www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Fisc : Handle With Care. Album Cover
Informationer
Band:  Fisc
Titel:  Handle With Care
År:  1988
Genre:  HardRock
Land:  Frankrig / U.S.A.
Bruger rating
Rating: 8.17
Stemmer: 3

8 -=MP=-				  
				  
	
8 Ratt				  
				  
	
8.5 RenisseD
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Come Run Riot 
2.  Live it Up 
3.  Won'T Let You go 
4.  Love Under Attack 
5.  Love Fight 
6.  Breaking All The Rules 
7.  Handle With Care 
8.  Hold Your Head Up 
9.  Got To Beat The Clock 
10.  Speed Limit 55 ? 
11.  Let Me Leave 
 
Medlemmer
Alain Aime:  Guitar
Dominique Henry:  Drums
Jimmy Martin:  Vocal
Michel Mauffray:  Guitar
Pierre Bechet:  Bass
Producer:  Josquin Prees
Beskrivelse
Ratt Karakter: 7/10

Købte den nok mest på grund aF årstallet, tænkte det ikke kunne være alt for dårligt. Og rigtig nok er der nogle udmærket numre. Sprøde guitarister som godt kan finde ud af at fyre den godt af. Sprød lyd, men måske lidt tynd produktion, men min genindspillede version er der pyntet lidt på lyden vil jeg tro.
2013-01-30 20:13:37

-=MP=- Opsat: 2013-02-03 07:58:47
Har aldrig hørt om dem, men et fedt cover.

RenisseD Opsat: 2013-02-03 17:09:40
Jeg har originalen, men kan dårligt huske den..

Ratt Opsat: 2013-02-03 19:51:02
Nu jeg lidt itvivl om min er den genindspillet version eller om det er originalen. I min cd står der 1988 sbk songs.

Ratt Opsat: 2013-02-03 19:58:00
LOVE FIGHT er squ et meget fedt nummer.
1,2,4,5,7,8,9,10, holder glimrende.

Tommy Lee Opsat: 2013-02-04 08:14:38
Ja fedt cover kender dog ikke bandet.

Ratt Opsat: 2013-02-07 00:19:02
Nej må sige at lyden herpå ikke fejler noget.

Ratt Opsat: 2013-02-07 15:56:18
Satme et godt band det her!! Det er squ'da utroligt de er gået forbi min næse i så mange år. Har kendt til bandet i et års tid og er glad for jeg opdagede dem. De kører en meget fin balance mellem HR og HM og hold kæft hvor er de talent fulde. Der kan roligt investeres i forgængeren og denne fra 88, hvis man er som jeg en vaske ægte sucker for 80'ser tråd.

RenisseD Opsat: 2013-02-07 16:26:13
Dette er fjerde og sidste udspil fra gruppen!!

Fuld Diskografi:

1) Tracker - 1984
2) Break Out - 1985 (cd på Axe Killer Records i ´99)
3) Too Hot For Love - 1987
4) Handle With Care - 1988

Ratt Opsat: 2013-02-07 16:27:55
Yes I know :-)

Tracker kan man vist ikke få på cd, men kun en vinyl lp, hvor mange numre er der på Tracker ?

RenisseD Opsat: 2013-02-07 16:54:43
Der er 9 numre:

1. Tracker

2. Danger

3. Running with the Devil

4. Don't Dream Too Much

5. Sad Girl

6. Midnight Killer

7. Hungry for Blood

8. Rock 'n' Roll

9. Teaser Woman

Ratt Opsat: 2013-02-07 17:05:21
Okay fedt kigger på det :-)

RenisseD Opsat: 2013-02-07 18:13:33
Så måtte jeg jo ha' albummet på anlægget i musik-rummet! Tror det er første gang i 20 år jeg hører det.. Men sjovt nok kan jeg stort set huske samtlige kvæd og de er bestemt ikke dårlige!! Faktisk ville mange af de nyere MHR/AOR bands, ha' været lykkelige for at have haft skrevet mange af disse iørefaldende numre!!
Der er et skær af naividitet over pladen, men den er betydeligt bedre end husket. Selvom trommerne vist er "el-drevne", gør det i dette tilfælde ikke noget, da det er FED lyd de har..
Mit eksemplar, som jeg købte ved udgivelsen, er fra Music For Nations (France)

Scandinavia Opsat: 2013-02-08 05:37:56
Ejer intet med FISC, men Jimmy Martins soloplade er også ganske god!

Whitesnake Opsat: 2013-02-08 11:41:35
Jeg følger stadig lidt med på sidelinjen. Jeg er glad for introduktionen til dette band. Indtil videre har jeg kun hørt samples, men absolut fed musik i min verden. Denne skal derfor købes.

