er sat lige i skabet denne her, eller skulle man sige ud af skabet........ og af med pikken......nej, bare glem det.

RenisseD Opsat: 2007-01-24 19:01:25
Dette er simpelthen en AOR-klassiker af rang...
Et rent 10 tal i min verden!!!

Scandinavia Opsat: 2007-03-20 13:51:10
"Arms Of A Stranger" må gå som et af tidernes største AOR-numre!

Scandinavia Opsat: 2008-11-03 17:10:29
Nogen der mangler denne gedigne klassiker i samlingen?

Jeg har 2 eksemplarer og sælger derfor det ene.

Kontakt mig på:

rebellio@hotmail.com

Sbassman Opsat: 2009-05-03 10:43:57
Jeg har fulgt denne side gennem lang tid, men har meget sjældent skrevet her. Til gengæld har jeg købt en del cd'er efter at have læst jeres kommentarer/anmeldelser. Dette er en af dem. Tak for det drenge. Det er sgu fedt det her!!!

-=MP=- Opsat: 2009-05-03 12:01:08
Hey Sbassman.
Skriv bare løs, så det ikke kun er os "gamle" der skriver.
Velkommen til.:-)

Sbassman Opsat: 2009-05-03 13:57:16
Tak for det :-) Hvis jeg ellers kan logge på siden - og det ser det jo ud til at jeg kan - så vil jeg da afgjort skrive et par ord herinde engang i mellem.
Er der i øvrigt andre end mig, der mener at Dan Huff og Mark Free's stemmer minder en del om hinanden?

Jettfever Opsat: 2009-05-04 16:13:33
Ja, det bliver sgu ikke meget bedre - fænomenal skive fra start til slut!

Og nej, kan sagtens se hvad du mener - Huff og Free ligger bestemt ikke milevidt fra hinanden (iøvrigt alt for længe siden jeg har hørt Giant - det må der snarest laves om på).

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.