www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Kontakt Information
Webmaster : -=MF=- :
  Send mig en e-mail
Redaktør : -=MP=- :
  Send mig en e-mail
Strangeways : Walk In The Fire. Album Cover
Informationer
Band:  Strangeways
Titel:  Walk In The Fire
År:  1989
Genre:  AOR
Land:  Skotland
Bruger rating
Rating: 9.38
Stemmer: 4

10 -=MP=-				  
				  
	
10 Ratt				  
				  
	
9 Scandinavia				  
				  
	
8.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Where Are They Now 
2.  Danger In Your Eyes 
3.  Love Lies Dying 
4.  Every Time You Cry 
5.  Talk To Me 
6.  Living In The Danger Zone 
7.  Modern World 
8.  Into The Night 
9.  Walk In The Fire 
10.  After The Hurt Is Gone 
 
Medlemmer
David Moore:  Keyboards
David Stewart:  Bass
Ian J. Stewart:  Guitars & Producer
Jim Drummond:  Drums
Terry Brock:  Vocals
Producer:  John Lee
Beskrivelse
Scandinavia Karakter: 9/10

Sådan dér!! Nu har STRANGEWAYS fandme kørt kanonerne i stilling og leverer hermed en sand perle i AOR regi! Perfekt produktion, gode melodier, fyldig og energisk vokal, proffe musikere...Ja, det er sgu' som det skal være her! En klassiker der har fortjent sin placering blandt AOR'ens klassikere!
2005-08-21 11:37:34

Scandinavia Opsat: 2005-08-23 10:53:51
De 2 første skæringer lægger virkelig kimen til en overordentlig suveræn omgang AOR! "Cuz' there's danger in your eyes tonight!"

MA Opsat: 2005-08-23 12:43:54
Når den årlige drengerøvstur går sydover, så er Strangeways med GARANTI i bilen. Den bedste opvarmning til Bon Jovi live in Bremen, Def Leppard live in Berlin, Tyketto live in London... Uhhh... kunne blive ved! 'LIVING IN THE DANGER ZONE!'

-=MP=- Opsat: 2005-08-23 15:51:22
Rigtig fed skive, det her er klasse AOR...

Sixxgunner Opsat: 2005-09-19 10:47:43
Stor skive, selvom det ikke er min genre, kan man godt høre det engang imellem! Jeg er faldet for "Love Lies Dying"...

Scandinavia Opsat: 2005-09-24 16:45:57
Altid en fornøjelse at smide denne perle på!!! Creme for øregangen!

Scandinavia Opsat: 2005-10-22 11:18:26
Ja, troede såmænd aldrig det skulle ske, men er faktisk begyndt at hælde mere og mere til "Native Sons" skiven. Underligt nok tog det mig noget tid at indse, men okay...I'm there! Dette udspil er dog slet ikke dårligt og indeholder generelt lidt flere "hits". Fed, fed stilren AOR.

RenisseD Opsat: 2005-10-22 12:34:20
WHAT??? Er "Native Sons" nu ved at vinde indpas??? Lige når jeg troede jeg havde hørt alt.... ha ha - Men det glæder mig, for det ER en hamrende gennemført skive, Journey inspiration or not.... :-)

Scandinavia Opsat: 2005-10-22 14:46:53
He he - Ja, må (desværre) bøje mig i støvet og gi' dig ret...Men okay, du har jo så også dyrket albummet siden det udkom engang før Kristi fødsel :)

RenisseD Opsat: 2005-10-22 15:09:04
Hov hov unge knejt... Jeg er jo altså kun lige blevet voksen!!!!:-)

Scandinavia Opsat: 2005-11-27 04:31:32
Meget tidligt på morgenen...På vej på arbejde...Hvorfor??? Spørg mig ikke!! Burde ligge og sove, men NEJ! :-( - Derfor røg STRANGEWAYS lige på igen...Ik' for højt, ik' for lavt...Ik' for hårdt, ik' for blødt... Bare....FEDT!!! :)

Ratt Opsat: 2006-05-30 11:19:57
Osse en skive farmand har bestilt. Yes, jeg får masser af musik med posten en af dagene, FEEEDT NOK :-))

Ratt Opsat: 2006-06-01 13:24:39
Fuldstændig enig i din anmeldelse Scandinavia, det er jo stort det her !!

