www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Bad Company : Holy Water. Album Cover
Informationer
Band:  Bad Company
Titel:  Holy Water
År:  1990
Genre:  AOR/Hard Rock
Land:  UK
Bruger rating
Rating: 8.88
Stemmer: 4

9 -=MP=-				  
				  
	
9 Ratt				  
				  
	
9 Scandinavia				  
				  
	
8.5 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Holy Water 
2.  Walk Through Fire 
3.  Stranger Stranger 
4.  If You Needed Somebody 
5.  Fearless 
6.  Lay Your Love On Me 
7.  Boys Cry Tough 
8.  With You In A Heartbeat 
9.  I Dont Care 
10.  Never Too Late 
11.  Dead Of The Night 
12.  I Cant Live Without You 
13.  100 Miles 
 
Medlemmer
Brian Howe:  Vocals
Lea Hart:  Backing Vocals
Mick Ralphs:  Guitars
Simon Kirke:  Drums, Ac Gutars, Vocals
Beskrivelse
Muddley Karakter: 9/10

Fed fed fed fed skive. De rocker, gynger og leverer en helstøbt skive som er fyldt med midtempo tungt og meget melodisk hard rock. MP vil få tårer i øjnene over nummeret If You Needed Somebody. Det eneste der irriterer mig lidt ved 'det dårlige selskab' er at de for sjældent fyrer op under kedlerne. Men en fed skive.
2005-06-23 23:46:15

Scandinavia Opsat: 2005-10-18 20:05:59
Meget meget gedigent album her!! Ren klasse ala BAD ENGLISH, men UFFF hvor det spiller!

Scandinavia Opsat: 2005-11-11 00:30:36
Sang 4 - SMUKT!!!

The Warrior Opsat: 2005-12-14 08:50:42
Feeeeed skive. Muddley skriver præcis i sin anmeldelse det det er: rockende, gyngende, melodisk og helstøbt. Stort set enig i bedømmelsen, men et par halvkedelige numre trækker den dog ned i 8.5/10 IMO...Men generelt en rigtig god skive...

Scandinavia Opsat: 2006-02-07 12:00:59
Gennemhørte lige albummet igår...Det er suverænt ja, men underligt "stillestående". Man venter lidt på de helt store omkvæd, men de er dér trods alt ind imellem.

Det fedeste er dog den feeling der ligger bag det hele, ik' at forglemme Howe's geniale stemme.

Og den hitballade dér, ved navn "If You Needed Somebody" er da bare SÅÅÅÅ smuk.

Et vaskeægte AOR album, taget efter genrens bedstkendte betydning, nemlig ADULT Orientated Rock.... "Modenhed" er nemlig et nøglebegreb i forståelsen er bandets stilmæssige retning.

Whitesnake Opsat: 2006-03-22 09:22:57
Jeg synes denne cd holder big time! Synes stemmen er så cool, og der skabes en lækker atmosfære! Warrior`s beskrivelse er jo faktisk ret præcist: "rockende, gyngende, melodisk og helstøbt". Yes sir!!

Whitesnake Opsat: 2006-03-22 09:23:54
Hmm det var så faktisk Muddley, der sagde det først, ser jeg nu! Men det stemmer:-)

Whitesnake Opsat: 2006-03-22 09:28:25
Præcist = præcis

Min karakter er 8.5/10

Sixxgunner Opsat: 2006-06-02 07:06:36
Jeg investerede i dette album igår, og jeg har det med denne som jeg have det med "Here Comes Trouble" i sin tid.

Jeg syns det er lidt små-kedeligt, ADULT-OR..

Scandinavia Opsat: 2006-06-02 09:47:07
Hmmm, det undrer mig!

Det her er da ren og skaer verdensklasse!!

Men ja, de der store "dub-i-dub" omkvaed (citat: Sixxdog) er her rigtigt nok ik'... Synes de 2 forgaengere er betydeligt bedre, men denne her er da alligevel sheer KLASSE!

Whitesnake Opsat: 2006-06-02 12:59:24
Verdensklasse synes jeg måske ikke, men det er godt nok noget solidt og rigtig godt håndværk!! De fleste numre er jo rigtig gode. Jeg hører den da af og til og er glad for den! Ikke et mesterværk, men tror du ikke, du blir glad for den alligevel? På en måde kan jeg godt forstå dig Sixx, men jeg synes alligevel 8.5/10 er fair.

Whitesnake Opsat: 2006-06-02 13:03:20
Scand du har egentlig selv skrevet det før: "Det er suverænt ja, men underligt "stillestående". Man venter lidt på de helt store omkvæd, men de er dér trods alt ind imellem."

Der synes jeg, du rammer plet! For engang imellem kommer forløsningen, men måske ikke så tit. Man kan dog alligevel ikke rigtig sætte en finger på melodimaterialet, og cden fortjener klart en god karakter.

Scandinavia Opsat: 2006-09-08 10:57:09
Denne skive er intet mindre end suveræn!!! Ind imellem irriterer den bluesy tilgang, men her går det lissom op i en højere enhed!

-=MP=- Opsat: 2017-07-22 06:18:47
Igen leverer Bad Company varen, Et vaskeægte og fantastisk Rock album, med en af verdens smukkeste ballader nemlig ”If You Needed Someone”,større og flottere kan det næsten ikke blive.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.