www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Hammerfall : One Crimson Night (DVD). Album Cover
Informationer
Band:  Hammerfall
Titel:  One Crimson Night (dvd)
År:  2003
Genre:  Heavy Metal
Land:  Sverige
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Lore of the arcane 
2.  Riders of the storm 
3.  Heeding the call 
4.  Stone Cold 
5.  Hero's return 
6.  Legacy of kings 
7.  Bass Solo 
8.  At the end of the rainbow 
9.  The way of the warrior 
10.  The unforgiving blade 
11.  Glory to the brave 
12.  Guitar solo STEFAN ELMGREN 
13.  Let the hammer fall 
14.  Renegade 
15.  Steel meets steel 
16.  Crimson Thunder 
17.  Templars of steel 
18.  Gold album reward 
19.  Hearts on fire 
20.  Hammerfall 
 
Medlemmer
Anders Johansson:  Drums
Joachim Cans:  Vocals
Magnus Rosén:  Bass
Oscar Dronjak:  Guitars/vocals/Producer
Stefan Elmgren:  Guitars/Vocals
Producer:  Bosse Holmberg
Beskrivelse
Motley Karakter: 8/10

og så kom den sgu også på dvd!!! Ganske fed koncert med disse Göteborgare. Bare synd at den er indspillet i Göteborg, da der nok ikke er mange i verden der forstår svensk (jo man kan godt vælge engelske undertexter) og at publikum ikke larmer højt nok. Ville nok ha valgt et andet sted at optage den, men nok om det. Her får en række hits fra HAMMERFALLs bag katalog, men fuck hvor jeg dog savner THE DRAGON LIES BLEEDING, som er af mine faves med dem....og hvad er det for en kedelig bass solo-magnus kan da meget mere end det....

Heavy metal på højt plan og bonus materiale selvfølgelig!!

2004-10-28 15:01:24

Scandinavia Opsat: 2004-11-07 06:48:26
YEEES!!! Selveste Motley giver denne DVD lavere karakter end PRIMAL FEAR...Så fik han det sgu' lært! - Ang. musikken synes jeg ikke det er noget specielt at udgive en DVD omkring. Meget kedeligt og intetsigende.

Motley Opsat: 2004-11-07 17:06:52
Koncerten er sgu fed nok...Men du er jo heller ikke til tråd:O)

Scandinavia Opsat: 2004-11-07 17:10:22
Nej, ikke hvis tråd er lig med hjernedød kopimusik...

-=MP=- Opsat: 2005-01-03 16:17:08
Fed DVD, her er Metal for alle pengene, syntes virkelig den holder hele vejen igennem, glæder mig allerede til deres næste skive...

Aslarsen Opsat: 2005-01-22 13:23:45
Næste album i rækken kommer den 04/03-05 og titlen er... Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken .....

Jesse Anderson Opsat: 2005-01-22 13:49:37
Forstår sgu ikke folks facination af Hammerfall - Synes virkelig det er kedeligt. I mit univers lyder alle deres numre stort set ens. De har lavet nogle okay numre, men hvor er det bare et intetsigende band!

-=MP=- Opsat: 2005-01-22 15:12:42
Takker Aslarsen, glæder mig vildt meget...

Motley Opsat: 2005-03-21 15:06:24
Det er kun mig som har lagt mærke til det, men sidste gang i sangen LEGACY OF KINGS synger de faktisk "lägga mig i kiss"....svensk humor....og det har jeg opdaget nu....:O) har set dvden mange gange, men i torsdags måtte jeg sgu lige scrolle tilbage i frygt for at mine blå/gule øre ikke var blevet døve...Det er ikke engang løgn...

Scandinavia Opsat: 2005-04-22 22:09:01
Tillykke!!! Kan du evt. fortælle de dødelige herinde hvad det lort betyder når du engang er faldet ned fra din glædesrus over at ha' opdaget at der findes humor på svensk??? Ja, troede egentlig også det var noget der ikke fandtes :-)

Motley Opsat: 2005-04-25 10:57:44
Nope, køb dvden og find ud af det selv...

