www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
White Lion : Pride. Album Cover
Informationer
Band:  White Lion
Titel:  Pride
År:  1987
Genre:  Hard-Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.38
Stemmer: 12

10 -=MF=-				  
				  
	
10 -=MP=-				  
				  
	
9.5 bcd				  
				  
	
10 Bon-Jovi				  
				  
	
10 Dan				  
				  
	
8.5 Olfert				  
				  
	
8 Ratt				  
				  
	
10 RenisseD				  
				  
	
10 Scandinavia				  
				  
	
8.5 sixxdog				  
				  
	
9 Sleazy Dane				  
				  
	
9 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Hungry  3:53
2.  Lonely Nights  4:16
3.  Don´t Give Up  3:13
4.  Sweet Little Loving  4:00
5.  Lady Of The Valley  6:38
6.  Wait  4:00
7.  All You Need Is Rock´n Roll  3:15
8.  Tell Me  4:28
9.  All Join Our Hands  4:22
10.  When The Chlidren Cry  4:20
 
Medlemmer
Greg D¸angelo:  Drums
James Lomenzo:  Bass
Mike Tramp:  Vocals
Vito Bratta:  Guitar
Producer:  Michael Wagener
Beskrivelse
-=MP=- Karakter: 10/10

2004-03-14 10:10:31

-=MP=- Opsat: 2004-02-04 23:00:53
fantastisk album,Vito er en fantastisk guitarist, han leger og tapper igennem det hele, smuuuuukkkkkttttt..

Scandinavia Opsat: 2004-02-05 23:00:06
Udover den irriterende Halen-kopi, Vito Bratta, holder hele denne skive 100%. Ren 80er nostalgi!

Motley Opsat: 2004-02-06 23:00:28
Bla bla bla.....Mike Tramp:Hold din kæft!!!!! Du kan ikke synge....Vito er en nybegynder.....

Scandinavia Opsat: 2004-02-06 23:00:42
Hahaha Motley...

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-04 11:45:05
Genial plade! Der er en helt speciel stemning på denne skive - hør lige "Lonely Nights"! Det er som om de virkelig når ind under huden - det er ik bare overfladisk "Hair Metal". Suveræne melodier!!! 10/10!

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-10 18:12:47
FUCK det er bare en "Top Dollar" skive det her! Den fedeste sound og de fedeste melodier! In the lonely nights lonely nights where no one seems to care!! Et neon-skindende 10 tal!!!!

Straycat Opsat: 2004-09-16 16:13:21
Et stk. overfed skive! Vito Bratta er en FANTASTISK guitarist og damn hvor er det synd at man ikke hører noget fra den mand længere!
Desuden har jeg lige erfaret at denne skive egner sig fremragende hvis man står og laver kylling med grøntsager og svampe! GOD STIL :o)

Muddley Opsat: 2004-09-16 16:30:05
Tror de er ved at blive gendannede. M Bratta.

Motley Opsat: 2004-09-16 18:01:48
Hvilken slags svampe STRAY?? hahaha

Morten "Yngwie" Opsat: 2004-09-16 19:17:50
Jeg vil da håbe at White Lion går i tanker om en omgang "reunion". Ala Europe. Der er jo helt sikkert penge i lortet. Anyway. Er I klar over at Trampen kommer til Kolding (Godset) d. 15. okt 2004. Jeg skal 100 til koncert med en af de gamle store danskere. Efter sigende skulle der vist nok være en god omgang White Lion numrer med.... Feeeeeeeee
Keep rockin in a free world SKÅL

Straycat Opsat: 2004-09-17 09:01:55
White Lion er NADA uden Vito Bratta!!!!
Mht. svampe.... jeg kan anbefale de der røde svampe med små hvide prikker på... de YUMMY!!!!! :o)

Sixxgunner Opsat: 2004-09-22 09:30:27
Luk motley, Tramp har en rigtig unik stemme, og han synger fedt i mine ører! Især på "Lady of the..." hvor han nærmest tuder omkvædet!!!! 10/10

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-24 08:16:30
Åhh ser lige at det er MIchael Wagener der har produceret "Pride", det var jeg sgu ikke klar over.... Så er det ik så mærkeligt at dette er en 10'er (og at Skid Row's debut også er en 10'er!).

