www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Megadeth : That One Night - Live In Buenos Aires. Album Cover
Informationer
Band:  Megadeth
Titel:  That One Night - Live In Buenos Aires
År:  2007
Genre:  Heavy Metal / Thrash
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 9
Stemmer: 2

9 KimG				  
				  
	
9 sixxdog
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Blackmail The Universe 
2.  Set The World Afire 
3.  Wake Up Dead 
4.  In My Darkest Hour 
5.  She Wolf 
6.  Reckoning Day 
7.  A Tout Le Monde 
8.  Hangar 18 & Return To Hangar 
9.  I'll Be There 
10.  Tornado Of Souls 
11.  Trust 
12.  Something That I'm Not 
13.  Kick The Chair 
14.  Coming Home 
15.  Symphony Of Destruction 
16.  Peace Sells 
17.  Holy Wars 
 
Medlemmer
Dave Mustaine:  Guitar, Vocals, Producer
Glen Drover:  Guitar
James MacDonough:  Bass
Shawn Drover:  Drums
Producer:  Jeff Balding
Producer:  Michael Sarne
Producer:  Shalini Waran
Beskrivelse
KimG Karakter: 9/10

Siden udgivelsen af "Cryptic Writings" i 1997 har Megadeth's lineup været meget skiftende. Lad det være sagt med det samme - denne line-up er FEEEED!

Rytme-sektionen med Shawn Drover (trommer) og James MacDonough (bas) spiller super-tight og den er næppe blevet ringere af, at James LoMenzo har overtaget bassen på deres nuværende turne. Glen Drover er en FREMRAGENDE guitarist - måske den bedste, der nogensinde har spillet i Megadeth - og Dave Mustaine er... tjaa, han er Dave Mustaine. Hans guitar-spil er milevidt bedre end jeg kan huske at have hørt ham tidligere og hans stemme sidder lige i skabet - snerrende, vred og utæmmet på den fede måde kan vist bedst beskrive ham.

*** BLACKMAIL THE UNIVERSE ***
Nøjagtigt som på "The System Has Failed", er jeg heller ikke voldsomt vild med denne sang live. Nuvel, der er masser af guitar-lir og det er absolut en potent show-opener, men den kommer aldrig helt til tops på hit-listen hos mig.

*** SET THE WORLD AFIRE ***
Til tops på hit-listen er denne sang derimod! Fra det øjeblik Mustaine går i krig med det første af de utallige, uber-cool riffs denne sang består af, sidder man blæst tilbage i sofaen med åben mund - medmindre man headbanger og spiller luftguitar ude på gulvet. Show no mercy...

*** WAKE UP DEAD ***
Endnu en gammel klassiker - ganske enkelt fremragende fremført af bandet. Publikum er helt med og hopper så meget, at kameraet også hopper - lækkert, lækkert, lækkert. You die!

*** IN MY DARKEST HOUR ***
Og så videre til en af Megadeth's stille sange... ahem. Følelsesladet thrash, kan man vel kalde det - og det holder bare. Mustaine er helt på toppen og igen går publikum helt amok - så meget amok at fyren der styrer røgmaskinen lader sig rive med, og sender en anelse for meget røg ud på scenen... Der bli'r mere tilrøget end på en Københavnsk bodega en tirsdag aften ved lukketid, men hey - shit happens.

*** SHE WOLF ***
Nok den mest heavy sang fra "Cryptic Writings", men ikke en af mine all-time favoritter. Og heller ikke en af mine favoritter på denne udgivelse.

*** RECKONING DAY ***
Og så sparker vi røv igen! Der er ikke så voldsomt meget at sige, andet end at publikum er med og bandet spiller fremragende.

*** A TOUT LE MONDE ***
Som man kunne forvente er denne sang et af højdepunkterne i koncerten. Publikum synger med og Mustaine er synligt rørt over deres reaktion, og i midten af sangen lader han dem synge verset alene - det er sgu ligefør man får gåse-hud.

*** HANGAR 18 & RETURN TO HANGAR ***
Hvad skal man sige til disse sange??? "Hangar 18" er et af Megadeth's bedste numre nogensinde, og live er det bare indbegrebet af perfektion. Intet mindre. Guitaren, trommerne, bassen - og især de vold-over-super-mega-seje guitar-soli gør, at man sidder tilbage med en fornemmelse af, at nu kan man dø lykkeligt... Hold da kæft! Og jeg gentager gerne - tjek de soli, Mustaine og Drover fyrer af omkring 42:20... De er bare GENIALE!!!

*** I'LL BE THERE ***
Øhh, hvad skete der lige her? En sang fra "Risk"? komplet ligegyldig og lidt af et antiklimaks efter "Hangar 18". Det' en om'er!

*** TORNADO OF SOULS ***
Og så tilbage på sporet igen! Det kan næppe gå galt, når de vælger sange fra "Rust In Peace", og tro mig - det går heller ikke galt hér. Fedt, fedt, fedt nummer... In the eye of the tornado, blow me away!

*** TRUST ***
Et af de mere groovy numre som Mustaine har præsteret. En forholdsvis simpel opbygget sang, der giver Mustaine chancen for at hive sin double-neck frem og som i det hele taget fungerer fint live - publikum ser i hvert fald ud til at være tilfredse.

*** SOMETHING THAT I'M NOT ***
Igen en sang fra "The System Has Failed", som ikke for alvor rykker i mit univers. Glen Drover skifter guitar for første gang i settet, og det er vel egentlig det mest ophidsende ved den sang.

