www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Atlantic : Power. Album Cover
Informationer
Band:  Atlantic
Titel:  Power
År:  1994
Genre:  AOR / Hard Rock
Land:  England
Bruger rating
Rating: 9.2
Stemmer: 5

9.5 Jettfever				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
9 Ratt				  
				  
	
10 RenisseD				  
				  
	
8.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Its Only love 
2.  Power Over Me 
3.  When The War Is Over 
4.  Bad Blood 
5.  Cant Hold On 
6.  Hands Of Fate 
7.  Every Beat Of My Heart 
8.  Dangerous Game 
9.  Nothing To Loose 
10.  Hard To Believe 
 
Medlemmer
Andy Duncan:  Drums
Andy Evans:  Guitars
Chris Taylor:  Keyboards
Glen Williams:  Keyboards
Paul Hoare:  Bass
Phil Bates:  Vocals, Guitars
Phil Ridden:  Drums
Simon Harrison:  Guitar
Producer:  Atlantic
Beskrivelse
Muddley Karakter: 10/10

Fandt denne skive efter 7-800 års søgen. Den er noget af det bedste AOR jeg nogensinde har hørt. Nummeret Power Over Me er fantastisk.
2004-05-17 03:14:35

Muddley Opsat: 2004-10-11 19:20:14
Nummeret Power Over Me, er mindst ligeså fedt som Keys To The City med the Vu. Top skive.

Muddley Opsat: 2004-10-11 19:25:37
Nummeret Cant Hold On er ligesåfeeeedt.

Muddley Opsat: 2004-12-10 23:57:34
Scandinavia, har du hørt denne.?

Scandinavia Opsat: 2004-12-11 10:35:01
Ja!! Det er super...Især sangen "Power Over Me"! Sætter den på lige straks..

Jesse Anderson Opsat: 2004-12-11 10:40:53
Det lyder sgu til at være lækkert det her, hvis det har samme klasse som The Vu. Må lige høre det hos dig Scandinivia!

Scandinavia Opsat: 2004-12-11 10:45:48
Ja, dt er en fed og overset skive! Ikke helt samme stil som THE VU, men måske en smule mere soft generelt...Sangen "Power Over Me" skiller sig dog ud ligesom "Keys To The City" med THE VU...

Scandinavia Opsat: 2004-12-11 11:02:28
Det fede er at det lyder langt mere amerikansk end britisk...En sang som "Bad Blood" lyder jo helt henad GIUFFRIA = Kvalitet!!

MA Opsat: 2005-08-11 13:53:59
WARNING! Overset-perle-album!

Muddley Opsat: 2005-11-02 19:44:22
Uhh, nu spinner denne lækre cd igen igen. Power over Me er suverænt.

MA Opsat: 2005-11-03 08:33:15
Guddommelig skive, basta! Coveret stinker af firser cheasy cover art! Pastelfarverne skriger til himlen af dårlig smag, og ironien i kvindens hang og tiltrækning af 'the sweet smell of money' (underforstået kvinder spreder ben for hvad som helst, as soon as U pay!) er bare så savnet. Sexistisk på en tidstypisk og svinagtig fed måde, som kun sås i firserne... Som når old Cov sang 'slide it in, right to the top'. For hævlen da! Savner smilets årti fra 1982 til 1992! 'There Is Only One Way To Rock' S.H.

Scandinavia Opsat: 2006-05-22 12:18:54
YEEEES!!! Endelig!!! For den soelle sum af 200 Dkr. blev jeg endelig forenet med originaloptrykket af denne AOR perle!! SUPERB!

Ratt Opsat: 2006-05-24 14:36:09
Hahaha - denne skive koster 50$ på ebay hahahaha, det sku da dyrt.

Sixxgunner Opsat: 2006-06-22 20:51:19
Er denne CD egentlig så god som folk går og snakker om?

Jeg har aldrig haft mulighed for at høre den....

Ratt Opsat: 2006-06-22 20:59:59
Denne skive er jeg på jagt efter til en fornuftig pris.

Det samme gælder CHINA SKY S/T

RenisseD Opsat: 2006-06-22 21:02:49
Hvor morsomt... I går hørte jeg China sky igennem 2 gange og i dag Atlantic, ligeledes 2 gange!!! Atlantic er dog klart den bedste af de to....

Ratt Opsat: 2006-06-22 21:17:03
Er China Sky ikke mere hard rock agtig end det er aor, eller er det midt imellem ??

RenisseD Opsat: 2006-06-22 21:22:57
Jeg sad og spekulerede igår hvad jeg evt. skulle skrive i en eventuel anmeldelse... Den er lidt svær at beskrive faktisk. Men den ligger nok et sted mellem AOR OG MHR. God forsanger, god guitarist, flotte kvæd... må sende en sample på et tidspunkt!! :-)

Scandinavia Opsat: 2006-06-22 22:08:30
Nummeret "Power Over Me" er jo G-E-N-I-A-L-T paa stoerrelse med The VU's "Keys To The City"....

Sixxgunner Opsat: 2006-06-23 06:49:05
RenisseD--> Kunne du ikke lave en "ureklamebar" udgave af CHINA SKY til mig, jeg har hørt rigtig meget godt om den...

sixxdog Opsat: 2006-06-23 06:50:08
FYYY!

Whitesnake Opsat: 2006-06-23 06:52:47
Ja du sku skamme dig Gunner!

