www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
KISS : Revenge. Album Cover
Informationer
Band:  KISS
Titel:  Revenge
År:  1992
Genre:  Hard Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.28
Stemmer: 9

10 Creepshow				  
				  
	
9.5 KimG				  
				  
	
10 metal man				  
				  
	
8.5 Olfert				  
				  
	
8 Ratt				  
				  
	
10 Scandinavia				  
				  
	
9.5 sixxdog				  
				  
	
10 Slotrace.dk				  
				  
	
8 The Warrior
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Unholy 
2.  Take It Off 
3.  Tough Love 
4.  Spit 
5.  God Gave Rock'n'Roll To You II 
6.  Domino 
7.  Heart Of Chrome 
8.  Thou Shalt Not 
9.  Every Time I Look At You 
10.  Paralyzed 
11.  I Just Wanna 
12.  Carr Jam 1981 
 
Medlemmer
Bruce Kulick:  Guitar
Eric Singer:  Drums
Gene Simmons:  Vokal, Bass
Paul Stanley:  Vokal, Guitar
Producer:  Bob Ezrin
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 10/10

2004-03-14 10:10:31

Scandinavia Opsat: 2004-02-06 23:00:35
Vaskeægte Hard Rock med nosser udover det sædvanlige!

Motley Opsat: 2004-02-09 23:00:57
Mutha Fååååååååcking yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scandinavia Opsat: 2004-02-11 23:00:53
"Take It Off" er indbegrebet af alt hvad Hairbands står for...Sex, drugs & rock'n'roll!!!

Straycat Opsat: 2004-02-25 23:00:55
Dette er svedigt!!!!!!!!! 9/10

Muddley Opsat: 2004-05-10 13:56:57
Har lige hørt nogle numre fra Gene Simmons kommende solo album...................føøøøøj hvor det stinker. Denne skive er en af de 2-3 som de kan være bekendt. Resten er en gang lort som kun er lavet for at score kassen.

Jesse Stardust Opsat: 2004-08-11 17:50:07
Hvor mange ballader er der på pladen? Og hvor gode er de?

Straycat Opsat: 2004-08-11 18:25:27
Everytime i look at you er den eneste ballade på pladen! Den er ret fed og minder lidt om Forever fra Hot in the shade! Denne skive er overdrevet fed... det var der at KISS blev beskidte igen!

Jesse Stardust Opsat: 2004-10-09 16:59:35
10 og 9 er sgu for meget til denne plade...Take It Off, God Gave... og Every Time.. er de eneste numre der virkelig holder....7.5/10!!!!

Sixxgunner Opsat: 2004-10-28 12:55:59
Jeg havde også svært ved at tro at denne skive var fed, da scand.. sagde det for første gang. Både fordi at det nok er en af KISS´s hårde plader, hvor jeg ærligt må indrømme, at jeg er mest til pop-KISS sangene. Men også fordi vi er kommet ind i 90´erne, det er sgu begrænset, hvor meget fedt musik der kom ud i dette årti(relativt set). Men må jeg give ham ret, den holder 100% til en karakter på 10/10. Alene numre som "Take it off","Thou shalt not" og "I just wanna" er nok til denne karakter! Fuld knald på hele vejen igennem, men jeg holder dog stadig på at det er "Hot in the shade" der er kronen på KISS værkerne.

Hairmetal Opsat: 2004-12-02 23:25:57
Skiven der fik mine øjne op for hard/heavy rock - som så har drænet min bank-konto lige siden... ;o)
Fucking fed plade!!!! Og som trommeslager må jeg da erkende at Eric Carr's solo da også er temmelig fornøjelig... :o) Jeg er især vild med... ja hele skiven... Den holder 100%

Norge Opsat: 2005-04-08 19:45:38
En skjelden god KISS plate. Merkelig....

sixxdog Opsat: 2005-07-01 15:32:34
I Kiss regi, er denne plade til at klart 10-tal. Den er, og vil aldrig bive overgået. Skal den sammenlignes i genren som helhed, må det blive en 8'er - så den lander mit imellem. Jeg elsker alle numrene undtagen balladerne. Jeg hader Kiss ballader! 9/10

sixxdog Opsat: 2005-12-04 21:39:17
5,9 og 12 er overflødige og ligegyldige i enhver sammenhæng, men resten af pladen er guddommelig uden lige!

