www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Europe : The Final Countdown Tour 1986 - 20th Anniversary Edition. Album Cover
Informationer
Band:  Europe
Titel:  The Final Countdown Tour 1986 - 20th Anniversary Edition
År:  2006
Genre:  Hard Rock
Land:  Sverige
Bruger rating
Rating: 10
Stemmer: 1

10 bcd
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  The Final Countdown 
2.  Wings Of Tomorrow 
3.  Ninja 
4.  Carrie 
5.  On The Loose 
6.  Drum Solo 
7.  Cherokee 
8.  The Time Has Come 
9.  Open Your Heart 
10.  Rock The Night 
11.  Stormwind 
12.  Dance The Night Away 
13.  Reprise: The Final Countdown 
14.  20th Anniversary Interviews With Band Members Made In 2006 
15.  Picture Gallery 
16.  Picture Gallery Song - Where Men Won't Dare 
17.  Biography 
18.  The Band Revisiting The Final Countdown Recording Studio 
 
Medlemmer
Ian Haugland:  Drums, Producer
Joey Tempest:  Vocals, Producer
John Leven:  Bass, Producer
John Norum:  Guitars, Background Vocals, Producer
Mic Michaeli:  Keyboards, Background Vocals Producer
Producer:  SVT
Beskrivelse
bcd Karakter: 9/10

Denne DVD er vi rigtig mange der har vente på i alt for mange år.
Koncerten blev i tidernes morgen udgivet på "VHS" men tidens tand gjorde sit til at spolerer VHS udgaven.

Nu længe efter kan den så skaffes i en ny restureret udgave i både lyd og billed + lidt nyt bronus matreiale.

Selve koncerten har en fed stemning og publikum er i topform denne aften i "SolnaHallen / Stockholm", dog er selve koncerten kun på lige omkring én time hvilket virker som lige lovlig lidt.

Bronus matreialet er så som så, det er der også ik mer. Interviewet med bandet er dog spændende nok.

Både lyd og billed er udemærket alderen taget i betragtning.

Limited Edition udgaven indeholder en 8 siders booklet med noter skrevet af "Anders Tenger" i august 2006.

Så savner du denne gamle koncert så køb, KØB.
Limited Edition udgaven er kun til Hardcore fans da det eneste ekstra man får jo er bookleten.
2006-12-28 23:17:51

bcd Opsat: 2006-12-28 23:43:57
Hurra anmeldelse nummer 50 :-) (Brian + bcd)

/The artist Formerly known as Brian ;-)

Motley Opsat: 2006-12-29 01:28:00
HAHAH! kan huske da denne koncert blev udsendt på svensk tv....Optog den osv...og anmeldt af ANDERS TENGNER...Sveriges svar på KEN ANTHONY:O)

Godt nok har jeg det med stave fejl osv...men hvor stiv var du selv, da du anmeldte denne cd/dvd?? :O)

Nej ingen FLAME FEST TAK!!!

bcd Opsat: 2006-12-29 02:49:35
Har ik rørt en øl, og så vidt jeg kan stave mig igennem er det ét "T" i ventet og et "N" i Tengner.

Så bare luk

RenisseD Opsat: 2006-12-29 07:29:52
Jeg tror at den Motley "faldt" over, var:
Bronus matreialet (bonus materialet), men går udfra, at det bare var en taste-fejl!!!

bcd Opsat: 2006-12-29 08:03:57
Ja okay det kan jeg godt se nu, ja "Bonus" var men "Materiale" har jeg aldrig ku stave rigtig til :-/

Scandinavia Opsat: 2006-12-29 09:37:23
Grammatikken har det heller ik' for godt, hvis vi absolut ska' ha' den op at vende....

bcd Opsat: 2006-12-29 10:05:14
Nu lukker i bare røven eller´s kan i selv anmelde jeres lort

Scandinavia Opsat: 2006-12-29 10:13:48
Tjaa, forstår godt din reaktion. Personligt har jeg det nu fint nok med dine anmeldelser, ska' du vide!

EUROPE's største danske fan, det er dig som at det er at det er at der er ham! :)

bcd Opsat: 2006-12-29 10:27:38
Bare rolig så nemt slipper i heller ik for mig, syntes bare det nærmer sig Teenage tendenser at sidde og kritiserer folks stave fejl.


Scandinavia Opsat: 2006-12-29 10:31:12
Enig, især når det ik' er gennemgående, som vi jo ellers har set det ved andre knap så seriøse brugere. Selvf. ska' der være plads til stavefejl, tastefejl, fejlformuleringer etc., vi lever jo ik' under perestroika-regimet (sikkert også stavefejl dér!)...:) - Sålænge du ik' begynder at skrive på svensk, så ingen alarm herfra! :)

bcd Opsat: 2006-12-29 10:35:49
Ha ha! Nej, det gør jeg ik fatter ik en meter svensk

bcd Opsat: 2006-12-29 10:39:44
"Europe´s" største danske fan ? Ja måske, men det står for fald "To-Mera" & "Sirenia" har slået benene væk under mig.

Motley Opsat: 2006-12-29 15:06:07
Jeg kan ikke finde Leven's bass solo eller Marcello's Sting of the bumble bee/Blues solo.....

men mente heller ikke den står skrevet i bookletten - håber dog den er med

Motley Opsat: 2006-12-29 15:06:47
Den er ihvertfald på min udgave....

Motley Opsat: 2006-12-29 15:07:38
VHS versionen...(hvorfor skrev jeg egt ikke alle disse ting i et indlæg?)

Aldrig være på ROCKNATION med JIM BEAM i dit blod!!!!!!!

bcd Opsat: 2006-12-29 15:32:35
Motley# Hva snakker du om "Kee Marcello" er ik med på denne udgivelse så derfor ingen "Sting...".

Kan ik huske VHS udgaven præcist, men nu du sir det har jeg set "Kee" opføre "Sting..........." live på video i forbindelse med, øhh ja :-/ ???

Motley Opsat: 2006-12-30 23:48:17
Nej er et fjols! Jeg blander EUROPE IN AMERICA sammen med denne!

bcd Opsat: 2006-12-30 23:50:14
Okay så er det der jeg har set det engang :-)

bcd Opsat: 2008-10-12 14:45:45
Prøv lige at gå jeres anmeldelser igennem, det er ik alle der er sluppet igennem nedbruddet!!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.