www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
VU, The : Phoenix Rising. Album Cover
Informationer
Band:  VU, The
Titel:  Phoenix Rising
År:  2000
Genre:  Hard Rock / Westcoast
Land:  usa
Bruger rating
Rating: 9.44
Stemmer: 8

9.5 Jettfever				  
				  
	
10 Muddley				  
				  
	
9.5 Olfert				  
				  
	
9 Ratt				  
				  
	
10 RenisseD				  
				  
	
10 Scandinavia				  
				  
	
8.5 Sleazy Dane				  
				  
	
9 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Who You Gonna Believe 
2.  Keys To The City 
3.  One Track Mind 
4.  Save It For Me 
5.  Hard To Get 
6.  If I Had You Back 
7.  Walk Through The Fire 
8.  Dreaming Your Life Away 
9.  Somewhere Here 
10.  So Long 
 
Medlemmer
Kevin Chalfant:  Vocals
Prarie Prince:  Drums
Ross Valory:  Bass, Vocals
Steff Burns:  Guitar
Steven Jarvis:  producer
Tim Gorman:  Keyboards
Beskrivelse
Muddley Karakter: 10/10

AOR I af højeste klasse. Ikke et dårligt nummer. Helt igennem en solid gang rock. Super musikere som Ross Valory, fra Journey og The Storm, Prarie Prince fra Journey og Steve Lukather, Kevin Chalfant fra The Storm, McAlpine og Two Fires og Josh Ramos fra Hardline (2) Marty Friedman kigger også forbi og spiller lidt. Feeeed skive. Bedre end Journey nogensinde var......Ook måske på nær deres Frontiers udgivelse.

2004-03-14 10:52:23

Scandinavia Opsat: 2004-03-17 17:18:27
Denne skive må jeg vist ha' fat i...

Jesse Stardust Opsat: 2004-08-03 20:12:14
JA....Det lyder da helt vildt....Bedre end Journey nogensinde var?? Det er da for godt til at være sandt. Kan man tjekke det ud et sted? fx sound samples?

Muddley. Opsat: 2004-08-03 20:27:38
http://www.rockunited.com/archive_v2.htm

Det er ikke MP3, men en anmeldelse af skiven.

Scandinavia Opsat: 2004-08-06 14:43:15
Så fik jeg endelig denne super skive!!! G E N I A L T ! ! ! De fleste sange er fra 83/84 men det styrer suverænt!!!

Muddley Opsat: 2004-08-06 16:40:46
Vidt at det er så gammelt.
De to første numre er vildt gode synes jeg.
Jeg får snart sendt Storm tl dig.

Scandinavia Opsat: 2004-08-20 12:33:09
Lyder godt makker!! Ja, starten af skiven rykker bedst, selvom det hele er godt..."Keys To The City" er jo en mirakuløst fed sang!!

Scandinavia Opsat: 2004-09-04 08:28:41
Så ruller vi igen!!! The VU (udtales "view") er fandens tæt på at være en ren 10/10...

Scandinavia Opsat: 2004-09-05 10:50:57
Nogen der kan confirm om det passer at CHER også indspillede sangen "Who You Gonna Believe"?

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-05 11:01:35
Er det kun muligt at få denne skive gennem hangloose?

Scandinavia Opsat: 2004-09-05 11:03:45
Tror jeg...Med mindre du finder den brugt...CD SMEDEN kan sikkert også skaffe den til dig... Ellers lån den af mig...

Muddley Opsat: 2004-09-05 16:02:32
Jo, hun kopierede nummeret på hendes album Love Hurts.

Scandinavia Opsat: 2004-09-08 22:49:39
"Walk Through The Fire" når jo helt SKAGARACK standard...:-) - Fedt nummer!!! Som vores producer sagde da jeg spillede skiven for ham idag..."Det lyder jo som ONETWO" - Han er ik' helt galt på den...

Scandinavia Opsat: 2004-09-08 23:00:32
Men Muddley, hvad fanden sker der lige på sangen "Somewhere Here"??? Er det lige en svipper fra "The Best of the Best 1980"???