Scandinavia Opsat: 2006-06-23 07:22:35
Despair noy, Gunnar!! Har netop vundet CHINA SKY paa Ebay.... Toer ik' naevne hvad jeg betalte, men I can help you out (hvis du forstaar saadan een)

RenisseD Opsat: 2006-06-23 07:55:22
Man skal ikke kaste med sten, når.... get my drift??? ha ha ha
Scand har åbenbart scoret denne sjældenhed, ellers er jeg altid klar med en "låner"!!!! :-)

Sixxgunner Opsat: 2006-06-25 15:08:01
Sådan skal det lyde! Jeg siger mange tak til Scand..

Ratt Opsat: 2006-07-10 16:25:12
Vandt denne skive idag på ebay til kun 20,85$, og shipping og handling koster 4$, så ialt i ialt bliver det 24,85$ det er vel okay ???? Har jo hørt rigtigt meget godt om denne skive.

RenisseD Opsat: 2006-07-10 19:55:04
Det er vist en glimrende handel du har gjort dig der...
Uhh.. har en pakke på vej fra AOR-heaven, som skulle kommer på onsdag, med 23 dejlige skiver... Can't wait!! :-)

Sixxgunner Opsat: 2006-07-11 18:12:16
Jeg har aldrig handlet fra AOR-heaven endnu, men det skal vi nok få lavet om på! Lækker handel Don!

Ratt Opsat: 2006-07-19 13:25:29
Fik lige denne skive idag, hold da op, dét er jo en suveræn AOR / Hard Rock skive. Har kun lige hørt den igennem en gang. Så jeg venter lige med at give skiven karakter og den bliver ikke lav :-)

FED SKIVE !!!

Scandinavia Opsat: 2006-08-17 06:31:52
Kender sangene ud og ind fra en ureklamerar udgave, men ejer heldigvis originalen nu...Og ja, stadig skidegodt! Klasse AOR....Ka' sagtens forstå hysteriet omkring albummet!

Scandinavia Opsat: 2006-08-17 06:58:35
Umiddelbart er mine "nye" favoritter: "Nothing To Lose", "It's Only Love", "Hands Of Fate" og selvfølgelig "Power Over Me"...Havde faktisk glemt en del af sangenes genialiteter alligevel!! Så er det jo godt at man ka' smide lortet på mere end een gang!! :)

Ren A.O.R. her - Ik' så meget pis!

Scandinavia Opsat: 2006-08-24 05:01:30
"Can't Hold On" - SÅDAN SKAL DE SKÆRES!!

Ratt Opsat: 2007-04-27 18:22:45
FANTASTISK FEDT AOR ALBUM...

Sådan skal det squ gøres!!!

10/10

Ratt Opsat: 2007-05-01 08:35:58
Tænder squ' lidt på "HARD TO BELIEVE" som er en ballade, der er squ et eller andet over det nummer som vækker mig..

Whitesnake Opsat: 2007-06-26 10:59:24
Jeg har meget desværre kun en låner af denne fremragende cd. Jeg genhører cd'en lige nu, og "Power Over Me" er da fuldstændig fantastisk!

Jettfever Opsat: 2008-01-12 18:01:48
Er stødt på denne skive et par gange, men med andet cover og en lidt ændret tracklist - udgivet på Bellaphon. Er der nævneværdig forskel på de to udgivelser???

Scandinavia Opsat: 2008-01-12 18:05:35
Nej... Samme sange, bare en anden indpakning.

Jettfever Opsat: 2008-01-12 18:08:32
Alright, takker. Så kunne det være man skulle se at få fingre i den. Har ellers bare en svaghed for dette cover - pastelfarver eller ej :D
Men i sidste ende er det vel indholdet der tæller...

RenisseD Opsat: 2008-06-03 16:35:21
Nå, så bliver denne geni-streg endelig gen-udgivet i en remasteret version med bonus nummeret "Hearts On Fire" - Damn, kommer nok til at investere.....IGEN!!! :-)

Sleazy Dane Opsat: 2008-06-12 17:32:44
Det lyder godt med en genudgivelse, så kan det være at man kan få fingrene i den, uden at skulle tage lån i banken :-)

Fedt cover. Minder en hel del om Slaughters "Fear No Evil".

Sleazy Dane Opsat: 2008-10-12 10:17:20
Så fik jeg købt genudgivelsen af dette pragtfulde album. Ærgeligt at de ikke nåede at udgive andet.

Bonusnummeret "Hearts Of Fire" er faktisk en af mine favoritter på dette genudgivet mesterværk.

RenisseD Opsat: 2008-10-12 11:38:39
Ja jeg tænkte det sgu' nok - så bliver jeg jo nødt til at investere i genugivelsen også... hrmmm... (men originalen beholder jeg sgu' :-)

Muddley Opsat: 2009-01-05 01:24:40
En dejlig perle er hvad denne cd er.

RenisseD Opsat: 2009-11-07 11:11:24
Sidder lige her med genudgivelsen og kigger på track-listen. Ærgerligt at man ikke lige kunne læse lidt korrektur, inden coveret blev trykt... tænker her på nummer 7 "Evry Beat Of My Heart" - tsk tsk

Sleazy Dane Opsat: 2009-11-07 11:46:07
Hvad synes du om bonusnummeret RenisseD? Var det værd at investere i genudgivelsen?

Jeg har også lagt mærke til fejlen. Utroligt at man ikke opdager sådan noget.

RenisseD Opsat: 2009-11-11 14:53:15
Jeg synes faktisk at bonus nummeret er ganske fint. Samme produktion, men ikke mixet ligeså godt som resten af skiven og derfor en anelse mere rå i lyden...

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.