www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
From The Fire : Thirty Days And Dirty Nights. Album Cover
Informationer
Band:  From The Fire
Titel:  Thirty Days And Dirty Nights
År:  1992
Genre:  AOR
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.8
Stemmer: 5

9 -=MP=-				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
9 RenisseD				  
				  
	
9 Scandinavia				  
				  
	
8 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Hold On 
2.  Same Song 
3.  Tears Cried In The Rain 
4.  Over Your Head 
5.  Take My Heart 
6.  Lovestruck 
7.  Spark And Flame 
8.  Go All The Way 
9.  Where Are You Now? 
 
Medlemmer
J.D. Kelly:  Lead Vocals, Keyboards
Michael Sciotto:  Drums, Backing Vocals
Paul Morris:  Keyboards, Backing Vocals
Thaddeus Castanis:  Bass, Backing Vocals
Tommy Lafferty:  Guitars, Backing Vocals
Producer:  Jean Beauvoir
Beskrivelse
RenisseD Karakter: 8.5/10

Se, mange gange er det jo sådan, at man bliver positivt overrasket når man hiver nogle af de gode gamle plader frem fra gemmerne, simpelthen fordi de er endnu bedre end man huskede dem... Denne er så et eksempel på det modsatte! Som jeg huskede den, var den til et rent 10 tal, men.... det er den altså ikke helt!! Men misforstå det nu ikke, det er en glimrende plade og så har den een af de vel nok mest iørefaldende ballader ever (Take My Heart). Føj hvor er det et modbydeligt flot nummer. Et rigtig tude-nummer (det andet af slagsen jeg skriver om i dag :-) Pladen er okay produceret af Jean Beauvoir, selvom lyden ikke er ens på alle numre... Andre numre som jeg vil fremhæve, er "Hold On, Lovestruck, Go All The Way, Where Are You Now?" På nummeret "Spark and Flame" synger Harlow sangerinden Theresa Straley med på en duet (fed stemme).
2005-08-11 16:59:05

RenisseD Opsat: 2006-06-27 07:19:57
Er det virkelig ikke andre end mig som kender denne lille beauty?? Genhørte den igår og karakteren må nok op på en ni-tal alligevel, for den ER altså fed... Pligt-skive for alle AOR-elskere!

Scandinavia Opsat: 2006-06-27 07:24:11
Guitaristen fra CROWN OF THORNS, ik'?

Joooo, har ofte jagtet denne saakaldte perle, men har endnu ik' haft heldet med mig...

RenisseD Opsat: 2006-06-27 07:33:00
Jeps, han må jo ha' imponeret Jean B. under denne indspilning, siden han senere fik lov til at afløse Micki Free (eller hvad han nu hed..).

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 13:41:11
HOV HOV HOOOOV!!!

Sidder og lytter til albummet for første gang og UHA-UHA!!!! Melodic Rock perfection!!! Havde ALDRIG troet at dette var SÅ classy!! Blev helt skræmt af deres Glam-look bag på coveret, og derefter SLEMT overrasket over at erfare at dette jo er SUVERÆNT!!! FUCK!

Dejligt poleret AOR med en klasselyd! Sikke da en stemme...En fejl hvis dette album ik' står i AOR-samlingen!!

Venter lidt med karakteren, da albummet lige ska' fordøjes først....Men FUCK, hvor er vi da allerede over en 9er...

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 13:48:11
"Go All The Way* er forresten en coversang, men ellers ka' jeg læse at mange af sangene har været rimelig lang tid undervejs....Udgivet i 1992 men der er credits helt tilbage til 1985, selvom det meste af materialet er skrevet imellem 1988-1990...

Nok derfor de floppede....

Et album dedikeret til Freddie Mercury! Nice! Ringriddernes landsklub!

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 13:54:04
Hmmm...Ovre på Heavyharmonies blir' bandet sammenlignet med TOUR DE FORCE, TRADIA & VALENTINE....Tjaaa...."East Coast" stilen er der da, men hvis man sku' fremhæve ét af disse bands som sammenligningsgrundlag, så må det blive TOUR DE FORCE p.g.a. vokalen, dog knap så pompøs en stil!

Sangene "Over Your Head" og, som du nævner, RenisseD, "Take My Heart" er da DIAMENTSLEBNE AOR TUNES!

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 14:12:38
....Tommy Lafferty leverer ligeledes noget VIRKELIG fedt spadespil!! Nummeret "Spark & Flame" med Theresa Strahley duetten er dog FOR FEDT!

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 14:23:15
Så har albummet spinnet 1½ gang og jeg er stadig lamslået!! LÆKKERT! D-E-L-I-K-A-T!

Selv sidste sang er suveræn!

Kun sangen "Tears Cried In The Rain" virker lidt letkøbt, ja selv coversangen virker, så 9-9.5 må være på sin plads!

De sku' ha' været NOGET bedre kendte!