KimG Opsat: 2006-08-17 17:11:34
Har lige hentet denne DVD på posthuset i dag, og indtil videre tegner det sgu meget godt. Den lader ikke til at være så intens som Rock In Rio og Carnival Of Sins, men det er jo lækkert at se gutterne fyre den af!!
Og så er det første gang jeg ser Mat Sinner live - damn, han er jo lidt af en tyksak... Der ryger sgu nok for mange tyske pølser ned! Haha :o)

Norge Opsat: 2006-08-18 01:11:01
Jeg har merkelig nok ikke innsett tidligere at dette er det mest latterlige power metal bandet som eksisterer pr.dags dato. Når man mener Lucca Turilli trekker titlene og tekstene sine så langt inn i det typiske og nesten spottende med power metal overgår Hammerfall ham uten å blunke. Her får man da mye idiotisk poesi.

Man har forlengst forstått at Hammerfall har bassert seg på å KUN synge om templars, steel og hammere. Deres akkord sammensetninger er så forutsigbare at det nærmest er kvalmt. Bryter man ned akkord mønsteret på Hearts On Fire og setter dem i diverse andre systmer, samt endrer litt på rytmeen har man en ny Hammerfall sang. OG man kan selvfølgelig ikke glemme å synge om templars. Ja, jeg vet jeg overdriver meget nå men det er jo sant!

Når det gjelder dvd'en er den i og for seg ganske god. Bandet har endelig nådd større kvaliter siden deres to-tre første plater. Åpnings nummeret Lord Of The Arcane/Riders Of The Storm rykker vildt. Fett med alt pyro stuffet.

Neste sang, Heading The Call har et meget fett riff og har potensiale til den laaange mellom parten med uendelige kjedelige gitar harmonier.

Stone Cold er vel et prakt eksemplar på hva en Hammerfall sang er. Skjønt jeg må bøye meg for gitarist Stefan Elmgrens fete solo både på denne sangen og ellers gjennom hele konserten. Ingen tvil om at han er meget god.

Hva i all verden har den latterlige bass soloen på denne dvd å gjøre???????

Glory To The Brave, vakker sang og nydelig utført.

The Way Of The Warrior er en av mine favoritter fra bandet. Fett gitar riff og generelt god sang, selv om den er veldig simpel, hvilket gjelder stort sett alle Hammerfall sangene. Men hva skal man kreve, simpelhet blir gjerne en hit og Hammerfall platene selger jo i tusen tall. De har merkelig nok solgt til gull i Sverige gjentatte ganger.

Gitar soloen er et av høydepunktene på denne konserten. Stefan er en guddommelig gitarist og det er nesten synd og skam at hans motgitarist er en slik talentløs elendig musikker som Oscar Dronjak.

Templars Of Steel er siste høydepunkt fra denne dvd. Også en av mine favoritt sanger fra bandet. Elsker introen, samt det meget fengende refrenget.

Hearts On Fire er skrekkelig utført. Den går alt for fort og koringen høres ut som noe man klarer å rope ut under en heftig fyllekule i Tromsø.

OG det var da også en ting som absolutt ikke stoppet å irritere meg gjennom konserten.Koringen! Koringen! Forferdelig!

Denne konserten får ikke mer enn karakter 6/10 fra meg. Hadde det ikke vært for det gode scene show ville den ha falt ned på 5/10. Anbefales ikke!

Motley Opsat: 2006-08-18 10:57:09
Norge: Min surströmmings madame Grynet molvig/La det swinge/ Fornebu metal dude in crime....hvis det ikke havde været for dejlige Hammerfall's debut cd GLORY TO THE BRAVE, havde HEAVY METAL ikke fået sin tilbagevenden så grusomt hårdt, som den gjorde i 1997. DeTte band åbnede dørene igen for denne vidunderlige genre....

