www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Johnson, Don : Heartbeat. Album Cover
Informationer
Band:  Johnson, Don
Titel:  Heartbeat
År:  1986
Genre:  AOR / Soft Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 6.17
Stemmer: 3

5.5 -=MP=-				  
				  
	
6 olfert				  
				  
	
7 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Heartbeat 
2.  Voice On A Hotline 
3.  The Last Sound Love Makes 
4.  Lost In Your Eyes 
5.  Coco Don't 
6.  Heartache Away 
7.  Love Roulette 
8.  Star Tonight 
9.  Gotta Get Away 
10.  Can't Take Your Memory 
 
Medlemmer
Bill Champlin:  Backing Vocals
Bonnie Raitt:  Backing Vocals
Charles Judge:  Keyboards
Chas Sandford:  Guitars
Chas Sanford:  Guitars & Producer
Curly Smith:  Drums
Dickey Betts:  Guitars
Don Johnson:  Lead Vocal
Don Johnson:  Vocals
Dweezil Zappa:  Guitars
Earl Gardner:  Saxophone
Jamie Skylar:  Guitars
Lenny Pickett:  Saxophone
Mark Leonard:  Bass
Michael Des Barres:  Backing Vocals
Micky Raphael:  Harmonica
Ron Wood:  Guitars
Stevie Ray Vaughn:  Guitars
Tamara Champlin:  Backing Vocals
Willie Nelson:  Backing Vocals & Guitars
Producer:  Chas Sandford
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 6/10

Ja, jeg har allerede pakket taskerne og er på vej ud af landet når du læser dette...Jeg flygter da jeg ved jeg sikkert vil blive lynchet efter denne anmeldelse..Hahaha... Meeeen, før du får morderiske tendenser, så lyt lige engang til dette album!! Rigtigt nok er det totalt cheesy at Mr. Miami Vice forsøger sig som smørtenor og synge kan han såmænd heller ikke, men ca. halvdelen af skiven her indeholder AOR skæringer som den slags nu lød i de gode gamle 80ere, mens resten af albummet er en ret ligegyldig omgang poprock. Check iøvrigt line-up'et! Det er sgu' da en imponerende samling musikere må man sige. Et par "okay" kommercielle AOR numre, men heller ikke mere.
2005-04-06 14:12:20

Sixxgunner Opsat: 2005-04-06 15:11:58
Næh, den er sgu ikke engang til et 5 tal, min ven...

Scandinavia Opsat: 2005-04-06 15:17:12
Igen en skive du ikke har hørt endnu...

Sixxgunner Opsat: 2005-04-06 15:22:31
Jo, for helvede, vi hørte den hos dig sidst og ja det var noget braller...

Scandinavia Opsat: 2005-04-06 17:43:45
Da denne skive blev udgivet blev den "blendet" til småstykker live på MTV...Hahahaha...Ja, det er sgu' ik' let at være en skuespiller der forsøger sig i musikbranchen...Meeen, så dårligt er det nu heller ik', vil jeg mene!!

Scandinavia Opsat: 2005-11-22 11:13:41
Faktisk et helt fornuftigt udspil!! Utroligt egentlig...

MA Opsat: 2005-11-22 11:23:41
Heartbeat er sgu da for fedt... Alle med en anelse firser attitude og passion - hvilket svarer til 99.99% af læserskaren på denne side - nyd lige denne crooner AOR perle... Cheasy yep! Fedt! Yep-yep!! Miami Vice Rules! :-D

The Warrior Opsat: 2005-11-22 11:32:57
Nej, NU stoppper I altså...

Scandinavia Opsat: 2005-11-22 11:37:40
Tja, sådan tænkte jeg også da jeg første gang fik den anbefalet :) - Må dog tilstå, at her faktisk forefindes nogle RET saftige 80er numre...LIdt svingende imellem AOR (fra den gode tid) og lidt "almindelig" Rock.

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-11-22 15:36:06
Nej, nej, nej og atter nej. Tror fadme jeg skal brække mig. Dette her sted blir sku mer og mer en Pop Nation.

