www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Ywolf : Night Of The Werewolf. Album Cover
Informationer
Band:  Ywolf
Titel:  Night Of The Werewolf
År:  2003
Genre:  Ambient/Gothic
Land:  Ungarn
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Night Of The Werewolf 
2.  Thamen Oath 
3.  Shadow Of Zrogdavar 
4.  Varaniju 
5.  Dark Side Of Chaos 
6.  Ytir 
7.  Rebirth In The Cemetery 
8.  Night Of The Werewolf (Re-mix) 
 
Medlemmer
Gabriel Wolf:  All instruments, Vocals, Producer
Beskrivelse
Jettfever Karakter: 4/10

Hmm, fik købt denne skive ved en fejl for nogle år siden (heldigvis i en 20-kroners rodekasse), men blev alligevel noget overrasket da den røg i afspilleren.

Ungarske Ywolf er i bund og grund et enmandsprojekt af Gabriel Wolf, der er med i en lang række af østeuropæiske black metal bands og andre musikalske projekter, udover at han er forfatter ved siden af.

Musikken er temmelig spøjs, men ikke desto mindre ganske original. Stilen er umiskendelig ovre i ambient/gothic genren og der er intet andet end synthesizers, lidt klassisk orkestration og vokal på albummet – altså intet guitar, tromme osv. Vokalen er lige fra hvisken, snak, mere traditionel black vokal, over lidt kvindevokal og middelalderlige korarrangementer. Teksterne er selvfølgelig centreret omkring østeuropæisk folklore, men selvom dette kan være et interessant emne, er de faktisk hverken særlig gode eller velskrevne.

Et specielt, til tider spændende album, der dog hurtigt bliver kedeligt og det hjælper heller ikke at synthesizeren nogle steder minder mig mest om orgelet til en ishockey kamp.

Hvis man er til eksperimenterende avantgarde af denne slags, der blander metal, klassisk musik og skæve tilgange til musikken, så er Devil Doll (eller måske Pazuzu) stedet man skal starte – de er kongerne af denne genre og i modsætning til Ywolf absolut ikke kedelige.
2009-01-17 14:53:17

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.