9/10

Scandinavia Opsat: 2005-12-04 21:40:11
Elsker også denne skive!!! STORT!!!

The Warrior Opsat: 2006-01-18 08:51:12
Kiss har aldrig sagt mig noget særligt, og mit kendskab er defor også ret begrænset...Men jeg læste anmeldelserne af skiven her, og måtte lige tjekke det ud. Og føj for en bankebæ, hvor er det dog fed rock'n'roll! Et par kiksere (enig med sixx der, 5,9 - dog er 12 da meget sjov...:-)) trækker dog helheden noget ned, men resten rykker fedt...Er vild med "Tough Love", "Spit" og "Paralyzed"...
Jeg giver den 8/10...Fed skive...

The Warrior Opsat: 2006-01-18 08:53:13
He he...trommesoloen på 12'eren lyder i starten lidt som Ringo's på "Abbey Road"...Han tager dog "revance" (fik I den :-)) længere henne i forløbet...

Whitesnake Opsat: 2006-01-29 14:43:30
At jeg ikke har set det fede i dette album før nu, er mig en gåde! Det må have været åbneren, der skræmte mig væk.

Et tæskefedt album, som lige sku snurre to gange på anlægget! Klasse!

sixxdog Opsat: 2006-01-29 14:54:05
What!!! Hvordan kan åbneren skræmme andet end små børn og kvinder? 'Unholy' er da et tæskefedt nummer der sparker røv på alle West Life-wannabe's!

Udover de sædvanlige trælse ballader vi altid hører fra Kiss, så er der ingen dårlige numre på denne skive, der klart er den bedste de nogensinde har udgivet.


Whitesnake Opsat: 2006-01-29 14:57:32
Du må tænke på, at mine ører er små, fine og ret sarte.

Endnu et stykke spruget metalmødum her. Ja fed åbner og fed skive!

Whitesnake Opsat: 2006-01-29 15:04:19
spruget = sprunget

Scandinavia Opsat: 2006-01-29 17:45:59
Besynderligt....Normalt zapper jeg forbi ballader, men netop KISS' ballader er nogle af de få favoritter, hvis vi snakker ballader...ISÆR den herfra....Synes det er helt unikt hvor meget stemning de kan få presset ned i så simple sange!

Ellers NOGET af en Hard Rock bombe her!

Liv Opsat: 2006-07-14 16:44:20
Fatter ikke folk er så glade for dette album. KISS er tydeligt løbet tør for ideer. Hvad gør man så? Skruer op for volumen og spiller sej. Det er præcis det de gør her. Det behøvede de ikke i den første del af deres karriere, hvor deres charme og kreativitet var i fokus. Eneste gode nummer er Unholy, fed video iøvrigt.

Motley Opsat: 2006-07-14 16:59:50
1,2,6,10,11,12 klasse sange uden sammenligning. Tør for ideer? en skøn fed skive for dem og ja Gene Simmons har udtalt, at de var ret sure pga de havde tabt en "broder" familie medlem til den tragiske sygdom kræft (jeg ved ALT om den sygdom og dens forløb....), så derfor afskygger det pladens indhold og tone....Fed skive synes jeg...ikke alt skulle dufte af Matas piger og tornerose drømme i denne genre sgu :O)

Motley Opsat: 2006-08-22 22:41:53
Ved ikke lige hvor ofte youtube-forummet blir checket, men her er det nyeste fra Eric Singer og hans tid i Kiss.....Dejligt!:O)

http://www.youtube.com/watch?v=al0ayYMlJE8

KimG Opsat: 2006-10-09 18:51:27
Dette er nok min yndlings KISS-skive - make-up eller ej. Den er bare smækfyldt med fede sange og så spiller de totalt tight - især Eric Singer spiller F R E M R A G E N D E... Superb!

