www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Paris, Jeff : Wired Up. Album Cover
Informationer
Band:  Paris, Jeff
Titel:  Wired Up
År:  1987
Genre:  Melodic Hard Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.5
Stemmer: 4

8.5 -=MP=-				  
				  
	
8.5 RenisseD				  
				  
	
8.5 Scandinavia				  
				  
	
8.5 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Saturday Night 
2.  One Night Alone 
3.  Trial By Fire 
4.  Cryin' 
5.  Wired Up 
6.  Charmed Life 
7.  I Can't Let Go 
8.  Heart To The Flame 
9.  A Matter Of Time 
10.  Illusions 
 
Medlemmer
Bob Rock:  Mixer
Gary Moon:  Bass
Jeff Paris:  Lead Vocals, Guitars, Keys & Producer
Matt Sorum:  Drums
Michael Thompson:  Guitars
Producer:  Tony Platt
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 8.5/10

FEDT!!! Melodisk Hard Rock i bedste US stil...Til tider med lidt Def Leppard agtig korsang, men disse gutter kan sgu' deres kram! God produktion, go' energi og flotte melodier. En skive du med sikkerhed vil holde af..."Cryin'" er den samme som VIXEN hittede på...Sjovt at høre den med mandlig vokal og en lidt hårdere guitar...
2005-02-04 16:44:12

Scandinavia Opsat: 2005-02-06 16:13:13
FUUUCK!!! Denne skive blir' bare bedre og bedre!! Top Melodic Rock her!! "One Night Alone" er jeg sikker på jeg har hørt før...Nogen der ved hvem der har skrevet det nummer???

Scandinavia Opsat: 2005-02-06 16:58:23
Hahahahaha - Så blev mysteriet opklaret!! Sangene 2, 4 & 6 er alle på VIXENs debut...Underligt nok!!

Scandinavia Opsat: 2005-04-28 10:35:48
FUUUCK hvor et suverænt album!! Topklasse US Hard Rock / AOR her!! Dette er bare S T I L E N !!! Jeff Paris, du får mine varmeste anbefalinger!!

MA Opsat: 2005-07-18 13:24:23
Jeff Paris er lidt af en overset stjerne. Han har holdt sig i kulissen i alt for mange år, og ladet Vixen, Heart og Mr. Big løbe med æren... Køb/opstøv/stjæl den sjældne perle 'Lucky this time' fra starthalvfemserne.

Scandinavia Opsat: 2005-07-18 13:32:26
Ja, dette er desværre det enste jeg ejer med manden, men for f****n det er godt!! Den ryger ofte på afspilleren og slår hurtigt mange samtidige konkurrenter af banen!

Whitesnake Opsat: 2005-08-21 11:58:40
Hvorfor så ik mere end 8.5??

Scandinavia Opsat: 2005-08-21 12:13:46
Den er virkelig vokset på mig!! Er helt skudt i den idag, men under denne anmeldelse havde jeg kun hørt albummet én gang....Hvuis du checker karakterskalaen, så kan 8.5 faktisk oversættes med "Fremragende" på vej mod det suveræne...Og det er lige netop hvad dette udspil er!

Whitesnake Opsat: 2005-11-25 11:05:30
Ja nu har jeg så fundet karakterskalaen, og denne cd har jeg også fået. Ja det er vel ik Jeff P., der kopierer Vixen, men omvendt?? Debuten fra Vixen er fra 1988!! Men generelt set så minder det SÅ meget om Vixen igennem hele pladen!! Ja derfor har den heller ik slået mig helt omkuld. Syntes sgu, jeg havde hørt det før! 8/10 er min foreløbige karakter

Whitesnake Opsat: 2005-11-28 12:14:15
Jeg har ikke ændret min holdning så meget efter, at den har fået mere spilletid. Det skal dog siges, at når man først er kommet sig over, hvor meget det minder om Vixen, så er det faktisk nogle gode numrer. En cd, jeg bliver glad af at sætte på. Mere 80`er blir det næsten ik! 8/10 står jeg fast ved!

Scandinavia Opsat: 2005-11-28 12:18:55
Er nu ik' enig med dig i at det minder om VIXEN, selvom nogle af sangene også forefindes hos hunrævene (Jeff var der dog først!)...Jo, de spiller da begge melodisk og kommerciel Hard Rock + de har indspillet samme sange, men der ender sammenligningerne da vist også... Kan kun sige at dette, stilmæssigt, er noget af det absolut mest ypperste i genren! Derfor kan man selvf. godt mene at det ikke er godt, hvis nu det ikke lige falder i ens smag.

Whitesnake Opsat: 2005-11-28 12:21:29
Sang 3 og 8 er mine favoritte på "Wired up"!!

"One night alone" er desuden bedre med Jeff Paris end med Vixen. Jeg begynder efterhånden at se Vixen som et "Jeff Paris coverband". De kopierer et par af hans numrer, og så ligger de sig ellers uhyggelig tæt op af hans stil.

Er jeg helt forkert på den, eller virker det ikke meget uoriginalt??

