www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Preview : Preview. Album Cover
Informationer
Band:  Preview
Titel:  Preview
År:  1983
Genre:  AOR
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.29
Stemmer: 7

9.5 Jettfever				  
				  
	
9.5 Metal Maniac				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
8.5 Ratt				  
				  
	
9.5 RenisseD				  
				  
	
9.5 Scandinavia				  
				  
	
9.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  All Night 
2.  Open Up Your Heart 
3.  So Blind 
4.  Running Back 
5.  Never Hold Back 
6.  Red Lights 
7.  Can't Stop This Feeling 
8.  Love Finds A Way 
9.  Can't You See 
10.  It's Over 
 
Medlemmer
Danny Gold:  Guitars
Ed Bettinelli:  Drums
Ernie Gold:  Keyboards
Jon Fiore:  Vocals
Skip Parker:  Bass
Beskrivelse
Metal Maniac Karakter: 9.5/10

Totalt suveränt AOR utspel. Mer behöver väl egentligen inte sägas, men gillar du band som Survivor, tidiga Michael Bolton, I-Ten och Franke & The Knockouts är detta ett MÅSTE. Denna klassiker blir dessutom för första gången utgiven på CD tidigt nästa år, av Rock Candy Records. MISSA INTE!
2007-12-18 20:32:01

Scandinavia Opsat: 2006-06-04 02:53:17
Absolut fantastisk album!!

Nogen ide om hvordan det staar til med CD genudgivelsen, Metal Maniac???

Metal Maniac Opsat: 2006-06-04 14:43:13
Ja, detta är en riktig pärla... "All Night" är nog en av de mest perfekta AOR låtarna någonsin!

Ang. CD utgivelsen, så var den annonserad att utkomma redan i mars, men än så länge har det inte hänt något... synd!

Scandinavia Opsat: 2007-02-01 12:46:59
YEEES!!!

Så fik jeg den endelig!!!

ENDELIG ankom det officielle re-issue af denne klassiker (med STORT "K")

FRANKE & THE KNOUCKOUTS og SURVIVOR fans - GET IT THIS INSTANT!!!

Dette er en AOR-milepæl!

Scandinavia Opsat: 2007-02-01 12:48:27
... Produceren mangler desværre i beskrivelsen ovenfor... "Desværre", da det er selveste Keith Olsen!

Scandinavia Opsat: 2007-02-02 08:38:51
Et album der kun har ca. 33 minutters spilletid, men det betyder så også at man aldrig rigtigt når at blive træt at skiven! Det kører bare derud af! Virkelig en klassiker her med alle klicheerne up front!

Scandinavia Opsat: 2007-03-15 15:54:45
OPRÅB!!


RENISSED!!! Har du fået købt denne her??

Hvis ik', så er det bare i gang!

RenisseD Opsat: 2007-03-15 16:23:38
Har en minidisc-kopi af lp'en, men du kan være forvisset om, at den ryger med i næste ordre... :-)
En KLASSIKER af den ægte slags...

Scandinavia Opsat: 2007-03-21 06:52:58
Så røg den sgu på igen... Sikke da en overlegen klassiker!

Man husker simpelthen ALLE sangene efter at ha' hørt dem en enkelt gang...

Virkelig, virkelig en klasseskive!

Scandinavia Opsat: 2007-05-03 12:26:21
"Open Up Your Heart" - STORT!!!

Scandinavia Opsat: 2007-12-18 20:22:07
Et album der ofte ryger på og ja, nu er den på igen!

Måske een af 80ernes (DESVÆRRE!) mest oversete skiver! Fed, fed, fed produktion (Keith Olsen) og en række fantastiske FOREIGNER-inspirerede sange... For PREVIEW kører det sgu' som det ska'!

Coveret flyder rundt mange steder på nettet, bl.a. på Heavyharmonies - Kommer det på???? :)

-=MF=- Opsat: 2007-12-18 20:32:30
Ja da, det er der nu ;)

RenisseD Opsat: 2007-12-30 10:34:59
Fik ENDELIG denne på sølv-skive for nogle dage siden - MAGNIFICENT!!!!

Jettfever Opsat: 2008-10-28 13:40:41
Har haft det lidt spøjst med denne siden jeg købte den for efterhånden et godt stykke tid siden. Den bed sig umiddelbart ikke så godt fast, men alligevel har jeg måtte ha den på med jævne mellemrum.

Den er vokset stille og roligt og nu sidder den hvor den skal!

Fantastisk album, med masser af store melodier og stemninger, men hvor det musikalske niveau samtidig er højt. Og så krydret med en fed, fed produktion, der lader de især fænomenale basgange og keyboardpassager komme til deres fulde ret.

Hold kæft, der er mange gode numre på. "All Night", "Open Up Your heart", "So Blind", "Never Hold Back", "Red Lights"...ja alle 10 faktisk! :D

Gudeskive!

Whitesnake Opsat: 2011-06-28 07:39:13
Denne har jeg netop fået ind ad døren i en remastered og reloaded udgave fra 2006. Hvis der er en herinde, som skulle være interesseret i den opdaterede lyd og vil bytte med en udgave, hvor der står 1983 bag på, så er jeg klar. Musikken mangler jeg endnu at lytte til, men jeg er spændt!

Scandinavia Opsat: 2011-06-28 11:20:36
Tror ik den findes i en 83er udgave desværre. Men altså jeg kan da godt brænde et eksemplar og skrive 1983 bagpå :)

Whitesnake Opsat: 2011-06-28 13:47:03
Haha, nej tak! Det var da lidt ærgeligt, synes jeg. Jeg foretrækker at kunne se på coveret, hvornår albummet oprindelig er fra. Det virker misvisende med året 2006. Ofte findes der jo også både førsteoptryk med originalåret stående bag på og så remasterede versioner udgivet senere.

Musikken har godt nok fanget mig allerede på førstedagen. Alt for sent, at jeg får købt dette album.

Sleazy Dane Opsat: 2011-06-28 15:30:30
En skive jeg også lige har anskaffet mig. Har ikke haft tid til at høre den endnu, men den må ryge på efter aftensmaden.

Whitesnake Opsat: 2011-06-30 07:46:23
Helt igennem genial udgivelse! Favoritterne er indtil videre "Open Up Your Heart", "Red Lights" og "Can't You See".

Sleazy Dane Opsat: 2011-07-06 18:16:52
Jeg synes sgu også at dette er en helt igennem genial udgivelse. Sad og googlede lidt på Preview og Jon Fiore og fandt følgende interessante interview med Keith Olsen.

http://www.angelfire.com/zine2/strutterzine/KEITHOLSENINTERVIEW.htm

Han deler åbenbart ikke vores begejstring for Preview :-)

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.