dhansen Opsat: 2005-07-19 16:05:45
Deres bedste album, Bratta har en evne til at ramme en fantastisk tone i sine soloer, så melodiøse og gennemtænkte

Chris Opsat: 2005-08-03 07:52:33
Det her er guf. "Lady of the valley", "Lonely nights", "All join your hands" og selvfølgelig closeren "When the children cry". Den skive ligger bare godt i ørene 10/10

sixxdog Opsat: 2005-09-18 19:33:55
Der er en håndfuld rigtig fede sange herpå, men der er også et par numre der kan betegnes som fyld. Wagener's produktion er dog noget af det ringeste jeg har hørt! 7.5/10

Whitesnake Opsat: 2005-09-18 19:36:49
Vil godt gi den skive lidt mere sixx, men kommer du ik ind på chat sixx. Har været derinde et stykke tid, tja og efterhånden ret kedeligt derinde selv

sixxdog Opsat: 2005-09-18 19:50:20
Jeg må lige understrege at de sange som er fede, ja de kan betegnes som det allerstørste i hele genren! Og mesterlige Mike Tramp har en evne til at skabe en stemning på de numre og gøre dem meget personlige og følelsesladede. Skar vi 3-5 sange væk, ja så var det en ren 10'er

Muddley Opsat: 2005-09-18 19:52:12
Synes kun track 9 er skidt. Såå det er vel en 9/10.

sixxdog Opsat: 2005-09-18 20:00:36
Meget atypisk, så synes jeg at den sidste halvdel sparker røv på den første. Men hvorom alting er, så er Tramp Gud!

Muddley Opsat: 2005-09-18 20:04:45
................Og ti alle, så husk quizzen på tirsdag.

Scandinavia Opsat: 2005-09-18 21:39:49
Synes nu egt. dette er ret fedt! Produktionen er tidstypisk og, i mine ører, fed...Sangene holder alle og én og dette må vel nok være en ren 10/10 i mit univers...Stemningen drenge...Stemningen!!! UNIKT!

Brian Opsat: 2005-09-18 21:47:59
Ku være jeg sku se at få købt denne, det er de sidste mange, mange år kun blevet ved tanken......

Scandinavia Opsat: 2005-09-18 21:49:16
Altså, jeg kan kun anbefale den på det varmeste!! En klassiker i genren!

Brian Opsat: 2005-09-18 21:54:52
Det er jo det den er. Men af en eller anden underlig årsag er det altid blevet ved tanken ligesom med "Freak of Nature". Det er faktisk kun han´s solo cd´er jeg kan prale med at ha alle 3 af.

RenisseD Opsat: 2005-09-18 22:02:44
Et "must", hverken mere eller mindre!! Et af de albums som nødvendigvis må stå hos alle melodiske rock-elskere....

Scandinavia Opsat: 2005-09-18 22:04:41
Cyber-Thumbs-Up herfra!! :) - Dette er nemlig en SUVERÆN klassiker, på ligefod med "Slippery When Wet" og andre "must-have's" i genren!!

sixxdog Opsat: 2005-09-19 13:20:31
Whooa whoa...oooooh...All U need is Rock & Roll!

Motley Opsat: 2005-09-19 14:25:06
Har det med dette band som Scand har det med HAMMERFALL....men vedr. dette band kan jeg bar ikke udstå TRAMPs stemme...har engang ejet alt med dem, men til sidst solgte jeg hele lortet...Synes også der er en mega dårlig produktion på denne skive. Al had og rådne æg kast mod mig nu skal foregå i forummet TAK:O)

Motley Opsat: 2005-09-19 14:26:06
HEY!!!!! jeg sagde forummet!!!! ;O)) bare hvis du var i tvivl......lav en ny overskrift hvis du vil smide med æg....

Muddley Opsat: 2005-09-19 15:33:30
Motley, du har mere end ret.