Scandinavia Opsat: 2013-02-08 21:20:23
Nå, ved nærmere eftersyn fandt jeg så ud af, at jeg ejer deres Too Hot... album (altså FISC) og desuden 2 soloplader fra Jimmy Martin. Men kan jeg huske noget fra dem? Überhaupt nicht!

Scandinavia Opsat: 2013-02-08 21:21:27
Den her er fandme ellers dyr på CD!!

Ratt Opsat: 2013-02-08 22:04:30
Har os bemærket at Too Hot For Love er endnu dyrere.

RenisseD Opsat: 2013-02-09 10:42:05
Jimmy Martin's solo-arbejde kender jeg intet til... Hvis du på et tidspunkt får genhørt ham, må du lige fortælle om det er noget som er væred at få fat på??

Scandinavia Opsat: 2013-02-09 22:21:15
Jeg foretrækker faktisk soloskiverne! Det er ren A.O.R. - Den billigste soloskive, der hedder noget a la "Kids of the Rockin' Nation", hvis jeg ikke husker helt galt, er faktisk den bedste!

Scandinavia Opsat: 2013-02-09 22:22:38
Jeg har endnu ikke kunnet finde "Handle With Care" i Music For Nations udgaven (MFN91)... Nogen der har link til auktion eller lignende?

Ratt Opsat: 2013-02-10 21:59:51
Så den for et stykke tid siden på amazon.com, husker at der kun var en cd og det var vist MFN udgaven, men den kostet også over 500 kr.

Whitesnake Opsat: 2013-02-11 10:52:04
Jeg har bestilt den på LP til 25 dollars. Der var dog også kun et eksemplar tilbage på den tyske udgave af amazon.

RenisseD Opsat: 2013-02-23 18:09:50
Så fik jeg endelig "Jimmy Martin/Kids Of The Rockin' Nation" ind ad døren - Fandeme nogle flotte kvæd som bliver leveret på denne skive!! Flot skive!!

Scandinavia Opsat: 2013-02-24 22:18:50
Ja, ik'? Så huskede jeg sandt... Der er ikke andet for - du må også ha' fat i hans første soloskive! Jeg husker den også som god, men ik' helt i samme liga som Kids of the Rockin' Nation

Scandinavia Opsat: 2013-04-29 19:18:10
Ja, de klarer den sgu' godt, disse frøgnaskere. Jeg fandt albummet online og blev nødt til at investere oven på snakken her.
Jeg kan godt li' den kommercielle stil de kører, men man hører samtidig også de utallige faldgruber bandet falder i.

Godt, solidt og en anelse forudsigeligt.

RenisseD Opsat: 2013-08-17 11:06:17
Ha ha ha - Så gjorde han det igen igen!!!
Jeg købte jo, som før nævnt, Jimmy Martin's/ Kids Of The Rockin' Nation for nyligt!!
Nu har jeg så ikke fået sat cd'er(hovedsageligt ny-indkøb) på plads i over et halvt år i musik rummet, så NU skulle det være! Gæt selv hvad som stod flot på hylden da jeg skulle sætte den på plads?? Korrekt, det gjorde såmænd Jimmy Martin cd'en... Damn!! Er jeg den eneste som køber dubletter i tide og utide?? Nå, men det jeg egentligt ville skrive var, at selvom det er to identiske skiver fra Long Island med samme nummer og det hele, så synes jeg det var besynderligt, at den skive jeg havde i forvejen har et billede af Jimmy på selve cd'en i FARVER! Den ny indkøbte havde et tilsvarende billede i sort og hvid... underligt hvis det skal forestille at være fra samme optryk!!!
Glimrende skive for øvrigt, så nu bliver min svoger glad :-)

Scandinavia Opsat: 2013-08-17 11:35:37
Hehe - joo, det er også sket her et par gange... Underligt med optrykket i sort/hvid

-=MP=- Opsat: 2013-08-18 05:32:42
RenisseD, jeg vil meget gerne købe den af dig, hvis svoger ikke kan lide den.

RenisseD Opsat: 2013-08-18 12:33:21
Så skal du fandeme ha' den min ven!! Skriv din adresse i en besked på Facebook, så skal jeg få sendt den afsted ASAP!!!

-=MP=- Opsat: 2017-04-16 06:21:57
Også en af de skiver jeg har købt for nyligt, og endnu engang har Fisc lavet et dejligt udspil.

”Too Hot For Love” synes jeg dog lige er en tand bedre, og det samme med produktion.

Skiven starter lidt tyndt, men den arbejder sig stille og rolig op, og fra sang nr.5 går de stille og roligt over i den lidt Def Leppard agtige stil.

Men igen årstallet siger alt (1988), så klart en skive der skal ejes, jeg havde nok bare forventet lidt mere, men igen igen 8/10 fra undertegnede.

RenisseD Opsat: 2017-04-16 10:18:28
Bare vent til du har hørt den et par gange mere, så fiser de første numre også ind på lys-tavlen!!!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.