Scandinavia Opsat: 2006-10-09 19:20:57
Der overraskede du mig satme!!

Men, jeg er enig!

KimG Opsat: 2006-10-09 19:37:09
Og ville det ikke være kedelige, hvis der ikke var en lille overraskelse i ny og næ? ;o)

"Every damn time I walk through that door
It's the same damn thing...
That bitch bends over
And I forget my name... Ow!"

RenisseD Opsat: 2006-10-09 21:03:58
Hmmm.. her står jeg bare totalt af... Har prøvet nogle gange, men det her kan jeg bare ikke forliges med... Efterfølgeren havde da i det mindste NOGLE opløftende momenter!!

sixxdog Opsat: 2006-10-09 21:36:41
Was??? 'Revenge' er i min verden det fedeste KISS album siden de glade 70'ere...ja, måske er det endda den allerbedste af deres plader overhovedet!

Fed energi, sjove tekster og ellers bare rendyrket rock & rul for alle pengene. Jeg er klart mest til Simmons' numre herpå, men her finder vi faktisk også Stanley's klart bedste materiale.

Jeg får stadig myrepatter af åbneren...måske en af de bedste åbnere jeg kan komme i tanke om, og klart blandt de fem bedste KISS-numre nogensinde.

Kan det høres at jeg er glad for denne plade? :D

Scandinavia Opsat: 2006-10-09 21:41:30
Ingen tvivl!! Det absolut bedste album fra KISS lejren nogensinde!

Helstøbt! All The Way!

Stadig en 10/10er hos mig, ja, selv trommesoloen holder...

Men som RenisseD antyder, så er der MEGET spredte meninger om albummet her.... Gjorde engang Ronnie Atkins rød i hovedet af ophidselse, da jeg nævnte hvor fedt dette album er! Det mente han så IKKE...:)

Whitesnake Opsat: 2006-10-10 05:34:30
Jeg har haft det underligt med denne cd! Nok fordi jeg kun i perioder er oplagt til denne stil. Først var det slet ikke mig, så kom den ind i varmen, og nu er den så ude igen. Jeg har så endelig besluttet mig for at sælge den, så hvis der sidder en af "de hårdere" lyttere derude og ikke ejer den, så er prisen 40 kr. Lavede de egentlig først sangen "God Gave Rock'n'Roll To You" på dette tidspunkt?

Scandinavia Opsat: 2006-10-10 05:42:57
Den var med i et eller andet soundtrack... Ellers er det en gammel ARGENT sang...

Al Opsat: 2006-10-10 08:17:42
Den var da med i den der Bill & Ted's eventyr film (kan ikke huske hvad den hedder), og så er det faktisk også en gammel Argent sang!

Whitesnake Opsat: 2006-10-10 08:57:52
Ahh så har jeg jo sådan set stadig den sang:-)

Motley Opsat: 2007-01-04 13:46:07
Eric Singer (born Eric Doyle Mensinger on May 12, 1958 in Cleveland, Ohio) is best known as a drummer for the rock band KISS.

Singer had previously played in Paul Stanley's solo band, and sat in for drummer Eric Carr during KISS's recording of "God Gave Rock 'N' Roll To You II". Upon Carr's death, Singer joined KISS as a permanent member. He debuted with the band on the album Revenge.

