www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Saxon : To Hell And Back Again. Album Cover
Informationer
Band:  Saxon
Titel:  To Hell And Back Again
År:  2007
Genre:  Heavy Metal
Land:  England
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
CD 1
1.  To Hell And Back Again (The Movie) 
2.  To Hell And Back Again (The Soundtrack) 
CD 2
3.  Videoclips 
4.  Rocksound Festival 
5.  Rock For Asia 
 
Medlemmer
Biff Byford:  Vocals
Directed By :  Ronald Matthes
Douglas Scarratt:  Guitars
Fritz Randow:  Drums
Jörg Michael:  Drums
Nigel Glockler:  Drums
Paul Quinn:  Guitars
Timothy Carter:  Bass
Beskrivelse
Sleazy Dane Karakter: 7/10

Når man er fan af Saxon skal man jo gerne have alt i sin samling. Sidste tilføjelse til min samling er denne dvd fra 2007. Var helt vild med dvd'en fra 2003 "The Saxon Chronicles", hvor de virkelig havde tømt lageret for gamle optagelser af bandet. Denne dvd er fra tiden omkring udgivelsen af "Lionheart".

ALT hvad der står Saxon på er kvalitet, men må indrømme at jeg er blevet lidt skuffet over indholdet af denne udgivelse. Der er ellers 5 timers materiale på, men synes at det keder mig en smule.

"The Movie" er en blanding af en masse clips fra tiden omkring tilblivelsen af "Lionheart" og hvor man efterfølgende følger dem på tur. Hvis det havde været Mötley Crüe eller et band i den dur kunne det nok havde været meget spændende, men Saxon i 2007 er ikke vildt spændende at følge udenfor scenen. "The Soundtrack" troede jeg måske var en audio cd, men det er bare numrene de brugte i "The Movie" i hele versioner. Fesent!, især fordi at det er sådan nogle sammenklippede numre hvor det ikke engang er fra samme koncert.

Den anden dvd er mere interessant. Der er 5 af deres videoer. 2 fra Lionheart og så er der også blevet plads til 3 videoer fra "The Inner Sanctum", som var albummet efter Lionheart. Det er godt nok nogle lavbudget videoer, men alligevel meget skægt. Udover det er der en hel koncert optaget fra "Rocksound Festival" og det er klart det bedste der er på. Intet slår Saxon Live, hvad enten det er på dvd eller "In Real Life"! Til sidst er der også et par numre fra støttekoncerten "Rock For Asia", hvor saxon optræder med numrene "Man And Machine" og "Requiem (We Will Remember)".
2013-05-03 08:01:30
10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.