www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
WHITESNAKE : Restless Heart. Album Cover
Informationer
Band:  WHITESNAKE
Titel:  Restless Heart
År:  1997
Genre:  Hard Rock
Land:  England
Bruger rating
Rating: 7.8
Stemmer: 5

8 -=MP=-				  
				  
	
8 Olfert				  
				  
	
8 RenisseD				  
				  
	
7 Scandinavia				  
				  
	
8 Slotrace.dk
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Don't Fade Away 
2.  All In The Name Of Love 
3.  Restless Heart 
4.  Too Many Tears 
5.  Crying 
6.  Stay With Me 
7.  Can't Go On 
8.  You're So Fine 
9.  Your Precious Love 
10.  Take Me Back Again 
11.  Woman Trouble Blues 
 
Medlemmer
Adrian Vandenberg:  Guitar
Brett Tuggle:  Keyboards And Backing Vocals
David Coverdale:  Vocals
Denny Carmassi:  Drums, Percussion
Guy Starka Pratt:  Bass
Producer:  ? ?
Beskrivelse
Muddley Karakter: 8/10

Lidt for blød for min smag. FYR DEN DOG AF. Men når det er sagt, så er det en fed skive. Godt produceret og Coverdale viser på det første nummer, hvorfor han er blandt verdens bedste sangere. Fed stemme. Cdén har en fed blues feeling over sig og er blandt mine favoritter.
2004-03-14 10:10:31

Scandinavia Opsat: 2004-02-19 23:00:30
Ja, en noget afslappet omgang som mest af alt minder om en Sanne Salomonsen udgivelse, men det holder dog alligevel..

Muddley Opsat: 2004-06-29 18:05:28
Restless Heart er suverænt.
Check www.whitesnake.com
FYFORSATANSYVPIKKEISAMMERØVHUL det er gode musikere han har samlet.
Er der noget om at de spiller i KBH senere på året.????

-=MF=- Opsat: 2004-06-30 03:47:14
Ja de spiller i store Vega, d. 23/9 kl. 20

MA Opsat: 2005-07-20 13:56:43
Det glæder en sand Whitesnake fan, at der spores en generel 'accept' af Restless Heart pladen på RN. Overraskende, men positivt! :o) For mange har blot valgt at sable den, da 'Tarzan' skrålet synes at være lagt på hylden til fordel for en feeed blueset og indfølt vokal. Aldrig har Coverdale lydt bedre! Musikken er ligefremt blevet voksen på den fede måde... Dog kræves det at man finder japaner versionen frem, da her inkluderes 3 tighte hard rock tracks. Et must for pladen, som derved bliver mere afbalanceret mellem mid- og high tempo tracks. Den europæiske version bliver med mine øjne en smule for blød i filten. Min konklusion er, at Cov peaker (igen) med denne plade. Sidst var det med 'Slide it in' inden ting blev for 'sovset ind' i store produktioner og skrål og skrig. Balancen mellem blues og hard rock er unik for hans stemme og burde være vejen frem. Synd at han (igen) valgte at affarve totterne og lade EMI trække ham tilbage i cirkus Whitesnake. Havde klart foretrukket hans kunstneriske rejse i retning af 'Restless' og 'Into the light'. Mere tidsløst, mere hjerte, mere variation - men stadig med nosser!

Scan The Man Opsat: 2006-02-09 19:53:52
Blev aldrig helt fortrolig med albummet her...En meget moden udgave af WHITESNAKE...Skulle måske være udgivet som et Coverdal soloprojekt....Meget afslappet og tilbagelænet, såvidt huskes....

Ratt Opsat: 2006-05-05 09:37:40
Selvom albummet er mere afdæmpede og blødt i forhold til tidligere værker, synes jeg skiven holder 100%. Der er jo masser af fede numre krydrede med en suveræn vokal.

RenisseD Opsat: 2006-07-22 09:33:00
En skive som er vokset utrolig meget igennem årene... Da jeg først fik den, synes jeg den var på det jævne, men i dag er det faktisk en af de Whitesnake skiver som jeg hører mest... Specielt lyden, som kræver sit anlæg for at komme helt til sin ret, er delikat!! Nummeret "Too many tears" er da et godt eksempel på, hvorledes man skærer en ballade i allerbedste stil! Nummeret har en af de bedst producerede stor-trommer jeg endnu har hørt!!! Som MA tidligere var inde på, er det noget fis at japanerne skulle ha' 3 numre mere end os.... Dog er det kun et af disse, som jeg anser for en decideret mangel på skiven her.... 9/10

Whitesnake Opsat: 2006-08-09 08:42:04
Hm tja jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene. Jeg fik den igår og hører den så nu for anden gang, så min holdning kan selvfølgelig flytte sig med tiden.

