www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
SKID ROW : SKID ROW. Album Cover
Informationer
Band:  SKID ROW
Titel:  Skid Row
År:  1989
Genre:  Heavy Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.31
Stemmer: 8

9.5 Jettfever				  
				  
	
8.5 KimG				  
				  
	
9.5 olfert				  
				  
	
9 Scandinavia				  
				  
	
9.5 sixxdog				  
				  
	
9 Sleazy Dane				  
				  
	
9.5 The artist Formerly known as Brian ;-)				  
				  
	
10 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Big Guns  3:36
2.  Sweet Little Sister  3:10
3.  Can´t Stand The Heartache  3:24
4.  Piece Of Me  2:48
5.  18 And Life  3:50
6.  Rattlesnake Shake  3:07
7.  Youth Gone Wild  3:18
8.  Here I Am  3:10
9.  Makin´ A Mess  3:38
10.  I Remember You  5:10
11.  Midnight / Tornado  4:17
 
Medlemmer
Dave ”the Snake” Sabo:  Guitar
Rachel Bolan:  Bass
Rob Affuso:  Drums
Scotti Hill:  Guitar
Sebastian Bach:  Vocals
Producer:  Michael Wagener
Beskrivelse
-=MP=- Karakter: 10/10

For en del år siden Ca. Starten af 70´erne, var der 2 kammerater, der gik rundt og drømte om at blive Rockstjerner. Den ene var Jon Bon Jovi og den anden Dave ” The Snake ” Sabo, og man må jo sige at de nåede deres mål. Bon Jovi blev hurtigt et stort navn i USA, og nogle år efter ringede hans gamle kammerat til ham, for at sige, at han også var med i et band, og at Jon lige skulle tjekke dem ud. Som sagt så gjort, og meget hurtigt efter havde SKID ROW pladekontrakt, og ikke uden grund.
Her er tale om saftig Heavy Rock med total Rock´n Roll attitude, og der gik da heller ikke lang tid før forsangeren, Sebastian Bach blev udnævnt til et sexsymbol, og sådan noget hjælper jo også på salgstallene.
Men manden så ikke bare godt ud, han havde også en fantastisk stemme, og det kan tydligt høres på numre som 18 And Life og I Remember You ( som alle burde kende), 2 power ballader som også blev deres store hits.
Her er masse af dejlige up tempo sange, og de 2 fede power ballader, et unikt album som jeg på det varmeste kan anbefale, og det viser endnu engang at de bedste bands bare fandtes i 80´erne….
Jeg anbefaler: HELE ALBUMMET……
2004-03-14 10:10:31

Muddley Opsat: 2004-02-01 23:00:54
Enig næsten 9/10.
De blæste Gunnar & Roserne af banen i Forum. Mødte forresten både Skid Row og AXL på jobbet dagen efter koncerten. Skid Row var skide flinke, AXL en lille opblæst nar.

Motley Opsat: 2004-04-03 10:53:42
Ifølge Bas' nye manager vil Bas ikke have noget med denne genre at gøre længre....Men rygterne stammer jo også fra usa....

Jesse Stardust Opsat: 2004-10-09 17:04:04
Det her er en guddommelig god plade.... Et af de virkelig originale bands fra den periode. Bach er i øvrigt og så den fedeste sanger i denne genre. 10/10!!!!!!!!!

Brian Opsat: 2004-10-22 12:37:01
Ricky was a young boy..'
Denne lp er bare stinkende fed og en af grundende til jeg stadigvæk har en pladespiller den dag idag.

Scandinavia Opsat: 2004-10-26 22:21:46
Deres bedste og eneste acceptable skive...Kan godt følge dig, MP, når du skriver den er unik...De smadrede virkeligt alt glamourøst puddelhårs posing med en så hårdtslående skive som denne...Smash hit!!

Norge Opsat: 2005-05-23 13:29:51
Ja dette er Rock N` Roll. Tenkte det var på tide å sjekke ut det så mye omtalte Skid Row, og jammen var det ikke forjeves. Et utrolig fett album som fortjener 10/10. Vocalen til Bach er sinnsykt rå og gitarspillet til Sabo er fenomenalt. Råbra plate som virkelig har en æres plass i cd hylla mi

Norge Opsat: 2005-07-19 16:49:18
Så videoen til 18 And Life i dag. Den er jammen god. Skid Row er et fenomenalt band og deres verk kan ikke unværes i min cd samling.

Jesse Anderson Opsat: 2005-07-19 18:27:56
Hahaha... Ej videoen til det nummer er fandeme ik go'... Den er komisk - det er hvad den er! Nummeret er til gengæld pisse fedt!

