www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Y and T : Meanstreak. Album Cover
Informationer
Band:  Y and T
Titel:  Meanstreak
År:  1983
Genre:  Hard Rock
Land:  Usa
Bruger rating
Rating: 9.2
Stemmer: 5

9.5 Olfert				  
				  
	
9 Ratt				  
				  
	
9 Scandinavia				  
				  
	
9.5 Schenker/Dio				  
				  
	
9 sixxdog
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Mean Streak  4:06
2.  Straight Thru the Heart  4:14
3.  Lonely Side of Town  4:48
4.  Midnight in Tokyo  5:40
5.  Breaking Away  4:42
6.  Hang 'Em High  5:29
7.  Take You to the Limit  4:57
8.  Sentimental Fool  3:11
9.  Down and Dirty  3:55
 
Medlemmer
Chris Tsangarides:  producer
Dave Meniketti:  Meniketti
Joey Alves:  guitar, vocals
Leonard Haze:  drums, vocals
Phil Kennemore:  bass, vocals
Beskrivelse
Muddley Karakter: 10/10

Youre never good enough, in the eyes of a woman with a meanstreak.......S´tory of my life.
2004-04-10 08:24:14

Scandinavia Opsat: 2004-04-11 19:42:02
STOR skive! Dette er indbegrebet af HardRock...

Muddley Opsat: 2005-12-23 03:33:00
Denne og Black Tiger er lige genudgivet, med bonusnumre. Dejlig dejlig skive.

Muddley Opsat: 2005-12-23 03:46:19
MP ses vi i hyggehjørnet hos CD Smeden idag til en juleøl.?

Ole Bach Opsat: 2006-02-26 15:43:05
En gudeskive denne her bare fuldkantede lægdter her ingen knaster overhovede.

Steal Opsat: 2006-02-26 16:06:22
Sig mig, du skulle vel ikke være tømrer

Ole Bach Opsat: 2006-02-26 17:54:56
Nemmerlig kgl knasteprygler med ret til at bære sømpose.

olfert Opsat: 2006-05-19 15:45:24
Havde totalt glemt denne gudeskive, må have den på CD snarest.

Scandinavia Opsat: 2006-07-24 04:49:17
Fandt den i originaltoptryk (Jap.) den anden dag... En dansk halv-fuckin'-treller betalte jeg!!!!


HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Sikke en idiot der havde sat den til salg....

Men ja, FED og AEGTE Hard Rock! Ovenud brilliant produceret, aarstallet taget i betragtning!

Y&T - Hvorfor ska' i altid vaere "oversete"???

Verdensklasse!!

Scandinavia Opsat: 2006-07-25 00:31:39
Faar mig lige det vildeste Y&T flip....

Madammen bad mig om at skrue ned fordi hendes veninder (som vi bor med her i NZ) havde klaget over min musiksmag....HAHAHAHAHAHAHAHAHA - Saa maatte jeg ogsaa lige synge teksten til "Mean Streak"! Det synes hun ik' var sjovt.... Saa nej, ingen fisse til Scand. i denne uge....Hmmmm

Naa, men jeg har da i det mindste Dave Meniketti!

"Mean streak" - Sikke da et vidunderligt, men simpelt, Hard Rock anthem!! Fuuuck det maa virke godt live! KLASSIKER!

"Straight Thru' The Heart" - Lidt simpel bluesy guitarfigur og et nummer der godt ku' gaa som "fyld", ja, hvis ik' det var for det fede omkvaed! Synes virkelig at Meniketti's lidt tilbagelaenede stemme kommer til sin ret her... SPINAL TAP in real life i soloen, total over the top, men det virker satme!!!

"Lonely Side Of Town" - JA DA! Der har vi satme stemningen! Fed upoleret guitarlyd, men man faar alligevel indtrykket af "stille sang"...Fedt med de breaks i verset.."It's a cold, cold city..." og saa vokalharmonierne... Fedt melodisk omkvaed!! Det ku' jo ligesaa godt ha' vaeret et AOR band med de "tricks" der blir' brugt for at fange lytteren! FEDT!

"Midnight In Tokyo" - En hyldest til deres japanske fans...Det hele virker lidt kitschet tekstmaessigt, meeeen, tiden taget i betragtning, saa holder det sgu'! "I ride a bullet thru' the heart of you...Oh Tokyo" - Yes!! Ser Y&T for mig paa scenen, spillende denne sang i Osaka! Feedt...Klassemateriale! ELSKER de 80er vokalharmonier i optakten til omkvaedet og saa omkvaedet i sig selv...UHHH!! Legende simpelt spillet, men fuck hvor er der da stemning...Aegrer mig over at Y&T ik' fyrede mere af dette klassiske materiale af da jeg saa dem for aar tilbage....

"Breaking Away" - Typisk 80er riff.... Bankende og med twin guitarleads i introen...Meeeen, det virker....Den lidt bluesyfigur i verset er jeg ik' helt dus med, meeeen der er jo Y&T og i omkvaedet loefter det SELVFOELGELIG igen!

