www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Twisted Sister : Live At Wacken, The Reunion DVD. Album Cover
Informationer
Band:  Twisted Sister
Titel:  Live At Wacken, The Reunion Dvd
År:  2005
Genre:  Heavy Metal
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 10
Stemmer: 1

10 sixxdog
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
CD 1
1.  What You Don't Know.. 
2.  The Kids Are Back 
3.  Stay Hungry 
4.  Destroyer 
5.  Like A Knife In The Back 
6.  Under The Blade 
7.  You Can't Stop Rock 'N Roll 
8.  The Fire Still Burns 
9.  Shoot 'Em Down 
10.  We're Not Gonna Take It 
11.  The Price 
12.  Burn In Hell 
13.  I Wanna Rock 
14.  S.M.F 
CD 2
15.  Bad Boys Of RnR 
16.  Born To Be Wild 
17.  I'll Never Grow Up, Now! 
18.  You Know I Cry 
19.  You Can't Stop Rock 'N Roll 
20.  What You Don't Know 
21.  The Kids Are Back 
22.  Stay Hungry 
23.  Like A Knife In The Back 
24.  I Am, I'm Me 
25.  The Fire Stil Burns 
 
Medlemmer
A.J Pero:  Drums & Backing Vocals
Dee Snider:  Vocals
Eddie Ojeda:  Lead & Rythm Guitars
Jay Jay French:  Lead & Rythm Guitars
Mark Mendoza:  Bass & Backing Vocals
Twisted Sister:  Producer
Beskrivelse
sixxdog Karakter: 10/10

Det her er en på mange måder svær opgave for mig. Jeg vil ikke prøve at anmelde denne udgivelse objektivt, da det ikke kan lade sig gøre. Det er nu meget normalt at man er subjektiv i sine anmeldelser, men man gør sig dog et reelt forsøg på at virke bare nogenlunde neutral. Men når jeg sidder og ser denne DVD, får jeg våde øjne og store klumper i halsen, bogstaveligt talt.
Dette er den officielle genforening af de mægtige Twisted 'Fucking' Sister, der brød forbindelse med omverdenen, og hinanden, tilbage i 1987, efter de havde udgivet hvad der egentlig skulle have været et Dee Snider solo-album. "Love Is For Suckers" blev til Twisted Sister's sidste studie album i lang tid.
Koncerten her er optaget da de headlinede Wacken Open Air i 2003, og foran mere end 40.000 tilskuere leverer de gamle drenge en god portion nostalgisk materiale, med en energi så stor så man skulle tro at det var Stay Hungry koncerten fra San Bernadino tilbage i 1984 man sidder og ser! De er meget modigt trukket i deres kostumer igen, og har fået lagt den gamle make-up. Og med den energi og stemme Dee Snider leverer, skulle man tro at han stadig var 25! Han har fået lavet en tro replica af hans legendariske outfit, I ved, den med skulderpuderne i overstørrelse og lyserøde frynser dinglende over det hele. Selv hans gamle lyserøde mic-stand er med igen! **Denne koncert er omtalt af kritikerne samt af Wacken selv, som den største W.O.A koncert nogensinde! Jeg vil undlade at fortælle for meget om selve bandet og dets historie, da man får en masse lækkerier foræret i form af interviews mellem numrene. Man får blandt andet historien om et af de mest bitre break-ups i rock 'n roll'ens historie.
Jo, alle medlemmer er blevet noget ældre siden sidst, og nogle enddog noget tungere. Men det ændrer ikke på det faktum, at vi her ser et af de mest legendariske bands i sit mest legendairske line-up, levere et legendarisk show af format til et vanvittigt, og på sin egen måde, legendarisk publikum. Efter nummeret "We're Not Gonna Take It" bliver publikum ved med at synge, og så må musikken igang igen - dette storslåede øjeblik gentager så sig selv igen. En fabelagtig fremføring af "You Can't Stop RnR" sammen med "Destroyer", "Under The Blade" og ikke mindst "Burn In Hell" gør dette ultimative mesterværk, om muligt, større end 1984 koncerten!
Op til tre timer efter jeg har set denne DVD, bliver jeg nød til at slappe af, læse, gå i bad...bare et eller andet for at få min puls ned på noget der ligner menneskelig niveau. Gud i himlen hvor har jeg stor medlidenhed med dem der aldrig fik chancen for at opleve Twisted Sister, og lignende bands i 80'erne. Jeg er ikke sikker på at de unge i dag ville kunne forstå, at bl.a Twisted Sister var datidens svar på oprør, oprør mod autoriteter, forældre, whatever! Men jeg kan have et håb om, at dem som ikke kender til det, alligevel vil blive ramt af Dee Sniders rebelske hypnose hvis de ser denne video, hører dette musik, og at de alligevel vil komme til at elske klassisk Heavy Metal.
***
Dette er en Dual-Dvd, hvilket vil sige at der på den anden side af skiven er en almindelig CD.
På denne CD er der blevet plads til Twisted Sister - Live...Past And Present.
Disse optagelser er henholdsvis fra New york i 1980, London 1982 og Wacken 2003.
Optagelserne fra NY er virkelig guf for samlere, og med en virkelig rå og autentisk lyd, der gør at man kan lugte sveden fra publikum.
Stort Stort Stort!!!
2005-08-05 13:30:41
Scandinavia Opsat: 2005-08-08 12:30:36
Well, jeg stod dér da denne sagnomspundne koncert blev fremført...Brugeren kaldet Motley kan nok fortælle mere detaljeret, da jeg havde travlt med at bage på en kælling, men det jeg husker var STORT!! Vi fik ALLE essentielle numre uden slinger i valsen! Det fedeste var til sidst, da de spillede "I Wanna Rock"...Jeg var efterhånden røget LANGT bagud, men stod oppe på en mindre bakketop da Dee begyndte på sit famøse "I Wanna...???" Hvor publikum så skal råbe: "ROCK!!"...JEG SIGER DIG!!! 40.000 mennesker hoppede (nærmere sprang) totalt synkroniseret på hver enkelt markering...Det var satme STORT! Det minde står meget klart i hukommelsen...Kan endda huske hvad jeg havde i hånden (ØL!) og hvilket tøj jeg havde på...Hehe...Husker også lyden som værende absolut perfekt og deres tøj/image var bare alle pengene værd! Som taget ud fra 1984, ja! Det er et større mysterie hvorfor MÖTLEY CRÜE skal huskes bedre end disse GUDER...