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-23 20:10:39
Til alle der ik har hørt "Keys To The City" - SE FOR HELVEDE AT FÅ DET GJORT!!! Det er et helt super-over-fantastisk nummer, der banker en AOR næve direkte i synet på dig. Alene det nummer gør denne skive værdig til 10/10! Selv guderne synger med på The Vu's numre!!!!

Sixxgunner Opsat: 2005-03-24 18:12:10
Lyder som noget jeg blive nød til at hade - Er det The Vu i familie med The Wu Tang Clan, hohoho....

Scandinavia Opsat: 2005-07-19 23:42:01
Fænomenalt album!!

Scandinavia Opsat: 2005-09-05 09:44:19
Det er sgu' ved at være for længe siden sidst, men nu spiller svineriet igen... Ja, det er jo bare en uomtvistelig sandhed, at dette er gudeskønt! Den skal DU også eje! :)

Scandinavia Opsat: 2006-01-27 23:12:01
En af de helt store perler for AOR lyttere!! Ik' ubegrundet...Perfektion fra ende til anden!

Ratt Opsat: 2006-06-13 16:38:26
YES, sådan boys, jeg har lige vundet denne perle for KUN 2,28$ men har betalt 7,00$ for shipping og handling, så alt i alt 9,28$ - og det bedste er at skiven er helt NY.

Det er jo bare fantastisk ikke !! nu håber jeg bare på at CDen er god. Får den nok indenfor 10 dage, og jeg er glad :-)))

Whitesnake Opsat: 2006-06-13 16:41:30
Goddamn du er heldig! Denne cd er jo helt oppe på min ønskeliste. Tillykke med købet:-)

Ratt Opsat: 2006-06-13 16:43:56
Tak skal du ha, men jeg har aldrig hørt skiven, har du Whitesnake ?

Whitesnake Opsat: 2006-06-13 16:45:44
Næh nej, men anmeldelsen sælger, og så kan man jo bare se på musikkerne. Hvis stilen lægger op af Journey, så er jeg jo sikkert også solgt!

Ratt Opsat: 2006-06-13 16:50:43
Ja helt klart, anmeldelsen fortæller at dette er rent guld.

Scandinavia Opsat: 2006-06-13 21:17:24
...Bedre end JOURNEY! Store melodiske omkvaed, scandi-keys, fed guitarist etc. - Det eneste der som saadan minder om JOURNEY, er Chalfant's vokal...Det her er en endnu mere melodisk udgave af THE STORM...

Muddley Opsat: 2006-06-13 21:32:06
Enig. Det er en fantastisk skive som burde have været en af de største i melodisk rock. Glæd dig Don. Det er en fantastisk skive/cd.

Ratt Opsat: 2006-06-21 15:02:13
Yeah, fik denne skive idag med posten fra USA, har kun lige hørt et par numre, og yes det svinger squ' fint nok. Vildt at tænke på, at jeg købte skiven for ca.13 danske kroner, og så er den helt ny. :-)

Ratt Opsat: 2006-06-21 18:29:46
Nu har jeg hørt CDen igennem en gang!!WOWWW den er verdensklasse, allerede nu er der flere sange der har sat sig!! Bla. "Keys To The City" MUMS!! GENIALT NUMMER!!
Men "So Long" er dog noget af det fedeste jeg længe har hørt, aor i højeste klasse. Selvom jeg kun har hørt den igennem en enkel gang, er den mindst lige så fed som The Storm S/T.
Det er helt sikkert en skive jeg vil høre noget mere imorgen.

Scandinavia Opsat: 2006-06-21 21:25:23
Ka' du fortaelle mig hvordan du vurderer den sammenlignet med THE STORM?? Jeg er personligt vild med dette album, og generelt det meste som Kevin involverer sig i, men har proevet og proevet og KAN bare ik' blive forelsket i debuten med THE STORM... Synes i den grad at sangene mangler "hooks"... Help me!

