www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
DANGER DANGER : Screw It!. Album Cover
Informationer
Band:  DANGER DANGER
Titel:  Screw It!
År:  1991
Genre:  Hard Rock / Glam
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9.3
Stemmer: 15

9.5 -=MP=-				  
				  
	
9.5 Aslarsen				  
				  
	
9.5 Bon-Jovi				  
				  
	
9 Chop				  
				  
	
9.5 Jettfever				  
				  
	
9.5 KimG				  
				  
	
10 Motley				  
				  
	
9.5 Olfert				  
				  
	
9 Ratt				  
				  
	
9 RenisseD				  
				  
	
10 Scandinavia				  
				  
	
9 sixxdog				  
				  
	
10 Sleazy Dane				  
				  
	
10 Tommy Lee				  
				  
	
6.5 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Ginger Snaps/Monkey Business 
2.  Slipped Her The Big One 
3.  C'est Loupe/Beat The Bullet 
4.  I Still Think About You 
5.  Get Your S**t Together 
6.  Crazy Nites 
7.  Puppet show 
8.  Everybody Wants Some 
9.  Don't Blame It On Love 
10.  Comin' Home 
11.  Horny S.O.B. 
12.  Find Your Way Back Home 
13.  Yeah, You Want It! 
14.  D.F.N.S 
 
Medlemmer
Andy Timmons:  Guitar
Bruno Ravel:  Bass
Bruno Ravel:  Cello
Kasey Smith:  Keyboard
Steve West:  Drums
Ted Poley:  Vocals
Producer:  Bruno Ravel
Producer:  Erwin Musper
Producer:  Steve West
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 10/10

2004-03-14 10:10:31

Scandinavia Opsat: 2004-01-30 23:00:27
Genialt! Andy Timmons er desuden alt for overset...Den mand kan fandme spille spade...

Motley Opsat: 2004-02-04 23:00:46
Man har vel den genindspillede version derhjemme????????ik folkens?????!!!!!!

-=MP=- Opsat: 2004-02-21 23:00:11
Genialt skive, ALLE burde eje den.

Straycat Opsat: 2004-02-21 23:00:15
Fantastisk værk! 10 ud af 10!!!!!!!!!!!!

Scandinavia Opsat: 2004-05-07 10:33:57
For helvede da...GEEENNNIIIAAALLLT!!! Og så har de selv produceret lortet...Det slipper de fandme godt afsted med! Jeg vil sgu' giftes med Andy Timmons...

Scandinavia Opsat: 2004-05-07 10:34:50
Hov forresten...Gæt hvem der skal se dem til SWEDEN ROCK...Hehe

Jesse Stardust Opsat: 2004-06-02 15:53:42
JAAAA! Hvorfor fanden er de ik blevet større????? Prøv lige at lytte til "I Still Think About You" - Det er fandeme en verdensklasse power-ballad!!

###mInDcRiMe### Opsat: 2004-07-27 18:04:48
Denne skive har stort set været fast inventar i min discman siden jeg kom hjem fra Sweden Rock. Helt klart 10/10.

Jesse Stardust Opsat: 2004-07-27 20:17:43
Hvorfor fanden er det lige at man ik kan få den her cd på cdon??? det et da for meget!!!!!!!!!

Scandinavia Opsat: 2004-07-27 20:30:46
Som altid: www.hangloose-records.com

Muddley Opsat: 2004-07-28 05:26:41
http://www.d2stationjapan.com/

Tons af billeder fra Sweden Rock 2004

Scandinavia Opsat: 2004-07-28 08:33:58
Fedt tip Muddley!!! Jeg sidder helt og får tårer i øjnene af de billeder!!! STOR OPLEVELSE!!! Det flag han render rundt med ligger hjemme hos Stixx/Invisible Guest nu om dage...Godt grebet! Desuden rendte Bruno Ravel rundt og holdte i hånd med hende japseren der tog de billeder efter showet...

Motley Opsat: 2004-07-30 19:46:38
Helt sikkert en af mine fave top 10 koncerter nogensinde....et stort øjeblik at se dem....glemmer det aldrig og FUCK jeg er stolt over at ha set dem!!!!!

Motley Opsat: 2004-07-30 20:17:01
Muddley:du havde noget D2 på video fra 91 så hvidt jeg har hørt??