In 1996, Singer was replaced by original KISS drummer Peter Criss for a reunion tour with the original members. In 2001, KISS chose not to renew Criss' contract, and Singer was brought back to the band, adopting Criss' make-up design and "Cat" character. Singer was briefly replaced again by Criss in 2003 for a series of shows, but returned to the band by the end of the year, after Criss started experiencing strong arm cramps and other muscular health issues which wouldn't allow him to play for very long periods of time. The decision to put Singer in Criss' make-up design drew criticism from many fans, though it did preserve the classic appearance of the band's line-up.

Eric Singer has also played with Lita Ford, Gary Moore, Black Sabbath, Badlands, Alice Cooper, The Cult and other bands before he joined KISS.

Eric Singer joined the Brian May Band for the 1998 'Another World' tour, to replace Cozy Powell on drums.

Eric Singer recorded several tracks for Fifi Larue's CD "Rock Doll's" in 1999. This was done at the home studio of Gilby Clarke of Guns 'N Roses.

In Jan 2005 Eric Singer filled in on drums for his ex KISS band mate (non-make up days) Bruce Kulick's part time band Union for 2 gigs in Japan.

ESP (Eric Singer Project) featuring Eric Singer, Bruce Kulick, John Corabi and Karl Cochran released an album of classic rock covers in 1998. In May 2005, ESP with Chuck Garric (Alice Cooper Band) performed live in Europe.

In July 2005 Eric Singer and Friends, featuring Ryan Roxie (Alice Cooper Band, Dad's Porno Mag, Slash's Snakepit, Electric Angels) and Chuck Garric and Damon Johnson performed two live shows in Australia.

Eric also appeared as special guest in the Tobias Sammet's Metal Opera called Avantasia, where he played drums in the last song, called "Into The Unknown".

ESP performed in Mexico in December 2005.

In February 2006 ESP, Eric Singer, Chuck Garric, Bruce Kulick and John Corabi performed for two nights at the KISS Min Epos + Live Vol 3 in Tokyo, Japan. In April 2006 they also performed in Sydney and Melbourne Australia.

In the Summer of 2006 Eric toured with Alice Cooper, and continued to play occasional dates with KISS.

In early November 2006 rumours began circulating that along witch John Corabi Singer would be heading into the studios with Eddie Van Halen and his drummer brother Alex Van Halen. The sessions would result in an album of new material. The main enigma arising with this rumour is that Alex Van Halen is already a drummer so why would Singer's services be required? However nothing has yet been confirmed and the rumours continue to circulate. From a show aired in australia 30.12.06, John said the music/album will be released via the internet medium (itunes etc).

ERIC SINGER PROJECT på THE ROCK d.16eMarts en fredag!!! Vi seeeeees!!!!!


Motley Opsat: 2007-03-14 14:16:12
Martie Peters group varmer op for E.S.P på fredag...JA TAK!!!!!

Motley Opsat: 2007-03-16 09:32:31
Så er det idag det sker!!!!!!

BRUCE KULICK
ERIC SINGER
JOHN CORABI
CHUCK GARRIC

ifølge de informationer jeg har modtaget :OD


2 LEGENDER I KØBENHAVN!!!!!!!!!!!!!

Scandinavia Opsat: 2007-03-16 11:29:28
Hvad med den tredje legende?? :)

Motley Opsat: 2007-03-16 11:38:08
John Corabi ser jeg så ikke som en legende eller Chuck Garric:O) men helt fint hvis andre gør:O)

The Warrior Opsat: 2007-08-01 06:56:22
Dette er den absolut eneste skive jeg har hørt med Kiss, som er fed. Nej, jeg har IKKE hørt alt hvad de har udgivet (det tror jeg ikke jeg ville komme levende ud af :-)), men dog noget. Generelt synes jeg aldrig de har haft noget interessant at byde på - rent musikalsk. Temmelig overhyped. Men ganske morsomme :-)).
Jeg kan huske dengang i 70'erne, hvor det var Sweet eller Slade, Purple eller Sabbath osv. osv., så var det også Kiss eller Alice Cooper. Jeg var altså så klart til sidstnævnte, som dog allerede havde været fremme nogle år inden Kiss kom på banen...
Sjovt nok er denne Kiss skive produceret af Bob Ezrin, som jo også har produceret en lang række af A.C.'s...