Ratt Opsat: 2006-06-22 17:05:53
Hmm, personligt synes jeg generelt at The Vu albummet er spækket med saftig dynamik og en god tyngde, set i det musikalske aspekt, og mange af numrene bider sig fast med det samme.. The Storm mangler måske lige det sidste med mht dynamik i balladerne og hvor man godt kan savne lidt mere variation, derfor kan det godt blive lidt kedeligt. Må lige sige, det er ikke er alle numrene på The Storm som gør lige stort indtryk på mig, der er da et par kedelige numre ind imellem, men ligheden er slående mellem de to bands, dog er The Vu mere melodisk generelt.

Ratt Opsat: 2006-06-22 17:23:58
Hmm, personligt synes jeg generelt at The Vu albummet er spækket med saftig dynamik og en god portion tyngde, set i det musikalske aspekt, og hvor mange af numrene bider sig fast med det samme...The Storm mangler måske lige det sidste mht dynamik i balladerne og hvor man godt kan savne lidt mere variation, derfor kan det godt blive lidt kedeligt at høre. Må lige sige at det ikke er alle numrene på The Storm s/t som gør lige stort indtryk på mig, har det nok lidt ligesom dig Scand, balladerne virker lidt tamme i forhold til balladerne på The Vu. Synes dog at de to bands minder lidt om hinanden, dog vil jeg understrege at The Vu er mere melodisk.

Ratt Opsat: 2006-06-22 17:55:56
Det er i høj grad et helstøbt album med en super produktion, superfed vokal, fantastiske musikere, og det er fandma langtidsholdbart. Her er ikke ét eneste dårligt nummer :-) Sådan skal squ' gøres.

10/10

Ratt Opsat: 2006-06-22 20:34:29
Gudfader bevares hvor er SO LONG et gudsbenået herrefedt nummer. Kevin Chalfant = GUD - fantastisk !!!

Scandinavia Opsat: 2006-06-22 22:13:40
..Synes ogsaa at "One Track Mind" vinder!!

Ratt Opsat: 2006-07-12 23:39:17
Hahaha nu kan den købes hos AOR-Heaven for 15$ i en US re-issue udgave og med et andet cover.

Whitesnake Opsat: 2006-08-12 21:17:33
Så har jeg da vist vundet denne cd på ebay:-)

Whitesnake Opsat: 2006-10-09 05:38:25
Tja jeg må sige, at den ikke vinder hos mig. Jeg synes numrene er utrolig intetsigende. Renisse tak for låneren af China Sky cden forresten:-) Den minder mig dog om dette album og er i min verden ligeså kedelig. Dygtige musikkere, men mangler måske lidt mere sjæl i musikken. Det hele virker næsten for professionelt, hm...

Scandinavia Opsat: 2006-10-10 22:20:07
?!?!?!!??!?!?!?!?!?!

Someone call the doctor....We've got a live one!


;)

RenisseD Opsat: 2006-10-11 07:23:04
He he... Lad mig sige det kort: Jeg har aldrig været mere u-enig i et synspunkt i hele mit liv (det kan man da kalde en tyk understegning ;-)

RenisseD Opsat: 2006-10-11 07:24:35
Check stegen.... tror den er understegt!!

Damn, de tastefejl, de tastefejl....

Whitesnake Opsat: 2006-10-11 07:25:39
Hahaha jeg skal nok give den en chance mere:-) Det er vel okay at være uenig. For mig er godt håndværk ikke nok, numrene skal også være gode. Måske er jeg ikke rigtig til Chalfants projekter, det tyder på det...

Whitesnake Opsat: 2006-10-11 07:50:09
Så er den sat på og sidder og river mig i håret over min kritik af denne skive. Dog har jeg kun kommet til første nummer, men fortsætter det sådan, så må jeg jo æde mine ord i mig igen. Det var pokkers, lad os se!

Sikke da en åbner!!!

Whitesnake Opsat: 2006-10-11 07:50:33
har kommet = er kommet

Whitesnake Opsat: 2006-10-11 08:03:21
"Save It For Me" minder jo ligefrem om "Show Me The Way" af The Storm (vel nok deres bedste nummer). Nå men siden de første 5 numre er rigtig gode, så er det sgu ligesom at få en ny cd. 7/10 er da vist for lidt! Et album, jeg skal høre meget det næste stykke tid!