Muddey Opsat: 2004-07-30 21:32:36
Ja.
En ret fed koncert

Muddley Opsat: 2004-07-30 21:34:00
Tror jeg har set Danger Danger som opvarmning for UFO engang. Eller var jeg for stiv til at huske rigtgt.???

Muddley Opsat: 2004-07-30 21:37:54
Faktisk siger jeg dig Motley....
Jeg havde Scandinavia og MP til morgenmad. De var dyngvåde da de kom. De lugtede af gammel druktur og da de så koncerten på VCD, sad de begge med ''''fætter''' på. :-) Nej koncerten er fed. Lyde er suveræn og D2 fyrer den af.

Motley Opsat: 2004-08-03 20:03:15
Seeeeeeeeeeeeeeejt!!!!!!! jeg havde engang deres debut konc fra japan på video men det bånd forsvandt. Jeg kunne meget godt tænke mig en kopi af den du har. kan det arrangeres??

Muddley Opsat: 2004-08-03 20:04:30
Ja, det kan det nok godt.

Motley Opsat: 2004-08-03 20:06:22
Feeeee.....skriv til glamster54@hotmail.com så finder vi ud af det....

Jesse Stardust Opsat: 2004-08-28 14:07:13
Kan det passe at D2 har udgivet et album der hedder "Cockroach"?? Har nogle numre, der tilsyneladende stammer fra en nyere plade.....

Motley Opsat: 2004-08-28 17:16:47
Das stimmt ja sehr perfekt STARSHEEP

Straycat Opsat: 2004-08-28 21:15:44
Cockroach er det album der oprindeligt skulle komme efter Screw it! Det blev indspillet med Ted Poley og derefter med Paul Laine.... Pga. problemer med selskabet blev skiven aldrig udgivet og flød rundt som en bootleg i en del år! Her for nyligt fik D2 så endelig udgivet skiven.... en dobbeltpack hvor der er begge udgaver, både med Poley og Laine! Det er ret fedt at høre forskellen da de begge er fremragende sangere! Køb den... den holder!!!!
P.S. En del af sangene fra Cockroach er blevet brugt på forskellige D2 albums gennem tiden, så når du får fat i Cockroach kender du nok allerede nogle af sangene!
Men stilen på Cockroach er meget lig Screw it!, bare lidt mere Hard Rocked og ikke helt så party/glammet .... men stadig MEGET firser!

Motley Opsat: 2004-08-29 15:21:18
For nylig?? Er den ikke ældre?? Det mener jeg bare at huske...

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-12 12:27:45
Er der ik nogen der ejer Cockroach? Hvis det er tilfældet, så smid lige en anmeldelse på siden....!

Scandinavia Opsat: 2004-09-12 12:28:51
Jo, jeg gør...Men den er dobbelt..Alt for meget skriveri! :-)

Jesse Stardust Opsat: 2004-09-12 12:33:29
"KOM IGANG DOVNE HUND!!!!" citat Kenn Jackson

Scandinavia Opsat: 2004-09-12 15:38:50
Ifølge Steve West brugte de alle pengene (Ca. 3 millioner) som pladeselskabet havde satset på "Cockroach" på retssagen mellem Danger, Danger og Ted Poley...Smadret!

Motley Opsat: 2004-11-10 20:56:04
Fik en ureklamerbar udgave af D2's SCREW IT tour på dvd og fuck hvor er den fantastisk. Uden tvivl, dette er mit 3e største hardrock band of all times...Kun overgået af Motley og Kiss....Ufatteligt at de ikke blev større...."Bands that should've been bigger" må være på størrelse med den uudgivne bog "at forstå en kvinde" :O)

Scandinavia Opsat: 2004-12-28 15:11:27
Hvad fanden vrøvler du om Motley??? Du lyder snart værre end mig :-) - Nå, men denne skive er simpelthen en af de største perler nogensinde!!! På størrelse med Saints & Sinners skiven, "Cherry Pie", "Dr. Feelgood" etc.