"Hang 'Em High" - Saa er der METAL!!!! Episk omkvaed...Meget melodisk...Up-tempo materialet her er en fin afveksling til mellemtempo sangene som bandet ellers behersker...Igen en sang som desvaerre mindre gennemarbejdet...Dog ik' daarligt, bare mere lige-ud-af-landevejen...

"Take You To The Limit" - Igen, klassisk intro, opbygning! Stemning! Hvorfor skriver man ik' saadan musik laengere??? Fed langsom riffbaseret struktur paa sangen generelt.... Ahhh, man ka' virkelig hoere at alle 70er traditionerne blir' udforsket her i de tidlige 80ere..>Dette maa ha' lydt saa nyt og anderledes dengang... FEEEDT! og det disco-kor i omkvaedet....Hehehehe...Maaske det mindst catchy nummer paa albummet, men her er det saa ogsaa mere attituden der goer arbejdet...

"Sentimental Fool" - 70er inspireret (Thin Lizzy) intro.... Coversang, men de laver liiiige den der Y&T-noodle som de plejer! Et lidt "simpelt" nummer, men tror det ville goere sig bedst live...Stadig klasse! Isaer soloen....Scream for me BITCH!

"Down'n'Dirty" - JA!!!! 1-2-3-4-PARTY!!! Her har vi et VIRKELIGT "Glam-nummer" - Det her er hvad det hele handler om...Having a good time!! Gangchoir og det hele.... Perfekt lalleglad afslutning paa albummet og saadan lidt ala "Graed ik'...Vi er snart tilbage!"

SKIIIIIDE fedt Hard Rock album....Ik' verdens stoerste teknikere, men materialet er saa classic at man maa ta' sig til hovedet!

A worthy addition to any ol' Hard Rock collection!

Scandinavia Opsat: 2006-08-14 05:49:18
...FUUUUUCK hvor jeg hader muslimsk fundamentalisme!!! Takket være en flok forskruede, hjernevaskede muslimske unger er en del af min bagage strandet i Heathrow Airport...Bl.a. den del hvor CD-originalen af dette album ligger....Sidder her og tripper...Kom nu med den taske for helvede da!

Forstår de ik' at jeg hellere ville ha' skåret alle pølserne af (også den man tisser med!) istedet for at undvære CDere????

Baaa...

Motley Opsat: 2006-08-14 08:24:37
HAHAHAHAHAHAHAHAH Dave Meniketti, et musik instrument? ala akustisk kødfløjte?? Dvs at man så kan skrive NIKKI SIXX som forbillede ved de næste anmeldelser ? haha

Scand: HUSK - du er IKKE rascist og acceptere alle hudarter, så den form for sprog vil vi ikke ha på denne site (ralde smiley) og pikken skal du sgu bevare....der er ikke noget så godt som en morgenspiller med tømmermænd eller til de bøsse pornofilm du har fået af mig hahahahahah

Scandinavia Opsat: 2006-08-14 10:03:43
Nu er dette her jo HELDIGVIS ik' et politisk forum, men nej, vil da ik' betegne mig selv som "racist" (hvis det ord da har nogen betydning udover den popsmarte nu om dage), men når folk piller ved mine CDere....NÅÅÅÅRH!!!! :)

Haha, nej, jeg er sgu' træt af den fundamentalisme, men historisk set så har kristendommen jo ik' været bedre...Den blev bare civiliseret! I bund og grund handler det hele om religionsforskelle for mig og de deraf kommende forskellige menneskesyn, hvoraf Islam ik' står øverst på min hitliste!!

Motley Opsat: 2006-08-14 11:17:18
ENIG!
jeg tror det er Dave meniketti der har klæst sig ud som Surmeil El Jaf og kidnappet dine cder...hold øje med Ebay de kommende dage....metal/hardrock stjerner nu om dage kan jo ikke leve som creme-de-la-creme, som de kunne i 80erne hehe

metal man Opsat: 2008-04-17 16:23:15
Det her holder 100%! old school Hard Rock når det er bedst og med en af genrens fedeste stemmer 9,5/10.

Schenker/Dio Opsat: 2008-04-18 06:57:08
Helt enig, Metal Man! Og den fede stemme er kombineret med en af genrens fedeste guitarister. Og så endda i én og samme person! Også 9,5 fra mig.

Tunge Bach Opsat: 2008-04-18 08:38:00
Kan ikke gøres meget bedre absolut verdensklasse.

metal man Opsat: 2010-04-30 13:24:46
Glæder mig meget til at høre hvad Meniketti og co. har fået banket sammen på Facemelter. En ting er sikkert, den 21 maj er en god dag for folk med trang til god gammeldags Hard Rock.

Ratt Opsat: 2010-05-01 09:58:49
Er der en ny Y&T skive på vej ?

Olfert Opsat: 2010-05-01 10:51:50
jeps, den hedder FACEMELTER og er sat til release 14. Maj.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.