Scandinavia Opsat: 2005-07-30 20:36:34
Egt. sjovt jeg altid glemmer at nævne dette album når essentielle albums omtales...Hmmmm...Synes dette album er fedt, men Bas og co. har nok ik' haft så satans stor betydning for udviklingen af min smag (hvis man da kan kalde det for "smag" - Hehe)

Jesse Anderson Opsat: 2005-07-30 20:41:25
Nej smag kan man vel ik kalde det for dit vedkommende...... Det var et af de bands der introducerede mig for genren, men det er meget sjælent den bliver sat på.... Tror på en eller anden måde jeg har fået nok af Skid Row - når der sagt, så er det jo en fantastisk debut-plade.

sixxdog Opsat: 2005-07-30 21:22:08
Affektionsmæssigt er det også en plade i høj kurs hos mig. Jeg husker tydeligt da jeg sad oppe kl.24 om søndagen for at se Headbangers Ball, og pludselig en Søndag var der premiere på "Youth Gone Wild" af et nyt band: Skid Row! Jeg pissede sgu' næsten i bukserne! Stort! Men opfølgeren var den måske største skive i 90'erne og klasser over denne her.

Scandinavia Opsat: 2005-07-30 21:32:36
Tjaaa, der er vores smag så RET forskellig...Jeg synes slet ikke 2'eren holder, men det er selvf. et spørgsmål om hvad det nu lige er man går efter...

sixxdog Opsat: 2005-07-30 21:39:38
U have got to be shittin' me!!?? Jeg har endnu ikke mødt nogen der ike kunne lide "Slave.." En sang som Monkey Business må da kunne nomineres som det største kick'ass-nummer - ever! De et blevet meget bedre musikere på det album. Desuden synes jeg at de tre ballader er de bedste i verdenshistorien. Lyrik og melodi i absolut verdensklasse. Du har chokeret mig Scand. (men jeg mistænker dig for at det var hensigten) ;)

Scandinavia Opsat: 2005-07-30 21:48:07
Ha Ha Ha - "Monkey Biz", "Riot Act", "Slave To The Grind" og "Wasted Time" synes jeg er okay sange fra 2'eren, men tror mit "misforhold" til det album skyldes min forkærlighed for det lidt mere "bløde"...Keyboards du ved...:) - Jeg er faktisk også til Metal, men så skal det være i "klassisk" forstand, såsom MAIDEN, PRIEST, DIO etc.... Ik' at forglemme ROB ROCK & PRIMAL FEAR, men lige netop SKID ROW har jeg aldrig dyrket i vildskab, som jeg har med så mange andre bands...Kan ik' rigtigt med deres "løse" og, til tider, "sløsede" stil...Mine tanker flyver lynhurtigt i retning af Punk fordi det er så råt, og SÅ står jeg af toget! Nej du! Giv mig noget teased hår, nogle stramme spandexbukser og et keyboard der fylder hele lydfladen!! Hehe :-)

Chris Opsat: 2005-08-02 12:03:48
Fed debut, fyldt med ørehængere 9/10

Whitesnake Opsat: 2005-10-14 08:20:16
Så ramlede hele lejligheden sgu sammen!!!Fuckin rå stemning og energi!! Sådan ngt burde jeg vågne op til hver morgen - nice!!!!

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-10-14 08:33:36
WhiteS# Ja det burde jeg enlig også. Denne LP har en meget stor stjerne hos mig, den er fæske fed!!!!!!!!!!

Og lige for at gentage "Jesse Anderson" Nr. 11 Midnight/Tornado (4:17) mangler stadigvæk på track-listen......

Whitesnake Opsat: 2005-10-14 08:35:04
Jaaaehh og sang 11,som du nævner dér, har jeg også på min cd. Det blir sgu ik bedre end det her!!! Afgiver min karakter nu. En sikker 10/10!

Whitesnake Opsat: 2005-10-14 09:10:20
"We are the young so raise your hands"!! YEAH!! Feeedt nummer "Youth gone wild"

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-10-14 09:24:25
Nemmerlig "Youth gone Wild" er sku for fed

sixxdog Opsat: 2005-10-15 15:19:01
Det var godt du fik den til samlingen White.. Stort øjeblik i min ungdom! Stor sanger! Stor plade!

Whitesnake Opsat: 2005-10-15 15:29:06
Yes så helt sikkert

sixxdog Opsat: 2005-10-15 16:12:58
"Pettin's getting heavy got the tounge in her ear, her friend is doing time for kicking ass on a queer" - Der er jo bunker af fed sangskrivning herpå!

sixxdog Opsat: 2005-10-15 19:45:05
2,4,6,8 og 9 er de sange på denne plade jeg aldrig aldrig aldrig bliver træt af! Det er mesterværker i sig selv og burde stå ved siden af The Beatles' ditto!