Frank Arnesen Opsat: 2005-10-23 12:26:15
Efter jeg lige har læst "Vagabonden - historein om Mike Tramp" er jeg gået tilbage og voldspiller alt med Tramp pt. "Pride" er sgu et helt fantastisk album som jeg i dag nyder lige så meget som da jeg fik det i slut firserne. Sangene holder med Tramps vokla og Vito exceptionelle spadespil som de 2 trumfer, der hæver denne skive til langt over standard

Whitesnake Opsat: 2005-10-27 12:24:32
Jeg kendte faktisk 6 numrer i forvejen fra deres opsamling, så for mig var der egentlig ikke så meget nyt her. De andre 4numrer er dog også fede, først og fremmest pga guitar-spillet. "Sweet little loving" og "lonely nights" var gode overraskelser. 9/10

MA Opsat: 2005-11-18 09:05:59
Lytteråd til weekenden! Guys! -de fleste på denne side elsker jo Vito Bratta's emminente guitarspil... (R.I.P :o) Prøv at lytte til hans soloer på 'Pride' og find efterfølgende 'Mood Swing' frem! Skræmmende, skræmmende som Harem-drengene på dette udspil ligesom afsøgte deres musikalske territorie. Jeg mener faktisk at høre 90% Bratto inspiration i Pete's soloer og 10% Eddie VH guitar-licks. Virkelig skræmmende! -lyden, teknikken og kompositionerne er næsten identiske... Konklusion!!!: Harem Scarem peaker måske nok kommercielt (i hard rock kredse) med Mood Swing, men synes paradoksalt nok stadig at være rimelig afsøgende ifht. deres musikalske identitet. På 'Voice of Reason' tager bandet konsekvensen, og skifter stil ganske radikalt - og fejler kommercielt! Jeg mener derfor, at bandet først finder deres unikke hybrid mellem melodisk hard rock, modern rock og power pop blandet med lidt pomp attituder (ala Queen, specielt på vokalharmonierne) på Believe/Karma Cleansing, hvor bandet topper på originalitet og sangsiden... MA har talt! Dommen er sat!

The Warrior Opsat: 2005-11-18 09:27:20
Kender indtil videre kun en HS skive ("Weight of..."), og her sporer jeg faktisk en del Nuno Bettencourt inspiration, i hvert fald på solosiden

Scandinavia Opsat: 2005-11-18 10:58:29
Sku' lige til at skrive det, da du så kom mig i forkøbet...Ja, jeg synes også at Pete Lesperance lyder skræmmende meget som Nuno Bettencourt...Forsøgte iøvrigt at lytte "Saviors Never Cry" af igår og UHA DA DA...der blev jeg satme udfordret...Ganske utraditionel måde at opbygge sange på generelt, men fedt!

Whitesnake Opsat: 2005-11-18 13:31:52
Det kan godt være, at Pete teknisk efterligner tidligere kunstnere, men jeg sys bare, han lyder endnu bedre end de andre, og så er det sgu okay. For mig er han den bedste af de nævnte (jeg kan så kun dømme Harem Scarem/Pete ud fra "Mood Swings" albummet - Vito og Nuno kender jeg selvfølgelig)