Tak for at sætte mig på plads Renisse, jeg fortjente det hehe. Lige nu er det sang 6, og det er måske den aller bedste sang indtil videre!!!

Whitesnake Opsat: 2006-10-11 08:16:25
Sjældent er jeg blevet så overrasket, for jeg havde da fuldstændig afskrevet denne cd. China Sky må være den næste, der skal have en chance mere.

Scandinavia Opsat: 2006-10-11 20:53:22
Ja, Whitey...Din understegte steg!! Hahaha

Nej, du må sgu' da også ku' høre et eller andet i "Keys To The City" i det mindste???

Jeg har ALDRIG, og jeg mener AAAALDRIG, mødt nogen der ik' blev lalleglade i hovederne af den sang.... Den er jo federe end "Power Over Me" med ATLANTIC og så er det sgu' stort!

Men godt at du er kommet lidt mere med her...:)

Og hvad er der lige galt med CHINA SKY?? ;)

Muddley Opsat: 2006-10-11 21:20:56
Sad i 7 timer med underkæben på lårene da jeg læste Whiteys anmeldelse. Det er en voldsomt fed skive.

Whitesnake Opsat: 2006-10-12 11:34:27
Det kunne jo godt have været, at vi havde forskellige syn på cden. Jeg skal da ikke ligge skjul på, at jeg i starten var skuffet over cden. Nu er jeg så blevet rigtig glad for cden, det var heldigt var:-) Og jo sang 2 er klasse! China Sky har jeg ikke fået tid til at høre igen, men mit førstehåndsindtryk var negativt.

CN Opsat: 2006-10-14 23:16:01
The V.U./Phoenix Rising er en all time klassiker, en ren AOR perle...........er der nogen af jer der har hørt Sunstorm, der udkom sidste månede.......et album spækkede med fantastiske melodier og en Joe Lynn Turner tilbage i storstil...check it out!

RenisseD Opsat: 2006-10-15 06:10:46
Jeps et glimrende album, med numre som blev skrevet i midt 80'erne, men med nutidig produktion!

Jettfever Opsat: 2008-01-15 00:52:47
Ja, det er fandme et lækkert album det her - der bestemt også vinder med tiden. Numrene sætter sig stille og roligt..og bliver siddende

Er der iøvrigt ikke en hel del Bruce Springsteen (Darlington County mener jeg det er) over "Walk Through The Fire"???

RenisseD Opsat: 2008-01-15 15:41:52
Jettfever, du skal altså ha' fat i albummet med Mecca, hvis ikke du allerede har det - tro mig, du vil ELSKE det!!! :-)

Jettfever Opsat: 2008-02-20 23:34:39
En skive der høres meget flittigt i disse uger - og det bliver sgu stadigt bedre og bedre!

"Dreaming Your Life Away"...gudeskæring

Jettfever Opsat: 2008-06-20 16:43:47
Ahh, fedt genhør - glimrende skive der ikke keder på noget tidspunkt. Favoritterne er stadig "Keys To The City", "Walk Through The Fire" og "Dreaming Your Life Away", men der er nu flere der ligger tæt på.

Takket være RenisseD minder den mig altid om Mecca og vice versa. Dette særdeles glædelige genhør gør det svært for mig at vælge en vinder blandt de to - men, tror nu nok Mecca stadig vinder med en hårsbredde (mest pga gudeskæringen "Can't Stop Love).

RenisseD Opsat: 2010-10-26 13:43:23
Ja, det er godt nok lang tid siden at denne pragtfulde skive har været på, men nu spinner den - FEDT!!! Så må det være Mecca bagefter :-)

RenisseD Opsat: 2014-01-12 18:27:01
Har lige gået og sat cd'er på plads i mit musik-rum og har b.la. hørt denne.. For satan hvor er den dog bare helt i særklasse!! Produktionen må da høre til noget nær det bedste i min samling!!!

Sleazy Dane Opsat: 2015-06-14 20:17:39
Fedt at få smidt denne på I dag. Keys To The City og Walk Through The Fire er fandme geniale numre.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.