Hoffmeier Opsat: 2005-11-22 16:26:43
Har lige hørt "Heartbeat".. Så bliver det da vist ikke mere 80'er?? Kan tydeligt huske min storesøster hørte den her skive og dånede over den ubarberede druksut dengang. Så det er nok mere det sentimentale der gør at jeg hører sangen færdig alligevel, for det er satme godt nok ikke musik for mig.. Sådan lød det altså dengang. Men jeg vil give forhenværende Brian ret, det er godt nok en gang pop det her.

The Warrior Opsat: 2005-11-22 18:08:59
Har hørt det engang for MEGET længe siden...Husker intet fra skiven, andet end jeg synes det var noget lort...Men det er vel omkring 16 - 17 år siden jeg hørte det, vil jeg tro...
Nej, helt ærligt, det går sgu ikke, det her...

Scandinavia Opsat: 2005-11-22 19:43:15
Hahaaa...Er det ik' dejligt?? Metal er det da langtfra, kan jeg godt se...Vi er dog så heldige (nogle af os i hvert fald) at AOR er en tilladt genre herinde. Dog skal jeg også være ærlig og indrømme at ik' alt holder herpå. men egt. sjovt reaktionen er så "vild" her, da et band såsom STARSHIP, som rent faktisk er endnu mere poppet, ik' får værre omtale. Well, det kan jo tænkes at det er det næste der sker... Kan i' ik' også lige gi' Bonnie Tyler og Robin Beck smæk (ahh, det rimer!!) nu i er i gang?? Vi kan da også lige ta' Cher, Bryan Adams etc. igen :) - Eller hey!! Hvad med en fight omkring Venom, Slayer eller det der er værre?? Nåå nej...Det er jo også bare "rock", ik'?? Hahaha :)

sixxdog Opsat: 2005-11-22 19:58:35
Ellers kunne man jo bare ændre konceptet og eventuelt kalde sitet for MusicNation istedet? Så ville det jo være helt iorden at have en beskidt rocker som Don Johnson til at ligge :)

Scandinavia Opsat: 2005-11-22 20:13:16
Haha, ja for pokker...Men, desværre, er det jo ik' helt op til os...Nå, men måske det i virkeligheden snart var på høje tide med sådan en "pending database" ligesom den de har på Heavyharmonies og andre sider hvor alle brugere kan anmelde lige så sindssygt som de vil. Mine parametre for hvor grænserne går er tilsyneladende lidt for brede for pøblen (også selvom der rent faktisk er en samling smooth AOR numre her på dette album), men forsøger også bare at ta' "kritikken" og foreslå noget konstruktivt ud fra den. Om det blir'
set, er jo altid det HELT store spørgsmål herinde, men sådan er det. :) - Nå, men bare for at puste lidt mere til ilden, så giv den da for fanden en lytter og glem hvem manden er...Jeg havde det lige sådan som jer, før jeg købte albummet. Det svarer dog lidt til at undgå alt Bruce Dickinson materiale bare fordi manden faktisk har en anden profession end hårdkogt musiker, ik... Det ellers højrelevante album med Mike Oldfield (slettet nu) led jo samme skæbne, blot fordi manden også har udgivet andet end "Pomp". Og Shania Twain er her stadig...Tsk, tsk, tsk...Gammel diskussion dér...FUHGEDDABOUTET..."Pending Database" tak!! Så har man jo ik' så meget at sige mer', kan man sige :)

sixxdog Opsat: 2005-11-22 21:44:25
Yep, men jeg vil dog lige sige at det (næsten) ikke kan blive for bredt til mig, jeg nyder at læse om al musik der bare har en snert af kvalitet i sig; jeg behøver jo ikke kunne lide musikken! Men så bør der heller ikke cencureres til den anden side..