Ja....dette band er enten "Jeg elsker det/jeg hader det" kategorien....eller nogle elsker at hade dem (tror stadig der er åbne pladser i dagplejestuen for de svage klynkende kvæg)....men at kalde deres sange for røvkedelige og kreativitetsløse kan jeg ikke kompensere for overhovedet. Jeg er ikke vild med den nye plade "UNBROKEN" og hvad den nu ellers hedder, men denne dvd er faktisk rigtig god og det er PISSE! PISSE! PISSE! PISSE! FAN TA MIG I MINA SVENSKA OLLON!!!! fedt at se at et skandinavisk band bruger så mange scenebomber, hiver nostalgiske metal iconer frem, i form af monstre, klicheér osv frem på scenen...
Bas soloen kunne jeg også ha undværet, da jeg hellere ville høre Anders' trommesolo, da han er en pisse dygtig trommeslager og har lyftet Hf, siden Patrick smuttede.

Det grundliggende elementer i Heavy metal's basis er altid foudsigelige (IRON MAIDEN/MANOWAR/HELLOWEEN/nyere PRIEST/ACCEPT) og nyere form (IRONFIRE/RHAPSODY kalder det heavy metal denne gang - bær over med mig/STRATOVARIUS) osv osv

For mit vedkommende er HEAVY METAL i bund og grund et "sing a long" firma, for det er sgu da bare røvkedeligt at stå og headbange i 90/130 min uden at skråle som et svin og Hf har med sine meget fine plader, haft de egenskaber at fortrylle os med mange fine "sing a long" hymner".

Fint at folk hader dem....fint at folk ikke ka ta dem seriøst, men det er der jo så mange andre bands i glam/sleaze/hardrock/Aor/black/death/thrash vi andre ikke kan....og ja, Hf fortsætter i de spor, hvor klassiske metal bands hoppede af og lavede en ny drejning (IRON MAIDEN/PRIEST/HELLOWEEN ) osv osv...

Hf er klassisk metal, allerede iconer, allerede et dybt respekteret fænomen, og selvom jeg ikke kan li den nye, så håber jeg de vænder tilbage med en ny stenhård plade ala GLORY TO THE BRAVE :O)

"FÖR ETT JÄVLA LIV OCH RÖJ!!!!!!!"


KimG Opsat: 2006-08-18 12:11:21
Og så vil jeg da lige tilføje, at bare fordi en sangs akkord-opbygning er simpel så er det da ikke ensbetydende med, at det er en dårlig sang... I mange tilfælde er det sgu det simple, der er det mest effektive, og så længe det virker, hvorfor så lave det om??

Motley Opsat: 2006-08-18 12:37:54
Enig. Ta for eksempel AC/DC, den generelle sleaze genre, RnR i sin start, ZZ TOP, Status Quo...jeg kan blive ved.....

-=MP=- Opsat: 2006-08-18 13:55:09
Du glemte Mötley Crüe.:-)
Men ellers er jeg enig HF er fandma fed tråd...

Scandinavia Opsat: 2006-08-18 14:43:39
Hehe....FLAMEFEST!!! Let's start!

Nej, jeg synes sgu' okay om HAMMERKNALD....Simpelt eller ej, så var deers 2 første albums RET fede....Indrømmet..... Det jeg har noget imod, er den, i mine øjne, hjernedøde beundring af et band der, se det i øjnene, er dødt!

De holdt fanen højt og red på Metal-bølgen i forholdsvist mange år....Ja, jeg har sgu' da også kun ros tilovers for en tilbagevenden til fordums tiders Metal-storhed...Det er dog ligemeget hvem der havde gjort det, om det så havde været NOCTURNAL RITES alene, men altså 80erne er ovre...Der blir' aldrig et nyt ACCEPT eller et nyt IRON MAIDEN eller hvem det nu måtte være...Så hvorfor blive ved med at køre i den rille....Vil ik' til at dokumentere alle deres floskler, men blot pointere at HAMMERFALL fik rollen som fanebærer for DEN GAMLE LYD og det gjorde/gør de til topkarakter, men mere end det (et kopiband) ser jeg dem ik' som.... Og før i slagter mig, så husk lige på at jeg faktisk aldrig har "hadet" dem, som Motley vist får det vendt længere oppe i kommentarerne...Jeg har bare været mindre begejstret! :)

Nå, LUFT! :)

Scandinavia Opsat: 2006-08-18 14:47:57
Fedt med an ærlig anmeldelse, Norge!!