RenisseD Opsat: 2005-11-18 15:33:16
MA - så var det så lige at vores enighed hørte op :-)
At bandet topper på originalitet og sangskrivning på Believe albummet, finder jeg lidt morsomt... Dette er der flere grunde til. For det første indeholder min version, ikke mindre end 3 numre som stammer mere eller mindre fra demo-dagene og altså skrevet FØR Mood Swings.. Desuden er der et Cheap Trick cover-nummer.... Endvidere har jeg læst, at dette album blev lavet med hænderne bundet på ryggen, fordi plade-selskabet prøvede ihærdigt på at få bandet til at vende tilbage til den vindende formular - altså så som så med kreativiteten. De numre som så er "nye", er dem de prøvede at dreje over i det mere "moderne" udtryk som de "desværre" bliver ved med at vende tilbage til.... Derfor er det du kalder deres hybrid imellem de forskellige stil-arter, vist i virkeligheden mere eller mindre pålagt dem og hoved-indtrykket af Believe er derfor et noget halv-hjertet forsøg på BÅDE at være kreative/moderne og samtidig tækkes plade-selskab/fans....
At Pete Lesperence laver Bratta/Nuno/Halen licks, er han vist ikke den første som har forsøgt sig med, men sjældent har det været så "perfekt" udført som her... Manden er et geni og jeg synes bestemt også han har masser af "egen-stil/lyd".... Synes du ligger alt for meget i, at Pete Lesperence’s guitar-stil minder om Bratta´s og det er mig lidt af en gåde hvordan lige netop det argument skulle være grunden til at de ikke skulle ha’ specielt meget originalitet og musikalsk ståsted på dette tidspunkt. Synes netop at deres originalitet topper her og jeg har aldrig fundet et album før ’93, som bare minder om dette, specielt ikke White Lion!! Tværtimod har de på Mood Swings deres HELT egen Harem Scarem sound og tak for det!! Så selvom Believe albummet er ganske fortrinligt, vil jeg til hver en tid mene at de på ALLE plan toppede på Mood Swings - det er deres milepæl i historien!! At kalde dem nærmest søgende efter deres musikalske identitet, må da nærmest være et fællesbegreb for ALLE nye bands efter kun to skiver… Alle prøver at finde deres musikalske ståsted på et givent tidspunkt! Mood Swings repræsenterede så bandet på netop dette tidspunkt. At det så lykkedes dem at lave et mesterværk på så tidligt et tidspunkt i karrieren, kan jo så i virkeligheden være lidt af en forbandelse…. Men personligt, kan jeg kun være evigt taknemmelig!!! RenisseD har talt!!! :-)

Whitesnake Opsat: 2005-11-18 17:11:31
Ja man må sige, RenisseD har talt. Wow! Jeg ser også "Mood Swings" som ngt helt unikt. Når jeg lytter til den cd, så overgår den de andre sammenligninger, som der her blev nævnt. I mine øre er det bare perfekt *s*

sixxdog Opsat: 2005-11-18 17:13:10
Og vel talt, RenisseD ;)

Vito lød som Eddie, bare skarpere. Nuno lød som Vito, bare løsere.

Og i endnu et uhav af guitarister vil man kunne høre den oprindelige Van Halen inspiration.

Men jeg synes da faktisk ikke at Pete Lesperance's inspiration er SÅ tydelig som nogen vil gøre den til! Jeg hører da også lidt Van Halen og/eller Bratta i hans stil, men slet ikke så meget som så mange andre, og da slet ikke så meget at det gør noget. For mig at høre er der også både noget Lukather og lidt Vinnie Vincent inspiration at spore, men mest af alt lyder han dog ret så meget som SIG SELV!
For det er altså kun når jeg nærlytter jeg kan referere til disse prominente inspiratorer; jeg mener altså at Pete Lesperance er langt mere original end man giver ham kredit for, og derfor lyder han også umiddelbart som Pete Lesperance.

Scandinavia Opsat: 2006-01-23 17:02:57
Tjaaa...Den er lidt svær...Inspirationen er der rigtigt nok, men jeg finder nu Pete værende ret original, men måske stærkest inspireret af Nuno?

ALLE, og jeg gentager : A-L-L-E guitarister der dukkede op i 80erne har lyttet mere eller mindre til EVH...Det er nu også forståeligt....:)

Nå, men Vito har jeg altid ment var manden der satte teorien på hvad EVH kun magtede i praksis, hvilket i sig selv gør Vito en anelse "dygtigere", hvis du spørger mig... Men der er jo selvf. en grund til at han aldrig overgik ikonet EVH og det skyldes at det til tider nærmer sig plagiatisme.

White Lion som band var dog unikt i sig selv, med gudeguitarist eller ej!

(Især på "Pride")

Sixxgunner Opsat: 2006-05-12 22:04:04
Uhha den er sat lige i skabet denne CD. Jeg har lige fået VAGABOND - historien om Mike Tramp, skide spændende bog, fans af WL burde tjekke den ud. 10/10

Whitesnake Opsat: 2006-05-13 07:09:44
Jeg har bogen - virkelig god læsning! Desværre synes jeg, at Mabel-tiden fylder måske en anelse for meget. Men jeg må vist snart få den læst igen:-) Mindes, at der står en masse om deres debut cd.