If it ain't metal...it's crap! (nå nej) :)

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-11-22 21:50:05
Har intet imod pop, men på en sidé der hedder noget med "ROCK", forventer jeg IKKE at finde "Don J.", "Bryan Adams", Shania Twain" osv, osv.
Kan godt se hvor problemet ligger og det er i genren "AOR" der åbenbart i nogen øjne er så bred en genrer at den næsten dækker alt, tror efterhånden jeg vil gøre et forsøg og anmelde en ældre "A-ha" cd, så kalder jeg den "AOR" fordi så er jeg sikker på den blir godtaget ;-)

Ej, seriøst mener klart vi som bruger burde tage os noget mere sammen inden vi smider noget ind under "AOR" da genren bliver alt for bred og siden flyder over med teenage pop.

Og Scandinivia# lige en ting. Gi den en lytter og en lille chance er jeg med på, inden kritikken flyder, men jeg kunne aldrig selv i min vildste fantasi finde på at smide en "Don J.", "Shania T." eller anden poppede udgivelse herind, det ligger bare alt for langt fra hvad jeg forbinder med rock.

Skal lige siges at hele det ovenstående er skrevet med et lille smil på munden, det er ik så hårdt ment som det måske lyder, men mener dog stadig "AOR" burde slettes.

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-11-22 21:53:35
CITAT Sixxdog "jeg nyder at læse om al musik der bare har en snert af kvalitet i sig; jeg behøver jo ikke kunne lide musikken!"

Sixxdog# Er fuldstændig enig, bortset fra at "pop" udgivelser stadig ik høre hjemme på en "Rock" side (det mener jeg ihvertfald ikke ).....

sixxdog Opsat: 2005-11-22 21:59:50
Det er jeg da helt enig i, men da jeg ikke kender albummet skal jeg ikke kunne sige om det er rock eller pop, men siden det ligger her på sitet må man som udgangspunkt betragte det som et rock/heavy album, ellers er det jo knap så troværdigt, eksempelvis for de udenlanske surfere der kigger forbi.

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2005-11-22 22:03:17
Sixxdog# Har engang i tidernes morgen hørt et nummer med "Don J." og det var noget værre tilbagelænet skrammel (jazz??). Nægter at tro på han har udgivet noget som helst der har noget med rock at gøre.

Whitesnake Opsat: 2005-11-22 22:25:41
Brian du skrev: "men mener dog stadig "AOR" burde slettes". Skal lige være sikker... mener du, at alt Aor ik bør være på siden? Ja så jeg jo i hvert fald uenig. Ellers kan jeg godt følge dig. Der bør ik være pop på rocknation

sixxdog Opsat: 2005-11-23 05:32:51
Problemet er vel hvis AOR spænder lige fra radiopop til semi-progressivt stadion-hardrock, for ret beset burde vel også Grunge gå ind under Hard Rock så, og det er der vel ingen der ønsker?

The Warrior Opsat: 2005-11-23 08:12:54
Er pop AOR? Eller er AOR pop?
Til det første vil jeg sige et klart NEJ! Så kan man jo sætte alt pop som henvender sig til voksne/modne/adult personer på siden. Jeg mener IKKE at hverken Don J., Cher, Shanya, osv. hører hjemme her. Når man kommer forbi (for)siden her forventer man ikke disse navne, og de bør sgu heller ikke være her...
Til spørgsmålet om AOR er pop: DELVIST, forstået på den måde, at "rigtige" AOR kunstnere som Journey, Foreigner, Styx osv. jo helt klart HAR en del elementer af pop. Styx, f. eks., som jeg må indrømme jeg har en svaghed for, kan indimellem være ENORMT poppede, men det er langt fra den dominerende side af dem...Det er overvejende gode rockmelodier med store omkvæd og korarrangementer. Et andet eksempel er Foreigners pop sange a la "I Want To Know What Love Is", "Out Of The Blue", "Say You Will" og en stor del af Mr Moonlight, men som vi jo ved også kun er en anden side af dem. Her taler vi også stadig om et band som må betegnes som et rock band.
Det jeg egentlig vil frem til er, at bare fordi en eller anden poppedreng/pige laver et nummer eller 2 med lidt spade på, eller som lugter lidt af AOR i sin egentlige form, er det ikke ensbetydende med, at det ER AOR, for så er det bare en anden side (men langt fra den dominerende) af dem som kunstnere.
Forestil jer en pop-side på samme måde som RN er en rock-side. Tror I man ville acceptere bands som netop Foreigner, Styx osv., fordi de laver enkelte poppede sange ind imellem? Jeg tror det næppe...
Jeg er absolut ikke enig i, at her skal være hverken pop, eller hard core rock, da begge dele vel ikke har været intentionen med siden her...