*** KICK THE CHAIR ***
Tjaaa... Se ovenstående kommentar - bortset fra at Glen Drover ikke skifter guitar igen...

*** COMING HOME ***
What? En akustisk sang? Som Mustaine ikke engang kan teksten til? Nej, nu må I altså lige... Videre!

*** SYMPHONY OF DESTRUCTION ***
Og så slikker vi os om munden, ja vi gør så! Hvad kan man sige om denne sang? Damn, det er fedt og det ser ud til at publikum har nogenlunde samme mening... Skal opleves!

*** PEACE SELLS ***
Endnu en af de gamle klassikere og hold da kæft hvor vi elsker dem! En af mine absolutte favoritter fra "Peace Sells..."-albummet og den er som altid super-fed. Top-karakter til alt og alle involverede - intet mindre... Sing it - louder!

*** HOLY WARS ***
Koncerten afsluttes som "Rust In Peace"-albummet - dog uden "Polaris". som nævnt tidligere kan Megadeth ikke gå galt, når de vælger at spille sange fra ligenetop dét album.

Som den opmærksomme læser nok kan se, er jeg ikke helt tilfreds med set-listen. Jeg havde gerne set en håndfuld sange erstattet af f.eks. "Devil's Island", "Train Of Consequences", "Mechanix" og - naturligvis - "Sweating Bullets". Ellers er det en fremragende DVD, som kun kan anbefales - står du med den i hånden og overvejer at købe den, så gør det! Du fortryder det ikke.
2007-05-14 18:21:39

sixxdog Opsat: 2007-05-15 21:15:58
Jeg er nærmest totalt enig! :D

9 og 14 burde være undladt, til fordel for andre sange (hvorfor er der kun én sang fra Countdown..?)

Til gengæld er jeg vild med 'Blackmail The Universe' som åbner, og guitar-spillet i 'Kick The Chair' - i det hele taget to rigtig fede numre, i min verden.

Højdepunkterne, foruden sangene fra 'Rust..' må være 'In My Darkest Hour', 'Reckoning Day', 'A Tout Le Monde' (som altid er fedest live) og 'Trust'. Men toppen af poppen bliver sgu alligevel 'Holy Wars', for jeg er så tæt på at pisse i bukserne HVER eneste gang jeg hører det nummer.

Det lyder jo også helt grotesk når du siger at Drover måske er den bedste guitarist MEGADETH nognsinde har haft...for de har fandme haft en håndfuld af verdens bedste gennem tiderne. Men jeg er enig Kim, Glen Drover er jo fænomenal, og han komplimenterer Mustaine rigtig godt. At Mustaine kan levere varen som han gør er mig en gåde! Altså, han er i min verden en af de bedste guitarister i verden, teknisk set, men når han så samtidig kan levere en så overbevisende vokal-præstation - ja så hører al logik sgu da op :lol:

Har du talt hvor mange solo'er der på denne dvd? Det er jo helt vildt i disse Nu-Metal tider!

Jeg kan snildt give denne koncert 9/10, for der altså kun to sange herpå der ikke siger mig det store. Alle de andre er mere eller mindre geniale i mit univers. Desuden mangler der lidt x-tra materiale-guf....som der jo hører til når vi snakker store bands' store udgivelser.

Og nu sætter jeg mig ud til døren og venter på mit postbud..

KimG Opsat: 2007-05-26 15:09:45
Gad vide, hvorfor jeg har skrevet at "Holy Wars" afslutter Rust In Peace-albummet... Når vi nu alle ved at det er "Rust In Peace", der gør det??? "Holy Wars" starter jo Rust In Peace, for pokker!

You've been great, we've been Megadeth - goodnight!

Hoffmeier Opsat: 2007-05-27 04:34:22
For mange øl, og en stor portion entuiasme gør, at man nogen gange kludrer i det..

Meeeen den fejl skal du nok ikke give dig selv piskeslag for, jeg opdagede den heller ikke før du skrev det.. ;-)

Hoffmeier Opsat: 2007-05-27 04:35:06
Se selv.. Jeg stavede "entusiasme" forket...

RenisseD Opsat: 2007-05-27 06:29:27
Forket?? (hehe)

KimG Opsat: 2007-05-27 08:22:54
Hahaha - kors, hvor vi styrer butikken hér!!! :D

sixxdog Opsat: 2008-02-19 12:22:54
Og dette gudeband i KB Hallen var også noget lort. Nedlæg for helvede de gymnastik-haller - det kan sgu da ikke passe vi skal belemres med SÅ ringe forhold!

Man kunne ikke komme til at købe øl (køen var en kilometer), man kunne ikke komme på lokum (køen var 2 kilometer), og man kunne ikke forlade etablissementet for at ryge (WTF?). Og ja, lyden var helt åndsvagt ringe! :(

Ratt Opsat: 2008-02-19 16:19:10
Lyden i KB hallen var helt og aldeles grunden til at jeg ikke gad se dem denne gang, kunne snildt forstille mig hvor forfærdeligt det må have været at lægge øre til. Så Megadeth sidste år i Vega, lyden der er væsenligt bedre. Mit eneste problem er bare at de ikke spiller højt nok ( nej min hørelse fejler skam ik noget ). Synes generelt at musikken spillede højere i 80serne når man var til koncert og det er ikke engang løgn.

Metalfan Opsat: 2008-02-19 20:35:28
De gange jeg har været til koncert med dem, blev ørene nærmest blæst af!!!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.