Muddley Opsat: 2006-10-10 23:36:54
http://www.youtube.com/watch?v=Ar6VAsIxfT8&NR



Ha ha ha ha Verdensklasse.

Motley Opsat: 2006-10-11 00:24:11
Føøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøj!!!!!!hahahahahahahahahah værre end michael bolton og Julie Iglesias.....Jeg er SOLGT!!

-=MP=- Opsat: 2007-03-16 04:31:06
Utrolig at efter så mange år, og mange gennemlytninger af dette album, så kan jeg stadig blive imponeret over hvor fantastisk Vito spiller...

Jettfever Opsat: 2007-03-22 14:27:07
Ja så er de klar til sweden rock festival - på høje tid at jeg kom igang med at høre det - det her er i hvert fald et fedt album

Dan Opsat: 2007-06-01 19:39:55
White Lions gennembrud, 2 mio. solgte i US. Produktionen er god, og sangene er lige til en klassiker, fra Rock-in-your-face Hungry,Lady Of The Valley,Don't Give Up, den poppede Wait og den ypperste White Lion Sang: Lonely Night
Tramp synger fedt, og Vito spiller melodisk guitar så det brager.

sixxdog Opsat: 2007-06-02 09:00:32
For dem der endnu ikke ved det, så er WHITE LION i øjeblikket på turne sammem med POISON og WARRANT rundt omkrig i US og EU. Eller rettere sagt: de VAR på turne. For nu er Mike Tramp og co. blevet bedt om at forlade turneen, med øjeblikkelig virkning.

Rygterne siger at der er pludselige juridiske problemer mht. navnet White Lion. Mon det er Vito Bratta der har hevet stiket ud?

Jettfever Opsat: 2007-06-02 09:15:48
Ja, det skulle angiveligt være Bratta, der er klar med et sagsanlæg mod Tramp, for brugen af White Lion navnet.

De blev så smidt af touren for at undgå de evt. problemer.

Sleazy Dane Opsat: 2007-06-02 10:58:47
Hvad betyder det for deres optræden på årets SRF?

Jettfever Opsat: 2007-06-02 11:07:15
Åbenbart ingenting...heldigvis!

sixxdog Opsat: 2007-06-02 11:17:32
Jeg tror desværre ikke de får lov at gå på scenen som WL i Sölvelsborg, men det kan vel omgåes ved at kalde sig noget andet..(?)

Jettfever Opsat: 2007-06-02 11:20:22
Joh, det kan de vel sagtens. Så længe der ikke er nogen retslig afgørelse kan de vel kalde sig hvad som helst.

Scandinavia Opsat: 2007-07-17 10:25:42
"Lady of the Valley" - STORT ØJEBLIK!!!

Sonny Opsat: 2007-11-30 20:06:07
Har det svært med dette album. I mine øjne er det her WL kører karrieren i sænk. jeg kender ikke noget til pladeproduktion, men det virker som om at produktionen her er mere tyndbenet end på debuten. Al respekt men Michael synger altså ikke godt her, på nogen af numrene virker det nærmest som om han dropper ud eller visker...? Sørgeligt når man tænker på hvor sej han er på den første. Noget andet der skæmmer pladen er, at Vito ikke længere spiller Vito, men er en Eddie Van Halen-klon. Plagiat! Det hele er hørt før. Eneste der holder i dag i mine øre ,er When the children cry. Tidløs og utrolig smuk. Teksten er muligvis naiv, men vi kan alle forholde os til den.

Scandinavia Opsat: 2007-11-30 23:22:04
Everyone's entitled to have an opinion... :) - But hey... One of my fave albums!

-=MP=- Opsat: 2007-12-01 08:41:01
Det samme her, elsker virkelig denne skive..

Whitesnake Opsat: 2007-12-01 10:43:52
Albummets produktion mere tyndbenet end debuten?? What? Jamen denne skive har der da klart være arbejdet mere med i studiet end debuten, som er plug in and play og ik' meget mere end det. Elsker også denne skive, men hører den dog meget sjældent i dag.

Sonny Opsat: 2007-12-07 10:33:45
Whitesnake!

