www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
House Of Lords : The Power And The Myth. Album Cover
Informationer
Band:  House Of Lords
Titel:  The Power And The Myth
År:  2004
Genre:  Hard Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 7
Stemmer: 1

7 Scandinavia
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Today 
2.  All Is Gone 
3.  Am I The Only One 
4.  Living In Silence 
5.  The Power And The Myth 
6.  The Rapture 
7.  The Man Who I Am 
8.  Bitter Sweet Euphoria 
9.  Mind Trip 
10.  Child Of Rage 
 
Medlemmer
Chuck Wright:  Bass
James Christian:  Lead Vocals
Ken Mary:  Drums
Lanny Cordola:  Guitars
Producer:  House Of Lords
Beskrivelse
Creepshow Karakter: 4/10

James Christian åbnede sin tegnebog, da han skulle betale for sine varer nede i den lokale døgner. Panikken bredte sig hurtigt i ham, da han til sin kæmpe ærgelse erfarede, at han ikke havde nok til sit brød og mælk. Nu var gode råd dyre.. Men dem havde han heller ikke råd til, så han besluttede sig for at gøre noget drastisk. Han måtte have penge i en fart. "Jeg må samle et band" tænkte han. Og det gjorde han så..
Han fik en håndfuld dygtige musikere, og bandet var samlet. "Vi kalder sgu vores band House Of Lords, for så er der da nogen der køber den" kunne man forestille sig, at han tænkte, inden han udgav denne skive.

Det var et udklip af noget, som man kunne forestille sig gik til, i forbindelse med udgivelsen af denne plade. Der ikke mange af de gamle tilbage, og slet ikke Gregg Giuffria, som var en vigtig del af House Of Lords. Og det bærer denne plade desværre præg af. James Christian synger som sædvanlig fedt, og produktionen er ok, dog lidt tør i det, men melodierne, de stærke melodier, som vi alle elsker HOL for, er udeblevet. Det er så til gengæld blevet lidt tungere og lidt mere hårdt. Men ikke nok til at det bliver energisk. En tør og intetsigende skive fra HOL, som går hurtigt i glemmebogen, og samler støv på CD hylden.. En skam.
2007-04-16 12:57:33

RenisseD Opsat: 2007-04-16 21:30:22
Tror nu mere, at det var de andre hærdede drenge i bandet som dikterede retningen... James Christian selv, ELSKER jo super melodisk rock, som man også kan høre på efterfølgeren til denne, hvor han jo selv overtog styringen.
Enig i, at dette album er et totalt fejl-skud - ØV!!!

Creepshow Opsat: 2007-04-17 06:40:02
Det er muligt du har ret.. Men man skulle aldrig havde kaldt dette band for House Of Lords. For HOL er jo ikke KUN James Christian. Giuffria havde også meget del i sangskrivningsprocessen, og han er sgu savnet herpå.

Scandinavia Opsat: 2009-09-30 07:06:25
Jeg er faktisk - langt om længe - begyndt at opdage genialiteterne i dette album! Man skal godt nok slet ikke ha' HOUSE OF LORDS i baghovedet, men hvis man sætter radaren på 70er Prog. Rock, så er vi ik' helt fjernt fra lyden. De nymodens påfund der ind imellem popper op, er ik' for heldige, meeeen de er i fåtal.

Dette er klart det dårligste album fra H.O.L., man kan dog ik' ta' musikernes genialiteter fra dem - lyt engang til Ken Mary's trommespil!

Jeg er oppe omkring en 7er efterhånden.

Scandinavia Opsat: 2010-02-07 10:54:29
Denne her bør ik' glemmes i en H.O.L. sammenhæng! Slet ik' sammenlignelig med de seneste par plader, men musikken er af samme høje kvalitet... Den skal prøves!

Sleazy Dane Opsat: 2010-02-07 10:56:43
Ok, den havde jeg ellers afskrevet. Har aldrig hørt nogen omtale denne skive positivt før nu.

-=MP=- Opsat: 2010-02-07 11:08:09
Også en skive jeg havde afskrevet, tør man virkelig???

Scandinavia Opsat: 2010-02-08 05:52:35
Altså, det er jo en noget mere progressiv omgang, men som skrevet, så spiller bandet stadig godt af den grund! Dog aldrig et album der vil kunne toppe deres 3 seneste studioskiver...

Steal Opsat: 2011-11-13 12:01:54
Forstår ikke den massive kritik af denne plade. Bevares, den er lidt anderledes end hvad man er vandt til fra HOL, men det er sgu stadig kvalitet og en flot omgang hardrock, om end en smule mere afdæmpet end sædvanlig, men trods alt en meget behagelig skive at lytte til

Scandinavia Opsat: 2011-11-13 18:49:57
Hørt!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.