www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Knight, Tuesday : Tuesday Knight. Album Cover
Informationer
Band:  Knight, Tuesday
Titel:  Tuesday Knight
År:  1987
Genre:  Pop/Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.5
Stemmer: 1

8.5 Jettfever
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Out Of Control 
2.  Temporary Obsession 
3.  The Harder You Love 
4.  You're Gonna Need Somebody 
5.  Celebrate Love 
6.  After The Night Is Gone 
7.  Little By Little 
8.  Why You Wanna Treat Me So Bad (Prince) 
9.  Never Too Late 
10.  Knowing You're There 
 
Medlemmer
Bob Marlette:  Synthesizers, Guitars, Drums, Keyboards
Frank Wildhorn:  Producer, Piano
Tuesday Knight:  Vocals
Producer:  Karl Richardson
Beskrivelse
Jettfever Karakter: 8/10

Suveræn og dejlig kitchet 80’er power-pop/rock her fra skuespillerinden og sangerinden med det lettere spøjse navn, Tuesday Knight.

Hun er vel nok bedst kendt som skuespiller, hvor hun slog igennem i Nightmare On Elm Street 4: The Dream Master, der også var stedet hvor jeg fik øjnene op for hende - men det er nu på musiksiden hun er mest interessant. For udover at være med i filmen, indspillede hun også den glimrende ”(Running From This) Nightmare” til soundtracket. Det gav åbenbart mod på mere og resultatet blev denne, hendes selvtitlede debut fra ’87.

Vi er i den blødere ende her. Dejlig tidstypisk og stilren 80’er pop/rock, med lidt hints af både hard rock og synthpop. Og det er faktisk et ret så gennemført album, med masser af fede numre og ikke mindst en glimrende produktion. Og så har hun faktisk en rigtig fed stemme.

Hits er der nok af. Førstesinglen, ”Out Of Control”, som hun i øvrigt indspillede sammen med The Commodores, er glimrende. Den gik også nummer et på Billboard. Den næste skæring, ”Temporary Obsession”, er endnu bedre – det er lyden af 80’erne det her! High tech keyboard, slagbas etc. Det absolutte højdepunkt må dog være den sindssygt catchy ”Little By Little” – super kvæd i det nummer. Men bedst af alt – ikke et svagt nummer imellem overhovedet.

Fans af rigtig 80’er lyd, hele stilen fra den tid, Miami Vice soundtracks osv. vil helt sikkert kunne finde noget her. Og vil faktisk mene at der også vil være en hel del at komme efter for 80’er (high-tech) AOR hoveder, om end ikke andet så den fede produktion.

Desværre ikke ude på CD (endnu), men der skulle komme en opsamling inden så længe og da hun aldrig nåede at lave så meget mere end den her, så kunne den godt blive interessant.
2010-10-01 18:41:35

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.