The Warrior Opsat: 2005-11-23 08:15:47
Puha - nu trænger jeg igen til en "Werder's Echte" :-)

sixxdog Opsat: 2005-11-23 13:25:02
Haha Warrior, dig og dine smørbolsjer :D

Men jeg er i øvrigt enig i din udlægning.

Hoffmeier Opsat: 2005-11-23 18:22:30
Well said Warrior!!!!!

The Warrior Opsat: 2005-11-23 20:54:07
sixx: Ja, når man når min alder får man nogle sære vaner, som f. eks. at fylde sig med Werder's Echte, pladre "Old Spice" i fjæset hver morgen efter endt barbering, tjekke om håret i ører og næse efterhånden er blevet længere end det på hovedet osv.osv...For ikke at tale om alt det natterenderi når man skal ud og pisse hele tiden...tsk tsk...
Men bortset fra det er jeg da glad for at du og Hoff er enig i min udlægning. :-)
Men hvor er det sjovt vi er så enige/uenige om så mange ting på kryds og tværs af hinanden... :-). Og det er jo så det der gør det interessant at udveksle synspunkter på dette fede rock site. ROCK ON!! \m/

Scandinavia Opsat: 2005-11-24 22:55:13
Jamen jeg kan da egt. kun være enig i de betragtninger som kommer frem længere oppe...Dette album er netop et som jeg vil betegne som "crossover", hvor der opstår mange forskelligartede elementer.

Men Brian...At du mener at HELE genren (AOR) skal fjernes er du da berettiget til at mene, men det kan da umuligt være en gennemtænkt idé, du dér fik dig? Fint med dit smil på læben og alt det dér, men tydeligvis har du aldrig forsøgt at "forstå" genren og fred være med det, men det svarer lidt til at jeg sku' mene at AL "Heavy Metal" skulle fjernes, blot fordi man også ville kunne putte et band som RAMMSTEIN i den kasse...Se, det holder jo ikke...

Men ellers er diskussionen da evigt højrelevant! (skulle dog nok foregå på forumet)

Mener dog stadig at det ville hjælpe seriøst på situationen hvis nu skiverne skulle godkendes FØR de popper op på siden. Det ville trods alt eliminere, at adspredningen blir' alt for stor i forhold til sidens koncept. Altså, sådan at MP/MF skulle sig god for de ting der ender herinde...

Et brandgodt eksempel er jo et band som TRANCE DANCE...Egt. synes jeg at det er fedt nok, men vil seriøst tvivle på at mere end 2-3 personer herinde, vil synes det er fedt. Ren og skær pop med guitar...MEN! MP sagde god for bandet og derfor ligger det herinde. Sådan ala: "Basta"!! :)

Sådan ender det vel herinde før eller siden...Altså med større kontrol af de anmeldte skiver...

Lass uns sehen!


The Warrior Opsat: 2005-11-25 06:37:53
Scand...jo da, forstår godt det måske skal godkendes, men hvordan ville D'herrer MP/MF kunne få tid til at tjekke op på det hele? De kan jo ikke anskaffe sig hver enkelt skive (selvom det nok ville blive til noget af en samling...he he...)? Vi må vel prøve at holde lidt selvjustits med tingene, så ikke at vores kære ejere/administratorer skal bruge mange timer på at surfe rundt efter soundbites o. lign...Derfor synes jeg, at hvis man har noget man udmærket godt ved er på kanten, enten i den ene eller den anden ende, så må man lige lave en mp3 fil eller 2 og sende til "videre godkendelse"...Det er jo alt andet lige ikke så tit at begge faktorer er til stede: 1. at musikken rent faktisk ER et grænsetilfælde og 2. at hverken MP eller MF kender kunstneren...
Så med en kombination af disse ting tror jeg på, at det meste "snot" vil blive siet fra.
Skal lige siges, at jeg respekterer fuldt ud at folk kan li' både pop og hard core metal. Ik' noget der..., men vi MÅ altså prøve at forstå hvad de genrer der står på forsiden reelt indeholder.
Og AOR skal selvfølgelig stadig være repræsenteret (så længe MP/MF gerne vil ha' det).

