www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
If Only : No Bed Of Roses. Album Cover
Informationer
Band:  If Only
Titel:  No Bed Of Roses
År:  1992
Genre:  Melodic Hard Rock
Land:  UK
Bruger rating
Rating: 9
Stemmer: 3

9 -=MP=-				  
				  
	
9 Jettfever				  
				  
	
9 Scandinavia
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Loaded Gun 
2.  Tumblin' Dice 
3.  If Love Could Last Forever 
4.  I'm No Angel 
5.  No Bed Of Roses 
6.  Easy Lay 
7.  Rock And A Hard Place 
8.  Red Hot Heaven 
9.  Ghost Of You 
10.  Forever My Love 
11.  Long Way From Home 
12.  Man Against The World 
13.  All Over 
14.  Stand Like A Stone 
15.  Don't Let Go 
16.  Shotdown 
 
Medlemmer
Andy Elphick:  Drums, Percussion
Geoff Downes:  Piano, Hammond Organ, Keyboards & Producer
Greg Hart:  6 & 12 String Electric & Acoustic Guitars, Keyboards, Mandolin
Ian Caple:  Producer & Engineer
Ian Edwards:  Bass Guitar, Keyboards
Judit Armstrong:  Keyboards
Mike Moran:  All Keyboards & Arranging On Track # 12
Nobby Styles:  Lead & Rhythm Guitars
Tina Egan:  Lead Vocals
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 10/10

Lad endelig IKKE det totalt intetsigende cover skræmme dig...Det er nok den absolut eneste fejl ved denne skive!!

Man tager Sandi Saraya, Lee Aaron, Cher, Chrissy Steele & Ann Wilson...Så putter man dem i en blender og sætter maskinen på "hits"...Hvad får man så???

VOILA!!!

IF ONLY!!!

Jeg har da ALDRIG kendt mage!!!

Top lyd, top musikere, top melodier....Og IF ONLY kender man først nu???

W-H-A-T!?!?!?

"If Only I'd Known Them Before" :)

Nej, seriøst, hvis LEE AARON eller SARAYA nogensinde har sagt dig det mindste, så bør du virkelig satse på denne perle.

Lige til MTV back in the day :)

Højt garn, fedt tøj og L-Y-D-E-N!!!

Eneste minus jeg endnu har opdaget er coveret, og da det ik' har noget decideret med musikken at gøre, så må jeg simpelthen se mig nødsaget til at hive 10/10 op ad hatten!!

Sådan et album vi alle går og længes efter i hverdagen!!

Desuden indeholdende indspilninger fra '89-'92, men lyden er FREMRAGENDE over hele linien....

Som Tina Egan siger i begyndelsen af åbneren:

"Is That A Loaded Gun...Or Are You Just Happy To See Me?" :)

PERFECT!!!
2006-01-31 22:58:52

Scandinavia Opsat: 2006-02-02 11:52:49
Skal jeg ha' lov til at klappe i mine små hænder eller ejer du denne perle, RenisseD?

RenisseD Opsat: 2006-02-02 12:33:25
Desværre Scand - ingen klapperi denne gang. Har den, dog med et andet cover såvidt huskes!! Men kan se at den skal findes frem, når du er SÅ begejstret for den!!!

Scandinavia Opsat: 2006-02-02 12:36:12
Ja, jeg sad dér og forventede absolut intet, da mit cover (sikkert det du har...Long Island, ik'?) er det grimmest tænkelige democover jeg længe har set...Men musikken!!!! NØØØØJ!!!

Scandinavia Opsat: 2006-02-02 15:35:53
FUUUCK....Den spinner igen nu og GUDDOMMELIGT er hvad det er....FEEEED attitude og den ledeste vokal siden Chrissy Steele.... Og den guitarlyd....Jamen herre Jemini....

Scandinavia Opsat: 2006-02-03 12:25:42
Sidder og hører sangen "Ghost Of You"...JAAAAA DA!!!

VIXEN med endnu større pels!!!

Whitesnake Opsat: 2006-02-03 12:49:51
Ja du fangede mig godt nok med de sange, du sendte. Jeg synes også umiddelbart, at vokalen minder om Janet Gardners.