Sixxgunner Opsat: 2005-01-21 11:16:28
Haha, det er sgu en fed skive. Jeg har ellers altid svoret til debuten, men denne skive er bedre! Har i nogensinde prøvet at smide den bedste og mest slidte porno-film på, samtidig med at "Horny S.O.B" spiller i baggrunden! Det er en verdensklasse oplevelse..... Scand.. jeg får visioner fra "the S.I.N tour ´05" når jeg hører denne skive, hahaha!

Scandinavia Opsat: 2005-01-21 11:41:41
Super album!!! Et af de absolut bedste i min samling! De har lige det ekstra krydderi som WARRANT manglede...

Jesse Anderson Opsat: 2005-03-01 15:31:28
Hvorfor fanden er rating karakterene på dette album lavet om?

-=MP=- Opsat: 2005-03-01 17:14:17
Godt spørgsmål, men der er åbenbart ikke alle der er total vilde med denne FEDE skive...

Scandinavia Opsat: 2005-07-18 19:34:47
De ansvarlige skulle skydes efter at være pint i timevis med et sløvt barberblad under øjenlågene :-) - Med andre ord, så er dette album en ren 12/10er!

jkn Opsat: 2005-09-10 18:35:18
hørttttt

Jesse Anderson Opsat: 2005-10-25 14:28:27
Er der ik nogen der udførligt kan skrive hvordan den her er i forhold til deres debut? Kender et par numre herfra, men vil gerne vide lidt mere om den, og kommentarer som "Genialt", "fantastisk værk" osv. siger jo ik en skid når de kommer fra jer.....

Sixxgunner Opsat: 2005-10-25 16:14:36
Sagtens jessie, du tager det mest partyrockede fra deres debut og skrotter den AOR-prægede del. Altså, ikke noget a la "Under The Gun" men flere numre ligesom "Bang Bang", "Boy Will Be Boys" og "Rock America", så ender du faktisk op med dette udspil. Køb det endeligt, jeg ved du ikke bliver skuffet!!!

Scandinavia Opsat: 2005-10-25 16:53:24
Ja, tag den typiske 1990er Hard Rock lyd, sæt den ind i en POISON-agtig party sammenhæng og CRANK THE OL' FUCKER!!! Dette er et STORT og GENNEMFØRT album som du trygt kan købe! - Du vil elske balladerne OG også the party anthems, såsom "Monkey Business" og "Crazy Nites"...Trust me on this one!

KimG Opsat: 2005-10-25 17:06:17
Når du nu nævner balladerne, så må jeg lige sætte navn på BALLADEN: "Don't Blame It On Love" er bare et fedt, fedt, fedt nummer! Mums...

Scandinavia Opsat: 2005-10-25 17:28:15
Lige præcis min favorit fra albummet her!! :)

pp Opsat: 2005-11-26 18:15:00
En fed skive.Et mesterværk.10/10.

KimG Opsat: 2005-12-31 17:46:11
Ooooh, I'm A Horny Son Of A Bitch!!!

Godt nytår til alle her på nationen!! :-)

Scandinavia Opsat: 2006-01-21 11:20:08
Albummet der nøgternt set burde ha' slået samtlige hairbands ned fra piedestalen... Hair with brains on this one!

RenisseD Opsat: 2006-01-21 11:26:28
"Don't Blame It On Love" - Så kommer kællinge-genet sgu' frem i mig og jeg blir' helt våd i "trussen"!!!!! Monster nummer og super-produktion!!!

Whitesnake Opsat: 2006-05-17 16:29:12
Den er hermed også bestilt! Jeg håber, den er ligeså fed som debuten, som stadig hjemsøger mig de sene nattetimer - drømme, hvor jeg løber nøgen rundt headbangende til sangen "Naughty Naughty". Damen på coveret her skal vel ikke være den eneste med sådanne fordele;-)

Ratt Opsat: 2006-05-17 16:38:26
Jo for søren da, det er en ultra fed skive.

Whitesnake Opsat: 2006-05-17 16:39:25
Sjovt nok hedder jeg Søren, hm! Ja så må det jo være godt;-)

Whitesnake Opsat: 2006-05-28 09:22:41
Still running!! Nå men sikke da en måde at kickstarte denne dag på! Åbneren er sgu spøjs, men man kommer i godt humør af den:-) Måske hælder jeg en anelse til debuten, men dette er OGSÅ stor klasse! Utroligt, at de kan holde niveauet så højt over så mange sange.