Motley Opsat: 2007-08-01 07:06:49
The Warrior: Sån en kritik kan jeg SAGTENS forholde mig til og respekt til det:O)
Underholndingsværdien ku fx ligge i I JUST WANNA......

Sjovt du nævner det, for ja - sån var det sgu også i 80erne hvor jeg bevægede sig: Hvis man var til KISS, kunne man IKKE lytte til "konkurrenterne" WASP....Crue VS Twisted Sister, Accept VS Judas Priest......ja der var sgu HÅRDE og modbydelige tider dengang hahahaha

Scandinavia Opsat: 2007-08-01 07:07:41
Man kan sige meget om KISS, dog er jeg enig i, at dette er deres klareste stjerne nogensinde udgivet!

Jeg kan li' lidt fra hver af deres epoker, men der har sjældent været så meget kontrol over tingene som her... Udover denne favoriserer jeg også "Asylum", "Animalize", "Crazy, Crazy Nights", tildels "Hot In The Shade" og så selvf. "Rock'n'Roll Over" og "Destroyer"...

The Warrior Opsat: 2007-08-01 07:15:26
Motley: Tak :-)...og jeg var nu også godt klar over, at du ikke ville flejne ud - jeg kender dig ganske godt efterhånden... :-)

Scan: Ja, det er også mit indtryk, at der er tænkt lidt mere over tingene her i forhold til det meste af hvad jeg ellers har hørt med dem. Jeg har det lidt på samme måde med denne, som jeg har det med "Dr. Feelgood".

Motley Opsat: 2007-08-01 07:28:26
Historien hedder sig, at KISS havde jo mistet Eric Carr til kræften og det var meget følelsesladet på det tidspunkt, og de fortsatte jo, på det tidspunkt i Eric Carrs ånd, for at bevare hans minde og føre Kiss videre.....Deres følelser udtrykkes nok på en meget hård og morbid måde og det var jo lidt andre tider i start 90erne i forhold til deres forrige Hot in The shade.

The Warrior Opsat: 2007-08-01 07:39:14
Ja, det er jo altid sørgeligt når man mister en god ven/kollega, når man har oplevet en masse sammen, men uanset hvad der ligger til grund for, at skiven her lyder som den gør, så er der da ingen tvivl om at det er en gedigen hardrock skive...

metal man Opsat: 2008-07-26 09:43:13
Den sidste fede skive fra Kiss inden de gik i selvsving.

Synes ikke at der er et dårligt nummer her(12'eren måske), og når selv Gene Simmons holder holder høj standard hele vejen igennem, er der tale om et bemærkelsesværdigt godt Kiss album.

Prøv at forstille jer hvad det kunne have blevet til, hvis de havde beholdt dette line-up og holdt stilen... ønsketænkning. 10/10

Creepshow Opsat: 2008-07-26 17:44:24
Helt bestemt.. Og ovenikøbet synes jeg dette er noget af det fedeste de har lavet.. Det stikker alt deres 80´er materiale efter min mening. Fed lyd. Fede melodier, og genrelt et genialt album. Det skal have 10/10 herfra..

KimG Opsat: 2008-10-30 19:53:23
Uden tvivl noget af det bedste KISS har udgivet! Den holder sgu bare fra ende til anden... Jeg er ikke voldsomt vild med God Gave Rock'n'Roll To You II men ellers er det bare en skive spækket med lækre hard rock numre. Fed, fed skive!

Scandinavia Opsat: 2008-10-30 20:24:45
... Også det eneste nummer på pladen som de ikke selv har penslet! Men ja, en fantastisk skive!

KimG Opsat: 2009-06-28 14:20:24
Genial hard rock skive!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.