sixxdog Opsat: 2005-08-08 13:18:21
Dét der, det siger du bare ikke! Du var der???? Jeg har nok sjældent været SÅ misundelig på noget i mit liv! Jeg tager tilgengæld afsted til November, hvor de skal spille i Birmingham, sammen med Alice Cooper.

Motley Opsat: 2005-08-09 12:59:39
Sixxdog - jeg er lige faldet pladask for dig!!!! Gudommelig dvd!!!!! Anede ikke den eksisterede og JO, jeg var der!!! Så tæt på som jeg kunne komme, sammen med Cinderella,Nitro, Motley Crue og Poison wannabees og ventede på denne koncert. Glemmer det aldrig OG.....under sangen THE PRICE begyndte mine tårer bare at løbe og aner ikke hvorfor. Nok pga milliarder af følelser kollidere med dette magiske band som hoppede i tidsmaskinen og landede på Wacken igen. Kan tydeligt huske WE'RE NOT GONNA TAKE IT versionerne og alt. Det var en meget meget meget meget meget stor oplevelse og stor tak til ICED EARTH som aflyste! Denne dvd skal jeg sgu da HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Er pissestolt over at ha set dem, og betragter det seriøst som en udødelig oplevelse - hvis man ikke var der til dette tidsløse band så......Damn! Men sindsygt stort var det - det var jo ikke nabo bandet som gik på scenen her jo.........SICK MUTHA's from New York

Scandinavia Opsat: 2005-08-09 20:47:17
Yup, Sixxdog...I WAS THERE!!! Mentally no! Men min fysiske tilstedeværelse kan jeg da i det mindste stå inde for...Hahaha...Hva' så, Motley?? Husker du den "skide" gode SLAYER koncert om formiddagen?? Hahahahahaha

sixxdog Opsat: 2005-08-10 08:55:32
Motley: Jeg forstår dig 100% Jeg tror jeg havde skidt i bukserne hvis det havd eværet mig!

Scan: Du er et skarn for at være fraværende til en TS-koncert. Der findes kun en ting der er vigtigere end fisse - Hævi!

sixxdog Opsat: 2005-11-22 21:34:40
Metal-Temples nyligt opdaterede liste over årets albums:

1 Twisted Sister - Live At Wacken (The Reunion) - DVD

2 Russel Allen & Jorn Lande - The Battle

3 Nevermore - This Godless Endeavor

4 Funeral For A Friend - Hours

5 Tony Iommi With Glenn Hughes - Fused

6 Pagan's Mind - Enigmatic: Calling

7 Wig Wam - Hard To Be A Rock’N’Roller...In Kiev

8 Diecast - Day Of Reckoning

9 Corrosion of Conformity - In The Arms Of God

10 Shadow Gallery - Room V

Tja..det er vel ik' så tosset endda?

Steen B. Jensen Opsat: 2005-12-26 12:18:08
Hey - en TS reunion?
Det lyder da ikke så tosset endda!

Scandinavia Opsat: 2005-12-26 12:26:08
Ja for pokker!! Det er godt nok et par år siden, men hvad helvede....:)

Motley Opsat: 2006-05-24 14:39:40
Denne dvd er nu bestilt:O)

sixxdog Opsat: 2006-08-01 17:51:30
Ubeliveably, Outrageously Amazing! Hele myetn, historien om dette band og dets mere end 30 år på bagen bliver jeg aldrig træt af. Specielt deres 70'er stuff er jeg imponeret af...hvorfor har dette gennemførte band ikke udgivet 30 plader? Jeg ville aldrig kunne få nok!

Blastin' Fast & Loud!

Motley Opsat: 2006-08-25 13:53:47
sidder og hører denne cd og er lidt forundret over hvor dårlig live optagelserne er på cd'en....de kunne de godt ha gjort noget bedre ud af.....

sixxdog Opsat: 2006-10-09 19:11:12
Er det kun mig der ikke kan se coveret?

aslarsen Opsat: 2006-10-09 19:27:51
ja

-=MF=- Opsat: 2006-10-09 19:31:36
:-) har lige rettet det.

sixxdog Opsat: 2014-05-10 17:54:39
Min livslange drøm går snart i opfyldelse! 31 dage endnu!

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.