Whitesnake Opsat: 2006-06-01 13:26:52
Jeg kender i hvert fald sang 1,3,4 og 6 fra opsamlingen, og det er alle klassenumre!

Ratt Opsat: 2006-06-04 10:36:18
Faktisk er dette album et den slags jeg aldrig bliver træt af at hører.
Scandinavia hvad er dine 5 all-time favorit AOR bands, ved godt det er et svært spørgsmål, meen hvis du kan fremhæve 5 AOR bands er det meget meget flot, min ven her elsker AOR / Hard Rock. :-)

Whitesnake Opsat: 2006-06-04 11:42:33
Damn det var en hurtig konklusion, du har jo kun ejet albummet kort tid! Jeg synes dog også, at der er ngt helt specielt ved Strangeways, særligt pga stemmen!

Whitesnake Opsat: 2006-06-04 11:48:03
Hm Scandinavia kan svare bagefter:-) Men jeg kommer lige med mit bud på mine bedste aor-bands... Strangeways, Survivor, Magnum, Toto, Journey og Foreigner. Det var vist ikke den store overraskelse:-) Et band som Night Ranger tror jeg også, jeg vil komme til at holde af (har kun en cd med dem indtil videre), og så er der jo mange aor-bands, som har lavet rigtig god musik, men kun udgivet måske to cder.

RenisseD Opsat: 2006-06-04 11:59:36
Ja, der er Atlantic jo et godt ekesempel. De lavede lige en af de bedste AOR plader igennem alle tider og så - aldrig en lyd mere... Øv!!!

Scandinavia Opsat: 2006-06-04 21:44:27
DON D - Lige saadan "on top of my head", vil jeg fremhaeve disse:

-MAGNUM ("Vigilante" era'en)
-DRIVE, SHE SAID (de 2 foerste)
-STREETS (Isaer "Crimes In Mind")
-FM (De 2 foerste udspil)
-SKAGARACK (De 3 foerste)

Ik' skrevet i nogen speciel raekkefoelge, men det er lige et par bands som "har taendt mig" meget igennem tiden...

Ellers er jeg helt enig med Whitey i at de mere "klassiske" bands saasom FOREIGNER, SURVIVOR, JOURNEY (80erne)& NIGHTRANGER altid vil vaere pengene vaerd... BOSTON ville du maaske ogsaa ku' li'...

Sjovt nok er STRANGEWAYS langt fra oaa min top 10...Hmmm, don't ask why! :)

Scandinavia Opsat: 2006-06-04 21:47:26
..>Glem endelig ik' de 2 foerste med DARE! Ren klasse!

Whitesnake Opsat: 2006-06-05 04:50:41
Fedt indlæg Scand. Streets er på vej til min samling. Jeg har hørt en del med dem, og det kan jeg godt skrive under på - det er suverænt! FM er virkelig også gode, men Strangeways er nu over dem hos mig. FM`s "Tough It Out" er nok en 9er i min verden, for selvom den har en meget flot lyd og numrene er gode, så synes jeg ikke, at de har nogle numre, der bare er guddommelige (hvilket Strangeways har). Ved Skagarack er jeg med på deres 2. og 3. udspil. Debuten har jeg en kopi af, og på den holder produktionen + materialet ikke helt, synes jeg. Jeg har hørt lidt fra Dare`s aor-tid, og det har endnu ikke imponeret mig, men det kan være, at det lige skal erhverves på cd. DRIVE, SHE SAID lyder spændende, men jeg kender dem ikke.

Whitesnake Opsat: 2006-06-05 05:02:17
Angående Dare, så er "Blood From Stone" nok mere ovre i hard rock jo, men det er et cool udspil med en super vokal. Jeg kender en 4 numre fra "Out Of The Silence", og de siger mig ikke noget, så derfor har jeg holdt mig fra den indtil videre. Jeg synes umiddelbart, det virker lidt kedsommeligt?