De to første numre er uden tvivl numre til 10/10. Åbneren er et stille nummer, hvor Coverdale bare viser, hvor stor en sang, han er. Han udtrykker sig på flotteste vis, og det er en skøn melodi. Renisse mht produktionen, så hører man da virkelig, hvor ren, men fyldig en lyd, man får ud af den storetromme på dette nummer. Sang 2 er bare et fedt bluesy nummer. "Restless Heart" er så et lidt hårdere nummer og har en meget fed intro - seje riffs, imens Coverdale groover dertil. Nummeret er da også okay. Der kunne dog godt være gjort lidt mere ud af omkvæddet, som mangler et eller andet. "Too Many Tears" var også at finde på hans soloalbum "Into The Light". Her er nummeret lidt mere bluesy, men nummeret holder hele vejen!! "Crying" er et rigtigt hard rock nummer, men netop her irriterer hans stemme mig gevaldigt. Alt for meget tarzan-skrig (bruger lige MA`s udtryk)!! "Stay With Me" er heller ikke til at holde ud. Et stille nummer, men når vi kommer til omkvæddet, går der alt for meget skrål i den. "Can`t Go On" så er vi tilbage igen! Her er der netop mere melodi, mere indlevelse og en fed bluesy stemning. "You`re So Fine" minder lidt om et af de gamle Whitesnake-numre, og det rykker ret fedt. Helt klart et udemærket nummer dog uden at være prængende. "Your Precious Love" er en flot sang, igen synger Coverdale dybt, men med følelse. Men måske et lidt kedeligt omkvæd, hm?! "Take Me Back Again" så er vi desværre tilbage ved tarzanskriget. Selve verset bevarer dog noget af den stemning, som hele albummet lægger op til, men man venter lidt på det forløsne omkvæd. Men desværre ødelægger Coverdale omkvæddet, synes jeg. "Woman Trouble Blues" ja igen irriterer stemmen mig lidt, men måske lægger jeg også meget mærke til det lige nu.

Normalt irriterer Coverdales stemme mig egentlig aldrig, og jeg er VILD med mange af de gamle Whitesnake rock-numre (hvor han jo også skriger på den fede måde), men netop på "Restless Heart" og også på "Into The Light" vælger han at lave nogle hard rock numre, hvor hans stemme tager overhånd. Sangene er der bare ikke længere til tarzan-skrålet, som han efter min mening burde droppe helt. Ellers en okay cd med en del rigtig flotte numre og en god lyd. Det er i hvert fald mit indtryk indtil nu.

Whitesnake Opsat: 2006-08-09 08:45:27
Sang = sanger

RenisseD Opsat: 2006-08-09 09:59:21
"Too many Tears" versionen her, er jo den originale og også fedeste version, synes jeg...
Skråleriet er jo et kendetegn for Coverdale. Hvis først man begynder at focusere på det, kan det godt begynde at irritere lidt, men normalt glider det nu meget fint ned....
Men som sagt, pladen er en "grower" og jeg tror nok du skal blive glad nok for den henad vejen...

Slotrace.dk Opsat: 2007-07-03 10:53:35
God soft rock skive!!! Men "Stay with me" går over gevind!!!! Og det er ikke på den gode måde!
Til gengæld kan jeg ikke blive træt af titelnummeret!!!! 8/10

Scandinavia Opsat: 2007-07-16 15:07:15
Så røg denne på i varmen... Yes, skide flot skive... Den er dog lidt for mellow for min smag, så det er sjældent den ryger på... Synes det er sjovt som Coverdale lyder endnu mere hysterisk end vanligt, på trods af en mere afdæmpet stil... Skulle ik' ha' haft WHITESNAKE skrevet på coveret efter min mening...

RenisseD Opsat: 2008-04-10 14:18:23
Har genopkøbt denne i japser versionen, som forøvrigt har et helt andet cover!!

RenisseD Opsat: 2008-04-10 14:22:26
Har forresten lige lavet en rigtig fed pre-ordre deal..
Har bestilt den nye Whitesnake i en limited version med en ekstra disk indeholdende diverse live-numre... Den nye Def Leppard, samt den nye Asia... Alle 3 for 41 dollars inklusive levering - hallo, er det lige billigt eller hvad?? :-)

Scandinavia Opsat: 2008-04-10 14:51:27
Okay, så ska' der linkes!!

KimG Opsat: 2008-04-10 16:03:09
Ja, ku' man liiiige få at vide, hvor du har bestilt dem henne???

RenisseD Opsat: 2008-04-10 22:12:56
Check forummet :-)

RenisseD Opsat: 2008-04-10 22:16:06
Check = Tjek

Damn, det er godt nok blevet sent.. host host

-=MP=- Opsat: 2019-03-17 17:09:45
Et album jeg ikke gav mange chancer, da det udkom.
Så desværre røg den på hylden hurtig, synes at det var alt for kedeligt.
Men forleden blev den fundet frem, og har snurret en del gange siden.
Idag synes jeg faktisk, at det er en fed skive, det er skønt at høre Coverdale's vokal, når han slapper mere af, og måske skulle han I fremtiden tænke over at lave noget lignende, da hans vokal bare passer perfekt til den mere bluesede stil.
Et smukt men afslappende album.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.