Whitesnake Opsat: 2005-10-15 20:14:19
Det da langt bedre end kedelige Beatles, nu må du holde

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-10-15 20:19:47
"Beatles" er sku for fede, men de har vist ik så meget igen at gøre med "Skid Row" udover trommerne, guitaren og en sanger ;-)

Whitesnake Opsat: 2005-10-16 09:58:37
Samg og behag. Jeg synes, at Beatles var gode sangskrivere, men ellers ser jeg ikke det store i musikken. Alt for simpelt, og jeg mangler så mange ting i lyden, når jeg hører Beatles. Det er ikke særlig sindsoprivernde at høre Ringo f.eks. Heller ikke en guitarist, der kommer tydeligt til udtryk i lydbilledet. Efter min mening er det måske dejlige melodier, men ellers nok så kedeligt!!

Al Opsat: 2005-10-16 12:21:09
Man kan mene om Beatles hvad man vil, men man kommer sgu ikke udenom at Beatles er en milepæl inden for musikken. De satte dagsordenen dengang, og gør det for så vidt stadigvæk....

Whitesnake Opsat: 2005-10-16 12:38:27
Det benægter jeg heller ikke Al. Det skal bandet helt klart ha kæmpe kredit for. Musikalsk set synes jeg bare, at så meget andet musik er mere interessant, da man dér har med endnu dygtigere musikkere at gøre.

Whitesnake Opsat: 2005-10-16 12:39:04
Desuden forstår jeg ik helt, hvorfor Beatles blev nævnt i forbindelse med Skid row!!

sixxdog Opsat: 2005-10-16 13:50:41
White: Det var som bare for at sætte det lidt i perspektiv. At disse sange burde rangere ligeså højt i historien som de klassiske fra Beatles. Der er jo ingen sammenhæng i øvrigt.

Whitesnake Opsat: 2005-10-16 18:43:28
Okay jeg nmå lære at slappe lidt af heh

Al Opsat: 2005-10-16 22:27:13
Jamen du har ret Whitesnake...Jeg ville bare lige være sikker på at du ikke undervurderede Beatles' betydning for musikken dengang og idag, men det gør du så heller ikke, kan jeg forstå :)

Whitesnake Opsat: 2005-10-24 18:49:54
Mange gode sange herpå. Hvor synger han fedt på "18 and life"!!

Scandinavia Opsat: 2005-11-26 08:53:41
Jamen jeg er enig! Dette er da en milepæl indenfor vores foretrukne genre (kan dog SLET IKKE sammenlignes med BEATLES' succes).

Hvorfor er det så lige at jeg aldrug har lyst til at smide albummet på?? Har man bare hørt det for meget??

Jesse Anderson Opsat: 2005-11-27 19:02:20
Ja, det er vel en del af forklaringen, men er selv kommet frem til, at selvom den er fed, så er den bare ikke langtidsholdbar. Sagt med andre ord, den brændte, hvorefter den til dels brændte ud - lidt ligesom det meste med Mötley Crüe....

sixxdog Opsat: 2005-11-27 19:16:00
Ja der går efterhånden også år imellem jeg smider denne plade under ortofonen, men tror nu ikke det er fordi den ikke er 'langtidsholdbar', mere end det er fordi man har hørt den til hudløshed. Når man som jeg fra 1989-1993 hørte den cirka 10 gange om dagen - HVER DAG, ja så vedbliver den jo altså ikke at være spændende og lige frisk, det ville sgu også være for weird.

Det er jo en af de plader jeg kan alle akkorder på, alle teksterne og deres betydning, hver en frasering fra Sebastian osv. Jeg kan den forfra, bagfra og i søvne, den er bare en del af mig, basta. Så nu er jeg jo tvunget til at se nøgternt og objektivt på pladen, men så må jeg stadig holde det op med årstallet og hvad den i øvrigt var oppe imod, og så må jeg stadig sige at det altså ER et mesterværk. Produktionen/indspilningen er jo oftest en smagssag, og her er det dog noget af det værste fra den tid; Wagener er jo for fanden mere overrated end Slash som Guitarist!

Haha - at Motley Crue's materiale skulle være 'udbrændt' (hvordan den ellers skal forståes??), er altså ikke en udtalelse jeg kan ta' alvorlig fra en dreng der knap nok havde smidt sutten da Dr. Feelgood udkom. Om igen ;)

Scandinavia Opsat: 2005-11-27 19:26:34
Enig i at Wagener var VILDT overvurderet som producer! Og alligevel legede han med nogle af de helt store kanoner dengang...Underligt!! Han har været med til at skabe klassikere i genren, men lyden er sjældent særligt "udødelig".

Crue's "Dr. Feelgood" holder in absentia, men Motley som band brændte ud i 1991...Basta! :)

sixxdog Opsat: 2005-11-27 20:41:54
Mmmm...du sagde næsten Absinth Uhm..!