Ratt Opsat: 2006-06-05 07:53:12
Scandinavia - Din AOR top 5 lyder spændende klart noget jeg vil udforske, har selv de 2 første med FM som jeg også mener er topklasse aor. Har også STREETS (1'st) som jeg synes er rigtig fed. "Crimes In Mind" står nu på min ønskeliste og vil bestille den snarest. MAGNUMS "Vigilante" er et klokkeklart mesterværk i AOR/Pomp Rock regi, og det er ganske enkel et fantastisk album.
Du nævner også DRIVE SHE SAID som jeg desværre ikke kender. Kunne læse dine anmeldelser omkring dem og damn det lyder squ spændende, klart noget jeg vil bestille lige med det samme.
SKAGARACK er jeg også med på speciel "Hungry For A Game" som vel nok er det største indenfor DK i aor/melodic rock regi.
Du nævner også DARE, og jeg har "Blood From Stone" fed fed skive lidt mere i hard rock boldgade, men har ikke deres første så den vil jeg også lige bestille.

Klassiske bands som FOREIGNER, SURVIVOR, JOURNEY, NIGHTRANGER, BOSTON kender jeg godt.
Jamen jeg kan kun sige at jeg nu glæder mig til jeg får de nye skiver.

Ratt Opsat: 2006-06-05 07:59:15
Vil også prøve at anskaffe mig ATLANTIC (Power) og THE VU, samt MYSTIC HEALER S/T.

Scandinavia Opsat: 2006-06-05 08:02:32
De 3 skiver du der naevner, skuffer med garanti ikke...Total satisfaction!

Ratt Opsat: 2006-06-05 08:09:11
Det var Don D der skrev indlægget der hvor navnet mangler.

Whitesnake Opsat: 2006-06-05 08:15:47
DonD vi har samme ønskeliste haha:-)

RenisseD Opsat: 2006-06-05 08:54:46
Whitey, bare lige for en god ordens skyld, så ligger "Dare: Out Of The Silence" på min top 10 over de bedst albums EVER!!!!! De numre som først kan virke lidt stille, arbejder sig ind og forlader så ALDRIG sjælen igen... top top klasse!!!!!!

Scandinavia Opsat: 2006-09-27 19:48:44
Man burde dæleme flytte lidt oftere eller bare rode alle CDerne ud af deres respektive pladser på hylderne...Fuck hvor er det da for fedt at få luftet alle de gamle klassikere!!

Havde fuldstændigt glemt denne her perle...

Så blir' det vist ik' mere rendyrket indenfor AOR!!

Måske ik' det allermest chart-potentielle album i verden, men produktion og stil/lyd spiller da for fuld udblæsning!

Sleazy Dane Opsat: 2009-06-29 15:19:07
Ikke helt så godt som deres 2 første, men stadigvæk et fantastisk AOR album. Produktionen er ellers noget bedre på denne, men som Scand skriver i forrige kommentar, mangler der noget hitpotentiale.

-=MP=- Opsat: 2009-06-30 05:24:09
Kender ikke debuten, men synes faktisk at denne skive lige er en tand bedre end "Native Sons".
Jeg mener at bla, "Love Lies Dying" er et klasse nummer.

-=MP=- Opsat: 2017-08-13 13:22:36
En af de fedeste AOR udgivelser efter min mening, og så er det faktisk først for nylig at jeg har købt den originalt.
Jeg havde en låner i mange år (Tak RenisseD), og den røg ud på arbejdet, men det er jo sådan at jeg har skiftet arb, så den lod jeg ligge sammen med masser af andre skiver.
For et stykke tid siden savnede jeg den helt vildt, og så måtte den jo bestilles, og hvor er det skønt at den nu snurrer i det lille hjem igen.
STOR lyd, STORE Melodier osv, jamen jeg kan ikke få armene ned, og skiven må betegnes som en verdensklasse udgivelse, idet at alle sangene er rigtig fede.
Men KONGE sangen er og bliver ”Love Lies Dying”.
Har man ikke denne perle endnu, så SKAL den bare skaffes, hvis man altså er til AOR.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.