Scandinavia Opsat: 2005-11-25 06:46:58
Ja, du har ret dér... Ideen med "3PM'er" (kodesprog!) er go' synes jeg!!

Scandinavia Opsat: 2006-04-25 05:50:34
Den her ligger ski' da allerede paa Rocknation... En flytning ville ha' gjort jobbet... Ellers nogenlunde enig i karakteren...

Whitesnake Opsat: 2006-04-25 06:22:29
Tja så gælder den vel ik?

-=MP=- Opsat: 2006-04-25 12:22:06
Jo den gælder, Sixxdog har bla, også anmeldt noget på darknation, som skulle flyttes fra Rock til Dark, og det gør det lidt nemmere for os.
Så Don D får 2 point...

Whitesnake Opsat: 2006-04-25 13:07:27
Okay fair nok:-) Godt at vide

Whitesnake Opsat: 2006-08-05 08:38:41
Jeg har fundet denne cd og med dette cover. Jeg kan faktisk slet ikke følge folks negative indvendinger!! Her er sågar en del guitar på nogle af numrene. Vi er langt tættere på aor her end fx Chicago. Indtil videre ligger jeg på ca 8/10. Det her er jo essensen af 80er musikken, og jeg er solgt!

Whitesnake Opsat: 2006-08-05 08:43:44
Den kan skal sgu nok komme op på 8.5/10 med tiden. Jeg troede, at det var noget værre skrammel, men produktionen er fyldig og får virkelig det bedste ud af trommerne, som er meget markante. Hans stemme er lidt dyb, men tydelig, og jeg synes helt klart, at den holder. God skive ingen tvivl.

Whitesnake Opsat: 2006-08-05 08:46:18
Hahaha okay på sang 8 går den helt galt, men ellers en fed skive haha:-)

Scandinavia Opsat: 2007-05-25 13:14:57
Prøv endelig også opfølgeren... Mere gennemført!

Whitesnake Opsat: 2007-05-25 15:09:04
Jeg har opfølgeren ("Let It Roll"), og den er okay:-) Jeg synes dog den er klart mere poppet (fx er hittet derfra "Tell It Like It Is" ren pop), hvorimod denne ("Heartbeat") er en tand bedre og stadig ka' kategoriseres som AOR. Sådan husker jeg det i hvert fald:-) Denne cd har jeg desuden med et andet cover, som jeg synes er federe end dette lidt kiksede cover.

-=MP=- Opsat: 2011-01-13 12:43:00
Fandt skiven meget billigt for et stykke tid siden, og nu er den bleivet lyttet igennem flere gange.
Så dårlig er den heller ikke, men helt sikkert at åbneren er den bedste, og også helt sikkert at albummet her bliver en støvsamler. 5/10

Sleazy Dane Opsat: 2011-01-23 13:59:52
Hehe, også en cd jeg fandt til en 10'er. Nummeret "Star Tonight" er godt nok søvndyssende, men ellers er det egentlig en ok skive. Don Johnson har på ingen måde en god stemme, men så dårlig er musikken sgu ikke. Synes nu heller ikke at jeg kan udpege et decideret hit på skiven, så den ender nok også som støvsamler hos mig.

RenisseD Opsat: 2011-01-23 19:06:25
Jeg synes da ellers nok, at titel nummeret tangerer et hit nummer, efter min beskedne mening!!!

Sleazy Dane Opsat: 2011-01-23 19:25:09
Det er nok også mit favoritnummer på albummet, men et decideret hit ved jeg nu ikke om jeg vil kalde det.

-=MP=- Opsat: 2022-09-12 07:46:42
11 år på hylden, bliver skiven hverken bedre eller dårligere af. Ok AOR med gode musikere, men den er stadig noget tam.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.