Whitesnake Opsat: 2006-05-28 09:27:17
Der er nogle enkelte numre, som ikke siger mig så meget. De sange er ikke dårlige, bare lidt for standard hard rock. Jeg kan endnu ikke give en karakter, men jeg tror, jeg kommer til at lande på 8.5/10, hvorimod debuten er en 9/10.

Scandinavia Opsat: 2006-06-29 10:37:23
Blir' aldrig traet af sangen "Don't blame It On Love"!!!

Sleazy Dane Opsat: 2006-09-23 21:08:44
"don't blame it on love" er også min favorit på dette album, men der er jo ikke nogle dårlige numre på denne cd. Uden tvivl Danger Dangers bedste, dermed ikke sagt at de andre er dårlige. Det er sgu bare kvalitetsmusik, som ikke er set magen siden.

Scandinavia Opsat: 2006-09-23 21:12:29
Yes Sir...Må gi' dig ret igen...Du har sgu' smag!

Sleazy Dane Opsat: 2006-09-23 21:28:42
Danger Danger er det ultimative partymusik. Er næsten altid det sidste album jeg hører inden jeg skal i byen.

Ratt Opsat: 2007-03-29 13:55:56
Nu får den lige en spiller igen - exellent party rock, men helder nu mest til den suveræne debut.
9/10

Ratt Opsat: 2008-04-01 00:07:22
En skive som bare skal stå på hylden. Whitesnake kan se at du har Danger Danger til salg på forummet, er det fordi at du har to stk af eksemplaren eller hvad?

Whitesnake Opsat: 2008-04-01 05:35:29
Nahh har solgt den. Jeg hørte den aldrig, da jeg er meget mere tilhænger af debuten. Mit indtryk er, at disse 80er hard rock numre ik' skiller sig ud i forhold til mange andre af den slags albums. Ja ved ik', hvordan jeg ska' forklare det, men netop denne slags albums er jeg blevet træt af. Beklager:-)

Whitesnake Opsat: 2008-04-01 05:42:38
Dermed ik' sagt, at jeg slet ik' ka' lide 80er hard rock mere:-) Det har jeg stadig meget af i samlingen, som jeg nok aldrig skiller mig af med.

Scandinavia Opsat: 2008-04-01 07:46:42
Jeg er målløs!! :)

Whitesnake Opsat: 2008-04-01 09:02:39
Hahaha... Jamen lige netop denne cd har bare aldrig sagt mig det store. Ingen af numrene sætter sig hos mig. Det er fog mig bare lidt ligegyldig hard rock, der lyder som så meget andet 80er hard rock. Nahh efter min mening findes der mange andre bedre 80er hard rock albums!

Muddley Opsat: 2008-04-01 09:08:24
Der er tæt løb i quizzen.

Du kan stadig nå at melde dig i topstriden.


Scandinavia Opsat: 2008-04-01 10:34:07
Jeg er på! Du har fået mail...

Scandinavia Opsat: 2008-04-01 12:09:41
Så var 17eren i hus.... Det må jo placere mig på en første plads?? :)

Steal Opsat: 2008-07-01 16:23:49
Fed skive, men et 10tal får den ikke. Dertil er track 13 simpelthen for ringe, for ikke at sige totalt uudholdeligt.

KimG Opsat: 2009-09-25 21:00:26
Ahhh, dejligt genhør med 'Slipped Her The Big One' mens jeg venter på deres nye udspil lander i postkassen... Top-nice album!

Chop Opsat: 2009-09-25 21:09:32
Ja, et super pary album. Den nye er også genial, et mere modent udspil, den er ikke så ungdommelig og profan som dette album, men melodierne er stadig topklasse! Den kræver et par gennemlytninger, men så sidder den der også.

Chop Opsat: 2009-09-25 21:10:46
party.. staveplade, tak:)

Tommy Lee Opsat: 2016-10-09 07:23:33
Sikken en perfekt partyplade.
Den bliver spillet, som den første her en søndag morgen/formiddag, og nok ikke den sidste med dem idag.

Ratt Opsat: 2016-10-09 21:40:54
Slipped Her The Big One er min favorit på dette album

Ratt Opsat: 2016-10-09 21:43:55
Everybody Wants Some er lige så fed.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.