Du har ret. Det jeg mener er sounden, som er noget lettere end debuten - som du ganske rigtigt skriver er meget mindre "produceret". Jeg har også læst "Vagabonden" - og ved hvad du mener. Det ændrer dog ikke ved det faktum at jeg synes, at Mikes vokalpræstation er noget svingende og det sørgelige, at Vito Van Halen går i selvsving.

RenisseD Opsat: 2007-12-07 13:54:00
Tror sjældent jeg har været SÅ uenig med nogle her på siden, men hey, sådan er der jo så meget...

Scandinavia Opsat: 2008-01-11 11:49:34
Sidder og lytter til samples fra det nye comeback album fra de hvide løver (Return of the Pride) - Ja, hvad kan man sige?? Sikke da et Rock'n'Roll brag og helt sikkert et album jeg får mig købt, meeeeeeen, der mangler EN vigtig ingrediens, nemlig Vito Bratta!

-=MP=- Opsat: 2008-01-18 04:51:49
Har også hørt nogle samples, og er fuldstændig enig med dig Scandinavia...

Sonny Opsat: 2008-01-19 20:32:40
Return of the Pride! Bare selve titlen er halvlam. Har altid opfattet Tramp som spillemand på godt og ondt. En mand der bare vil lave "håndspillet rock&rul", som han vist selv har udtalt engang. For "200 kr. eller 2 mio. Det er ligemeget", har han også udtalt på DR-tv for ca 15 år siden, i forb. med Freak of Nature. Men når karrieren er for nedadgående så får selv spillemænd prismærker i panden. Tragisk!

-=MP=- Opsat: 2008-01-20 10:00:45
Måske har du ret Sonny, men de samples jeg har hørt, er nu ikke så ringe endda...

bcd Opsat: 2008-04-09 00:58:27
Havede helt glemt hvor smuk & rørende "When The Children Cry" er "snøft"!

Sonny Opsat: 2008-06-15 20:13:56
Har lige læst i danmarks bedste avis - Ekstra Bladet, at Tramp skal være far for 3. gang. Tillykke med det! Og frem af gemmerne, må jeg endnu en gang hive mit slidte vinyl eksemplar af Pride frem. Købt i TP musik på tilbud, for efterhånden alt for mange år siden. Og endnu engang undres jeg over hvad jeg syntes, der var så fedt ved dette album, at jeg måtte eje det. "When The Children Cry" holder dog stadig, men selvom der står Van Halen over det hele, er det musik for 12 årige det hér. Det er bare min mening med risiko for at blive slagtet, da jeg ved, at albummet er ret populært blandt folk her på nationen. Til gengæld synes jeg deres debut stadig holder den dag i dag og er alle pengene værd, også selvom den efterhånden, vist kun fås, som dyr import.

sixxdog Opsat: 2008-06-29 13:43:32
Denne plade er nu skyld i, at jeg har bestilt nyt hi-fi for 20k :/


Metalfan Opsat: 2008-06-29 17:30:24
Har du smadret det gamle???!!!!!!

RenisseD Opsat: 2015-07-21 07:42:26
Har længe haft stort ønske om, at denne ville få en re-master, da den originale er en rodet affære.. Det sker så i næste måned, da Rock Candy Records giver den et opkog!! Den glæder jeg mig til.. Efterfølgeren får også en tur, men den har nu aldrig gjort det store for mig!

RenisseD Opsat: 2015-09-04 19:32:34
Så har jeg endelig fået fat på denne i Rock Candy Records remaster... Det gode er, at lyden er blevet mere "klar"... Den dårlige er, at nu er det endnu mere tydeligt, at den seriøst trænger til at blive re-mixet!!! Men en guld-plade nonetheless!!! Bonus live-numrene, har forbavsende flot lyd, havde frygtet at det var sådan noget hånd-holdt kassettebånds-agtigt noget... "Wait" som her findes i en extended udgave, er faktisk en helt anden optagelse... dvs man har prøvet at genskabe den originale lyd og det er næsten også lykkedes, i hvert fald for det utrænede øre. Men FED version!!
Kan næsten tude over, at ham Vito Bratta ikke spiller guitar mere... Jeg kan næsten falde i svime over hans mester spil!!!!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.