RenisseD Opsat: 2006-08-13 14:51:54
DIAMENTSLEBNE AOR TUNES! ha ha ha - der fik jeg sgu' kaffen galt i halsen af grin.... :-)

Men fandeme godt du endelig fik fat i den, for jeg må indrømme at jeg har været meget overrasket over, hvor få (læs: ingen) som kendte denne lille raritet!!!

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 14:56:00
Hehehe...Nu må du ik' dø her midt på eftermiddagen pga. Rocknation! :)

Men ja, enig! Undrer mig MEGET over at dette udspil ik' er mere udbredt! Det måler sig jo snildt med alle de andre klassikere fra ca. 89-92!

RenisseD Opsat: 2006-08-13 14:56:32
Tror du ikke MP ville tude over "Take My Heart" balladen??? ha ha ha

Scandinavia Opsat: 2006-08-13 14:59:06
Helt klart!!! Den er "to-die-for", eller hvordan du nu plejer at udtrykke det!

Lige til MTV back in the day!

-=MP=- Opsat: 2006-10-07 17:08:11
Genialt album, virkelig store og flotte AOR melodier, og tak for en "låner" RenisseD.
Og Jo "Take My Heart" er jo fantastisk...

RenisseD Opsat: 2006-10-07 17:32:36
You're welcome dude! :-)

Glæder mig at den falder i din smag, for det er vitterligt en AOR-skive af format!!!

Scandinavia Opsat: 2006-10-23 18:27:20
"Over Your Head" - Det er ski' da en nice sang!!

Totalt fed og original rundgang de der fyrer af!

Scandinavia Opsat: 2007-03-25 13:28:38
Det er jo iøvrigt forsangerinden fra HARLOW der synger med på den fede "Spark and Flame"

RenisseD Opsat: 2007-03-25 14:05:57
Ehhh ja... det står der vist også i anmeldelsen... ikk'?? he he

Scandinavia Opsat: 2008-01-13 13:35:16
Gudeskive, yes in deed!!

Længe siden den har været på, men GUD hvor det holder! Og FED produktion!

Jettfever Opsat: 2009-05-08 11:03:29
Har ledt efter denne her længe efterhånden, men nu er den lige blevet genudgivet. Må hellere få den bestilt snart...

RenisseD Opsat: 2009-05-09 09:23:09
Det var også på tide, at denne fik sig et genoptryk. Ærgerligt at der tilsyneladende ikke findes nogle bonus-numre, men kan forestille mig, at de så ville være smidt på i første omgang, da der jo kun forefindes 9 numre på skiven.

Steal Opsat: 2009-08-04 15:57:08
Det er satme creme for øregangen, det her. Meget flot gang AOR med en sanger der til tider minder lidt om Danny Vaughn. Er det helt forkert ? :-)

Sleazy Dane Opsat: 2009-09-23 12:26:41
På numrene "Tears Cried In The Rain" og "Where Are You Now?"lyder han ret meget som Danny Vaughn, men ellers synes jeg ikke. Ser altid denne skive sammenlignet med Tyketto, men bortset fra de førnævnte numre synes jeg ikke helt at det minder om hinanden.

Kun 1. gang jeg hører den, men det lyder udemærket indtil videre.

Sleazy Dane Opsat: 2011-02-13 09:28:36
Er aldrig helt blevet hooked på denne. Bevares, det er da en ok skive men synes at det helt store rush udebliver. Man skule tro at det var Danny Vaughn der synger på "Tears Cried In The Rain". Helt vildt faktisk!

Olfert Opsat: 2011-03-17 10:29:53
Lækker AOR skive..og ja J.D Kelly lyder en del som Danny Vaughn.

Nummeret "Same Song" blev udgivet af Jean Beauvoir på hans første solo skive "Drums Along The Mohawk" 1986 hvor Tommy Lafferty også medvirkede.

RenisseD Opsat: 2014-09-10 11:05:19
Er da godt nok overrasket over, at dette band snart er på gaden med nyt album!
Håber det bliver godt og at de ikke ødelægger deres eftermæle som så mange før dem har gjort det!
Jeg krydser fingre :-)

Sleazy Dane Opsat: 2014-10-17 16:33:18
Ja det er godt nok vildt at de kommer med ny skive!

-=MP=- Opsat: 2017-07-15 05:55:47
Et album, hvor jeg kun havde en låner i mange år (tak RenisseD), men den lod jeg ligge på mit gamle arb.
Så for et stykke tid siden, savnede jeg den vildt meget, og så måtte den jo bestilles, og forleden dumpede den så ind i postkassen.
En glemt perle af en AOR skive, hvor det meste er dødlækkert at lytte til, og for os ballade folk så er hittet klart ”Take My Heart”, mums for et nummer.
Jeg er ret vild med hele skiven, men et nummer der skiller sig ud er ”Tears Cried In The Rain”, super fed sang, der minder mig om et gammelt Genesis nummer eller noget i den stil.

Har i ikke albummet så køb det, som sagt en rigtig fed AOR skive, fra den gode tid.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.