www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Paradise Lost : Reflections. Album Cover
Informationer
Band:  Paradise Lost
Titel:  Reflections
År:  1998
Genre:  Sumper/melodisk/Depeche mode'ish
Land:  Scotland
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Say just words 
2.  Hallowed Land 
3.  True Belief 
4.  Pity the sadness 
5.  Eternal 
6.  Forever failure 
7.  Gothic 
8.  One second 
9.  Rotting misery 
10.  The last time 
11.  Mercy 
12.  Widow 
13.  Embers Fire 
14.  As I Die 
15.  Soul Courageous (Live) 
16.  Blood of another (Live) 
17.  As I Die (Live) 
 
Medlemmer
Beskrivelse
Motley Karakter: 8/10

Nu spørger I sikkert, hvad FANDEN LAVER DETTE BAND på siden?? Er det ikke døds/doom metal og JO!, der har I ret - men det har de været!!!! Men ikke idag, kære brugere.
De startede ud med 2 døds/doom cder med growl og senere kom de fra det, men beholdt den tunge dystre stemning, mens sangeren blev mere og mere "normal" (ICON) og efter den plade så er det blevet lysere for bandet, som idag lyder som en videre produktion af Depeche mode!!!
Har set dem under deres ICON tour i Århus, og senere under deres, experimenterende cd (som jeg nu ikke kan huske hvad hed) og har selv 3 skiver med dette band. Dette er en opsamling fra deres "ONE SECOND, DRACONIAN TIMES, ICON, SHADES OF GOD, GOTHIC" tid og selvfølgelig er ikke alt godt (læs dødsstemmer), men udover det så er dette sgu holdbart! Er ikke fan af bandet, men synes det har lavet mange solide gode sange fra efter ICON og op til ONE SECOND...

Try it out, men først efter ICON, da det før, er alt for gumpetungt, dystert og skal vi ikke bare være mega onde...."
2005-08-09 16:15:23

Muddley Opsat: 2005-10-31 23:41:50
Jeg synes de er fede. Har noget med dem jeg smider på RN snarest.

Hoffmeier Opsat: 2005-11-01 07:10:10
Mener at ku' huske ICON. Og det var noget sløvt metal, der blev meget ensforming i længden. Men de var da rimelig kendte dengang, og jeg så dem i København som opvarmning til et eller andet jeg ikke lige kan huske nu. Der var mere fart over dem live, men jeg har ikke noget med dem, og hvis de er blevet blødere er det nok slet ikke noget for mig nu.

sixxdog Opsat: 2005-11-01 15:10:03
Jeg husker Paradise Lost fra de glade 80'ere, som et gedigent Thrash-band! Men okay, nu er min hukommelse heller ikke hvad den har været..

Motley Opsat: 2005-11-19 20:00:20
Hoffmeier: Mener de er meget blødere....intet der minder om deres fortid.....men det er også et par år siden jeg har hørt dem efterhånden...
Sixxdog: aldrig thrash...mere sumper doom med en growler...

Whitesnake Opsat: 2005-11-19 21:46:00
Kan ik rigtig forstå, hvad i kan se i en sanger, der growler? Nu skal jeg ik bedømme denne cd, jeg henviser bare til dét at growle generelt. For mig ødelægger det musikken

Motley Opsat: 2005-11-19 22:25:05
HAder også growlere....siger mig intet....snakker også kun godt om deres senere materiale.....læs lige igen...:O)

sixxdog Opsat: 2005-11-20 09:32:47
I know, I was fucked up! Det v ar et andet band jeg tænkte på :/ Tror kun jeg kan huske PL af navnet..

White* Jeg gider heller ikke growleri i ret lang tid af gangen, ikke at der skal synges skønsang altid, men der skal være noget variation i en vokal. F.eks en ægte Thrash-vokal med snerren, skrigen osv. synes jeg kan være monster fed. Så lige Slayer's 'Still Reigning' video igår, og det kan godt være at Tom Araya ikke kan komme op i de lyseste toner som han kunne for mere end tyve år siden, men han gjorde det fandme godt alligevel.

Whitesnake Opsat: 2005-11-20 11:12:44
En fed holdning sixxdog, synes jeg. Variation er vel genrelt set ngt af det aller vigtigste, hvis musikken skal holde i længden. Vel også derfor, at nogle cd`er bare blir ved med at kunne være gode.

sixxdog Opsat: 2005-11-20 12:27:51
Ja for fjamsen, én af grundende til at jeg elsker Motley Crue er jo, at de lige fra første album har varieret sig ret meget. Ikke to af deres plader ligner eller lyder som hinanden, men man er alligevel aldrig i tvivl om at det er Crüe der spiller. Se det er kvalitet for mig.

Tag f.eks Skid Row og deres debutskive, mange ville åbenbart gerne have haft at de blev i samme rille, men uanset at albummet er monsterfedet (10/10), så er det sgu da ikke fedt hvis vi skulle høre på fem udgivelser i træk, der lyder som hinanden. Netop Skid Row synes jeg også havde en af de bedste udviklinger på deres plader, og selvom deres tre første plader er meget diskuteret blandt fans, så står de alle tre ret højt på min liste over genialiteter.

Variation Whitesnake, du har ganske ret ;)

Motley Opsat: 2005-11-20 14:58:20
Den vildeste growler jeg har hørt om er Bo Summer fra Øl I posen (illdisposed)...men nej, growlere siger mig ikke noget

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.