Whitesnake Opsat: 2005-11-27 20:43:23
hahahaha, hvad skete der lige dér!!!

Scandinavia Opsat: 2005-11-27 22:10:16
Hehe - Yeah!! Absinth brænder overraskende godt!! Også svært at "brænde ud" :)

Jesse Anderson Opsat: 2005-11-28 19:57:36
Jeg mener vel, at den har udtjent sin pligt (som var et solidt spark i fjæset) - det er en af de bedste, hvis ik den bedste, inden for genren, men jeg hører den bare aldrig mere. Det var det, jeg mente med at den brændte ud... Og ang. det med sutten, så havde jeg aldrig et særligt forhold til det at sutte, men ble gik jeg sgu nok stadig med (en smule doven er man vel)...

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-11-28 21:59:06
Høre den heller ik så meget mere, men når den endelig køre er det på fulde drøn.

Whitesnake Opsat: 2005-11-29 12:51:03
For mig er den så relativ ny, så selvfølgelig blir den spillet en del, men oftest kommer den på anlægget alene pga "18 and life". Jeg kan ikke få nok af den sang!!!

Whitesnake Opsat: 2006-02-14 21:17:42
Virkelig godt genhør her! "Youth Gone Wild" er et monster af et nummer!

Stemningen for fanden!

sixxdog Opsat: 2006-02-14 22:15:29
This is the story of 80's Hard Rock, a true classic.

9.5/10

Michael C Opsat: 2006-02-22 20:33:04
Kan virkelig godt lide denne cd. Har dog kun hørt den én gang men faldt for den med det samme. Og gud hvor spilles der godt guitar :)

Whitesnake Opsat: 2006-02-22 21:41:42
Det er også et mesterværk!

Diski Opsat: 2006-02-23 19:41:42
Enig Sixxdog! Dette er 80errock i dens fineste form. Har nu altid synes at "slave" var en anelse bedre. Ikke fordi at sangene på denne skive er dårligere end på efterfølgeren, men det klæder dem, efter min mening, med den mindre polerede "og mindre 80eragtige" lyd. 9/10

Muddley Opsat: 2006-05-05 13:28:21
http://www.sebastianbach.com/updates.html

Det ser sgu' interessant ud.

sixxdog Opsat: 2006-05-20 07:03:24
Interessante spekulationer her: http://www.metalsludge.tv/home/index.php

Om 48 timer ved vi hvilket band der er tale om.

Personligt er jeg MEGET skeptisk - tror faktisk der er tale om PBF istedet. Jeg har kun hørt Rachel og Snake badmouthe Bas siden han gik, og det så sent som for et år siden.


sixx - håber men tvivler

KimG Opsat: 2006-05-20 07:27:26
Tjaaa... Hvis det rygte havde været ude for 2-3 uger siden havde det oplagte valg været Winger, men de ER jo gået sammen igen, såeh...

Jeg håber sgu også på at både Affuso og Bach vender tilbage til Skid Row, men jeg tvivler på det - Affuso har lavet noget mærkeligt Tommy Lee-agtigt musik siden han forlod bandet og som sixxdog skriver har det nok været for meget bad blood mellem Bach og de andre til at han kommer tilbage - i hvert fald lige med det samme...

Af de bands jeg lige kan komme i tanke om, er PBF nok også det mest oplagte - Van Halen bliver næppe til noget...

KimG Opsat: 2006-05-20 07:32:28
Affuso's band, SoulSystem - de spiler soul, funk osv. til bl.a. brylluper...
http://www.soulsystemorchestras.com/

Hmmmmm.....

sixxdog Opsat: 2006-05-20 08:37:49
Ja der har sgu aldrig været meget rockstjerne over Affuso, men han var da en fabelagtig r'n'r drummer.

Men det er nu også mest spørgsmålet om Baz..

Metalfan Opsat: 2009-03-25 18:00:00
Fremragende anmeldelse, og kan kun sige mig enig!

MAG Opsat: 2013-06-12 14:16:41
Håber at I er opmærksomme på dette arrangement (og så endda på bagerens yndlingsdag): http://landb.dk/kalender/skid-row-us-ugly-kid-joe-us

krisholmes Opsat: 2013-06-12 16:39:29
Desværre en mandag, (og naturligvis uden Bach) meeen mon ikke man kan finde plads i kalenderen...

Tommy Lee Opsat: 2015-12-30 05:57:49
Så er Tony Harnell ikke længere forsanger i bandet.
Er det på tide at Sebastian Bach gør comeback, hvis ellers de vil ha ham med igen?

Sleazy Dane Opsat: 2016-01-02 20:06:02
Det er vel ikke helt umuligt at Sebastian Bach bliver en del af Skid Row igen.

Når selv Slash og Axl har valgt at samle Guns N Roses igen, kan alt vel lade sig gøre.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.