Norge Opsat: 2006-08-18 15:13:21
Missforstå meg ikke! Fordi om akkord mønsteret er noe det samme betyr det ikke at sangen er elendig, det har jeg forøvrig IKKE påstått heller. Hammerfall har faktisk mange gode sanger som er bygd opp på en simpel akkord sammensetning. Det eneste jeg tenker på når det gjelder dette er at Hammerfall ikke klarer å fornye sin måte å skrive sanger på. Jeg synes de har kjørt på med Glory To The Brave materiale hele tiden. Om man bare hadde fått litt fornyelse fra bandet hadde jeg blitt svært fornøyd. Med det mener jeg ikke at bandet trenger å skifte stil men at man kan prøve å bryte ned skrivemønsteret og lage noe som faktisk ikke er så standard HF.

Jeg er fulstendig enig i at Heavy metal skal være et sing along tema. Men det kan man da også få til om man lager litt mer spennende musikk istede for å kjøre på med akkurat det samme på hver CD.

All respekt til HF fordi de holder seg orginale ved å prøve å få den gamle lyd tilbake og jeg kan da heller ikke si jeg hater bandet men er som Scand sier, mindre begeistret. Jeg foretrekker dem som et studio band og ikke live band.

Denne konserten er ikke noe jeg vil foretrekke men føler også at jeg kanskje var noget for streng med karakter givingen. 7/10 ville passe bedre. Bandet spiller da noget godt men det blir da bare for kjedelig, rett og slett. Scene showet er derimot meget godt, Pyro teknikk er good :D

Måtte se dvd'en en gang til nå nettopp for å kunne begrunne den utrolige feiden jeg skrev lengre oppe i diskusjonen men jeg holder ved mine ord. Hammerfall er ikke et band jeg faktisk liker :D

Motley Opsat: 2006-08-18 15:20:29
Norge: Hembränt till dig för din hållning och vurdering:O)

Scand: Københavnske ludere venter på dit opkald - er betalt og rengjorte haha men hvorfor kalder du Hf et "dødt band?

Scandinavia Opsat: 2006-08-18 15:28:58
Mener bare at stilen som var fed i 1997/1998 (fra HAMMERFALL's side) rigtigt nok var et fedt comeback for lyden, men nu er det sgu' gået i sig selv igen...Og hvor står HAMMERFALL så?? Ja, de er da stadigvæk et aktivt band, men synes bare at de står i stampe....Du ved selvf. hvordan jeg har det med PRIMAL FEAR og gider i' til at lave sammenligninger etc., men du fornyer sig sgu' fra (næsten) den ene skive til den næste... Personligt synes jeg ik' at HAMMERFALL præsterede at "komme igen" efter "Legacy Of Kings"...

Scandinavia Opsat: 2006-08-18 15:29:37
DE fornyer sig.... :)

Norge Opsat: 2006-08-18 16:38:09
Ja, i lyden fra plate til plate :D

Motley Opsat: 2006-10-19 09:47:10
Ny HAMMERFALL video kan ses på YOUTUBE. Threshold hedder den og videoen er indspillet i Dk...Singlen ligger allerede meget højt på de svenske hit lister. Sangen er sgu meget fed:O)

Scandinavia Opsat: 2006-10-19 10:53:27
Hvorhenne i DK??

Og hvordan har DANOFOBEN det med det??

KimG Opsat: 2006-10-19 13:17:10
Og det nye album skulle meget gerne ligge i postkassen når jeg kommer hjem - sammen med den nye skive fra Dream Evil! :-D

Motley Opsat: 2006-10-19 14:00:00
Lundgård studios i Dk...Aldrig hørt om

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.