www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Unruly Child : Worlds Collide. Album Cover
Informationer
Band:  Unruly Child
Titel:  Worlds Collide
År:  2010
Genre:  Melodic Rock
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8.9
Stemmer: 5

9 -=MP=-				  
				  
	
9 Olfert				  
				  
	
8.5 RenisseD				  
				  
	
9 Sleazy Dane				  
				  
	
9 Steal
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Show Me The Money 
2.  Insane 
3.  When We Were Young 
4.  Tell Another Lie 
5.  Love Is Blind 
6.  When Worlds Collide 
7.  Talk To Me 
8.  Life Death 
9.  Read My Mind 
10.  Neverland 
11.  Very First Time 
12.  You Don't Understand 
 
Medlemmer
Bruce Gowdy:  Guitars
Guy Allison:  Keyboards
Jay Schellen:  Drums
Larry Antonino:  Bass
Marcie Michelle Free:  Vocals
Producer :  Bruce Gowdy & Guy Allison
Beskrivelse
Sleazy Dane Karakter: 9/10

Wauw! Holy Crap! Yehaa! Herre Jemini!….. Alle er udtryk/Udbrud jeg er kommet med efter at have haft “Worlds Collide” i afspilleren de sidste par uger. Jeg er mildest talt overrasket over hvor godt det er. Spændende at Mark/Marcie Free er tilbage, men havde nok alligevel forberedt mig på at blive skuffet. Det er jeg bestemt ikke blevet!

Marcie’s vokal sidder lige i skabet. Den er bestemt ikke blevet dårligere af at hun har fået fjernet sit “vedhæng” mellem benene. Musikalsk er de blevet lidt mere voksne og moderne i lyden, men det klæder dem helt fantastisk.

Der er masser af perler på skiven, såsom “When We Were Young”, “When Worlds Collide”, “Neverland” og så årets hidtil største hit “Very First Time”. Det er simpelthen eminent!

Helt sikkert en skive der leverer et glimrende helhedsindtryk. Årets nummer, årets vokal og årets smukkeste cover er priser “Worlds Collide” sikkert ender med at få, når “The Sleazy Dane Music Awards” senere på året skal afholdes J Den er også helt sikkert i spil til årets album, men der er heldigvis mange at vælge imellem.
2010-11-08 18:32:18

Sbassman Opsat: 2010-11-10 18:48:13
Jeg er helt enig. Det er virkelig en perle vi her har med at gøre. Marcie synger med så meget nerve og sjæl. Man kan sgu helt mærke at hun har været en del igennem.
Albummet er spækket med gode numre og det bare vokser og vokser.

-=MP=- Opsat: 2010-11-25 18:13:31
Har lige købt skiven, kommer med en længere kommentar i løbet af weekenden, men er ikke skuffet, skal lige høre den noget mere.

RenisseD Opsat: 2010-11-26 07:54:46
Jeg er sådan 50/50, da jeg synes der er nogle kanon numre på...men jeg synes også der er nogle lidt mere overflødige af slagsen. Tror jeg må ha' hørt den noget mere!!! Men for fanden hvor er det godt at høre Mark/Marcie igen og stemmen er så god som nogensinde før og Nej, hun fik IKKE fjernet vedhænget!!

-=MP=- Opsat: 2010-11-28 15:47:48
Med eller uden vedhæng, så havde jeg ikke de store forventninger første gang den nye UC røg i afspilleren, og som forventet starter albummet også med en middelmådig åbner, efterfulgt af den lige så middelmådige ”Insane”,men herefter stiger albummet's kvalitet betydeligt.

”When We Were Young” er lige så stor en overraskelse, som når en polsk fodsål fra Krakov, rammer en direkte i fjæset. Spørgsmålstegnet er allerede printet fast i panden, men for fanden hvor det er et genialt nummer, af den fineste melodiske Hard Rock/AOR slags.

Som om det ikke var nok, så kommer albummets første ballade ”Tell Another Lie”, og som balllade elsker, er jeg lige så solgt som en thai dreng for fede rige vesterlændige, for fanden hvor Marcie kan lægge sjæl i stemmen.

”Love Is Blind ” er igen et genialt AOR nummer, som beviser at Unruly Child er kommet for at overtage den måske tabte krone, for allerede her oser albummet så meget af kvalitet at myre patterne ikke vil forsvinde fra kroppen.
Så er vi nået frem til titelnummeret, som desværre indikerer at vi er tilbage i nogenlunde samme stil som de 2 første sange, så gåsehuden er stille og roligt forsvundet.
”Talk Too Me” er skivens anden ballade og er lige så smukt udført som den første, for fanden hvor er det eminent.
De næste 3 sange er ganske glimrende, og af højere standard end forventet.

Spørgsmåltegnet kigger nu direkte mod stjernehimlen, efter at den polske fodsål (str 49) endnu engang har ramt en i ansigtet, efter et veludført cirkelspark i bedste Jean-Claude Van Damme stil, for næstsidste sang ”Very First Time” er nok noget af det fedeste UC har lavet, et kæmpe hit, af en sang, der sagtens kan gå over i historien-ELSKER det nummer.

Albummet bliver smukt sluttet af med endnu en god ballade.

Konklussion af albummet, er at Unruly er tilbage i storform, og selvom alle sange ikke oser af høj standard, så er helheds udtrykket fantastisk, så ”Worlds Collide” kan for undertegnede sagtens blive et af årets bedste udspil.

RenisseD Opsat: 2010-11-29 14:26:28
Jeg er faktisk temmelig enig. Synes også at de to første numre er ret intet sigende.. MEN jeg er da så til gengæld lodret uenig mht. titel nummeret, som jeg synes er et af pladens flotteste numre!!!

Scandinavia Opsat: 2010-11-29 18:30:07
Heller ikke en plade jeg ville gi' topkarakter, men trods alt en yndigt genhør med Mark/Marcie Free.

Jeg nyder lyden når albummet spiller, men husker ik' så fandens meget bagefter.

Sbassman Opsat: 2010-11-29 18:44:49
Sjov med den kommentar du skriver RenisseD. Jeg tænkte lige præcis det samme igår efter at have læst MP's ord :-) Titelnummeret er rigtig fedt. Ellers er jeg forbavsende enig!!!

Sleazy Dane Opsat: 2010-11-29 18:51:20
Titelnummeret er også en af mine favoritter, men kan tilslutte mig at de første par numre er albummets svageste.

Thunder Opsat: 2011-10-24 19:42:14
Hjemme igen oven på et 14 timers(!) bumby ride fra Nottingham. Men anstrengelserne var det hele værd... særligt skal nævnes gensynet med Steve Augeri, Mitch Malloy og Unruly Child - som selv efter 19 års live pause, UC altså, leverede en grand finale af episke dimensioner. Majestætisk performance af Marcie, Bruce og Jay Schellen som mindede os om hvordan hooks og flerstemmige kvæd skæres live ;-)

RenisseD Opsat: 2011-10-25 15:45:00
Misundelse er en grim ting - men ikke desto mindre..... jeg gad godt at ha' været med igen i år!!!! :-)

-=MP=- Opsat: 2022-07-08 09:19:04
Et lækkert album, der lige har fået en fortjent snurretur igen.
Dette er klart en af deres fedeste skiver.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.