RenisseD Opsat: 2006-02-03 15:36:31
Så spinner den... Ingen tvivl om at det er en kompetent skive, men 10 kan jeg altså ikke strække mig til!!! 8.5/10 skal den ha' hvilket jo i virkeligheden også er en rigtig god karakter!!

Scandinavia Opsat: 2006-02-03 15:38:13
Så må vi lige ha' noget evidens på bordet...Hvad sÅ? Hvor ligger "hullerne"?

Som min karakter nok indikerer, så går dette "rent ind på lystavlen" hos herren her.

RenisseD Opsat: 2006-02-03 15:52:32
Ha ha - sådan omtrent den forventede reaktion!!!! Svært at forklare, jeg er bare ikke solgt på samme måde som du er. Tror det er hendes stemme som trækker lidt ned for mig... er ikke specielt vild med den.. Men som sagt, 8.5 er sgu' da en fin karakter for et album med ikke mindre end 16 numre, ikke??

Scandinavia Opsat: 2006-02-03 17:57:58
Ja, det er klart...8,5 er en ret høj karakter, hvilket får mig til at tænke på om man måske skulle foreslå at lave karaktersystemet om??

Mere simpelt måske....???

Jeg mener, det er jo måske under 5% af anmeldelserne der har en karakter på under 6/10.... Det holder vel ik' helt eller hvad??

To the forum we go....:)

Scandinavia Opsat: 2006-02-03 18:01:55
Ku' det tænkes at der er for stort tryk på "Hard Rock" her, RenisseD?? - Jeg mener, selvom det er skide melodisk spillet, så er der jo egt. meget "R'n'R" over det...

RenisseD Opsat: 2006-02-03 19:07:46
Ja det er nok ikke helt forkert... Jeg er altså ikke særlig begejstret for R´n R stilen som forefindes på mange Hard rock skiver.... Det er bestemt ikke udpræget her, men nok til at jeg ikke kan gå helt i top!! Har hørt den to gange i dag og det er bestemt et habilt album overordnet set, ingen tvivl om det!!

Scandinavia Opsat: 2006-07-23 00:54:26
Uhhhh...Glaeder mig til at hoere denne skive igen, naar jeg vender hjem....

Scandinavia Opsat: 2006-09-10 10:10:17
Ja, og så blev den genhørt...Jaaaa, 10/10 er i overkanten, uden tvivl!!

Meeeen, en 9'er ka' jeg godt blive enig om med mig selv....:)

Scandinavia Opsat: 2007-04-03 07:59:04
"If Love Could Love Forever" er satme lidt af et hit!

RenisseD Opsat: 2011-04-03 19:06:28
Tina Egan døde desværre for nogle år siden. Rygterne siger at hun gjorde selvmord!!

R.I.P.

Olfert Opsat: 2013-07-05 12:31:32
Så snurrer denne lille semi-klassiker, den blev faktisk først indspillet med den tidligere Girlschool sangerinde Jackie Bodimead.

Tina Egan som så overtog tjansen som sangerinde er/var iøvrigt søster til Rusty Egan som nogle måske kender fra "Rich Kids"og "Visage"

Olfert Opsat: 2013-08-10 14:42:04
Greg Hart genoplivede i 2010 sit pre-If Only band "Moritz".
De udgav i 2010 skiven "Undivided" og i 2013 "SOS", begge kan anbefales.

-=MP=- Opsat: 2017-08-27 05:59:45
Super fedt album, hvor det næsten ikke kan være mere 80'er agtigt.
Bandet her minder meget om Bon Jovi fra 1986-1988, bare med kvinde vokal.

Elsker virkelig sangene ”Loaded Gun”,”Tumblin' Dice”,”If Love Could Last Forever”,”Easy Lay”, og ”Rock And A Hard Place”.

Så jo, et rigtig fedt udspil, og det eneste der trækker det en smule ned er faktisk Bonus sangene (13-17, på min version.), som ikke er noget særligt, udover en omgang fyld.

Men ellers er her da tale om en perle af rang, mummmmsssssssssssss.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.