Scandinavia Opsat: 2005-11-28 12:23:08
Sådan var VIXEN jo hele vejen igennem...Kan nu godt li' dem, men de skrev knap en strofe selv...Richard Marx skrev jo f.eks. deres største hits for dem...Typisk US $$$ band...Dog var de et af de federe af slagsen!!!

Whitesnake Opsat: 2005-11-28 12:23:47
Så kom du mig i forkøbet med dit svar!

Jeg synes jo ikke, at den er dårlig den her cd. Men der er vel en grund til, at Vixen kopierer hele 3 af hans sange. De sange passer jo også lige ind i den stil, som Vixen har på deres debut. De skiller sig jo ikke ud. Sådan ser jeg det.

Whitesnake Opsat: 2005-11-28 12:25:57
Jeg kan såmænd også godt lide Vixen, men jeg var bare ikke klar over, at de i den grad kopierer fra et andet band.

Scandinavia Opsat: 2005-11-28 12:28:07
Tror også "bare" at de fik hjælp fra nogle store sangskrivere, såsom Marx og ham her...Marx overlod noget aflagt materiale til dem og Paris gav dem lov til at kopiere hele numre...Ja, sørgeligt, men de fik da succes på det, trods alt...:)

Whitesnake Opsat: 2005-11-28 12:32:24
Enig! Det spiller så heller ikke den store rolle sålænge, man kan lide at lytte til deres musik. Store kunstnere/genier var bandmedlemmerne vist bare ikke!

-=MP=- Opsat: 2005-11-28 17:41:35
ØVVVVV en af de mange skiver man ikke har fået fat på endnu...

Scandinavia Opsat: 2005-11-28 19:12:54
Så er det bare afsted!! Den kan lige nu fåes svinebilligt hos Hangloose-records.com

Whitesnake Opsat: 2005-12-18 11:10:39
Sang 8 og 10 bliver spillet en del for tiden hos mig. De er efter min mening også lidt bedre end de sange, som Vixen valgte at kopiere.

-=MP=- Opsat: 2006-03-24 16:29:06
Jubbiiii, fandt skiven idag, plus en del andre perler (håber jeg), så nu skal der voldspilles i weekenden...

Whitesnake Opsat: 2006-03-24 16:54:16
Tillykke med den! Den er virkelig god, så jeg må vist give Scand ret:-)

-=MP=- Opsat: 2006-03-25 13:18:12
Et rigtig fedt udspil, dette her er jo lige mig, Store omkvæd osv=Smukt...

-=MP=- Opsat: 2006-04-03 19:05:43
For satan det holder, en skive der virkelig er gennemført, og jeg giver scandinavia ret, den vinder virkelig efter nogle snurreture, føj hvor er det fedt.
Det er faktisk kun få sange det er middelmådige, 8,5 er karakteren herfra...

Ratt Opsat: 2006-04-04 08:41:54
Jepper den er da ikk' helt billig på ebay..

Whitesnake Opsat: 2006-06-21 08:03:14
Jeg får mig lige en "morgenspiller" med Jeff. En cd, som virkelig gør glad! Stilen er så 80er cliché-præget... Her får du den hæse men følsomme vokal, utallige omkvæd med store korarrangementer (som man bare synger med på ved første lyt), og så er det altså en energibombe med så megen charme!! Vil du tilbage til 80erne, så køb køb!!

Med lyrikken fra "Wired Up" fanger man skivens stemning ret godt...

I`M SO WIRED
WIRED UP
WE GOTTA FIND A PARTY
FIRE`S BURNIN`
BURNIN` UP
WE GOTTA FIND A PARTY

Whitesnake Opsat: 2006-11-07 09:59:29
Mens jeg venter på albummet "Lucky This Time", får denne perle lige et genhør:-) Det skal blive spændende at se, om 80er stilen er lige så meget på spil på "Lucky This Time", som jo er fra 1993.

Sleazy Dane Opsat: 2008-01-21 19:45:04
Vandt denne på ebay for 2$ forleden. Det skal blive spændende og se om den er alle pengene værd:)

Sleazy Dane Opsat: 2008-02-05 18:34:55
Fed skive, som da helt sikkert er de 2 $ værd. Ved endnu ikke hvor vi ender på karakterskalaen, men er allerede nu oppe på et 8 tal.

Sbassman Opsat: 2009-07-26 09:45:36
This is good shit! Hvorfor denne skive så sjældent kommer i afspilleren er mig faktisk en gåde.Alle numrene er velskrevene og fyldt med gode melodier. Kan klart anbefales.

Simon Says Opsat: 2009-07-27 10:58:35
Hvor kan man anskaffe sig denne skive henne?

Sbassman Opsat: 2009-07-27 11:21:08
Jeg fandt min på E-bay og kan se, at der er et par til salg der i skrivende stund - så det kunne være et bud.

Sleazy Dane Opsat: 2009-07-27 15:03:32
Jeg fandt også min på ebay til næsten ingen penge. Den er bestemt værd at få fingrene i.

Simon Says Opsat: 2018-02-18 10:41:24
Så fandt jeg endelig dette album, sågar en reissue fra 2015 med booklet hvor vi får hele historien omkring hans karriere og tilblivelse af dette album. Har kun hørt det igennem en enkelt gang, men det lyder godt produceret, og som et ægte 80'er rock album.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.